29

nedjelja

listopad

2017

2 000 000 biračkih glasova za političko čišćenje!



Kako sam krenuo s plenkovićevom neodrživom pozicijom i nepostojanja istinske političke snage koja bi preuzela državu u kriznom stanju moram pojasniti osnovne okvire društva i talačke krize.

Plenković, (sanader), todorić, i slični su skupo plaćeni glumci koji nemaju nikakvih sposobnosti do zavaravati narod.
Suverenistička politika je ostvarivanje ustavnih načela.
Hrvatska je demokratska i suverena država. Vlast proizlazi iz naroda i pripada narodu.
To su temelji Republike Hrvatske.

Hrvatsku je dugo zastupao nesuverenistički i nedemokratski politički talog da bi danas, olako napustila tu politiku.
Cijenu nesuverenosti smo skupo platili u svakom ratu, pa tako i u Domovinskom ratu.



Prepuštati osnove društva (koje ciklički prolazi ekonomske krize i ratove, naizmjence) glumačkoj garnituri (sa zatamnjenim gospodarima) nije popuštanje vanjskim silama, već odražava nepostojanje organizacijske sposobnosti (nedostatak kadrova) i nepostojanja odgovornosti za društvo i vlastitu sudbinu.

Hrvatska nema industrije, nema energente, nema rude, nema tehnologiju, štošta nema. Ali stanje nije posljedica materijalnoga već duhovnog siromaštva.
Nema ljudi. Svi su prodane duše. Glumci. Sanjari.

Mnogo je država koje nemaju vlastitu vojnu moć kojom bi branile svoj suverenitet. Ali se domišljato nose s tom činjenicom.
Hrvatska nikad nije branila svoje pravo, prepušta ga instaliranim glumcima koji zavaravaju narod.
Sanader je vodio detuđmanizirani hdz do svog sloma (iako je to slom suverenističke politike hdza a ne sanadera, sanader je glumac).
Gotovina je bio narodna nada dok se sakrivao (od naroda).
Plenković i todorić su preuzeli ulogu javnih tema ...


Ja sam običan (nisam običan: Hrvat sam, katolik, državotvoran i željan boljitka, te zbog toga meta sustavnog progona koje provode orjunaši, meta ratnih djelovanja orjunaško-četničkih paravojnih postrojbi (i Jna je paravojska)) građanin i ne želim desetljećima slušati i gledati igrokaze (partijskih kvazi kadrova, idiota kojima je uspjeh prehranjivati se od javnih novaca). Želim i zahtijevam prostor za vlastit napredak, kako u duhovnom tako i u materijalnom smislu.


Sve moje obaveze prema državi su podložne mojoj suglasnosti (po propisanim procedurama). Sama činjenica da ste okupirali vrijeme i sredstva ovog društva ukazuje na tešku anomaliju kojoj ste izvrgli ovo društvo.
Kretene kao što su Šeks (prdi-ludi polupravnik koji zamišlja kako je sloboda sposobnost nametnuti svoje u*rane i bolesne ambicije (a da im netko ne otkine glavu)), poigravajući se sa narodom treba žurno odstraniti (i silom) iz političkog odlučivanja. Barem sa Šeksom to nije problem: glup je i pokvaren, u Osijeku ga ne vole ni živi, ni mrtvi!

Ostaje pitanje: Zašto nesposobnim i pokvarenim produžavamo mandate?
Treba birati (nadarene)!

2 000 000 biračkih glasova za političko čišćenje!


Oznake: opoziv, uništavanje, polupravničke smicalice, politička nezrelost, skupo plsćeni glumci, ustav, ustavni temelji, obrana suvereniteta, vlastita vojna moć, ja sam obićčan Hrvat, okupacija vremena, okupacija sredstava, anomalija društva, produžavanje mandata pokvarenima, 2 000 000

27

petak

listopad

2017

Hrvatska većina mora žurno opozvati plenkovićevu vladu



Opoziv nekompetentne i političarske vlade je neminovan.
Uništavanje države, nacije, naroda, ljudi polupravničkim smicalicama (koje smišlja "savjetnik" Šeks), lažima i obmana zaslužuje žurni opoziv.

