24

nedjelja

siječanj

2016

Ne treba nam očitovanje DIP-a (u ponedjeljak, niti bilo koji drugi dan)



Izborne krađe se ne događaju nekom drugom (dokaz je politika koja nema podršku birača)


Najavljeno očitovanje DIP-a (Državnog izbornoga povjerenstva) je suvišno.
Nakon desetljeća čudnih rezultata (u deset godina vladavine Mesića razgovarao sam s preko 10 000 glasača i samo mi je jedan potvrdio da je glasovao za Mesića). Tko je glasovao za Josipovića (sina Ante Josipovića)(netalentiranoga muzičara, netalentiranoga pravnika)?
Tko je glasovao za narkomana, propalicu i neradnika Milanovića?

Sakrivanje po državnim uredima (Vrhovnog suda, ministarstva i policijskih ureda) oduzima sposobnost sagledavanja svijeta koji vas okružuje (okružuje ustanove u kojim zaštićeni boravite).
Ali, glasači su (većina) izvan tih zidina ... I javno se izjašnjavaju prije, za vrijeme i nakon izbora.
Varali ste ovaj narod, misleći da je naivan. Bio je strpljivi (jer ste se doimali sigurnima). Kad ste državu gurnuli u ponor, pogrešno procijenili sve što ste procjenjivali (pa i vrijeme koje vam je bilo potrebno za nametanje vaših laži, umjesto istine)(pogrešno ste procijenili i vrijeme narodnog strpljenja), postalo je jasno da nemate mandat za očitovanja.

Kada javnost otvoreno posumnja u legitimitet izbora, odgovorni ponude neopozivu ostavku. Ne očituju se.
Vrijeme je za lustraciju nedemokratskih snaga. Vrijeme je za Hrvatsku dostojnu žrtve koju smo podnijeli u borbi protiv takvih lažova i prevaranata, ubojica i krvoloka. Vrijeme je za Hrvatsku.

Hrvatska za sva vremena



Oznake: Državno izborno povjerenstvo, očitovanje o izbornoj prevari, vladavina Mesića, Vladavina Josipovića, Vladavina Račana, Vladavina. Milanovića, netalentirani i nsposobni, sumnje, neopoziva ostavka