Ustvari nije On bio ništa posebno zaista nije ali samo kad se sjetim kako je znao slušati onako ili sjedi pa gleda gore prema tebi ako stojiš ili stoji pa ti gledaš gore prema njemu i probada te očima pa si nemirna jer ne znaš što će se dogoditi dalje hoće li te prekinuti hoće li te poljubiti pa čekaj šta sada nemaš pojma pa samo nastavljaš pričati pričati a On te samo sluša probada te očima nekada se malo onako u kutu nasmije a nekada ne pa opet ne znaš da li je to dobro ili ne panika šta sad šta sad nema veze pričaj dalje brzo pričaj sve dok se birtija ne zatvori dok ne popiješ svu medicu dok ne popušiš nervozno sve cigarete koje pališ predugo da si ukradeš vremena malo i smisliš o čemu pričati dalje a on sluša ne znaš na kraju sluša li te zato jer mu je zanimljivo ili zato što te voli ili zato što je toliko pijan da jednostavno ne može odgovoriti i gleda te tim očima fokusira te panika panika šta sad najradije bi ih iskopala pričaš mu sve o sebi jer ne znaš više o čemu bi pričala skidaš se pa ti si gola ti si gola neugodno ti postaje krivo ti je neću više nikada piti kažeš ne pričam inače ovakva sranja kažeš On se smije i šuti i gleda iskopat ću ti oči kažeš u sebi.

Kad se sjetim kako je dobro znao slušati jebemti stvarno je znao slušati slušao je napeto.

- 01:15 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Nina i ja smo se davno prestale družiti jako davno zapravo. Nije tu sad bilo nekakvih svađa i ostalih gluposti zbog kojih se tako lako raziđem s nekim, nego eto. Pocele smo pijano, razdvojile se mamurne sada povremeno popijemo pelinkovac u prolazu, ali znamo obje to je to i ne ide više.
Danas sam se sjetila kako smo se jednom šetale po Gornjem gradu to je bilo onog ljeta kada smo stalno šetale mog nevidljivog psa. Pričale smo o tome što radimo kada smo tužne. Kad je tužna, Nina misli o rozoj boji i rozim stvarima. Kaže, onda joj je uvijek lakše.
Da je sada tu Nina samnom sada baš sada (a voljela bih da je) pitala bih ju Nina da li ti je roza pomogla kada ti je stara imala ljubavnika kada ti je stari izgubio posao kada te ostavio da li ti je pomogla jer ako jest, daj mi malo te roze nahrani me njome gladna sam jer Nina znaš da si tu znam šta bi mi rekla


između Štrosa i depilacije pičke negdje po putu izgubila si Flokija

- 02:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Ode on na avion, a ja uz stepenice pa natrag doma.
On ne zna gdje je doma, možda u avionu.



- 20:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #