GTA San Andreas specials

četvrtak, 31.12.2009.

Novogodišnji Update SpeedTouch SA-MP Servera

Došao je i taj petak, 01.01.2010. kada SpeedTouch RolePlay balkanski SAMP server primjenjuje svoj Novogodišnji update! Mnogo je novih stvari dodano i bugova popravljeno, skripta servera je usavršena a osim updatea, na serveru će biti organizirano i okupljanje s početkom u 21:00! Bit će organizirani turniri, eventi, tulumi i još mnogo toga tako da je vrhunska zabava zagarantirana! U nastavku vam donosimo tekst newslettera:Poštovani SAMP-eri!

Pozivamo vas sve na Novogodišnji update na SpeedTouch serveru u petak, 01.01.2009. s početkom u 21:00 na IP adresi: 188.72.226.231:7777. Za početak, navesti ćemo neke od novih stvari koje na serveru možete očekivati:

* Uvedene su zone (svaka banda će imati svoju zonu koje će moći širiti osvajanjem i gubiti)
* Od sad u auto možete spremati ilegalne stvari (materialsi, droga)
* Dodan je novi event; 8track utrka u areni u LS
* Dodan je i Dock race, blizu kartinga
* Dodan je Drift race event
* Dodan je i Chilliad race event iliti spust
* Ubačena je RP komanda /pokusaj
* Sređeni su nanovo skinovi i prevedeni i popravljeni rankovi organizacija
* Ugrađeni su novi semafori tamo gdje su nedostajali
* Uređen je Rent a car
* Prevedeni su skilovi (/skill)
* Dodana je komanda /povez koja se koristi zajedno sa /tie - zavezani igrač ništa ne vidi

Uz sve to, sve organizacije su dobile nove, veće i bolje uređene baze, kompletno je uređen SF i stavljen u pogon (sa spawnom, vijećnicom, bankom, organizacijama, poslovima itd.). Uz sve to ispravljeno je jako puno bugova, zahvaljujući podforumu Bugovi gdje igraći prijavljuju kad pronađu te zahvaljujući ekipi koja je testirala stvari na serveru i svaki bug prijavljivala. Mnogo se radilo i na prijevodu, uljepšavanju i ukrašavanju; sad svi auti od organizacija i poslova su zaključani za nezaposlene i za one koji nisu članovi organizacije a za zaposlene i članove smo napravili da se ispišu komande vezane za posao/organizaciju pri ulasku u auto.

Naravno, to nije sve! Naveli smo one dobre stvari koje smo dosad uskriptali, a do petka još imamo štošta u planu, poput novih kuća, bizzeva i eventa a doći će i nekoliko novih zanimljivih poslova. Dodatno ćemo urediti još neke stvari te unaprijediti i poboljšati registraciju na server. Unaprijedit ćemo komande /help i /tutorial, dodati /roleplay i /tour te /gps. Naravno, kao i uvijek, naš Dajgoro vam je pripremio i neka iznenađenja na serveru koje je pustio da sami otkrijete, što ćete najbolje učiniti tako da nas posjetite u petak, u 21:00!

Osim u skripti, nastojali smo server unaprijediti i u drugim stvarima! Tako će se naš admin team pobrinuti da usavrši gamemastere i njihovu ulogu, lidere i organizacije, a posebno ćemo poraditi na tretmanu prema novim igraćima. Uz poboljšanu registraciju, gamemasteri će biti izvježbani za uljudnu i stručnu pomoć te za odličan doček novih igrača.

No to nije sve! Ovo neće biti samo update, već i okupljanje! U petak će na serveru biti organiziran veliki turnir koji će se sastojati od mnoštva eventa gdje će sudionici prikupljati bodove! Prva tri koja budu imala najviše bodova, dobit će nagrade poput donator ranka, bizzeva, kuća, novca na serveru i druge imovine! Da ne zaboravim, sudjelovati mogu samo oni koji su se prethodno prijavili na našem forumu! Prijave se zatvaraju koji sat prije updatea a prijavit se možete ovdje: http://www.speedtouch-samp.com/forum/index.php?topic=3067.0 Osim eventa, bit će organizirani razni tulumi i slikanja, te manji eventi za one neprijavljene. Nastojat ćemo se okupiti u što većem broju i provesti nezaboravnu prvu večer Nove 2010. godine.

Tijek updatea možete pratiti ovdje: http://www.speedtouch-samp.com/forum/index.php?topic=3125.0 gdje ćemo objavljivati sve promjene i novosti, te nove uskriptane stvari! A ukoliko se registrirate na naš forum, biti ćete obavješteni i newsletterom o mogućim promjenama.

Naravno, imamo mnogo planova za server i nećemo toliko stići za ovaj update uskriptat pa s ponosom javljam da će nakon toga sljediti niz od nekoliko manjih updateova!

Iskoristit ću ovu priliku i da kažem da se nadam da su naši problemi s hostingom okončani! Zbog problema kod Slovenskog Impact hostinga, prebacili smo se na domaći hosting Game HR.

Još jednom vas sve pozivam da nam se pridružite u petak, 01.01.2010. u 21:00 na IP adresi: 188.72.226.231:7777 a možete posjetiti i naš web na http://speedtouch-samp.com

Btw. ako dolazite na update, makar samo taj dan, glasajte ovdje: http://www.speedtouch-samp.com/forum/index.php?topic=3248.0

Nadam se da ćete se odazvati u velikom broju i da će odazvani provesti lijepo vrijeme i dobro se zabaviti! Sretnu Novu 2010. godinu i ugodan ostatak praznika želi vam vaš

SpeedTouch Administrator team

===== SpeedTouch RolePlay server ======
IP adresa: 188.72.226.231:7777
Web portal: http://speedtouch-samp.com
Forum: http://speedtouch-samp.com/forum
Vlasnici: Dajgoro Labinac, Michele Čupić, Randy Čupić
Tekst sastavio: Randy Čupić


31.12.2009. u 00:19 • 2 KomentaraPrint#^

srijeda, 16.09.2009.

Mobilne igre i ostale mob stvari ( mobilneigre.net )

Poštovani!

Ukoliko trebate nekakve mobilne stvari, razne mobilne igrice svih najnobijih i najboljih vrsta, mobilne teme, i razne druge zabavne i zanimljivi stvari posijetite mobilneigre.net, odaberite vaše stvari, skinite i ubacite na svoj mobitel te se zabavite!
mobilneigre.net novi je i najbolji portal za mobilne igre na podrućiju balkana, tamo ćete pronaći najbolje ire i stvari za vaš mobitel ( 3d, 2d, i razne vrste )!
Stranica je vrlo jednostavna za korištenje pa ćete se lako snaći!
Posijetite mobilneigre.net i skinite sadržaj za vaš mobilni telefon!

Link do stranice:

mobilneigre.net

Ukoliko trebate pomoć ili informaciju postavite pitanje na kontakt forumu!
Bilo bi nam drago da reklamirate stranicu i postavljate linkove na vaše blogove i stranice za bolji razvoj stranice!

16.09.2009. u 15:55 • 2 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 27.04.2009.

Speedtouch GTA San Andreas Multiplayer online ( SA-MP ) RPG RL server!

Poštovani!

Nedavno je otvoren još jedan balkanski SA-MP RPG RL server! Server je otvoren 11/4/2009 u 18:00 sati!

Naime, server je još prije radio, prvo hostan na kompjuteru pa na jednom jeftinijem hostingu! Sada, kada je gamemod usavršen malo, uzeli smo hosting kod Delux hosta, sa 150 slotova (što znači da možemo primiti do 150 igrača od jednom na server, a broj registriranih igrača je neograničen), FTP pristupom i Live Maps funkcijom. Server se nalazi u Francuskoj. Tako da ovo nije prvi start servera, nego nekakav globalni restart, ali je ovaj put sve krenulo ispočetka; svi user accountovi izbrisani, nanovo su se birali admini, lideri, nove organizacije, nove stvari na gamemodu, premještene stvari itd. Ovo je bio prvi ozbiljniji start servera, pa bi se mogao nazvati i glavnim startom!

Server je smješten u Los Santosu, RPG je (Role Play), što znači da ima poslove, organizacije, bizzeve, kuće i ostale stvari koje RPG serveri imaju. Krenuli smo od Godfather moda, no sav je preuređen. Mjenjane su postojeće stvari, nadodavane druge, mjenjani su i načini funkcioniranja moda (ubaćeni streameri i još neke ostale stvari koje su poboljšale način rada nekih stvari i dodali više mogućnosti). Naravno, sve u modu je prevedeno na hrvatski!

Imamo object i car streamer što nam omogućava puno objekta bez preopterećenja servera! Trenutno, dok pišem ovaj post, imamo preko 500 auta i oko 1200 objekta na serveru, samo u Los Santosu, a namjeravali smo možda srediti i sva tri grada tako da se radnja može odvijati po cijeloj GTA San Andreas prostranoj mapi!

Što se zaštite tiće, računali smo na sve! Stavljene su razne skripte, zaštite i fore koje onemogućavaju gotovo sve vrste hacka koje idu preko servera. Recimo, kod nas ne radi onaj hack da se postavite za admina, ne rade neki programi poput Sobeita, imamo auto kickeve za SPAM i za nepravilne nickove itd. A dok nema admina na serveru, uključen je i mod koji isključuje sve admin komande za davanje/oduzimanje nečega, a komanda koja kontrolira taj mod je samo za Head Admine i jako je dugačka pa ju je gotovo nemoguće pogoditi, a znamo ju samo mi. Također je i OOC većinom isključen dok nema admina na serveru a u planu je i da uskriptamo da /ad mogu koristiti samo LVL 2 i više pa bismo time kompletno onemogućili reklamiranja!

Po ćemu je ovaj server poseban? Pa osim što imamo većinu stvari koje imaju standardni serveri, imamo i mnoge jedinstvene stvari koje nema nijedan server na Balkanu, pa neke čak ni na svijetu! Navesti ću neke:

DIONICE - server ima dionice od raznih bizzeva koje mogu rasti i padati, ovisno o uspješnosti tog bizza! Sve je to automatizirano! Svaki igrač može kupiti maksimalno 3 dionice pojedinog bizza, da nebi došlo do prevelike zarade. Kupnja/prodanja dionica te provjeravanje burze se vrši preko interneta o kojem ću sad nešto reći, a stanje dionica se prikazuje i na svakom Paydayu (plači).

INTERNET I KOMPJUTERI - naime, na naš server smo ugradili i internet! Po gradu su raspršeni Internet Caffe-i sa kompjuterima, a neki se nalaze i u caffe barovima. Naravno, svaka organizacija ima također svoj kompjuter a uskoro će svatko biti u mogućnosti da kupi kompjuter, ukoliko ima kuću, ili možda čak i laptop! Preko kompjutera možete pregledavati internet (imamo web stranice na serveru) a možete i samo izraditi i održavati vašu web stranicu. Rankove stranicama daju administratori. Preko kompjutera možete i računati (kalkulator), pregledavati burzu, možete kupovati i prodavati dionice, a možete čak i gledati osnovne stvari nekih igrača prema ID-u. Tu je i online imenik kojim preko interneta možete pregledavati brojeve nekih igrača. Sve web stranice i ostalo je smješteno na Iteracija Web Serveru koji je uskriptan kao brdo servera (objekti) i može se ući i posjetiti ga!

SIGNALI MOBITELA - po mapi smo postavili odašiljače za signal mobitela. Svatki ima određeni domet. U gradu je skoro sve pokriveno, no dođete li na neko mjesto "Bogu iza nogu", dogodit će vam se, ukoliko pokušate pozvati nekoga ili slati SMS, da vam piše da nemate signala! Ukoliko vas netko tada pokuša kontaktirati preko mobitela, pisati će da je korisnik privremeno nedostupan! Ovo nije korisno ljudima, ali je realno i ne viđa se na balkanskim serverima!

UNAPRIJEĐEN SPEEDOMETER + BROJAČ PREĐENIH KILOMETRA - zahvaljujući uspjehu našeg glavnog skriptera da ubaci korijene u PAWNO, unaprijedili smo preciznost mjerača brzine! Mjerač brzine se ne mora kupiti u marketu nego ga već svaki auto ima ugrađenog, što je i realno. Kod našeg mjerača nema više onoga da što brže idete, to je neprecizniji i da vam se kod brzih auta razvijaju neke nenormalne brzine! Precizan je jednako na bilo kojim brzinama. Osim speedometra, svaki auto ima brojač prijeđenih kilometra! Također se ne treba kupovati nego ga odmah imate, a ne restarta se kad napustite auto ili kad se restarta server! Budući da svaki auto ima svoj jedinstveni ID, pređeni kilometri se pohranjuju direktno u fajlove! Kasnije možda napravimo i da se nakon određenog broja kilometra treba ići sa autom na servis!

GORIVA - kao što većina servera ima, imamo i mi potrošnju goriva koja se nalazi uz Speedometer i brojač pređenih kilometra. No za razliku od drugih servera kojima piše samo npr. "Gorivo 50%", mi smo za svaki auto koji postoji u GTA San Andreas stavljali realno gorivo. Tako na serveru razlikujemo Eurosuper 95 ili 98, Super 95 ili 98, Dizel, Eurodizel, Baterija, Mazut, Kerozin, pa čak i WD-40 na kojeg radi bicikla (podmazivanje). Kad se gorivo isprazni, imate svugdje po mapi benzinske pumpe za napuniti, cijele nisu previsoke, a za admine postoji i komanda kojom u slučaju nužde mogu napuniti gorivo!

POVEĆAN BROJ TELEPORT MJESTA ZA ADMINE - admini se mogu teleportirati gotovo na svako mjesto na serveru, osobito na ona najvažnija mjesta poput SPAWN-a ili mjesta na kojima se nakuplja najviše igrača!

TV U KUĆI - kao što znate, većina servera za TV u kući koristi funkciju "špijuniranja" ostalih igrača! To je narušavanje privatnosti u igri i mi smo to maknuli i ostavili samo za admine! Trenutno na TV-u možete vidjeti samo slike, no u planu je emitiranje nečega, kao Live kamere, vijesti u CNN studijum, snimke sa zraka itd.

SPREMANJE NOVCA U AUTA - osim u kuću, na našem serveru možete spremati novac i u automobile, a drugi ga mogu podignuti ako vam maznu auto! To je moguće budući da, kako sam već naveo, kod nas svaki auto ima svoj ID i svaki je jedinstveni! To se sve zapisuje u fajlove!

MISTERIJE - na naš server su umetnute razne misterije, poput tajnih mjesta sa tisuće vrata, hodnika, sa izvrsnim objektima (trupla, nešto sitno novca, stare olupine itd.). Njihove lokacije su tajnovite i prepuštene su igračima da ih sami otkriju.

CESTARINA - kad želite otići u drugi grad, recimo San Fierro ili Las Venturas, morate proći kroz cestarinu ukoliko koristite autoput! To učitine tako da upišete određenu komandu, platite nešto malo novca te se na trenutak otvori prolaz, a kad prođete, automatski se zatvara!

KVAR AUTA - na naš server je uvedena mogućnost i da vam se auto pokvari sam od sebe. Naravno, mogućnosti su jako male, ali može se dogoditi i ćim sjednete u auto, budući da je to u skripti stavljeno kao slučajni izbor (random). Sve je to, naravno, popračeno sa odgovarajućim animacijama i zvukovima. Kad vam se auto pokvari, možete nazvati mehaničara koji vam ga popravi, ili se možete koristiti tehnikom šlepanja (vuće) - da vas drugi igrač svojim autom vuće do Repair garaže ili do mehaničara, o kojoj ću sada nešto reći!

ŠLEPANJE (VUĆA) AUTA - naime, uskriptali smo komande kojom bilo koji igrač autom može vući auto drugog igrača, ukoliko se pokvarilo, ili za zabavu. Naravno, budući da svemu težimo da bude što realnije, ovisno o težini auta kojeg vučete, usporava vaš auto, tako da ukoliko mislite šlepati 10-ak auta koji su pokvareni, zaboravite!

REGISTARSKE TABLICE - sredili smo i tablice u skripti tako da svakom autu piše "STnjegovIDSA"! ST označava Speedtouch, SA označava San Andreas, a njegov ID je njegov ID u skripti (budući da su auti jedinstveni). Npr, ako je vaš auto ID 256, tablica će vam biti "ST256SA". Napomena: budući da u San Andreas neki auti nemogu mjenjat tablice, to nećete primjetiti na svim autima! Nemojte misliti da je bug, jer nije. To se nemože riješiti.

STREAMERI - kao što sam već naveo, imamo streamer za aute i objekte. Naime, na internetu postoje streameri za objekte ali su svi bili preslabi za naše potrebe, pa smo kreirali naš vlastiti streamer (isprogramirali). Za auto na internetu ne postoji ni jedan kvalitetan streamer, pa smo također uskriptali (isprogramirali) naš vlastiti streamer koji može držati do 5000 auta! Oba streamera imaju sve žive zaštite protiv zasićenja što uzrokuje lagg ili crash servera! Tu je i admin komanda za provjeravanje stanja oba streamera; ukupno auta/objekata, trenutno očitanih auta/objekata te spawnanih auta!

To su samo neke od stvari koje krase naš server! Za ostale stvari, dođite na naš server i pogledajte sami!

Kao što smo rekli, ovo je RPG server pa imamo brojne organizacije. Neke od njih su: Policija, FBI, National Guard, Hitna, CNN, tehničari itd. Sve prijave, chatovi, dogovori i ostalo vrši se na forumu a u izradi su i opisi pojedinih organizacija na našem web sajtu!

Tu su i razne bande i mafije, poput: Hitmana, Terorista, Balkan Mafije, MS-13 te Hell's Angels (bikeri sa čoperima)! Opisi će se također objaviti na web sajtu!

Naravno, to su i poslovi, a imamo ih dosta; Taxi vozač, vozač autobusa, Car Jacker, odvjetnik, detektiv, mehaničar, Car Dealer, Tjelohranitelj, Boksač, Diler Oružja, Diler Droge i kurva koji su standardni Godfather poslovi, te poslovi koje smo mi stavili: Mr. Duty, Komunalni servis, i Securica Driver. Mr. Duty je posao u kojem dostavljate sladolede i Hot Dogove ili vozite kombi 24/7 na kotačima koji prodaje sve što se nalazi i u običnim 24/7 trgovinama! Komunalni posao ima dva dijela; skupljanje smeća po kontejnerima te dostavljanje na deponij, ili čiščenje ulica (točnije cesta) sa vozilima za pranje cesta! Securica Driver je posao kojim dostavljate novac sa banka na sigurne lokacije! Taj posao mogu imati samo policajci, budući da smo uskriptali da ljudi mogu ukrasti novac sa kombija. Budući da je i to random, mogućnosti su male, skoro nikakve da će vam pljačka uspjeti, ali ipak je to samo za policajce da mogu braniti novac! Lokacija, kao i svota koju prenosite je svaki put drukčija (random). Više o poslovima pronađite na našem web sajtu!

Kakav bi to server bio da nema eventa i raznih organiziranih događaja? Imamo Street Race (duž LS-a), Rally (po šumama i brdima), Plane Race (utrke avionima), Padobran Race (utrke s padobranima - skakanje sa najviše zgrade u LS), LS-SF Race (utrka po novom autoputu kojeg smo napravili, a povezuje LS i SF; osim utrka standardnim vozilima, tu se organizira i utrka kosilicama). U izradi su razne Stunt i DM arene. Naravno svaki event ima svoje skripte, ništa nije ručno! Tu je automatsko uključivanje u event svih igrača koji stoje na Start poziciji, automatsko odbrojavanje (igrači se, dok se odbrojava, automatski freeze-aju - blokiraju sa strane skripte da netko nebi krenuo prije), objavljivanje rezultata itd.

Tu su i razni bizzevi, poput: barova, slastičarnice, banke, burgera, fast fooda itd. koje možete kupiti i posjedovati te zarađivati od njih!

Početak na serveru: SPAWN mjesto smo dobro uklopili! Ukrašen je raznim objektima za dobar dojam kad se logirate, odmah ispred vas se nalazi veliki Rent a Car sa brojnim autima svih vrsta te motorima. Naravno, vozila ima puno i rijetko se dešava da nemate ni jedan auto za uzet! Auto ne plačate po ulazu nego po minuti vam oduzima novac, tako da ovisi koliko vozite, toliko ćete platiti! U blizini je odmah i autobusni kolodvor te Taxi postaja, a ispred samog SPAWN-a je i Speedtouch Bar u kojem možete piti svašta, a ima i internet caffe unutra (u baru)! Tutoriala na početku nema, jer je skračen maksimalno, ali za početnike postoji komanda /tutorial, kojom mogu pogledati tutorial! Sve detaljnije mogu pronaći na web sajtu! To smo napravili iz razloga što igrače koji poznaju SAMP taj tutorial nervira! Tako da oni koji znaju mogu odmah početi igrati, a početnici imaju /tutorial ili web sajt!

Napomena: često radimo na serveru i dodajemo nove stvari tako da će ovaj tekst ubrzo postati zastario (neupdatean)! Za više informacija posjetite naš web sajt i forum!

Website:Speedtouch portal
Forum: Speedtouch official forum
Server IP: 94.23.26.10:8035Kako se spojiti na Speedtouch SA-MP RPG server i uporaba SA-MP-a:

Prvi put ste na SAMP-u? Neznate kako igrati na našem serveru? Imate poteškoča? Na pravom ste mjestu! Napisali smo detaljni tutorial koji će vam, nadam se, pomoći da si sve sredite što je potrebno i napokon zaigrate na našem serveru! Za početak, recimo nešto o samoj igri te SA:MP programu koji je potreban za igranje San Andreas Multiplayera!

GTA San Andreas igra i SA:MP program

Naravno, morate imati iinstaliranu igru GTA San Andreas na vašem kompjuteru kako bi mogli igrati Multiplayer (na našem ili nekom drugom serveru)! I da, nesmijete imati puno modifikacija (instalirani modovi; zamjenjeni auti, skinovi, odjeca itd.). Može proći sa malom količinom (recimo nekoliko vozila mjenjanih), ali što ih je više, to će vam lošije mutliplayer raditi pa preporčamo da igrate multiplayer sa čistom igrom; bez instaliranih modova. A ukoliko i instalirate modove, vidjet će se samo vama, dok će se drugima vidjeti standardni originalni auto to jest ne kao vas modirani auto, npr ako si vi umijesto Greenwood automobila stavite BMW 740 IL Alpina vama ce se vidit vas BMW ali drugim igracima ce se vidijeti normalan Greenwood. Naravno, ukoliko koristite velike pakete modova koji vam promjene cijelu igru (kao npr. Real Version 2, Srbija Patch i slično), multiplayer vam neće uopće raditi!

