30

srijeda

studeni

2016

plenković - moralna nakaza



O razlozima sloma hrvatskih država




Hrvatska je mlada država, stari narod. Nezrela nacija i izrazito mlada država (u današnjim granicama priznata 1992.g.). Nepostojanje države (što ne znači i državnosti), socijalistička etapa s naukom o odumiranju države prouzrokovalo je nepovjerenje u vlast (koja se ne oslanja na narod). Bez naroda nema države.

Plenković (poluparazit, s margina političkog polusvijeta, svijeta prevara i izdaja) ne ulijeva povjerenje u vlast koja je sposobna služiti narodu, očuvati teritorij, stvarati (produktivne) odnose s drugim državama ... što znači kako nije sposoban uspostaviti vlast.
Plenković nije sposoban obnašati mjesto premijera RH.

Može samo glumatati. Svi koji se ne slažu sa smjerom izgradnje (ne radi se o vođenju zrele i stabilne države, nego izgradnji formalno priznate, ali nedorečene države) Republike Hrvatske pod vodstvom plenkovića imaju pravo biti oštri protivnici tog nakaradno sklepanog državnog aparata koji omogućava nekolicini (umno) poremećenih upravljati ogromnim proračunom i represivnim aparatom (promovirajući uspostavu vlasti).

iš. iš plenkoviću (ne zanima nas tvoja volja za vlašću ... mi volimo neke druge, koji se ne nude upravljati novcima i zlouporabom moći. Oni su krvarili za državu dok si ti navijao za četnike (bio si siguran kako će srbi pobijediti).
Za kaznu smo te stavili na čelo HDZa i čelo Vlade RH. Sada ćemo te svaki dan pljuvati i proganjati jer nitko bolje ne ocrtava hrvatsku ulizničku narav od tebe, tvoga oca i tvoje familije (kojoj ne pripadamo).
Moje živce trošiš, moje novce trošiš, moj zrak dišeš, mojom zemljom hodaš. Moje te noći prekrivaju mrakom.
Jedino svoju sramotu svaki dan pokazuješ. To ti jedino što imaš.

Ovo je kazna svima koji su se kleli u Hrvatsku, a glas daju ovakvim moralnim nakazama. Zbog njih nismo imali države 1000 godina, niti ćemo imati državu još 1000 godina. Jer nismo ni narod, ni nacija.




Oznake: Drava, konvencija, mlada država, stari narod, oslanjanje na narod, izgradnja države, kazna

29

utorak

studeni

2016

Telad - lažna božanstva (vlast i molitva)



Telad - tv program klanjanja lažnim božanstvima


Hrvati (s razlogom) nemaju sreće s vlašću.
Kmetstvo (nikad nadvladano) nije zamjenjeno demokracijom (republikom) već kraljevinama (shs, jugoslavijama, postjugoslavenskom Hrvatskom).

Kraljevina Hrvatska ustoličena je tuđmanovom smrću (mesić, račan, sanader, kosor, josipović, milanović, petrov-plenković), jedini je problem te kraljevine što nema kralja već se Hrvati klanjaju telcima.

Telad (majke).

Kako upravljaju milijardama proračuna i represivnim aparatom, ljudi su uvjereni kako posjeduju božanske moći, te im se klanjaju (s molitvom da ih vrag što prije odnese)
Zaključak: ovu vlast treba razvlastiti prije nego se pretvori u krvopije.




Oznake: hrvati, vlast, sreća, kmetstvo, republika, kraljevina, telad, klanjanje

28

ponedjeljak

studeni

2016

Castro ist tot


Castro je mrtav (tko zna od kad), odlučili su ga pokopati.Prije će ga provozati Kubom (i mrtav hoće zapovijedati; i poslije tita tito).


Castro je ubio Tita (1979.g. u Havani, na summit-u nesvrstanih)(ono što nisu mogle odraditi jugo službe, odradio je Castro - upokojio starog, bezvrijednog krvoloka).

