ni'ko kao hajduk iz splita

subota, 23.09.2006.

moja prognoza za danas

8. kolo, 23.09.2006. - subota
1. SLAVEN BELUPO – VARTEKS 2:1
2. OSIJEK – "HAJDUK" 0:2
3. DINAMO – RIJEKA 1:1
4. ŠIBENIK – ZAGREB 1:1
5. PULA – KAMEN INGRAD 1:0
6. MEĐIMURJE – CIBALIA 0:1

- 10:07 - Komentari (25) - Isprintaj - #

utorak, 19.09.2006.

hajduk nikad bolji

iako je cilu subotu bila kiša ipak je došlo oko 10 000 navijača pozdraviti hajduk koji ej s 3:1 dobia varteks. prvi je povea varteks i to je bila prva utakmica ove godine u kojoj je hajduk lovia rezultat. onda je hajduk prtisa, i u dvi minute se sve okrenilo, prvo je zabia balatinac, a onda bartolović na centaršuteve iz prekida s gotovo istog mista. na kraju je balatinac i zaključia, nakon solo prodora. super su igrali i munhoz i carević iako nisu zabili, a da je niko još ode bilo bi bar duplo golova, ali nema veze. varteks je povea iz jedanajsterca kojeg je skrivia živković koji se i nije baš iskaza u utakmici (bar po meni). balić koji je savrseno brania, pa nas skoro i spasia ipak nije moga obranit jedanajsterac. na skoro svaku torcidinu pismu su se uključivali i istok i zapad, (na kojen san ja sidila i to u loži). eto kad san spomenila da san sidila u loži moran van reć da tamo nije loše super su stolice, ali nigdi nije ka na sjeveru. u ponediljak se igralo protiv mladosti iz ždralova u predgrađu bijelovara, nisam mogla ić puknucu ali samo znan da je hajduk dobia 3:0 pogocima jurice vučka i mislim ljubičića.

toliko od mene za sad, pozdrav svima

- 21:33 - Komentari (19) - Isprintaj - #

petak, 15.09.2006.

moja prognoza

7. kolo, 16.09.2006. - subota
1. MEĐIMURJE – SLAVEN BELUPO 1:2
2. CIBALIA – PULA 1:1
3. KAMEN INGRAD – ŠIBENIK 2:2
4. ZAGREB – DINAMO 2:2
5. RIJEKA – OSIJEK 0:1
6. "HAJDUK" – VARTEKS 2:0

da bar to bude ovako, pozzz svima koji me komentirate....

- 10:54 - Komentari (27) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 11.09.2006.

mi s hajdukom, hajduk s nama dinamo nam pod nogama


eto kako kaže naslov nakon 6 uzastopnih pobjeda na početku prvenstva možemo reć da nam je i dinamo pod nogama iako imaju bolju gol razliku. nakon dugih 9 godina hajduk je uspio dobit slaven i to na gostovanju, utakmica se nije prikazivala na tv-u pa tako ne mogu napisat puno o njoj, znam samo da je carević u 36.minuti da gol iz jedanajsterca, i to nakon šta je bodrušić srušia jelavića... na utakmici je bilo vijerojatno između 3500 i 4000 (negdi piše jedno, a negdi drugo), više ništa ne znan.
hajduk je osta i bez ''cilog'' veznog reda, musa je slomia list (koliko san čula) i neće ga bit 5 tijedana, balatinac je bolestan, a dario damjanović je zaradia treći žuti tako da će onda protiv varteksa najvijerovatnije igrati Marin Ljubičić, Toni Pezo i Stipe Bačelić-Grgić. post ranije nisam mogla pisat jer mi blog.hr nije bia dostupan. sorry svima kojima nisam odgovorila na komentare. onda još moram reć da je i slaven bilić osta na mistu izbornika, a razmišlja je o ostavci jer su ga novinari optužili da je u vezu s milom horvat. eto to bi bilo sve za sad
evo jedna slika

- 21:11 - Komentari (50) - Isprintaj - #

srijeda, 06.09.2006.