Kada ste sredili igricu, vrijeme je za instalaciju SA:MP-a koji vam je potreban za igranje multiplayera! SA:MP (San Andreas MultiPlayer) je program koji vam treba da biste igrali igricu GTA San Andreas online. Pomoću njega se povezujete na server, a i on vam kodira igru tako da može biti za online (ali vam i dalje ostaje opcija za igranje u Single Player modu, normalno). Kao što sam gore naveo, SA:MP nije potpuno kompaktibilan sa modovima, pa će vam prisutnost modova u vašoj igri smetati pri igranju multiplayera.

Instalacija i rad sa SA:MP-om

Kao prvo, trebate nabaviti taj program! Skinuti ga možete ovdje ( Tako da kliknete na link: ovdje ) (0.2X - U1 verzija - potreban za igranje na našem serveru te svim novijim serverima jer je to najnovija i najbolja verzija SA-MP-a). Program ima 4,63 MB, što nije puno i brzo će vam skinuti! Nakon što ste skinuli program, trebate ga instalirati. Napomena: program morate instalirati u isti folder u kojemu vam se nalazi igra, u folder GTA San Andreas, kako bi radio. Kod većine kompjutera, taj se folder nalazi na hard disku, u folderu Program Files. U tom folderu se nalazi folder Rockstar Games a u njemu ćete naći GTA San Andreas folder i tamo se to treba instalirti no kod nekih je spremljena na drukćijem mijestu pa to instalirajte tamo.

Sama instalacija je poprilično jednostavna! Pokrenete file kojeg ste skinuli. Ukoliko vam izbaci prozor Open File - Security Warning stisnite Run! Tada se pokreće instalacija! Prvo će vam prikazati Uvjete korištenja na koje morate pristati! Možete i ne morate čitati! Ako se slažete, stisnite na dnu gumbić I agree ( No morate se sloziti kako biste mogli nastaviti instalaciju ). Zatim vas pita gdje želite instalirati SA:MP program! Kao što sam gore naveo, morate to instalirati u folder vaše igre (ne folder gdje vam je prečac do igre, nego folder sa fajlovima igre)! Nakon što ste odabrali putanju, stisnite na dnu na gumbić Install! Instalirat će vam program što će potrajati nekoliko sekunda! Zatim kliknete na dnu na gumbić Finish! Instalacija programa je gotova!

Nakon što ste instalirali, otiđite u folder GTA San Andreas gdje vam se nalazi igra te gdje ste prethodno i instalirali SA:MP program i tamo pokrenite samp.exe i dobit ćete sučelje programa, tj. pokrenut ćete program! Naravno, da nebi svaki put odlazili u u taj folder, možete samp.exe prerbaciti kao prečac na Radnu površinu (Desktop). To ćete jednostavno učiniti tako da kliknete desnim klikom miša na samp.exe i stisnete Send to i zatim na Desktop (create shortcut) ili ako imate Windowse na hrvatskom: desni klik miša, kliknete na Pošljani na i zatim na Radna površina (kreiraj prečac).

Sada ste instalirali i sredili vaš SA:MP program! Vrijeme je da dodate naš server i započnete sa igrom! Prvo pronađite gore, na vrhu prozora programa, polje Name! U njega upišite svoje ime, i to oblika Ime_Prezime (npr. James_Bond), budući da naš server zahtjeva takav oblik imena kao i skor svaki RPG RL server, kako biste se uvijerili da morate imati takva imena ili ako mozete staviti drukcija mozete pogledati desno u veliko polje gdje vam se nalazi popis svih trenutno online igrača na serveru pa vidite njihova imena te naravno ta i mene ne mozete uzeti jer vec postoje. Bili bismo najsretniji kad biste koristili svoje pravo ime i prezime, no ukoliko želite ostati anonimni, koristite neko drugo ime. Naravno, ime mora biti donekle realno (nesmijete gluposti pisati poput AbCd) i nesmijete koristiti imena poznatih i slavnih (npr. pjevači, glumci itd.). Vaše ime nesmije sadržati više od dva dupla slova ( npr. Markooo to se nesmije mozete najvise Markoo ), i nesmijete koristiti diakritičke znakova (tzv. hrvatska slova, npr. č,ć,ž,đ,š kao Čupić već morate Cupic )) budući da SA:MP to ne podržava! Naravno, početno slovo imena i početno slovo prezimena mora biti veliko, a ostalo malo. Nesmijete ni sve veliko ni sve malo pisati , znaci tipa Ime_Prezime!

Nakon što ste upisali svoje ime, vrijeme je da dodate naš server! Prvo budite sigurni da ste na dnu odabrali karticu Favorites ( Imate: Favoriter , Internet i Official - Favorites su vasi omiljeni serveri koje vi dodajete , Internet su svi server na internetu aktivni , A Official su svi Officialni serveri , vi trebate odabrati Favorites karticu ). Sada treba dodati server! To možete učiniti na dva načina! Jedan je taj da kliknete na narančasti gumbić sa kvačicom koji se nalazi gore. Drugi način je da u gornjem izborniku izaberete Servers te kliknete na Add Server. Na koji god kliknuli, pojavit će vam se prozor na sredini ekrana i pisat ce vam iznad polja "Enter new server HOST PORT" te u prazno polje ispod morate upisati IP našeg servera! IP našeg servera je, a IP našeg server je: 94.23.26.10:8035. Napomena, ako kopirate IP, čim stisnete na Add Server, IP će se automatski zalijepiti (pasteati) tamo. Pazite kod kopiranja da ne kopirate neki razmak prije ili poslije IP adrese. To može dovesti do greške! Kad ste upisali/zalijepili IP, kliknite na OK. Tada će vam se naš server pojaviti na listi! Spajate se na server tako da kliknete prvo jedamput lijevom tipkom miša na njega kako bi ga označili. Zatim desnim klikom miša i odaberete Connect! Možete se konektirati i tako da odaberete server (jedan klik ljevom tipkom miša) i onda kliknete gore na zeleni gumbić sa bijelom strelicom gore (kao Play tipka)! A možete se kontektirati i tako da kliknete dvaput lijevom tipkom miša. Tada vam se pojavi jedna prozor i dole pita password, no to ignorirate! Samo kliknete na dnu na gumbić Connect!

Registracija i Login

Nakon šo ste zapoćeli konektiranje na server doći će vam animacije i lodat će, otvorit će vam se SA:MP! To je tipična igra GTA San Andreas, ali ima nešto drugačiji početak! Prvo će vam loadati, a kad vam loada, konektat će se na server. U gornjem lijevom kutu (prostor za poruke) ćete vidjeti stanje konekcije "Conecting to..."! Kad se konektao pisat će vam "conected to...", te nakon slike Winevooda doći će vam izbor igrača i pisati će da vaš nick (ime) nije registriran! Znaći, sad se trebate registrirati! To ćete napraviti tako da stisnete tipku T i otvorit će vam se text box - prostor za upisivanje komanda! Zatim upišete /register password a umjesto ovog password upišete vaš password! Recimo ako želite da vam password bude 12345, upišete /register 12345 i to je to, morate upisivati ovu / ( kosu crtu koja se dobije pritiskom na Shift + 7 u gornjim brojevima ) jer to oznacava komadnu to jest ta crta se mora stavit da biste koristili komandu! )! Registrirali ste vaš account!

Zatim se morate logirati da bi igrali! Logirate se tako da upišete /login password i naravno, umjesto ovog password upišete vaš password! Recimo, ako vam je password 12345, upišete /login 12345. Kad ste to upisali, izaberete igrača tipkama Lijevo i Desno te stisnete, pritisnete Shift za odabir igraca te pritisnete Enter! Naravno, registrirati se morate samo prvi puta! Nakon što ste se jednom registrirali, sljedeći puta se morate samo logirati (pod uvjetom da ne mjenjate vaše ime - Name u SA:MP programu jer morate imati uvijek isto ime to jest s kojim ste se registrirali a ako zelite mijenjati ime upisete komandu /changenick Novo ime i prezime primijer ako zelite promijeniti ime u Mitchel_Cupic morate upisati /changenick Mitchel_Cupic i zatim izaci i opet uci u igru da bi vam spremilo podatke za novo ime)!

Nakon što ste se logirali, doći će vam mala anketa koja vas pita kojeg ste spola, kada ste rođeni te odakle dolazite! Prvo odgovarate kojeg ste spola! Za muški spol koristite male, a za ženski female! Ako ste muško recimo, kad vas to pita, stisnete T da bi otvorili text box i upišete male te stisnete Enter. Naravno, ako ste žensko, upišete u text box (kojeg ste prethodno otvorili sa T) female i stisnete Enter! Zatim će vas pitati kada ste rođeni! Upisujete datum i to oblika dd/mm/gggg (npr. 01/01/2001). Na temelju toga će server kasnije i izračunati koliko imate godina! Zatim će vas pitati odakle dolazite (koji kontinent). Budući da je ovo balkanski server većia će upisati Europe, a to ćete napraviti tako da stisnete T i otvorite text box te upišete europe! Nakon što ste sve ispunili, doći će vam kratke upute o serveru i neke važne inormacije. Nakon toga se stvarate u gradu i spremni ste za igru! Odmah tamo imat ćete za iznajmiti hotelsku sobu u luksuznom hotelu, za iznajmiti vozila, motore, automobile te besplatne bicikle i veliki Speedtouch centar (Caffe Bar...) za zabavu, piće i ostalo!

Želimo vam sretnu, zabavnu i uspiješnu karijeru na serveru te puno zabave!

Sretno!

Speedtouch Admin Team!

27.04.2009. u 13:26 • 3 KomentaraPrint#^

nedjelja, 20.07.2008.

GTA San Andreas Multiplayer online!

Pozdrav!

Evo tako je! GTA San Andreas može se igrati online to jet preko interneta sa drugim igracima! ( Multiplayer )! U ovom tutuorialu naci cete sta vam je potrebno da igrate i kako igrati!

SA:MP je program koji vam treba da biste igrali igricu GTA San Andreas online. Pomoću njega se povezujete na server, a i on vam kodira igru tako da može bitiza online ( ali vam i dalje ostaje opcija za igranje Single Player ).

Napomena: Nesmijete imati modove u igri jer vam program neće raditi kako treba. Ukoliko ih imate, prije nego što instalirate SA:MP ih uklonite ili reinstalirajte igru ( što je najpametnije jer će tako nestati svi modovi ).

Instalacija i rad sa SA:MP-om

Kao prvo, treba vam sam program kojeg možete skinut Ovdje a ima oko 3 MB, što će vam brzo skinut.

Nakon što ste program skinuli, dobit ćete ga u RAR formatu Morate ga raspakirati i dobit ćete datoteku za instalaciju. Napomena: program morate instalirati u isti folder u kojemu vam se nalazi igra, u folder "GTA San Andreas", kako bi radio.

Nakon što ste instalirali, otiđite u folder "GTA San Andreas" gdje vam se nalazi igra i tamo pokrenite "samp.exe" i dobit ćete sučelje programa.

Dalje, kako bi igrali, morate odabrati server na kojem želite igrati. Dole, na lijevom dnu imate za odabir Favorites ( serveri koji ste sami dodali - vaši omiljeni serveri ), Internet ( svi serveri ) i Official ( official serveri ). Ako idete na bilo koji server, jednostavno idete na Internet ili Official i odaberete neki server, a ako ste našli server na njegovom siteu ili vam je netko rekao na njega, onda morate znati njegovu IP adresu i idete na Favorites. Tada gore u izborniku Servers idete na Add Server i tamo upišete ili zalijepite njegov IP i kliknete OK. Ukoliko želite izbrisat neki server sa popisa, označite ga, desni klik pa Delete Server.