Sva bijeda jedne ideologije (socijalističko-komunističke) o jednakosti (osvrti europskih ljevičara na Castrovo (ne)djelo) isplivala je na površinu. Vladati i mrtav.Zašto ljevičarske nakupine ne priznaju pravo na vladavinu svima (jednakima)? Zašto ne sudjeluju u tržišnoj utakmici (i zarađeni suvišak ne dijele na ravnopravne dijelove ostatku društva)?

U Hrvatskoj takvi (poslije tita, titoisti) dijele državno (tako da uvijek oni dobiju više, tako da uvijek oni vladaju)(i ničije više). Hvale Tita i Castra, mada je Tito pobio mnoge, Castro Tita (poslije summita nesvrstanih, sukoba s Castrom, Tito se vratio u Jugoslaviju, razbolio i umro ...).

Zaključak: da su prije bili mrtvi, prije bi zaboravili (tko može zaboraviti nedjela koja su počinili).(Poslije Tita, Castro, poslije Castra nitko ... )


Oznake: Castro, pokop, tito, havana, summit nesvrstanih, ljevičarske nakupine, titoisti

27

nedjelja

studeni

2016

HINA (i ini)



Ravnateljica HINA-e (Branka Gabrijela Valentić) oglasila se optužbama (u javnosti, indirektnim) o poticanju mržnje saborskoga zastupnika (hrvatskog) generala Željka Glasnovića.

Poticanje na nasilje govorom (mržnje) kazneno je (možda uopćeno, možda precizno) definirano.
Što je govor mržnje?




Kazneni zakon RH raspoznaje kaznena djela zbog mržnje, ali i izrekom definira zločin iz mržnje (navodi okolnosti koje smatra otežavajućim slučajevima mržnje).



Spominjanje generala Glasnovića kao osobe koja svojim interesom za javne medije i novinarske slobode povezuje sa "povećanjem prijetećih pisama, pa čak i ubojstava", unatoč njegovoj konferenciji za novinstvo na kojoj se zauzeo za stvarne novinare koji su izloženi prijetnjama i progonu je degutantan način osporavanja prava Hrvatima kritizirati rad (korumpiranih i nestručnih) novinara, pogotovo što je tom kritikom prozvana upravo (po stručnoj spremi) nedorasla ravnateljica.
General Glasnović nije širio mržnju, mržnju je izazvala dotična svojim uhljebničko-orjunaškim istupima.
Nije crnkinja, nije islanđanka, nije lezba, nije hare krishna sljedbenica, nije kosooka, nije šepava. Nije ni pametna (a troši proračunska sredstva). Udaviti (u čašici crne kave).

(U Kaznenom zakonu RH mržnja se spominje na deset mjesta, pa prozivka ravnateljice HINA-e nije ni u jednom slučaju (teško ubojstvo, sakaćenje ženskih spolnih organa, tjelesna ozljeda, teška tjelesna ozljeda, osobiti teška tjelesna ozljeda, prisila, prijetnja, teška kaznena djela protiv seksualne slobode, izazivanje nereda) povezana s kaznenim djelima važećem kaznenom zakonu u RH, što upućuje ma to kako je dotična zadnji šrot koji se uhljebio na proračunska sredstva.) Jad (po svim važećim mjerilima).



Oznake: HINA, ravnateljica, optužbe, mržnja, kazneni zakon, general Glasnović, prozivke, javni mediji, Novinarstvo, novinari

24

četvrtak

studeni

2016

Sindikat hrvatskih radnika



Logički poliptih


Traje rat. Dezinformacijama.

Ako ste izgubili položaje izgubili ste bitku.
Kada izgubite vlast izgubili ste rat.

Hrvatska nema svoju vlast, jer nije pobijedila u ratu. Pobjeda nad velikosrbima samo je bitka u ratu za državnost.
Komunjare, orjunaše, jugoslavenčine, prodane duše nismo porazili jer smo provodili politiku pomirbe, pa se nismo mi sukobljavali s takvim snagama. Kad porazimo te (bezbojno šarene), ratovati ćemo protiv svjetskih silnica (koje su stvorile velikosrbe, orjunaše, jugoslavenčine (prodanih duša ima svaka nacija)).