Nikad gora vlada nije bila u RH.

Unatoč političkoj nezrelosti, nesposobnosti izgraditi gospodarski prihvatljivo društvo (što je izazvalo pomamu za političkom vlašću) zabrinjava što opoziv premijera i cjelokupne vlasti pokreće sdp a ne hrvatska većina.

Sdp se još jednom pokazao kao zaštitnik hdz-a, hdz se pokazao kako je politički komplementaran sdpu (nadopunjuju se).

Nakon brutalnog, nedemokratskog, ateističkog i diktatorsko-totalitarnog nametanja jugoslavenstva, socijalizma (nepoštivanja vlasništva) i proruskog opredjeljenja, umjesto prozapadnog, suverenističkog, prokršćanskog, suverenističkog društva osobnih i ostalih sloboda, post tuđmanovski hdz služi promicanju istih (orjunaških) ciljeva kvazi demokracijom i kvazi domoljubljem. Sdp provodi te ciljeve direktno i otvoreno, hdz provodi te ciljeve dugoročno (korak po korak; jedan od tih koraka je i povremeno vraćanje sdpa koji u tom razdoblju ubrzano promjeni sve odrednice hrvatstva i narodne vladavine)(nakon sdpovih vladajućih poteza, povratkom hdza nikad nije stavljena van snage sdpova odluka o naravi zakona i vlasti u RH).
Današnji hdz podupire socijalističku, nesvrstano-prorusku, politikantsku državu (kojoj je jedini interes interes vladajuće klike zadržati svoj povlašteni položaj u društvu; što ne isključuje niti mogućnost ponovnog ujedinjenja u jugoslavensku tvorevinu jer takvi kadrovi nemaju obzira). Državu koja ne rješava probleme, već ih stvara. Državu koja narod isključuje iz vlasti jer bi narod pokrenuo izlazak iz EU (u koju smo čudnovato ugurani). Državu koja narod iscrpljuje i uništva jer ima zadaću sputati povijesne težnje političkog ujedinjenja s BiH. Državu koja nacionalno pretvara u nacionalnu sramotu, umjesto da bude moderator stvaranja nacionalne politike koje se nećemo sramiti. EU, BiH, Srbija, ... ova vlast nema politički odgovor na te probleme i jedini joj je način nesposobnošću osiromašiti ovaj već siromašan narod i ušutkati ga "glađu". (Nogometnim rječnikom ne znaju igrati, ali znaju praviti prekršaje.)

Hrvatska mora ponuditi životvornu političku opciju koja će okupiti većinu, politički (ili drukčije) poraziti političke opcije koje zloupotrebljavaju vlast i institucije hrvatske države protiv naroda i većine.
Ovu vlast treba opozvati jer nema niti jednog razloga za opstanak takve vlasti.

2 000 000 biračkih glasova i temeljita izmjena Ustava, zakona, sudbenog i državnog ustroja, smjena kadrova koji uništavaju Hrvatsku.



Oznake: opoziv, uništavanje, polupravničke smicalice, politička nezrelost, pomama za političkom vlašću, oblici nametanja jugoslavenstva. životvorna politi

19

četvrtak

listopad

2017

Ustavni sud nije nadležan ocjenjivati karakter NDH



Da je sud sposoban procjenjivati povijesne okvire, zvao bi se povijesni

Zašto jugoslavija s istim argumentima nije negirala italijansku državu?


Postojanje NDH ima dva aspekta. Jedan je postojanje države, a drugi sam oblik (uređenje) države.
Da je današnja Hrvatska izglasana kao fašistička tvorevina, ustav bi bio fašističke naravi i ustavni suci bi morali braniti fašistički karakter ustava i države. Bi li u tom slučaju nezadovoljnici imali pravo negirati državnost i zagovarati okupaciju (ili nestanak države)? Ili bi samo zagovarali promjenu uređenja države?