Kad ste odabrali na kojem ćete serveru igrati, trebate gore, u polje Name upisati svoje ime. E sada, kod nekih servera to mogu biti nadimci ili šale a neki serveri baš zahtjevaju u obliku Ime_Prezime itd. Sve zavisi o serveru.

E sada, kad ste upisali ime, označite server na kojem želite igrati ( da poplavi ) i onda desni klik pa Connect i to je to. Dalje vam ne mogu pomoći jer svaki server ima svoje sučelje ( iako je uvijek sve preko kodova ).

Napomena: Serveri koji kraj sebe imaju crvenu sličicu sa lokutom, imaju password i na njima ne možete igrati ukoliko vam administrator neda password. Serveri sa zelenom sličicom sa lokutom su slobodni i na njima možete igrati.

Evo jos jednom link za skinut SA:MP i igrati!

Download SA:MP

Ukoliko dode do problema mozete nas kontaktirati na E-mail! vilim.cupic1@pu.t-com.hr
Ili mozete jednostavno postati u komentarima i ubrzo cete dobiti odgovor!


Nadam se da cete uzivati i sve uspiti srediti! Jer ovo je zbilja nsto novo i fenomenalno! Vrijedi probati! A tek Croherzegovina serveri to su zbilja fenomenalni servei tako da mozete na njih slobodno ici! Evo u dolnjem postu imate sve o tome i o croherzegovina super serverima!
O Croherzegovini imate puno i imate detaljne tutoriale koji ukljucuju i sve i sve o SAMP-u pa pogledajte!


Evo ga! Uzivajte i ljep pozdrav!

20.07.2008. u 22:32 • 61 KomentaraPrint#^

srijeda, 11.06.2008.

GTA San Andreas Multiplayer Online Croherzegovina servers!

Ovdje ćete saznati sve o tome kako igrati GTA San Andreas online na super odličnim Croherzegovina serverima.

O serveru!

Gta San Andreas Online.Da tako je.Gta San Andreas Online dakle Gta San Andreas može se igrati online ( Preko Interneta) to je super.Igra je veoma zanimljiva i veoma zabavna.Igra je kao pravi život.To je kao Gta San andreas samo mnogo bolja, preuređenja i mnogo zabavnija..Na igri se može mnogo stvari.Naravno možete na više naćina pisati drugim igraćima i sa njima razgovarati, možete koristiti mobitel pa zvati ili slati sms ( svatko ima svoj mobitel i može ga ukljućiti i iskljućiti) onda možete koristiti ooc chanel a to je da se svim igraćima prikazuje vaša rijeć ili advertisment Možete se vjenčati, imati djecu, familju,a vjenćanje je kao pravo skupljaju se ljudi ispred crkve pa se mladenci ožene i onda je fešta ( zabava- Party ) u Sali najćešće u Alahambri u klubu u Los Santosu a crkva najčešće u San Fieru.Mogu se voziti sva sredstva ( auti, motori, gliseri, brodovi,avioni.helikopteri...)ali za to prvo morate položiti i kod licensera kupiti dozvole.Možete koristiti oružja i pucati ili uporabljivati oružja i ako ne simjete igrati detmach ( odnosno ne smijete ubijate svakog kog vidite ) jer je to kažnjivo.Automobile i ostala vozila možete paliti i gasiti.Dobro je i šta kad je jutro odnosno dan je i na igri dan a kad je noć i u igri je noć.Zabranjeno je i Driv-by ( odnosno ubijanje pomoću vozila.No to čete sve vidjeti u pravilniku.Najčešće se radnja odvija u okloici Burger Shota u Los santo-su ( prvom gradu ) radnje ima i u San Fier-u ( drugom gradu ) a u Las Venturas-u ( trećem gradu ) ima malo radnje.Možete se zaposliti u razlićitim zanimanjima recimo možete biti:Policajac, doctor, kradljivac automobila, prodavać automobila, prodavać oružja, novinar, vojnik...I naravno to ovisi i o levelovima koje podižete kupujući ih na primjer:Level 2 košta 50000$, level 3 75000$, lvl 10 250000$..., i naravno da bi podignuli level morate dobiti expirience ( uvježbati i igrati odnosno odigrati potrebne dovoljne sate za kupit novi level.) a zatim kupite level novcima koji ste uštedjeli.Novac možete spremati u banku i tamo ga štedjeti.Novac dobivate radeći u razlićitim zanimanjima i svaki sat igranja dobijete Payday na levelu jedan je uglavnom oko 5000$ ali njega isto podižete s levelovima na primjer kad kupite level 2 onda je oko 7500$ i s payday-em dobivate expirience za kupit level.Možete se voziti i hodati kamo god očete niš vam nije zatvoreno kao da ste prešli igru u sva tri grada , u sve dućane, butige, restorane,pizzerie...Možete raditi što vas je volja možete i raditi protuzakonite stvari pa se vući po zatvorima i plačati kazne ili pak ljepo normalno živjeti i štediti.Možete si i kupiti ili iznajmiti kuću u kojoj se onda uvjek stvorite a ne na onom početnom mjestu.Kuće ima malih i jeftinih a ima i velikih i skupih.Isto tako i s autima možete ih kupovati jeftine i skupe, tunirane i obične...Imate i dućane gdje kupujete namirnice na primjer:Hranu, Piće CD player, kondome( može se i to hmm ), kljuć za auto...Igrica je pre dobra i jako, jako, jako zabavna!!!!!!!!Kako započeti igrati i kako krenuti!

Da dobro ste čuli i vidjeli! GTA San Anadreas može se igrati online ( preko interneta s drugim igraćima ). Ja ču ovdje opisati kako s spojiti na Hrvatski Croherzegovina RPG ( Rol plaing ) server.

Da biste to igrali prvo i osnovno morate imati instliranu igru GTA San Andreas i jedan program koji trebate skinuti a to je San Andreas Multyplaier ( SAMP ).

Kad ste skinuli program San Andreas Mulyplaier ( SAMP ) koji vam je potreban za igranje trebate ga instalirati. To nije nikakav problem i vrlo je lako. Kad ga downloudate na neko mjesto koje ste sami odredili ( Najlakše bi vam bilo na Desktopu ili u nekoj novoj mapi još lakše ) dobit ćete jednu ikonicu koja izgleda okruglo , svjetlozelene boje , dole se nalzi plava strelica , a gore piše nešto malim crvenim slovima. E sad je potrebo instalirati ga. Kliknete dva klika mišem na njega i započet će instalacija.

Kad ste dobili takvu intslaciju kliknete na Run! Instalcija če krenut dalje

Kad dobite prozor s objašnjenjima i pitanjem dali se slaziete potvrdite kliknite na I agree kako bi se složili s uputama. Zatim če instalacija krenut dalje.

Dobit čete za birati na koju particiju i di čete da se instalira. Najbolje je ne to dirati da se nešto ne poremeti. I zatim kliknete na Instal. I započet će Instliranje. Instalirat če se u nekoliko sekundi u krajnjem maksimumu do 30 sekundi ili 1 minutu ali inaće traje oko 5 do 10 sekundi. I kad se instalira dobit zadnji prozor na kojem če instlacija završiti i pitat će vas da potvrdite da je gotovo a vi kliknite na Finish!

I kliknete na Finish. I nstalirali ste program San Andreas multyplaier koji vam je potreban za igranje. Odnosno on je glavni jer on sve to pokreće i spaja. I znaći sad kad ste ga instalirali dobit ćet ikonicu tamo gdje je i program smješten. , a ta ikonica izgleda ko jedna žena ( lik iz GTA San Andreasa ) , i ta žena je kroz cijelu ikonu , ima sunčane naočale i pisat če vam SAMP.

I sad kad ste dobili taj program odnosno ikonicu za ga pokrenuti kliknite dva klika mišem na nju ili desni kil mišem i otvori ( ili open na Engleski ). Kad vam se otvori doći če vam ovako.

Znači bit če vam sve bijelo i nečee imati servere za pokrenuti. Ali bez panike da biste našli Croherzegovina RPG ( Rol Plaing ) server potrebno je otici na opciju skroz na vrhu programa gdje imate File , views... vi odaberite opciju servers i idite na Add server. Ili jednostavnije otiđite na narančastu ikonicu sa bjelom pozitivnom kvaćicom koja se nalazi ispod opcije View.

I uglavnom kad idete na jedno od ovih opcija doći če vam prozorčić na kojem će pisati: Enter new HOST PORT. I bit će vm vadratić u koji morate nešto upisati. Da u taj prozorćič morate upisati adresu servera a to je: 78.46.79.68:3022! Te brojeve morate točno upisati sa dvotoćkom i točkom sve točno.

I sad kad ste upisali kod stisnite OK i pojavit če vam se server. Pisat će PRVI HRVATSKI RPG SEVER!

I sada gore gdje je ona kućica gore gdje piše Name morate upisati ime odnosno kko ćete se zvati na serveru.

Tamo upišete svoje ime odnosno kako čete se zvati u igri ( Na serveru )!

Pravila: Ne smijete staviti neko bezvezno ime poput Zmaj to se nesmije ime mora biti kao ime i prezime recimo vase pravo ime i mora se ime odvojit od prezimena donjom crtom ne razzmakom ovako: Aaaa_Bbbb! I nesmije sadržavati č i ć niti veliko Č i Ć!I zatim kad ste upisali ime kliknete desni klik na onaj server koji ste dobili i odaberete Conect.

I zatim če vas spojiti i učitati. Kad vam se ućita doći če vam slika onog mjesta gdje piše Winewod i pisat če vam dobrodošli na prvi Hrvatski RPG server.... I ako vaše ime već neko im pisat če vam taj nick je registriran molim vas ulogirjte se to znači da ne možete to ime jer već postoji. A ako vam ne piše da je već registrirn pisat če vam vaš nick nije registrirn molimo vas registrijarte se! I onda su dalje sve ljepo upute koje samo morate ljepo , polako i pozorno čitati i sve čete uspijeti! Pisat če vam kojom komandom što radite.... I kad se registrirate morat čet se ulogirati tako kako vam server kaže i odgovorit na nek pitanja recimo od kud ste? Pa ćet imati ponuđene neke opcije , onda kad ste rođeni?... I tako dalje! Kad vam sve uspije stvorit ćete se u Administratorevom baru i tada zabavna igra počinje. Pročitjte si komande , pravila , kazne i ostalo da znate kako se treba ponašati u igri.

Nadam se da čete lako uspijeti i da vam je ovo pomoglo! Na server ste dobrodošli i bilo bi dobro da se uključite jer je jako zabvno , zanimljivo i odlično!


Komande koje trebate koristiti na serveru!

Evo ovo su komande koje čete korititi na serveru za različita događanja i igranje!