jedan bod za početak

90' Kraj utakmice, Hrvatska je izborila bod u Moskvi s čim će sigurno izbornik Bilić biti zadovoljan. Možda tek ostaje žal što se nije uzeo pun plijen, iako su i Rusi mogli do tri boda.
90' Gonzalez sudi prekršaj na 25 metara od gola za Rusiju, potpuno neobjašnjiva odluka. Srećom, Ignjašević puca pored gola.
90' Tri minute sudačke nadoknade.
88'
Umjesto Klasnića ulazi Babić.
87' Sjajan potez Klasnića, na centaršut Ćorluke odlično je puknuo desnom nogom, ali lopta odlazi malo pored gola.
87' Kranjčar dobro puca, ali Akinfejev izbija u aut.
86' Modrić je izborio slobodan udarac s lijeve strane, dobra prilika za Kranjčara iz "skraćenog kornera".
83' Igra se dosta rastrgano, Hrvatska ima više loptu, ali i kod nas ima dosta pogrešaka u dodavanju.
77' Hrvatska opet ima inicijativu u igri, možda to rodi plodom do kraja utakmice.
75' Petrić je dobro primio loptu i pucao, lopta pogađa Ignaševića u ruku, što je trebao biti jedanaesterac, ali Gonzalez je ostao nijem.
73' Aršavin je dva puta nagazio na Ćorluku, ali nije bilo namjere, barem je tako pretpostavio sudac.
71' Nakon kornera, Pletikosa je pokazao malo nesigurnosti, ali ipak hvata loptu.
70'
Jerko Leko ulazi umjesto Eduarda.
67'
Vrlo ružan start Aldonjina na Petriću. Dobra prilika za centaršut.
65' Sada Hrvatska igra loše, Rusi rade pritisak. U drugom dijelu vezni red nije raspoložen...
64' Nakon pogreške Kranjčara, Rusi imaju kontru, Aršavin okreće dvojicu braniča, a Pogrebnjak loše puca pored gola.
61' Hrvatska se dobro izvukla, Rusi su imali nekoliko šansi za vodstvo. Šemsov je ostao sam na rubu 16 metara, trojica naših ga ne uspijevaju blokirati, ali Pletikosa odlično brani. Odbijenu loptu Aršavin šalje pored gola.
60' Navijači pokušavaju dati ritam svojim ljubimcima, Rusi pokušavaju stvoriti nekakav pritisak iako nemaju kvalitetu kojom bi to ostvarili.
58'
Petrić umjesto Rapaića.
57' Modrić je loše predao loptu, Rusi su odigrali brzu kontru, Pogrebnjak je pobjegao po desnoj strani, ali puca loše iz vrlo izgledne situacije.
56' Aršavin opasno puca s 18 metara, sijevnulo je pored lijeve vratnice.
52' Sjajan udarac Kranjčara s 25 metara, Akinfejev to odlično brani, a Eduardo ne uspijeva "otpadak" pospremiti u mrežu, lopta odlazi malo pored gola.
50' Kakva prilika!!! Rapaić je krasno pucao iz slobodnog udarca, no lopta pogađa spojnicu... Odbijena lopta dolazi do Klasnića koji puca iz voleja, ali ne pogađa prazan gol iz teške situacije.
49' Rapaić je lijepo iz sredine igrališta stigao na 20-ak metara od gola, puca snažno, ali Akinfejev dobro reagira.
46' Započeo je drugi dio, nema promjena u sastavima.
45' Kraj prvih 45 minuta. S 0:0 možemo biti zadovoljni, još više igrom, jer Hrvatska je bila bolja od Rusije i ako tako nastavi mogla bi uzeti i pun plijen. Još jednom, šteta što je travnjak u očajnom stanju...
43' Rapaić puca s desne strane, nezgodan udarac u prvi kut, Akinfejev ne reagira najbolje, ali ipak prihvaća loptu.
43' Imao je Miki Rapaić dvije prilike iz slobodnog udarca, ali niti jedan centaršut nije donio pravu priliku.
38' Bilo je opasno po desnoj strani ruskog napada, ali srećom ruski napadač puca daleko od gola. Ćorluka je malo 'plivao', ali dobro je završilo.
33' Modrić je lijepo ušao u sredinu i oslobodio se čuvara, ali udarac sa 16 metara je preslab za ruskog vratara.
31' Eduardo je pobjegao po lijevoj strani, oštro ubacio u sredinu, Klasnić je zakasnio, Rapaić je uspio stići, ali ne uspijeva dobro uštopati loptu pa prvi do nje dolazi vratar.
28' Igra se između dva šesnaesterca, bez pravih opasnosti po gol.
21' Rusi su malo uspostavili ravnotežu, iako su još uvijek daleko od bilo kakve prilike.
17' Za sada to dobro izgleda, Hrvatska je dominantna, šteta što je teren tako loš jer bi inače kombinatorika još više došla do izražaja.
15' Hrvatska vrlo dobro kombinira po lijevoj strani, gdje je Niko Kranjčar, koji s Modrićem odlično kombinira i upošljava Klasnića.
13' Prva ruska opasnost, Šemsov puca s 20-ak metara iskosa, otišlo je pored vratnice.
8' Pokušao je Eduardo iz prve s 25 metara, iz okreta, ali pucao je vrlo slabo.
7' Eduardo je dobro odigrao za Rapaića na desnoj strani, ali ruski branič izbija u korner.
7' Opet je Kranjčar odigrao za Klasnića koji puca oštro s 20-ak metara, ali lopta odlazi ravno u vratara.
6' Hrvatska je dobro otvorila utakmicu, više kontrolira loptu od Rusije i izgleda kvalitetnije u polju od domaćina.
3' Sjajna prilika za Klasnića! Ipak svirano je zaleđe, a Ivan je ionako sa 16 metara pucao pored gola. Kranjčar ga je odlično proigrao.
3' Hrvatska je dobro započela, čvrsto i ne dopušta Rusima početni pritisak.
1' Započeo je susret, Hrvatska je krenula s centra. Hrvatska igra u plavim dresovima, Rusi u crvenim.
0' Odsvirane su himne, sve je spremno za početak utakmice. Teren je u zaista lošem stanju, što neće pogodovati našoj ekipi koja gaji tehnički nogomet.
0' Od 17 sati pratite uživo tekstualni prijenos dvoboja Rusija - Hrvatska sa stadiona Lokomotiva u Moskvi.