Proglašavati NDH fašističkom i nacističkom je bezočan pokušaj legitimiranja jugoslavije koja uz to što je marionetska jest i okupatorska. Naddržava s ciljem brisanja nacionalnih i državnih obilježja do tada postojećih država.

NDH je bila seljačka država, unatoč ratnom vihoru i nužnosti ratnog vremena, nemoguće da je bila fašistička ili nacistička. Mogla je biti u sprezi s fašističkom Italijom ili/i nacističkom Njemačkom. A kolaboracija nije zločin.





Nepravedno označena kao negativna pojava u tijeku i nakon Drugog svjetskog rata (s izrazitom politizacijom nakon sveobuhvatnosti ratnih napora), zanemarujući odredbe humanitarnog ratnog prava o kapitulaciji i ponašanju u svrhu smanjenja ratnih razaranja i smanjenja civilnih žrtava.
Suradnja s ciljem smanjenja civilnih žrtava, smanjenja ratnih nedaća (smanjenja gladi, smanjenja bolesti) i normalizacije civilnog života odraz je humanitarnog prava, a ne ideološke opredijeljenosti.

Politički i ideološki okvir suradnje s okupatorom treba prepustiti samim sudionicima te suradnje, a ne jednoumljem zadojenoj sovjetsko-jugoslavenskoj orjunaško-komunjarskoj velikosrpsko-četničkoj ideološkoj struji, predstavljenoj kroz nakupinu ustavnih sudaca koji se (iako nisu kvalificirani) odlučili na političku kvalifikaciju premda su (dvojbeno) samo pravno (nedovoljno) osposobljeni, smatrajući se stupom vlasti (iako nikad nisu prošli birališta, već su politički namještenici - dakle, fašisti).

Nisu li oni koji su sputavali nepromišljenu oružanu pobunu protiv okupacije (što ne potvrđuje trajni odabir okupacije)(što je kasniji razvoj događaja potvrdio), sudjelovali u opskrbi stanovništva i brizi za funkcioniranje humanije postupali od razbojnika koji su bez uvjeta, logistike i prosudbe o razmjerima stradanja civila zbog takve odluke, odmetnuli u bespuća šumskih područja, izazivajući bespotrebno stradanje civila!?
Jednoumljem su branili odluku da ustanak protiv okupacije vodi komunistička partija, da vrijeme podizanja ustanka određuje komunistička partija, da prosudbu o antifašističkom karakteru naroda i pojedinaca donosi komunistička partija.
To pravo (orjunaški gmazovi) zadržavaju i danas.

Zašto Ustavni sud odluku o ustavnosti datuma proglašenja (bilo kakve) hrvatske države smatra neustavnim, iako je proglašenje pravni čin odbijanja jugoslavenskog prava nad Hrvatskom? I to obrazloženjem o fašističko-nacističkom karakteru te države. Braneći okupatorsko-marionetsku Jugoslaviju. (Može li Ustavni sud biti dosljedan i proglasiti neustavnim bilo kakvu međudržavnu suradnju s Italijom ili Njemačkom?)

Odluku Ustavnog suda o karakteru NDH smatram nevažećom, članove tog suda koji su donijeli tako sramotnu (i neustavnu odluku) razbojnicima koje treba opozvati jer ugrožavaju ustavni poredak i temelje države (koja ih hrani).

Za dom spremni! Protiv nepismene bulimente koja zloupotrebljava državne institucije, i protiv nas samih jer smo nesposobni stvoriti državu po mjeri hrvatskog čovjeka.

Nema državne fotelje koju nisu u*rali.
Jugokrmci žurno bauljaju po načelima države. Vrijeme je za temeljni obračun s ostacima jugoboljševičkog velikosrpsko-četničkog mastodonta (osovine zla orjuna-komunjare).


Ovo možete smatrati mojim javnim izjašnjavanjem o potrebi žurnog opoziva svih sudaca Ustavnog suda RH (sukladno mojim ustavnim pravima na sudjelovanje u vlasti koja pripada narodu).

lat. res publica = javna stvar

2 000 000 biračkih glasova i preuređenje države i državnih institucija po mjeri hrvatskog čovjeka.