Neke Comande.Ovo su komand ( slova potrebna za različite funkcije ).Pomoču ovih komanda obavljate razlićite funkcije iu igri.I naravno sve te komande koje upisujete na primjer /start morate prvo ukljućiti prićanje sa t i onda to upisatiI za lakše pisanje ako želite ponoviti rijeć ili rečenicu koju ste rekli jednom prije ( tren prije znaći zadnju koju ste rekli ) stisnete t za pričanje i onda strelicu za gore. Za ostale rečenice koje ste jos prije rekli isto tako stisnete t i onda stisčete ( pritiščete ) strelicu za gore dok ne dođete do riječi koju tražite! Naravno ne pamti sve , sve , sve rijeći od kad ste počeli igrati ali pamti dosta! Ovdje di nema kose crte ne trebate je pisati a ako ima trebate a nju pišete tako da u isto vrijeme stisnete shift ( gumb ljevo na tipkovnici ona strelica za gore ) i broj 7 ( oni brojevi iznad slova ne oni desno nego oni gore ) Ovo su smo neke komande a ostale cete vidjeti na Croherzegovina forumu! I koristite help komandu jer vam tamo pisu sve komande!E SAD STO U KOMANDAM ZNACI ( PORUKA )

Poruka znaci da upisete sto zelite recimo /sms ( broj ) i ( poruka ) znaci upisete sto zelite!ž

STO ZNACI BROJ

Broj znaci da upisete broj recimo /call ( broj ) upisete broj

STO ZNACI ID

Id je broj pored imena od igraca iznad glave ili broj kad stisnete TAB ( tabulator ) ljevo na tipkovnici ( strelice )

Enter-služi za završenje komande ( na kraju kad napišete šta želite stisnete Enter ) i za ulazak u sredstva...

/help-služi da biste vidjeli sve komande u igri. ( to vam je dobro koristiti za naućiti )

t-talk ( služi za pričanje, stisnete talk i pišete za pričati ).

/buy-služi za kupovanje.

/prihvati-za prihvatiti posao ili tako nešto ( kad vas pita upišete /prihvati. Za posao ili tako nešto ).

/aceptjob-služi za prihvatiti posao.

/exit za izlaz iz banke vozila ili tako nešto.

/start-služi da ako je motor od vozila iskljućen da ga ukljući.

/off-služi za ugasiti motor od vozila ako je upaljen.

/ad-služi za napisati advertisment odnosno da se svim igraćima vidi. ( plaća se ).

/ooc-služi za poseban kanal na kojem možete razgovarati sa svim drugim igraćima o onome izvan igre

/ic-također je jedna od funkciji za pisanje

/withdraw-služi da biste podignuli određenu svotu novaca iz banke ( upišete /withdraw i onda koliko novca želite uzeti ).

/deposit-služi za spremanje novca u banku ( upišete deposit i onda koliko novaca želite spremiti ).

/stats- Služi da biste vidjeli vaše trenutno stanje u igri ( znaći koji ste level, sta imate kod sebe i tako )

/service taxi- Služi da biste pozvali taxi/regnick- Služi za registrirati nickname ( znaci ime )

/login- Služi za se loginati odnosno ukljućiti na server

/changepass- Služi za promjeniti pasvord ( za promjeniti vasu lozinku/šifru )

/pay- Služi da biste platili nekom odredene novce znaci da mu platite koliko ocete a koristite ga tako da upisete /pay ˙( ID/IME ) ( KOLICINU ) a to znaci ID je njegov id znaci onaj broj koji ce vam pisati pored imena ili ako ne upisete ime primjer! /pay Michel_Cupic 500 i onda bite meni dali odnosno platili 500$ ako smo si blizu. A ID je uvjek drukcija a to je onaj broj pored imena recimo da pored mog imena pise 36 onda mi lakse date novce ovako! /pay 36 500 i evo opet mi date 500$ ako smo si blizu!

/level- Služi da vam pokaže koji ste level u igri

/buylevel-služi za kupovanje novog levela ( ali morate imai novca koliko kosta level kod sebe )

/upgrade- Služi da si povecate nesto nakon sta kupite level recimo da se poslje uvjek stvorite sa vecom energijom

/time- Služi da provjerite koliko je sati igranja ili za koliko dolazi payday

/job- Služi da provjerite koji posao imate i koj komande koristite za se služiti tim poslom

/admins-služi da biste vidjeli koji su sve administratori aktivni.RAZGOVOR/w- Služi da sapucete nekom na uho ali mora biti blizu vas a koristite tako da napisete /w i onda ID ili ime igraca i onda napisete sto zelite reci

/o- To je poruka u narancastom da se vidi znaci napisete /o i onda poruku sto zelite reci

/s- Služi da se proderete ( vicete ) znaci upisete /s i poruku sta zelite reci

/i- Sluzi za lokalni razgovor znaci upisete /i i pouku sto zelite reci

/ad- Služi za reklamiranje recimo zelite prodat ili kupit autmobil i onda napisete recimo /ad prodajem ( ili kupujem ) auto aaaaa ( recimo ) i sam vam napise di da vas kontaktirjau

/pm- Služi za privatnu poruku znaci opet napisete /pm i onda ID ili ime igraca i sta zelite reciKOMANDE ZA KUCU ODNOSNO KOJE KORISTITE U KUCI I ZA KUCU/buyhouse- Služi da kupite kuću

/sellhouse- Služi da prodate svoju kucu ali ako ste vi samo iznajmili ne mozete prodati

/rentroom- Služi da ako imate kucu iznajmite za druge stanare znaci da je iznajmite ali vi isto mozete biti unutra isto

/enter- Služi da uđete u kucu

/exit- Služi da izađete iz kuće ( komanda služi i kad vam recimo nestane goriva u vozilu stisnete /exit )

/lock- Služi da ako imate kucu možete otključati i zakljućati

/home- Služi da vam pokazuje put ( smjer ) prema vasoj kuci ( na karti/mapi )

/homeupgrade-Služi da si nadogradite stvari u kuci ako imate kucu ako je ponavljam iznajmljena ne mozete ništa ( koroistite tako da upisete /homeupgrade i onda koju stvar i ID )

/setrent- Služi da ako imate kucu odredite cjenu koliko če kostati da nekom iznajmite ( koristite tako da upisete /setrent i u zagradi kolicinu novaca primjer! /setrent ( 500 )

/setrentable- Služi da uključite ili isključite iznajmljivanje kuće

/evict- Služi da istjerate podstanare ako imate kucu ( koristite ovako /evict i onda ID ili ime igraca kojeg zelite istjerati primjer /evict Michel_Cupic ili /evict 36

/housewithdrav- Služi da uzmete usteđevinu iz kuce kju ste zaradili ( iznajmljivanjem ili tako )

/heal- Služi da ako imate kuću možete nadograditi ( izljećiti ) vašu snagu i štitKOMANDE ZA MOBITEL KORISTITE IH ZA MOBITEL!/call ( broj )- Služi da nazovete nekog igraca a koristite ga tako da stisnete /call i broj teloefona recimo /call 0000 i zovete

/call 911- Služi da nazovete hitne intervencije ( Policiju, Hitnu, ili vatrogasce )

/txt ( broj )- Služi da pošaljete poruku a koritite isto ovako kao i za poziv samo umjesto /call koristite komandu /txt

/sms- Isto sto i /txt za slanje poruka

/pickup- Služi da se javite na telefon kad vas netko zove a bit ce cam zuto i ljubicasto kad vas netko zove ( slova )KOMANDE ZA TVRTKU KORISTITE IH ZA TVRTKU/buybiz- Služi da kupite tvrtku

/buisinessupgrade- Služi da si nadogradite tvrtku ( ako imate )

/buisninesswithdraw- Služi da uzmete zarađeni novac iz vaše tvrtke ( ako imate )

/sellbiz- Služi bda prodate vašu tvrtku ( ako imate )

/lock- Služi da otključate i zakljućate svoju tvrtku ( ako imate ) ( kao i za kuću )

/bizfee- Služi da postavite cjenu za ulaz u vašu tvrtku ( ako imate )POLICIJSKE KOMANDE KOJE KORISTITE AKO STE POLICAJAC

/r (PORUKA) Razgovarajte kroz policijski radio
/m (PORUKA) Razgovarajte na Megafon
/su (ID/IME) [RAZLOG] Osumljicite nekog(izabrani postaje narancast)
/mdc (ID/IME) Provjerite neciji kriminalni status
/free(ID/IME) (RAZLOG) Oslobada igraca iz zatvora
/jail (ID/IME) Stavlja osobu u zatvor
/duty Pretvara vas u civila il policajca(morate se nalaziti u svlacioni)
/opengate Otvarate vrata na policijskoj postaji ( stanici )
/closegate Zatvarate vrata na policijskoj postaji ( stanici )BOLNICARSKE KOMANDE KOJE KORISTITE AKO STE DOKTORBolnicarske komande

/r (message) Razgovarajte na bolnicarski radio
/heal (ID/Name) Ljeci igrace ako ste u kolima hitne pomociBANKOVNE KOMANDE KOJE KORISTITE ZA BANKUBankovne komande

/bank Pokazuje trenutno stanje racuna
/bank (KOLICINA) Ostavite dio novca na banci
/withdraw (KOLICINA) Uzmite dio novca sa banke
/wiretransfer (KOL./ID) Posaljite novac drugim korisnicima
/loan (amount) Posudite od banke novce24/7 DUCAN U KOJEM SHOPINGIRATE ( KUPUJETE )


Više o svemu ovome saznajte na:

http://croherzegovina.org/sa-mp/

http://croherzegovina.org/samp/index.php

http://www.croherzegovina.webs.com


Sretno i uživajte na serverima!!

11.06.2008. u 18:15 • 11 KomentaraPrint#^

utorak, 19.02.2008.

Put iz GTA San Andreasa u GTA Liberty City Stories

sretanDa tako je kao što se vidjeli (pročitali) u naslovu je istina.Iz GTA San Andreasa može se otiči u GTA Liberty City ali ne misijom kao i sasvim normalno (na jednoj se misiji odlazi u GTA Liberty City Stories vidjet čete dole na videu)!Super je jer se može otiči u snježni grad GTA Liberty City Stories!Sada ču objasniti postupak odlazka u u koracima!

1. način
Napomena-Sve čete detelje i veliko obašnjenje vidjete u videu dolje.

1:Prvo morate otiči u Los Santos ( prvi (početni) grad ).
2:Zatim otiđete u teretanu u prvom gradu ( u Los Santosu ) ( onu u kutu blizu Denis ( cure ).
3:Zatim sredite ( upucate ) sve ljude tamo bilo koga sve.
4:I zatim idete u ljevi kut od vrtiju ( nači kad uđete u tetertanu odmah u desni kut dokraja i putem pokupite trčeći ili šakom udarite vreču za box ( boksanje) .
5:I zatim ukucate šifru za Jetpack ili ga već pripremite ( uđete s njim unutra... ili slično).
6:I zatim poletite u nebesa ( u veliku crninu (samo crno) ).
7:Zatim idete u mapu i označite jedno mjesto a to je u Los Santosu ( Prvom gradu ) pokraj mora na jedan mali kup ( More tamo di je pješčana plaža di je veliko otvoreno more (sve čete detaljno vidjeti na videu) ).
8:I zatim jetpackom odletite tamo.
9:I zatim kad dođete tamo vidjet čete visoku gore žutu točku kao kad ulazite u kuće i ostalo.
10:I idete u to i zatim čete doči na jedan krov kao neka teraca.
11:I zatim ponovno otiđete u mapu i označite a to je opet u Los Santosu u Prvom gradu i to je kod onog tunela koji vodi do San Fiera drugog grada sve čete viodjeti na videu. i zatim opet poletite i možda če vam doći kao da vam se bog obrača SVE PLAVO ZELENO ali to je sasvim normalno.
12:I zatim kad dojdete ( dođete ) tamo trebali biste uletjeti u GTA Libetry City Stories bez misije.

To je izvedivo na svim konzolama iako nisam baš posve sigurno.
Može se svašta ja sam čak uspio i dojti ( doći ) do San Fiera drugog grada a označavalo i mi je da sam u prvom i bilo je drukčije.Svakako probajte!