- 22:44 - Komentari (22) - Isprintaj - #

utorak, 05.09.2006.

nešto o reprezentaciji

Nesumnjivo je da smo odlascima Darija Srne, Ivice Olića i Boška Balabana oslabljeni, no lako moguće da će preostali dio momčadi to nadoknaditi još većom željom za pobjedom. Izbornik Slaven Bilić dan prije najveće i najteže utakmice u njegovoj trenerskoj karijeri s optimizmom je poveo svoju momčad u zračnu luku, odakle su se uputili u Moskvu.
Nešto malo prije ulaska u zrakoplov, odlučio je podijeliti svoja razmišljanja s novinarima, ali i postavu koju namjerava suprotstaviti samouvjerenim Rusima. Ukoliko se u sljedećih 24 sata ne dogodi nešto nepredviđeno, na teren će istrčati: Pletikosa, Ćorluka, Sablić, R. Kovač, Šerić, Rapaić, N. Kovač, Modrić, Kranjčar, Da Silva i Klasnić.
"Zbog kažnjene trojke prisiljeni smo promijeniti planirani sustav, ali vjerujem da je ovo trenutno najbolja momčad koju mogu sastaviti. Mnogo gubimo neigranjem Srne i Olića, kao i odsustvom Balabana, ali igrači koji će nastupiti umjesto njih to će nadoknaditi nekim svojim drugim vrlinama.", kazao je Bilić.
Prema ruskim izvorima, vjeruje se da će momčad Guusa Hiddinka pokušati na samom početku utakmice iznenaditi "kockaste" pritiskom na zadnju liniju. No, izbornik se tome i nada. "Iskreno, nama bi takav potpuni napad Rusa na početku i odgovarao, ali ne vjerujem da će do toga doći. Očekujem da će ipak igrati strpljivo i čekati neku našu grešku koju će moći iskoristiti."

p.s hvala svima na mailovima, ostavljajte mi komentare, 100% odgovaram, pozzz i kisss svima koji me čitate...

- 21:18 - Komentari (29) - Isprintaj - #

petak, 01.09.2006.

došao je i taj dan....niko kranjčar je oprašta se od bijeloga dresa

Jedan od najvećih majstora "baluna" u posljednjih nekoliko godina "šta je nosija" Hajdukov dres, Niko Kranjčar, danas je, zadnjeg dana prijelaznog roka, potpisao profesionalni Ugovor s engleskom momčadi Portsmouth. Usprkos nadanjima navijača i Uprave bijelih, da bi Niko do kraja sezone mogao ostati u Hajduku, to se nije dogodilo i Niko će karijeru nastaviti u drugoplasiranoj ekipi "Premiershipa".

Niko Kranjčar:

"Nikad neću zaboraviti ove ljude i ovo podnedblje. Osjećao sam toliko pozitivnih emocija i naklonosti prema meni od ljudi i navijača koji su oko Hajduka. Ambicije Rennesa mi nisu odgovarale, tako da sam odbio njihovu ponudu i spreman bio ostati u Splitu. Nikad mi financijska strana nije bila presudna, pa tako ni kod samog dolaska u Hajduk, no engleska liga je nešto posebno. Vidio sam da je Portsmouth vrlo ambiciozan klub i da su doveli nekoliko znatnih pojačanja, stoga nisam smio odbiti ovakvu ponudu. Nadam se da će se moj dječački san ostvariti i da ću karijeru nastaviti u kvalitetnom inozemnom klubu."

niko je stvarno ovom izjavom sve torcidaše dirnuo, hvala mu šta je toliko toga napravia za hajduk i šta nan je donia toliko pobijeda, šta je uspia doć iz dinama....

2 videa samo za niku



sličice



p.s molim vas da mi neko pošalje neku nikinu sliku iz ovod videa sa slikama, moj mail vam je hajduckosrce1950@net.hr, hvala unaprid

- 22:31 - Komentari (36) - Isprintaj - #