Oznake: Ustavni sud RH, ndh, orjunaš, komunjare, povijesni sud, postojanje države, uređenje države, kolaboracija, humanitarno pravo, civili, jednoumlje, neorganizirani ustanak, monopol komunističke partije, temeljni obračun, 2 000 000 glasova

13

petak

listopad

2017

HDZ je kočničar hrvatskog nacionalnog razvoja



Bez hdza i sdpa, oni su politički marginalci

HDZ je nastao kao hrvatski pokret koji je na osnovama hrvatskog suverenizma (hrvatskog državnog prava) pokušao izgraditi demokratsko društvo.
Kako bi u potpunosti ostvario političke zamisli (u okružju zločinačke jugoslavensko-velikosrpske orjunaško-komunjarske političke prakse) odabrao je model političkog pokreta. Obratio se hrvatskoj javnosti i tražio suglasnost većine u razrješenju društvene krize izazvane nepremostivim razilazom ondašnje političke vlasti i volje naroda.

Današnji HDZ (onaj HDZ iz devedesetih više ne postoji) je premrežen nelustriranom jugo-udbašijom (i njihovim sinovima-kćerima)(Jedino je V. Pusić kći ustaškog suca.)
Na izborima ne nastupa kao snaga koja mijenja društvene okolnosti, već se svojom (pocinčanom) politikom služi u restauraciji socijalističko-jugoslavenske velikosrpsko-proruske tvorevine postizbornom alkemijom (promoviranja neustavnih entiteta nasuprot ustavno-pravno ovlaštenih, ali podjednako političkom alkemijom obespravljenih).
Nakon neprincipijelne-dosljedne koalicije sa SDSS-om (iz te koalicije je proistekla negacija Ustava i svih vrednota ovog društva koje te vrednote nije nikad imalo, ali se nadalo promjenama ka boljem). Nastavili su politički pravac davanja značaja velikosrpskoj političkoj misli, skoro vratili konstitutivnost srpskog naroda u Hrvatskoj.
Srpski narod u Hrvatskoj ne postoji, postoje Hrvati srpskog podrijetla, narodnosno Srbi. Pravo na izjašnjavanje Srbinom nije umanjeno, samo je logika djelovanja drukčija. Srbin u Hrvatskoj nema pravo proglašavati Srbiju i svojatati teritorij Hrvatske. Zašto onda srpski malobrojni zastupnici u vladajućoj koaliciji koja bi trebala (ali neće) provoditi politiku usklađenu s Ustavom RH (demokracija,suverenitet).
Ako je demokracija, tko se zauzima za 3 saborska zastupnika zbog kojih gubi 148 drugih zastupničkih glasova?
To je politika stvaranja alibija.

(Izglasavanje (preglasavanje) zakona, ustavni zakoni (protivni Ustavu), mjere izvršne vlasti, opća atmosfera u društvu ... sve s ciljem udaljavanja vladajuće strukture od stvarnih nositelja vlasti - naroda.)

Podjednako se (koalicijski bez koalicije) odnose prema sdpu (leglu podmukle i krvoločne antihrvatske lopovske svite).
Bez dvotrećinske saborske većine nije moguće promjeniti Ustav (ali je normalno da sdp ima jedan četverogodišnji mandat u kojem ima tu većinu i promjeni Ustav nagore), nije moguće izglasati ustavne suce. I još štošta.

Umjesto poziva na nacionalno jedinstvo, povodom potrebe dvotrećinske većine, i izmjena koje su potrebne za ozdravljenje ovog društva, krkan jedva (puzajući) ima ikakvu većinu (u čemu mu je sdp strateški (kao svom provjerenom kadru - idiotu agentu u redovima HDZ-a) pomogao lažnim opozivima vlade i ministara). Plenković najbolje čuva njihova politička dostignuća (prevare).
Da sdp nije pokretao izglasavanje nepovjerenja plenkovićevoj Vladi i nekim ministrima, hrvatske bi političke snage nezadovoljne političkim odabirom ovog hdza i vlade pokrenuo inicijativu za političko okupljanje (pokret) s namjerom ostvariti sve političke interese koje hrvatski narod ima.
Tome i služi politika.