Za sve probleme javite se na moje mailove!

Sretno.

Pozz

A sada ovdje imate ta dva videa o misji i o letu u GTA Libetry City Stories.

Put u GTA Liberty City Stories izletnoIgra u misji na putu u GTA Liberty City Storiessretancoolmah

19.02.2008. u 15:50 • 36 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 22.10.2007.

NOVE ŠIFRE ZA GTA SAN ANDREAS ( ZA PC )

burninmadsretancoolwinkmahEVO ŠIFRA

Correct Jetpack Code
Entry Location:
During Gameplay

Left, Right, L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right


Increase Wanted Level Two Stars
OSRBLHH


Clear Wanted Level
ASNAEBInfinite Ammo, No Reload
WANRLTW or FULLCLIP


Full Weapon Aiming While Driving
OUIQDMW


Mega Jump
LFGMHAL or KANGAROO
Mega Punch
IAVENJQ
Infinite Health
BAGUVIXInfinite Oxygen
CVWKXAMNever Wanted
AEZAKMI or TESTEDUCATIONALSKILLS
Six Star Wanted Level
LJSPQK or BRINGITON
Never Get Hungry
AEDUWNVHitman In All Weapon Stats
NCSGDAG or PROFESSIONALKILLER


Max All Vehicle Skill Stats
VQIMAHA or NATURALTALENTMax Muscle
JYSDSOD or BUFFMEUPSkinny
KVGYZQKFat
BTCDBCBHave a bounty on your head
BAGOWPGSlut Magnet
BEKKNQVAdrenaline Mode
MUNASEFMax Sex Appeal
EHIBXQS or HELLOLADIESRecruit Anyone (9mm)
SJMAHPE
Recruit Anyone (Rockets)
ZSOXFSQ or ROCKETMAYHEMSuicide
SZCMAWO or GOODBYECRUELWORLDSunny Weather
AFZLLQLL or PLEASANTLYWARMVery Sunny Weather
ICIKPYH or TOODAMNHOTOvercast Weather
ALNSFMZO
Rainy Weather
AUIFRVQS
Foggy Weather
CFVFGMJFaster Clock
YSOHNUL


Faster Gameplay
PPGWJHT or SPEEDITUP


Slower Gameplay
LIYOAAY or SLOWITDOWNPeds Attack Each Other, Get Golf Club
AJLOJYQY


Everyone is armed
FOOOXFTBlow Up All Cars
CPKTNWTInvisible car
XICWMDAll green lights
ZEIIVG
Aggressive Drivers
YLTEICZPink traffic
LLQPFBNBlack traffic
IOWDLACBoats fly
AFSNMSMW or FLYINGFISH

Elvis is Everywhere
ASBHGRB or BLUESUEDESHOES


Peds Attack You
BGLUAWMLBeach Party
CIKGCGX


Gang Members Everywhere
MROEMZH or ONLYHOMIESALLOWEDGangs Control the Streets
BIFBUZZ or BIFBUZZ
Ninja Theme
AFPHULTL or NINJATOWN
Traffic is Cheap Cars
BGKGTJH or EVERYONEISPOORTraffic is Fast Cars
GUSNHDE or EVERYONEISRICHCars Fly
RIPAZHACars Float Away When Hit
BSXSGGC or BUBBLECARS


Always Midnight
XJVSNAJ or NIGHTPROWLEROrange Sky 21:00
OFVIAC

Thunderstorm
MGHXYRM or SCOTTISHSUMMER

Sandstorm
CWJXUOC

Riot Mode
IOJUFZN or STATEOFEMERGENCYFunhouse Theme
PRIEBJ or CRAZYTOWN


Reduced Traffic
THGLOJ or GHOSTTOWN


Traffic is Country Vehicle
FVTMNBZ


Country Vehicles and Peds, Get "Born 2 Truck" Outfit
BMTPWHR


Spawn Limo
KRIJEBRSpawn Dozer
ITSALLBULLSpawn Quad
FOURWHEELFUNSpawn Tanker Truck
AMOMHRER


Spawn Stunt Plane
FLYINGTOSTUNTSpawn Rhino
AIWPRTONSpawn Bloodring Banger
CQZIJMBSpawn Rancher
JQNTDMHSpawn Racecar
PDNEJOH or VROCKPOKEY

Spawn Racecar
VPJTQWVSpawn Romero
AQTBCODX or WHERESTHEFUNERAL


Spawn Stretch
KRIJEBR or CELEBRITYSTATUSSpawn Trashmaster
UBHYZHQ or TRUEGRIMESpawn Caddy
RZHSUEWSpawn Hydra
JUMPJET


Spawn Vortex Hovercraft
KGGGDKPSpawn Hunter
OHDUDEPerfect Handling
PGGOMOYSmash n' Boom
JCNRUADAll Cars Have Nitro
COXEFGU or SPEEDFREAKTaxis Have Nitrous, L3 Bunny Hop
VKYPQCFSpawn Parachute
AIYPWZQP


Spawn Jetpack
YECGAA or ROCKETMAN


Invisible car
WHEELSONLYPLEASEPerfect Handling
STICKLIKEGLUESpawn Jumpjet
JUMPJETWeapon Set 1, Thug's Tools
LXGIWYLWeapon Set 2, Professional Tools
KJKSZPJ or PROFESSIONALSKIT
Weapon Set 3, Nutter Tools
UZUMYMW
Spawn Monster Truck
MONSTERMASH
Health, Armor, $250k
HESOYAM
Max Respect
OGXSDAG or WORSHIPME
Huge Bunny Hop
JHJOECW or CJPHONEHOME

ŠIFRE ZA GTA SAN ANDREAS ( ZA PS2 )


EVO ŠIFRA

Quad Bike
During gameplay, press Left, Left, Down, Down, Up, Up, Square, Circle, Triangle, R1, R2.


100ft High Bunny Hop
Entry Location:
during gameplay

Triangle, Square, Circle, Circle, Square, Circle, Circle, L1, L2, L2, R1, R2


Vehicle of Death
During gameplay press L1, L2, L2, Up, Down, Down, Up, R1, R2, R2.


Spawn Dozer
During gameplay press R2, L1, L1, Right, Right, Up, Up, X, L1, Left.

Cars Can Fly
Enter during gameplay: Up, Down, L1, R1, L1, Right, Left, L1, Left.

Note: You can fly with any vehicle (except motorcycles).
Correct Jetpack Code
Entry Location:
During Gameplay

Left, Right, L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right


Slut Magnet
Square, Right, Square, Square, L2, X, Triangle, X, Triangle (ed. note: Some users have reported that this code causes the game to freeze up. Use at your own risk!)


Unlock Hotring Racer #1
During gameplay press R1, Circle, R2, Right, L1, L2, X, X, Square, R1


Recruit Anyone (Rockets)
R2, R2, R2, X, L2, L1, R2, L1, Down, X


Peds Attack You
Down, Up, Up, Up, X, R2, R1, L2, L2


Peds Attack You (w/ guns)
X, L1, Up, Square, Down, X, L2, Triangle, Down, R1, L1, L1


Peds Riot
Down, Left, Up, Left, X, R2, R1, L2, L1


Peds Have Weapons
R2, R1, X, Triangle, X, Triangle, Up, Down


Chaos Mode
L2, Right, L1, Triangle, Right, Right, R1, L1, Right, L1, L1, L1


Beach Party
Up, Up, Down, Down, Square, Circle, L1, R1, Triangle, Down


Funhouse Theme
Triangle, Triangle, L1, Square, Square, Circle, Square, Down, Circle


Sh*t Cars Theme
L2, Right, L1, Up, X, L1, L2, R2, R1, L1, L1, L1


Country Theme
Left, Right, Right, Down, Left, R1, R2, Square, L1, L2, L1, L1


Ninja Theme
X, X, Down, R2, L2, Circle, R1, Circle, Square


Peds Are Elvis
L1, Circle, Triangle, L1, L1, Square, L2, Up, Down, Left


Gang Members Everywhere
Left, Right, Right, Right, Left, X, Down, UP, Square, Right


Gangs Rule the Streets
L2, UP, R1, R1, Left, R1, R1, R2, Right, Down


Game Clock Sped Up
During gameplay press Circle, Circle, L1, Square, L1, Square, Square, Square, L1, Triangle, Circle, Triangle


Time Stopped at 21:00
During gameplay press Left, Left, L2, R1, Right, Square, Square, L1, L2, X


Always Midnight
During gameplay press Square, L1, R1, Right, X, Up, L1, Left, Left


Slow Motion
During gameplay press Triangle, Up, Right, Down, Square, R2, R1


Adrenaline Mode
During gameplay press X, X, Square, R1, L1, X, Down, Left, X


Move Fast
During gameplay press Triangle, Up, Right, Down, L2, L1, Square


Slow Up All Cars
During gameplay press R2, L2, R1, L1, L2, R2, Square, Triangle, Circle, Triangle, L2, L1


Drive on Water
During gameplay press Right, R2, Circle, R1, L2, Square, R1, R2


Car Handles Funny and L3 makes you Jump
During gameplay press Triangle, R1, R1, Left, R1, L1, R2, L1


Faster Cars
During gameplay press Right, R1, Up, L2, L2, Left, R1, L1, R1, R1


Dodo boats
During gameplay press R2, Circle, Up, L1, Right, R1, Right, Up, Square, Triangle


Taxis Have Nitrous
During gameplay press Up, X, Triangle, X, Triangle, X, Square, R2, Right


Full Aiming While Driving
During gameplay press Up, Up, Square, L2, Right, X, R1, Down, R2, Circle


Improved Handling
During gameplay press Triangle, R1, R1, Left, R1, L1, R2, L1


Aggressive Traffic
R2, Circle, R1, L2, Left, R1, L1, R2, L2


Green Traffic Lights
Right, R1, Up, L2, L2, Left, R1, L1, R1, R1


Reduced Traffic
X, Down, UP, R2, Down, Triangle, L1, Triangle, Left


Traffic is Fast Cars
Up, L1, R1, UP, Right, UP, X, L2, X, L1


Traffic is Country Vehicles
L1, L1, R1, R1, L2, L1, R2, Down, Left, Up


Invisible Traffic
Triangle, L1, Triangle, R2, Square, L1, L1


Black Traffic
Circle, L2, Up, R1, Left, X, R1, L1, Left, Circle


Pink Traffic
Circle, L1, Down, L2, Left, X, R1, L1, Right, Circle


Unlock Jetpack
Several different versions of this code have been submitted-possibly for different regions or versions of the game. During gameplay press:

L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right, L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right

or

Left, Right, L1, L2, R1, R2, Up, Down, Left, Right, Left


Unlock Rhino
During gameplay press Circle, Circle, L1, Circle, Circle, Circle, L1, L2, R1, Triangle, Circle, Triangle


Unlock Bloodring Banger
During gameplay press Down, R1, Circle, L2, L2, X, R1, L1, Left, Left


Unlock Police Ranger
During gameplay press Up, Right, Right, L1, Right, Up, Square, L2


Unlock Hotring Racer #2
During gameplay press R2, L1, Circle, Right, L1, R1, Right, Up, Circle, R2


Unlock Romero
During gameplay press Down, R2, Down, R1, L2, Left, R1, L1, Left, Right


Unlock Stretch
During gameplay press R2, Up, L2, Left, Left, R1, L1, Circle, Right


Unlock Trashmaster
During gameplay press Circle, R1, Circle, R1, Left, Left, R1, L1, Circle, Right


