HAJDUK ŽIVI VIJEČNO

31.07.2006., ponedjeljak

Celta nije odustala od Kranjčara



Transfer Nike Kranjčara je na mrtvoj točci. A ništa jasnija slika nije ni s Mariom Carevićem. Njegov menadžer drži sitauciju pod kontrolom, ali u Stuttgartu se drže samo računice. A u njoj je Hajduk na kraju!

SPLIT - Iako Hajduk živi normalnim životom i u ritmu prvenstva koje je u subotu otvoreno pobjedom u gostima, u ponedjeljak je, barem za medije, mrtav dan. Jer Capo je, rečeno nam je, na Braču, na pecanju.

A on, profesor matematike u mirovini Vinko Bajrović, je most svih razgovora s igračima, bez njegovog 'blagoslova' nitko od igrača po kodeksu kojeg je netko (?) uoči ove sezone na brzinu 'izglasao', nema pravo javno istupati, igračima nije preporučljivo čak ni odgovoriti nekom od drskih novinara koji bi se usudili nazvati na telefon ili ne daj Bože na mobitel! Dakle, moramo se okrenuti nečemu što nije obuhvaćeno kodeksom a ipak ima veze s Hajdukom, jer kako kažu pomorci, 'ploviti (pisati) se mora'.

Ima li dakle nešto novog s Nikom Kranjčarom? Dolazi li u Split odvjetnik Emil Žgur koji vodi 'operaciju Niko', i što je s mogućnošću posudbe u Celtic?

- U Split ću doći kad u rukama budem imao bankovnu garanciju za transfer na kojoj inzistiramo od početka. Kad to Celta osigura onda će posao biti zaključen - rekao nam je Kranjčarov odvjetnik.

• Znači Celta je i dalje u igri?

- S njima smo se našli, ali glavni uvjet je bankovna garancija. A posudbe nikad nisu dolazile u obzir.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.