Zabluda je vjerovati kako je poraz velikosrba dovoljan za opstojnost (poraženi su i u prethodnom ratu).

Za Hrvate je sramota vlada gubernatora Plenkovića (četničko-jugoslavenskog pionira).

Osnovati ću sindikat hrvatskih radnika (vjerujte mi, vlast neće prstom pomaknuti za njih ...)

Ja sam rekao!




Oznake: položaj, bitka, vlast, rat, pobjeda nad velikosrbima, bitka za državnost, komunjare, orjunaši, jugoslavenčine, prodane duše, politika pomirbe, bezbojno šareni, svjetske sinice, zabluda, opstojnost, gubernator, četničko-jugoslavenski pionir, sindikat hrvatskih radnika

21

ponedjeljak

studeni

2016

Državotvorstvo a ne nacionalizam



Logično, nabrojati ću ono što nije logično

Jugoslaveni su (veći) neprijatelji


Imenovanje Ante Gotovine savjetnikom (nekome koga uistinu treba savjetovati) izazvalo je oštre reakcije iz Srbije. Zašto bi imenovanje Gotovine zabrinjavalo Srbiju? (Logično, opsesiju i političko-ratne planove vezane za Hrvatsku, Srbi ne mogu prikriti.) ( Nije Hrvatska usredotočena na Srbiju, svijet je šaren i širok.)

Hrvatska nije ratovala protiv Srba i Srbije. Hrvatska je u Domovinskom ratu ratovala za svoju samostalnost (suverenitet)(utopljenu u alijenacijski proces jugoslavenstva potpomognutog sa istoka i zapada). Svoditi rat na hrvatski nacionalizam (a ne državotvorstvo) je obmanjivanje Hrvata i žrtvovanje Srba.
Tko je kolovođa nacionalističkog poimanja (drukčije) stvarnosti? Jugoslavenčine, komunjare, otuđeni (alijenirani).
Jugoslavenska ideja je moguća samo na temeljima alijenacije Hrvata u južnoslavensku cjelinu. Bezpogovorno i bezuvjetno podčinjavanje Hrvata srpskom kralju je označio proces koji je projekt (zakulisnih centara moći).
Ustrajno državotvornu borbu (borbu protiv alijenacije) prikazivati kao nacionalističko suprotstavljanje srpstvu ima zadaću fokusirati oštricu borbe na Srbe (iako su jugoslaveni stvarni neprijatelji hrvatske države). Srpstvo ne osporava hrvatsku državu (doduše, na teritorij koji se vidi s tornjeva zagrebačke katedrale), jugoslaveni osporavaju.
Tako se jugoslaveni čuvaju za (ruski?) prevrat i poraz hrvatskog suverenizma (okruženog svjetskim silnicama i vlastitom nemoći izgraditi moderno (industrijsko/postindustrijsko) produktivno društvo).

Plenković i njegovi pratitelji, mentori su jugoslavenčine (Šeks, Granić, Gregurić, ...). To treba najuriti vilama ...
Neprijatelji u njedrima ... podmeću stoljetnim neprijateljima (Srbima). (E, srbi srbi ...)

tango




Oznake: imenovanje, savjetnik, srbija, svijet, samostalnost, Suverenitet, alijenacija, zakulisni centri moći, nacionalisltičko poimanje, neproijatelj u njedrima, podmetanje neprijatelju

20

nedjelja

studeni

2016

Plenkoviću, od*ebi!



Logično, nije logično



Nije logično mijenjati sustav sve vlasti feudalaca (plemstva) sustavom demokratskog biranja 151 suludog parlamentarca (koji smatraju kako je sva vlast njihova i pripada njima).


Teorija države (složena tema, koja će u narednim blogovima biti prezentirana u slijedu i uzročno-posljedičnoj raščlambi) moderno društvo smješta u okvire van onih u kojima se Hrvatska nalazi. (Zašto?)


