gumi




 29.06.2012., petak

Čestitke g. Škrlecu

Ministarstvo zaštite okoliša svojevoljno je napustio g. Škrlec, doktor znanosti, dan nakon što je na konferenciji izjavio da je njegov stav suprotan stavu Vlade i minisarstva.
Hvale vrijedan potez koji nitko od naših političara ne bi uradio. To ujedno pokazuje visoki nivo morala i profesionalnosti koji nije imanentan u političara, a posebno ne naših.
Žalosno je samo to da će bez njega u ministarstvu ovi političari vulgaris donijeti odluku "po svom", sada još lakše, otkada nema nikoga tko bi rekao riječ protiv.
Dakle, opet imamo istu situaciju: "Došli divlji i istjerali pitome".


- 12:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #

 18.06.2012., ponedjeljak

Mihael Zmajlović

Od trenutka promocije Mihaela Zmjalovića u ministra okoliša i prirode stalno slušam jednu rečenicu koja se provlači kroz sve komentare, intervjue, kolumne, blogove, a to je: "Mihael je volio raspravljati, pa onda ide o: matematici, filozofiji, ekonomiji gdje je mjesto radnje često klupa u parku, zatim kafići, pa vinski podrumi......
U tome ne bi bilo ništa loše da to nije jedina kvaliteta koju mnogi punim ustima ističu govoreći o njemu.
Pa zar nemamo baš nikoga o kojem bi rekli da je npr. 30 godina proveo na poslovima zaštite voda ili na zbrinjavanju otpada ili netko tko ima iza sebe desetke studija utjecaja na okoliš i slično??? Neeeeee!!! Mi imamo uličnog fakina koji voli raspravljati.
Ajmo Miha dojdi na kupicu vina bumo malo raspravljali.

Volio bih ga vidjeti kako raspravlja s predatorima Čačićem i Linićem. Npr. Čačiću odbije projekt Omble a Linića pita za pare za neku ekološku investiciju. Ha?!?!?
- 17:32 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Pasta Express
Free Web Counter
Pasta Express