Unlock Caddy
During gameplay press Circle, L1, Up, R1, L2, X, R1, L1, Circle, X


Unlock Hunter
During gameplay press Circle, X, L1, Circle, Circle, L1, Circle, R1, R2, L2, L1, L1


Unlock Vortex Hovercraft
During gameplay press Triangle,Triangle, Square, Circle, X, L1, L2, Down, Down


Unlock Stunt Plane
During gameplay press Circle, Up, L1, L2, Down, R1, L1, L1, Left, Left, X, Triangle


Unlock Hydra Fighter Jet
During gameplay press Triangle, Triangle, Square, Circle, X, L1, L1, Down, Up


Unlock Monster Truck
During gameplay press Right, Up, R1, R1, R1, Down, Triangle, Triangle, X, Circle, L1, L1


Morning
During gameplay press R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Square


Noon
During gameplay press R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Down


Night
During gameplay press R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Triangle


Storms
During gameplay press R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, Circle


Fog
During gameplay press R2, X, L1, L1, L2, L2, L2, X


Sandstorms
X, Down, UP, R2, Down, Triangle, L1, Triangle, Left


Commit Suicide
During gameplay press Right, L2, Down, R1, Left, Left, R1, L1, L2, L1


Refill Health, Armor & Ammo and Get Cash
During gameplay press R1, R2, L1, X, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up


Get All Weapons 1 (Bat, Pistol, Shotgun,
During gameplay press R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Right, Up


Get All Weapons 2 (Knife, Pistol, Sawnof
During gameplay press R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Down, Left


Get All Weapons 3 (Chainsaw, Silenced Pi
During gameplay press R1, R2, L1, R2, Left, Down, Right, Up, Left, Down, Down, Down


Raise Your Wanted Level
During gameplay press R1, R1, Circle, R2, Left, Right, Left, Right, Left, Right


Lower Your Wanted Level
During gameplay press R1, R1, Circle, R2, Up, Down, Up, Down, Up, Down


Freeze Your Wanted Level
During gameplay press Circle, Right, Circle, Right, Left, Square, Triangle, Up


6 Star Wanted Level
During gameplay press Circle, Right, Circle, Right, Left, Square, X, Down


Infinite Oxygen
During gameplay press Down, Left, L1, Down, Down, R2, Down, L2, Down


Infinite Health
During gameplay press Down, X, Right, Left, Right, R1, Right, Down, Up, Triangle (ed. note: Problems have been reported with this cheat-it may only work on certain versions of the game!)


Infinite Ammo
During gameplay press L1, R1, Square, R1, Left, R2, R1, Left, Square, Down, L1, L1


Never Hungry
During gameplay press Square, L2, R1, Triangle, UP, Square, L2, Up, X


Mega Punch
During gameplay press Up, Left, X, Triangle, R1, Circle, Circle, Circle, L2


Mega Jump
During gameplay press Up, Up, Triangle, Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, R2, R2


Hookers Pay You
During gameplay press Right, L2, L2, Down, L2, Up, Up, L2, R2


Max Respect
During gameplay press L1, R1, Triangle, Down, R2, X, L1, Up, L2, L2, L1, L1


Max Sex Appeal
During gameplay press Circle, Triangle, Triangle, Up, Circle, R1, L2, Up, Triangle, L1, L1, L1


Max Vehicle Stats
During gameplay press Square, L2, X, R1, L2, L2, Left, R1, Right, L1, L1, L1


Max Weapon Stats
During gameplay press Down, Square, X, Left, R1, R2, Left, Down, Down, L1, L1, L1


Max Muscle
During gameplay press Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Left


No Muscle or Fat
During gameplay press Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Right


Max Fat
During gameplay press Triangle, Up, Up, Left, Right, Square, Circle, Down


Recruit Anyone (9mm)
Down, Square, Up, R2, R2, Up, Right, Right, Up

Cop newer chase you.
CIRCLE, RIGHT, CIRCLE, RIGHT, LEFT, SQUARE, TRIANGLE, UP

Big jump on bike.
TRIANGLE, SQUARE, CIRCLE, CIRCLE, SQUARE, CIRCLE, CIRCLE, L1, L2, L2, R1, R2

Girls chase you.
SQUARE, RIGHT, SQUARE, SQUARE, L2, X, TRIANGLE, X, TRIANGLE

Infiniti ammo.
L1, R1, SQUARE, R1, LEFT, R2, R1, LEFT, SQUARE, DOWN, L1, L1

Armi helicopter.
CIRCLE, X, L1, CIRCLE, CIRCLE, L1, CIRCLE, R1, R2, L2, L1, L1

Tanker.
R1, UP, LEFT, RIGHT, R2, UP, RIGHT, SQUARE, RIGHT, L2, L1, L1

All cars have nitro.
LEFT, TRIANGLE, R1, L1, UP, SQUARE, TRIANGLE, DOWN, CIRCLE, L2, L1, L1

Max driving skills
SQUARE, L2, X, R1, L2, L2, LEFT, R1, RIGHT, L1, L1, L1

Za druge šifre i na hrvatskom jeziku posjetite Svijet igra!

Ostale možete pronaći na cheatplanetu.

Hvala na posjetu i sretno!

22.10.2007. u 19:10 • 68 KomentaraPrint#^

ponedjeljak, 05.03.2007.

SANDKING

Sandking.Sandking je jedno skriveno vozilo.To je nabrijani(tuniran)rancher džip.Ima spojler, hudicu, krovni ukrasi(2), povišen je, sportski ofarban i naljepnice.Nalazi se u trečam gradu (las vwnturasu) gradu s najviše pustinja (smeđi).Tamo su one pustinjske ceste.Blizu je i mjesto gdje se polaže pilotska škola.Treba pratiti te pustinjske ceste i onda kad naiđete na ravnu cestu i s jednog smijera ljevo, a s jednog smjera desno skreatanje na planinu.Trebate doči na tu planinu.Tamo je veliki satelit i jedna mala uska cesta (škuro siva bez crte)Trebate otiči iza tog satelita i iza njega na gornjem ljevom kutu nalazi se Sandking.I to je to.Tamo je taj auto sandking.

UŽIVAJTE.

05.03.2007. u 14:53 • 1 KomentaraPrint#^

srijeda, 07.02.2007.

ŠIFRE ZA GTA SAN ANDREAS

Kod ovih šifra kada pišem za playstation gore, dole, ljevo, desno su strelice ne analog

ŠIFRE ZA GTA SAN ANDREAS ZA PC (KOMPJUTER)


HESOYAM-ŠIFRA ZA ŽIVOTE, PANCIRKU I POPRAVAK AUTOMOBILA

AEZAKMI-ŠIFRA DA TE NIKAD NE LOVI POLICIJA

JUMPJET-ŠIFRA ZA HIDRU(RATNIČKI AVION)

OHDUDE-ŠIFRA ZA RATNIČKI HELIKOPTER

LIYOAAY ILI SLOWITDOWN-ŠIFRA ZA SPORO VRIJEME

PPGWJHT ILI SPEEDITUP-ŠIFRA ZA BRZO VRIJEME

SZCMAWO ILI GOODBYEECRUELWORLD-ŠIFRA ZA SAMOUBOJSTVO

YSOHNUL-ŠIFRA ZA BRZO VRIJEME

KRIJEBR-ŠIFRA ZA LIMUZINU

FLYINGTOSTUNT-ŠIFRA ZA OBIĆAN JEDNO OSOBNI AVION

PDNEJOH ILI VROCKPOKEY-ŠIFRA ZA TRKAČI AUTO

ROCKET MAN-ŠIFRA ZA JETPACK

ŠIFRE ZA GTA SAN ANDRAS ZA PLAYSTATION

KRUG, DESNO, KRUG, DESNO, LJEVO, KOCKA, TROKUT. GORE-ŠIFRA DA TE NIKAD NE LOVI POLICIJA

R1, R2, L1, X, LJEVO, DOLE, DESNO, GORE, LJEVO, DOLJE, DESNO, GORE-ŠIFRA ZA ENERGIJU I PANCIRKU

LJEVO, DESNO, L1, L2, R1, R2, GORE, DOLJE, LJEVO, DESNO-ŠIFRA ZA JETPACK

07.02.2007. u 17:47 • 137 KomentaraPrint#^

AT-400

At-400.At-400 je veliki putnički zrakoplov(avion).Taj zrakoplov je jako velik.on je skriven u trećem gradu Las Venturasu u onom gradu gdje ima puno pustinje.Na mapi čete pronači veliku zračnu luku koja je označena crno i sivo.Kad dođete u taj grad i na tu zračnu luku pronađite ulaz i kad uđete idite do prvog traka piste i onda krenite ljevo prema velikom hangaru u kojem se nalazi taj veliki avion AT-400.Kad dođete do hangara stanite blizu ulaznih vrata i čekajte nekoliko sekunda da se spuste a kad se spuste uđite unutra i otiđite na veliku zgoricu do ulaznih vrata uđite i poletite.Ako avion nije baš uvijek u hangaru otiđite koji grug dok se ne pojavi.

Za one kojima se neda čitati.AT-400 je veliki avion koji se nalazi u trečem gradu(Las Venturasu) na zračnoj luci u velikom hangaru.

UGODAN LET.

POZDRAV

07.02.2007. u 17:19 • 37 KomentaraPrint#^

utorak, 06.02.2007.

MODOVI

Za početak ču napisati nešto o modovima za GTA San Andreas, naravno ti se modovi mogu staviti i na druge igrice, na primjer GTA Vice City, GTA Liberti Citiy,GTA 3 i tako dalje.
Mod.Mod je zapravo nešto novo nekakav dodatak na primjer nova vozila u igri recimo Nissan Primera .No da ne duljim preči ču na to kako se umeću ti modovi te kako se skidaju naravno s interneta.
To je vrlo jednostavno. Za one koji misle da znaju kako nek kliknu na sljedeći link GTA INSIDE i otvoriti će vam se home ( prva ) stranica od stranice na kojoj imatejako puno modova za skidati i svega , no svakako pročitajte sljedeće upute jer za instalirati modove trebaju i neki programi.