Plenković je bio (laka) meta (glup, nesposoban, laživ, pokvaren, omražen, isprazan, slab demagog, ..), društvo spremno (za dom) razračunati sa socijalističkim društvom (iz)obilja (!!?), društvo spremno razračunati sa titoizmom (avetima prošlosti, Jasenovac, Huda jama, Križni put), društvo spremno razračunati sa titoizmom (sadašnjosti, sdp, hns i slične ideološki zatucane nakupine socijal-nacionalista, lopova), društvo spremno razračunati s kvazidemokracijom (krađama izbora), društvo spremno razračunati sa sva tri stupa vlasti (zakonodavna, izvršna i sudbena), ...

Političkim manevrom (optužnice protiv desetorke iz Orašja) nestala je spremnost (vidljivo kako su plenkovićeve spodobe potakle uhidbu). Zaprepasti sposobnost zaklinjanja u potrebu osude svih zločina, a zaobilaženje titoizma kao izvora svih zala (komunizam, krvava revolucija, genocid, etničko čišćenje, zločini protiv čovječnosti, ratni zločini ...).

To upućuje na nepostojanje istinske političke snage (do kumrovečkih satrapa) koja je sposobna demokratizirati i uljuditi Hrvatsku. Kako je Plenković osvojio HDZ i vlast u RH, ako su snage koje su htjele provesti modernizaciju hrvatske države dominirale u HDZ.u i biračkom tijelu ("kradu izbore").
Plenković je fukara, treba ga kazniti brutalno ... takve budale treba odvratiti od vlasti i državnih funkcija.


I kad krenu politikantstva (jugoslavenčina), oštrica hrvatske potrebe za modernim društvom sasjeći će oštrije takve budalaše ...

Izuzmemo li (logičnu) potrebu hrvatskog društva, umjesto rješavanja nagomilanih problema (izdaja, prezaduženost, pravno-državnička zabluda (parlamentarnog apsolutizma) ...)), Hrvatskom paradira naturščik Pernar (s tezama koje ukazuju na nepostojanje ozbiljne političke snage koja bi tumačila i nametala politiku uljuđenja hrvatskog društva).
Hrvatska je u blatu (vlastite pokvarenosti).
HDZ s Karamarkom je 4 (okrutne) godine trpio milanovićevo razaranje Hrvatske, sada će HDZ s plenkovićem razarati 4 godine Hrvatsku.
Tko će graditi i obogaćivati, unapređivati Hrvatsku? Onaj tko ima volju graditi Hrvatsku mora okrutno kazniti sve koji se koriste Hrvatskom na štetu Hrvatske.

Plenkoviću, od*ebi!




Oznake: nelogično, vlast feudalaca, demokratsko biranje, parlamentarni apsolutizam, suludi parlamentarci, teorija države, laka meta, spremnost, politički manevar, titoizmi, moderno društvo, zaklinjanje u potrebe, titoizam kao izvor svih zala, nepostojanje političkih snaga, naturščik, sustavno i trajno razaranje, graditi

18

petak

studeni

2016

Vukovarski sumrak




Pucali su uokolo. Pucali su u hrvatsku dušu. Ali je nisu pogodili.
(Vukovar je pokazao i prokazao, veličinu ljubavi i beznađe koje prati one koji ljubavi nemaju.)

Vukovar se sakrio u sumrak, od ludila ...


Oznake: pucnjevi, hrvatska duša, pokazivanje, prokazivanje, ljubav, beznađe, sumrak, ludilo

13

nedjelja

studeni

2016

Tri stupa vlasti (srama)



Polemike o ratnoj dokumentaciji poprimaju oblik popratnoga značenja. Dokumenti svjedoče, ali interpretacija postojanja dokumenata svjedoči dodatno.