Svejedno, plenković je otpočetka potpisao presudu i sebi i hdzu (posebno onim koji ga zdušno iz dobro plaćenih državnih fotelja podržavaju u kočenju Hrvatske na putu ka demokraciji i suverenitetu).

Potrebno je 2 000 000 biračkih glasova (referendum, izbori, ...) i rješavanje osnovnih problema društva. Takvi se problemi ne rješavaju političkim nadmudrivanjima stranačkih besposličara. Takve probleme rješavaju ozbiljni ljudi uz suglasnost većine društva.
Računam na vaš glas, vi moj glas imate.

Ovaj put bez hdza i sdpa (oni su politički marginalci).


Oznake: HDZ, devedesete, severenitet, demokracija, društvo, politički pokret, neprincipijelne-dosljedne koalicije, politika stvaranja alibija, koalicija sa sdpom, dvotrećinsk većina, političke prevare, čuvar, politički interesi, ostvarivanje

11

srijeda

listopad

2017

Je li strah od UDBA-e opravdan?



U Hrvatskoj nije jaka tajna policija, ni u Jugoslaviji nije bila jaka tajna policija (UDBA).

Veći problem je nepostojanje tržišne privrede na konkurentskim osnovama.

Hrvatska je tutorski vođena na prijelazu od AU carevine (u krivom smjeru, ka srpsko-jugoslavenskoj kraljevini i teoriji troplemenog naroda (jugoslavenskog), tutorski je vođena od početne industrijalizacije i seoskog stanovništva (u krivom smjeru, ka radničkoj državi s izrazitim državnim monopolom na proizvode).

Krivi smjer je samo trebalo nastaviti. To je osigurano "besplatnim" školstvom, koje je stvorilo pozamašnu konkurenciju bez osnove na ograničen broj radnih mjesta. Održavanje krivog smjera se postiže kadrovima koje ne kontrolira UDBA, ili ih namješta. Iseljavanje i depopulacija se postiže nefunkcioniranjem države.

Opasnije od UDBe je titoističko školstvo koje je stvorilo neprincipijelnu većinu.

Postojanje tržišne privrede bi lustriralo, razobličilo, demontiralo sve jugoslavensko-komunističke kadrove. Zakonom ponude i potražnje. (Bez potraživanja orjunaških ili komunjarskih kadrova i proglašavanja takvih nepodobnim.)
Tko bi birao Bandića da ne potkupljuje proračunskim novcem?

Čovjek je samoinicijativno vratio bistu "narodnom heroju", koji je imenovan kao "IVO LOLO Ribar".





U tržišnoj ekonomiji mjesto gradonačelnika glavnog grada ne može obnašati prodana komunjarska nakaza koja nema pojma da je NARODNI HEROJ skraćenica od NARODNI HEROJ JUGOSLAVIJE, a osoba se zove IVO LOLA RIBAR ( a ne Ivo Lolo Ribar).
Takve su osobe stekle "ugled" u taboru koji je bacao Hrvate u jame 1941.-1948. (pa i kasnije), a 1991. naoružan do zuba oružjem kupljenim hrvatskim novcima popalio pola Hrvatske.
Hrvatska je nastala u ratnom vihoru sukoba s Jugoslavenskom narodnom armijom koja je branila velikosrpsku politiku (izazivanja ustavne krize i rušenjem monetarnog sustava (doštampavanjem novca za potrebe srpske agresije).

(Obnova spomenika NOB-i, antifašizmu, partizanima, skojevcima i komunistima je posljedica financiranja Ruske Federacije s ciljem održavanja straha od povratka Rusa (i Srba). Protivno interesu Hrvatske koja se želi oslobodi krivotvorenja povijesti, datuma i osoba bez značaja. U takve beznačajne osobe spada i Ivo Lola Ribar (što je vidljivo iz pogrešaka pri ponovnom podizanju biste).)