Potrebno je otiči na internet na google i upisati GTA inside i otiči na web tražilicu.Kad vam se otvori morate pronači gdje piše
GTA inside.com-GRAND THEFT AUTO source++GTA San Andreas++ GTA te uđite na tu stranicu.Večinom će biti prvo ili drugo ponuđeno.Kad uđete treba vam se pojaviti tamno zelena stranica i u gornjem desnom kutu pisat če GTA inside, a dole s ljeva bit če neke slike modova.S ljeve strane ispod mjesta gdje piše GTA inside vidjet čete news i download te ispod downlauda čete vidjeti Bikes, Boots, Cars,comics ,helikopter i tako dalje.nadam se da znate engleski ili njemački jer je stranica na engleskom i nešto na njemačkom ali ne brinite jednostavo je.odaberite što želite na primjer Bikes(motori), Cars(auti), Boots(brodovi i gliseri) i tako dalje.Kada ste odabrali kliknite i pojavit če vam se izbor na primjer za aute marke, za motore dali očete bicikle,motore ili tako nešto tad odaberite što želite.Na primjer kod auta kliknete na BMW i otvorit če vam se slike automobila i informacije o modu u odjeljcima a ako nema slike bit če samo odjeljak ali ne brinite skoro sve ima sliku.vratimo se kad naiđete na odjeljak sa slikom ili bez na kraju odjeljka pisat če DOWNLOAD i ako taj auto očete skinuti kliknite na download i pričekajte.Kad se otvori pojavit če vam se neki mali programčić ili malo veči ali na njega se ne obazirite samo ga ugasite a ako neče pomaknite ga da vam se vidi mjesto gdje piše HIER i kliknite na hier a dalje nadam se da znate.Kliknete save odaberete gdje čete ga spremiti i kliknete save(spremi).ako vas zanima ime moda piše vam u gornjem ljevom kutu odjeljka.naravno može se skinuti i druge modove za koje ćete u izborniku gje vam piše Cars, Boots, Helicopters izabrati na primjer mods ima na primjer strastveni mod GTA hot coffe.NO ZA MODOVE NIJE POTREBNO SKINUTI SAMO MOD VEČ I NJEGOV PROGRAM NARAVNO NE ZA SVAKI MOD VEĆ ZA NEKOLIKO MODOVA JEDAN PROGRAME KOJE ČETE NAČI U IZBORNIKU POD TOOLS.Reči ču vam jedan.Za automobile,motore,glisere,avione,helikoptere to jest za sva prijevozna sredstva koja se mogu koristiti u GTA San Andreas je SAN ANDREAS MOD INSTALER koj se nalazi u izborniku pod tools.ponudit če vam se tri vrste a taj se nalazi u prvoj vrsti (tools zum einfugen never dovnloads) ne obazirite se na ovo never što znači nikad.kada uđete u tu prvu nalazi se na drugoj stranici on je zadnji program na drugoj stranici.Ako sve nije kako sam ja opisao nije ništa strašno jer se stranica često preuređuje.
E sada ako ste skinuli San Andreas mod instaler sad ću vam objasniti kako da zamjenite sredstvo(automobil,gliser,avion...).Ovako prvo instalirajte mod instaler što nadam se da znate a ako neznate od onuda od kud ste ga skinuli u njegovom odjeljku piše vam kako.Kad ga instalirate morate ga uključiti ako se želi updeitati(obnoviti) vi odlučite.Tamo če vam pisati instal mod i uinstal mod za instalirati kliknite instal mod.Kad vam dođe naprijed kliknite na dolnji Browse i pronađite ga od onuda gdje ste ga spremili te kad ga pronađete kliknite dvaput mišjim gumbičem ili jedan klik pa otvori na ono sredstvo koje želite. vratit če vam se opet tamo gdje ste stisli Browse ali ovaj put kliknite continue i etoga pojavit če vam se dva kao pravokutnika i dole ćete opet imati opciju continue nemojte nista radit samo idite na continuo i onda će vam se pojaviti dva pravokutnika, mali i veliki u gornji mali upišite ime vozila a u doljnjem če vam pisati ime običnih vozila sa GTA San Andreas te tamo izaberite auto s kojim želkite zamjeniti ovaj novi i kliknite instal i evoga mod instaliran. Ako želite deinstalirati mod uključite mod instaler i kliknite uinstal mod tamo če vam se pojaviti ime vozila kako ste ga imenovali pri instaliranju , odaberite sredstvo i kliknite uinstal i sredstvo je isključeno.To je veoma jednostavno.
Nači ponovit ču još jedanput downloudanje.Odaberete što želite downloudati i na kraju odjeljka kliknite download, kad vam se pojavi mala ili malo veča stranica samoje isključite ili maknite da vam se vidi hier i kliknite na hier ionda save odaberite gdje čete ga spremiti i opet save. i onda skinete njegov odgovarajuči program kao što je na primjer mod instaler za vozila!

Nadam se da cete sve upjeti i da cete uzivati u modovima!

Za bilo kakvu pomoć obratite se u komentarima ili na e-mail!Uzivajte i pozdrav!

Evo nekoliko videa!

EVO VIDEA O MODOVIMA O AUTIMA


EVO DRIFTA


EVO TOKYO DRIFT


AVIONI - PLANES


HELIĆ I HELICOPTERI


BOOM SUDAR!EVO OVDJE MOZETE SKIDATI MODOVE!

Modove čete skidati tako da čete klinuti na linkove i kad vas spoji na stranicu ( na primjer Cars/Mercedes i kad vam se otvori Mercedes vidjet čete sliku automobili i od ispod kliknuti na Download onda če vam se pojaviti neka nova stranica!Tamo čekajte nekoliko secunda ( sekunda ) a onda če vam skroz na vrhu stranice doči veliki plavi prozorčić!Kliknite na njega desnim klikom miša i pritisnite na Download file i to je to imate modove a da ne morate pravađati s Francuskog na Hrvatski!Ako vam što nije jasno ostavite mi Komentare ili Pošaljite e-mail koji piše gore na kontaktiraj me ( u boxu )Da vam naglasim da sve neče biti odmah gotovo jer je puno posla a ja nemam previše vremena, no s vremenom če sve biti gotovo pa uživajte!

GTA SAN ANDREAS MODOVI

START ( POCETNA )

Početna

CARS ( AUTOMOBILI )

Cars ( automobili )

TIPE OF CARS ( MARKE AUTOMOBILA )

Alfa Romeo

AMC

Anadol

Aston Martin

Audi

Bentley

BMW

Brabus

Bugatti

Buick

Buses

BIKES & BICICLES ( MOTORI I BICIKLE )

Bikes ( motori )

TIPE OF BIKES ( MARKA BICIKLA I MOTORA )

Fahrräder ( Bicikle )

Motorräder ( Motori )

Phantasie ( Fantazija-svemirske stvari )

Roller ( Manje stvari- skuteri i ostalo )


SHIPS & BOATS ( BRODOVI I GLISERI )

Booats ( Brodovi i Gliseri )

PLANES ( AVIONI )

Planes ( Avioni )

HELICOPTERS ( HELIKOPTERI )

Helicopters ( Helikopteri )06.02.2007. u 21:12 • 192 KomentaraPrint#^

< prosinac, 2009  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Prosinac 2009 (1)
Rujan 2009 (1)
Travanj 2009 (1)
Srpanj 2008 (1)
Lipanj 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Listopad 2007 (1)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tvPrikaz komentara ( da/ne )

Design by: Elitebox Web Design

Pretraga

Opis bloga

Na ovom blogu se radi o igrici GTA San Andreas!

Kontaktiraj me!
Ovdje su svi moji e-mailovi pa ako vam nešto nije jasno ili trebate nešto možete mi i poslati e-mail ili preko komentara.
Evo e-mailova!

vilim.cupic1@pu.t-com.hr

ferrarif40_miki@hotmail.com

randy2841@hotmail.com

eltex5@hotmail.com

Linkovi

Mobilne Igre
Ovo je najnovija i najolja web stranica na balkanu za mobilne igrice, mobilne teme i razne druge stvari! Na toj stranici možete pronaći najbolje moguće igrice za mobitel, teme i razne druge stvari...
Obavezno posijetite i pronađite stvari koje vam odgovaraju!


Svijet igra
To je moja nova stranica na kojoj ćete naći recenzije igra i konzola, šifre, modove, patcheve, dodatke, trikove, slike, objašnjenja i još puno toga o igrama!

Cro Tehnika - Hrvatski portal o tehnici
Hrvatski website o tehnici; audio/video tehnika, kompjuteri, mobiteli - recenzije, novosti, testovi + FORUM; diskutirajte o tehnici, vašim problemima, samogradnji, te vašim projektima! Posjetite!

Speedtouch SAMP RPG Server
Ovo je portal balkanskog SAMP RPG servera Speedtouch! Na portalu ćete naći sve o serveru, informacije, komande, pomoć, o SAMP-u, dio za skriptere itd. Ima i forum posvećen serveru ali i zabavi!

Delux Host
Jedan od najboljih hostinga za igrice! Nudi hostinge za SAMP, MTA, CS, CSS i još mnoge igre! Vaši će serveri biti smješteni na visoko kvalitetnim serverima diljem Europe i Amerike (ovisno di odaberete) i sve to za pristojnu cijenu!

Iteracija
Site o programiranju, prirodnim znanostima, elektrotehnici, web designu i još mnogo toga! Ima forum na HRV i ENG jeziku!
www.iteracija.com


Vaši Linkovi
Pronađite linkove do siteova o svemu što vas zanima! Poslagano po kategorijama! Dodajte svoj link i podignite rank te dovedite posjetitelje na svoj site! Pomognite ljudima da vas pronađu!
www.vasi-linkovi.net


Croherzegovina serveri
Ovo je super stranica. To je glavna oficjalna stranica od Croherzegovina severa za GTA San Andreas Multiplayer online! Preporucam savjet da posjetite ovi stranicu! Odlicno je!

Croherzegovina forum
Ovo je super forum! To je glavni forum od Croherzegovina servera za GTA San Andreas Multiplayer online!
Preporcam savjet da posjetite ovi stranicu - foum jer je oldicno!


Josipov blog
Na ovom blogu ćete pronaći razne savjete, tutoriali i novosti vezane za web design i kodiranje! Posjetite svakako!

Gta inside
Pa to je upravo ono o čemu blog govori!!!Modovi to je jedna od tih super stranica za modove to je najbolja stranica vezana za GTA obavezno je posjetite.Naravno da ih ima mnogo ja niti neznam za sve no ovo je jedna od najboljih!!!!!!!!

Gta mania
Pa to je još jedna super, super, super stranica za modove!Ima svega!Naravno takvih stranica ima još no ova je jedna među najboljima!Obavezno je posjetite!

Gta ships mods
To je također jedna od stranica sa modovima i o GTA-u, posjetite!

Gta mods and about games
To je isto još jedna stranica s modovima i igricama posjetite!

Agloco sign up
Zaradi surfajući internetom i reklamacijama!

Dashofer sign up
Internet zarada putem reklamiranja!

eltex5.blog.hr
Za sve one koje zanima tehnika, kompjuteri, elektronika, internet zarada, tehnologija, web stranice i ostale stvari posjetite eltex5.blog.hr

Be funny
Za sve one koje se vole šaliti, prićati, gledati video, slike, nasmijavati.. posjetite Be funny !

Cheatplanet
Cheatplanet je super najbolja stranica za šifre i za sve moguče igre znači ako vam trebaju šifre za bilo koju igru samo posjetite cheatplanet!

You tube
You tube je super ogromna stranica!Na njoj ima videa o svemu možete gledati sve šta želite obavezno posjetite You tube stvarno je super!

Svijet igra
Evo to je moja nova super stranica koja ima modove, šifre, recenzije, sve što vam treba!!!!!!!!Posjetite je usrečite se, zadovoljite se, i pronađite sve što vas zanima a i meni čete puno pomoči hvala!!!!!!!!Pronađite sve što vam treba u
Svijet Igra


Vaši linkovi
To je nova stranica od mog brata! Super je obavezno posjetite i postavite svoj link za reklamaciju! Reklamirajte vašu Web Stranicu ili blog!

CroClickCash
E napravio sam novi blog!
Riječ je o PTC internet zaradi!
Novi PTC program za zaradu!
Prijavite se i zarađujte!


Prijavi se

Croherzegovina
Moja nova super stranica o Croherzegovina GTA San Andreas online serverima! Posjetite!

2 Hot

Leak

Nomads Cafe


Funny

Igre za djevojčice

Blog.hr

Forum.hr

Monitor.hr


Pretraga

BROJILO POSJETITELJA

Best Free Hit Counters
Anime MySpace Layouts
Anime MySpace LayoutsOnline UsersANKETA
SLUŠANJE PJESAMA
Ovo je player za pjesme. Koristi se tako da se odabere pjesma te se dvaput klikne na znak play!

Design by: Elitebox Web Design


Balkanski gaming portal | Sve o igrama na jednom mjestu