Hrvatska se mora osloboditi znanjem i radinošću.

Ovi križevi simboliziraju nestale vukovarce.


08

nedjelja

listopad

2017

Hrvatski (orjunaški) paradoks



Odgovor na tezu građanskog rata je novi građanski rat


Teza o građanskom ratu ponukala me je na rasčlambu posljedica a ne uzroka rata.

(Uzroci mogu uputiti na karakter rata, ali ne i dokazati tvrdnju.)
Posljedice rata su vjerodostojne u izricanju karaktera svakog rata.

Nakon ratnih napora nije lako sakrite motive rata.
U Hrvatskoj je rat (sam tijek rata) uistinu ukazivao na namjeru pretvaranja rat u građanski.
Titova ergela je vladala službama, diplomacijom, vojskom, zakonodavstvom, sudstvom, ... titoisti.
Uistinu je hrvatska politička elita (u vrijeme jugoslavije zavučeni u srpske stražnjice) bila u građanskom ratu.
(Hrvati, željni nacionalne slobode, (jedini) su sudjelovali u međunarodnom sukobu (nakon proglašenja i priznanja Republike Hrvatske, a 8. listopada 1991.g. je proglašen datum nakon kojeg je u Hrvatskoj trajao međunarodni sukob (op. UN)).
Te snage (jedine su sudjelovale u borbama) nemaju vlast, nisu nositelji državnih funkcija, nisu uspostavile diplomaciju, sudstvo, zakonodavstvo, kulturu, sport.
Nisu pobijedile u ratu, samo su pomogle hrvatskim orjunašima u obračuni s militantnim srbima i velikosrpskom JNA. Bili su komponenta u građanskom ratu.

Žalosno, anemični orjunaš paradira Markovim trgom i priča o univerzalnim vrijednostima (nedosegnuti humanizam koji je on "iz prve" ostvario), čime podupire tezu o građanskom ratu. Nije promijenjena narav državne vlasti, samo je struja titoista ostvarila vlastite ambicije (uz pomoć naivnih poraziti ideološki istovjetne političke snage) i produžiti titoizam.

Sramotno. Hrvatska je nesposobna izići iz zagrljaja orjunaške, titoističke, amoralne pljačkaške prevarantske rulje (Račan, Mesić, Kosor, Josipović, Milanović, Plenković, Granić, Šeks, ...).
Orjuna. Titoisti. Građanski rat.

Mi svoj rat tek trebamo započeti. Neka bude što prije. (Zavaravamo se ako svojim viđenjem rata pomažemo titostima u nastavku okupacije Hrvatske i Hrvata.)

JNA - djelovanje 1991.


Oznake: teza, građanski rat, uzroci, posljedice rata, karakter rata, titova ergela, titoisti, srpske stražnjice, Hrvati željni nacionalne slobode, anemični orjunaš, rat za Hrvatsku

04

srijeda

listopad

2017

Politička kuga zvana hdz



Politika suvereniteta je politika korištenja ustavne odredbe o suverenoj državi.




Provoditi Ustav je obaveza svih građana, a politika je pojedine dijelove Ustava promovirati kao nedovoljno istaknute. Ili promovirati ugrožene odredbe Ustava. Ugroza može biti posljedica neznanja, nemara, unutarnje ili vanjske agresije (prisile).

Hdz je odavno (iako je izgradio ugled na zastupanju suvereniteta kao temeljne vrijednosti društva (demokracija i suverenitet su temeljne vrijednosti hrvatskog društva, a ne antifašizam ili bilo kakav jugoslavenski pokret)) napustio temeljne vrijednosti pokreta, stranke, države i Ustava RH. Začuđuje kako mogu protivno Ustavu obnašati bilo kakvu vlast, bez represije na nositelje stranačke politike i državne vlasti (diktatura)).

Sustavno su stvarali uvjete neprincipijelnih koalicija, u sklopu kojih neustavno negiraju demokratska i suverenistička načela države kojom vladaju.
Ako hdz nije sposoban bez Pupovca, HNSa obnašati vlast onda nikako nije sposoban
obnašati vlast i treba ih protjerati iz hrvatske politike.
Domovinski rat, pravedan i obrambeni, nametnut je agresijom koja je posljedica nedemokratskog i nesuverenog društva.
Proći mukotrpno razdoblje povratka suvereniteta i prepustiti taj suverenitet orjunaškoj bandi koja se šepuri (mrtvim) hdzom i prostorijama državne vlasti, kvazidemokracijom i kvazilegalizmom najveća je bolest hrvatskog post socijalističkog društva: politička kuga zvana hdz.

Šeks. Granić, Franjo Gregurić ... koga te spodobe vode mora propasti.
Ne riješite li se hdza, uništiti će vas i prodati u roblje. Države niste imali, s njima je nemate.
Ako sami ne odaberete vlast, države nećete nikada imati. Roblje ste u vlastitoj državi.


2 000 000 biračkih glasova za opoziv plenkovića i za vladu nacionalnog spasa.



Oznake: politička kuga, Ustav RH., Suverenitet, HDZ, članak 2, obaveza, politika, demokracija, diktatura, neprincipijelne koalicije, orjunaška banda, Drava, roblje

02

ponedjeljak

listopad

2017

IDS, Plenković, droga i fašizam



U Hrvatskoj je problem narkomanija, a ne fašizam


Plenković (uz pomoć vječnog jugoslavena Šeksa) bez ikakvih stranačkih aktivnosti (sjednice predsjedništva (središnjice) nisu stranačke aktivnosti već aktivnosti predsjedništva stranke) i bez potpore članstva koristi (mrtvu) stranku (HDZ) za vlastite (kao dijete okorjelih jugoslavena i poltrona)(poltron (franc. iz tal.), ulizica, laskavac, beskičmenjak) zlurade i nisko motivirane zlouporabe državne vlasti (koje se dokopao puzajućim državnim udarom)(zaobilazeći demokratska i moralna načela).

Takva (lopovska) vlast koristi niske porive (potičući međunacionalnu netrpeljivost), osobe ukaljane teškim kriminalnim radnjama (dileri narkotika instalirani na čela fiktivnih stranaka), uvijek jednu te istu nacionalnu manjinu preko jednog te istog zastupnika te iste manjine, ...

Pojasnit ću probleme koje stvara Plenković (Šeks, Granić).
U feudalnom društvu koherentna (koherencija (lat.), logička i osjećajna dosljednost u mišljenju ili djelovanju; odsutnost proturječja, posebno u mišljenju i djelovanju) društvena grupa može živjeti na feudima.
U društvo specijalističke podjele rada (poluindustrijska, industrijska i post industrijska društva ne mogu opstati sukobljavajući se s većinom).
U ovom slučaju i nacionalne manjine, i političke manjine su osuđene na propast ukoliko netolerantno zastupaju svoja stajališta protivno većini.
Vlast bi morala poticati integraciju nacionalnih i političkih manjina u glavne društvene tokove (ostavljajući im prostora za njihovu samobitnost).
Plenković (nesposobni mamlaz koji je naumio dobro unovčiti svoju izdajničku ulogu) radi suprotno.
Time je uništio i nacionalne manjine, i HDZ kao stranku.

Zadaća vlasti koja krade, laže i vara je stvarati što više društvenih problema kako bi sakrila svoje namjere: dovoljno popljačkati za vlastiti interes kako bi se nesposobni, balavi orjunaš osigurao do kraja života.
To vam je Plenković.

(Zašto se krije iza EU i koja je stvarna politička pozadina nesposobnih krvopija? EU ne stvara novu Jugoslaviju jer bi joj za to trebalo i novčanih i kadrovskih potencijala, a nema posebnog interesa objedinjavati različite civilizacije u jednoj državi. Plenkovićeva vlada samo otima koliko god može ... jer nakon njih mora netko vraćati. A bude li vraćao netko pametan, oni će prvi vratiti oteto i platiti svoju naivnost.)

Toliko o IDSu i prijedlogu o postroženju kaznenog zakona u progonu fašizma. Veći problem od fašizma je narkomanska groznica, u kojoj sudjeluju visoko pozicionirani političari, puneći svoje džepove opskrbljujući tržište narkoticima. Ili IDS misli kako je Istra raj na zemlji pa turisti trče upiti tračak tog raja?

Ova vlast ne rješava već stvara probleme.
Potrebno je 2 000 000 objedinjenih biračkih glasova za opoziv ove vlasti i uspostavu hrvatske vlade.


Oznake: IDS, Plenković, Šeks, niski porivi, međunacionalna netrpeljivost, prikrivanje pljačke, specijalistička podjela rada, feudalno društvo, društvena tolerantnost, posljedice netolerantnosti, stvaranje društvenih problema, uništenje HDZa, droga, raj na zemlji

01

nedjelja

listopad

2017

Tito je bio suradnik UDB-e i KOS-a



Kako ćemo riješiti problem udbaško-kosovskih agenata u institucijama RH?


Ako su UDBA-a i KOS bile zločinačke organizacije, kako se onda titoisti mogu neometano i bez moralnih obzira javno deklarirati pozivanjem na tvorca tih zloglasnih organizacija?
Da, J.B. Tito je osnivač UDB-e i KOS-a.

Saborski general Željko Glasnović u Saboru RH javno prozove suradnike tih zločinačkih organizacija koji sjede u Saboru ili su na visokim državnim funkcijama, donese dokumente koji potvrđuju "službeno" naređivanje ubojstava u postjugoslavenskoj BiH (titoističko- udbaški obrazac službe koja je nastavila djelovati iza Titove smrti, iza rata i raspada Jugoslavije).


??

Nema DORH-a, službene dužnosti, novinarske zainteresiranosti, istražnih povjerenstava, ...
Ignoriranje.

Furio Radin je dodao opasku kao potpredsjednik Sabora, vodeći sjednicu:

" Gospodine Glasnoviću, kada govorite o Terezama, O UDB-ama, o masonima to je vaš problem i ... tu nitko vas ne može ... nitko vam ne može reći ... ali kad govorite ako sam dobro shvatio vi ste rekli da neki četnik sjedi u ministarstvu uprave ... ja bih vas molio da pazite kad govorite takve stvari ... ja bih vas molio da pazite ..."






Da, neki (vladini) blogovi ne rade vikendom. I pisci i čitatelji takvih blogova su na zasluženom tjednom odmoru.
Ali zato objavljuju blogeri koji su vikendom slobodni (pisati).

Todorićevo naglo ukazivanje na blogu je rezultat Glasnovićevih saborskih rasprava o nacionalnoj sigurnosti, u sklopu koje je dokumentirano prozvao mnoge saborske zastupnike kodnim imenima, visoko pozicionirane suce (člana Ustavnog suda RH - kodno ime Vrbik), pisce Ustava (Miler!!).
U komunističko-titoističkoj četničko-orjunaškoj uroti UDBinih i KOSovih visoko pozicioniranih agenata, Hrvatska je vlastiti suverenitet kvazidemokracijom (kraljevom voljom, diktaturom proletarijata na čelu s avangardnom komunističkom partijom, autoritarnom demokracijom titoista) političkim manevrima i nasiljem, prepustila na upravljanje nehrvatima.

Na svu sreću vladin (todorićev) blog ne radi vikendom, pa iznova možemo postaviti pitanje: Kako ćemo riješiti problem udbaško-kosovskih agenata u institucijama RH?

(Plenkovića, titoističko čedo, treba s 2 000 000 biračkih glasova opozvati i uspostaviti hrvatsku vlast.)


Oznake: udbaško-kosovski agenti, institucije RH, zločinačke organizacije, titoisti, Glasnović, dokumentacija, DORH, istraga, povjerenstvo, Radin, Trereze, četnik, ministarstvo, vladini blogovi, vikend, todorić, hrvatski suverenitet