Hrvatska (ZNG, HV, HD, HOS) i BiH - HZHB (HVO) su vodile obrambeni, pravedni rat, rat protiv agresije.
Obrambeni rat ne znači i rat protiv agresije, pravedni rat ne znači i rat protiv agresije. Rat protiv agresije označava borbu protiv nekoga tko je namjeravao ratom trajno osvojiti teritorij koji mu ne pripada.
Sva dokumentacija koja se odnosi na takav rat ne može biti instrument optužbi za ratne zločine po osnovi zločinačkog udruživanja.
Sagledavanjem naravi tog rata (što u dokumentima ne piše izravno), mogu se koristiti dokumenti koji djelomično (ne ukazuju na bitnu odrednicu, narav rata) svjedoče o tom ratu.

Složenost rata (federalni ustroj koji je bio naklonjen srpstvu) i vremenski različiti početci rata u republikama doveo je do konfuznog stanja (ignorancije Bošnjaka, agresivnosti Srba i grozničave obrambene reakcije Hrvata u BiH) agresije na RH s teritorija BiH.
Zanemarivanje vlasti (ma tko danas predstavljao vlast BiH) o agresiji na RH s područja BiH i u ratnom i u poratnom vremenu stvara zabludu te iste vlasti kako ima instrumente progona na osnovu političkih dogovora (međunarodna zajednica, RH, entiteti u BiH) s uvriježenom tvrdnjom o potrebi procesuiranbja ratnih zločina.
Niste vi sposobni shvatiti da je agresivni rat (zabranjen) ratni zločin i jedino su zločinački organizirani oni koji su vodili takav rat.
Relativiziranje žrtve i agresora je politika a ne kažnjavanje ratnih zločina.
RH je dužna problem predstaviti Ujedinjenim Narodima, pozvati se na već donešenu rezoluciju kojom se BiH i Srbija proglašavaju nesposobnim procesuirati ratne zločine. Istom rezolucijom se uspostavlja privremenei sud (ICTY) koji Republiku Hrvatsku stavlja u drugi kontekst (jer je predlagala i glasovala (podupirala) osnivanje tog suda).
Vremena (zlouporabe pravosuđa) se nisu promjenila. Državni sudovi RS i RBiH nisu sposobni objektivno (bez politiziranja) sagledati probleme ratnih zločina.
To treba iznova javno obznaniti, i poduzeti pravne korajke u okviru institucija međunarodne zajednice.
Popuštati državama koje žele pristupiti u EU bez dostignuća pravnih standarada (Hrvatska je morala isporučiti nedužne generale kako bi pokazala taj standard) i dozvoliti članstvo u EU na (opet) hrvatsku štetu (progon hrvatskih generala i branitelja) jasno ukazuje na položaj Hrvatske.

Vrijeme je za hrvatsku revoluciju (smjenu i progon svih politikanata, plenkovića, šeksa, granića, bandića, jandrokovića, pusićke, milanovića, cijelog sdpa, cijelog hnsa, idsa, manolića, pola hrta, hvaca, ministara i ministarki, policije, pravosuđa, ustavnog i vrhovnog suda, uhljeba, partijskih vojnika, ...).

Hrvatska je dužna izvršiti smjenu sva tri stupa vlasti (izvršnu, zakonodavnu i sudbenu vlast).

Vinkovci (??), ratni zločin (dokumentiran slikom)


Oznake: ratna dokumentacija, svjedočenje, dodatno svjedočanstvo, RH, HZHB, obrambeni rat, pravedni rat, rat protiv agresije, agresivni rat, zloćinačko udruživanje, složenost rata, ratišta, procesuiranje ratnih zločina, rezolucija Una, ICTY, prostupi EU, pravni standard, RS, Bih, tri stupa vlasti, hrvatska revolucija

12

subota

studeni

2016

Pun mi je Q plenkovića II



Kako se riješiti lopova (koji je u državnu službu došao ostvarivati vlastite interese koje nije sposoban bez državnog represivnog aparata ostvariti)?






Odnosi nastaju u "određenoj društvenoj zajednici" ...
Pravnik ne može biti "glavni" jer odnosi proizlaze po nekoj drugoj osnovi, i takvi odnosi postaju predmet prava.

Ne može državom upravljati (pri)pravnik, jer ne shvaća (nije stručan, za ovoga tvrdim da je gluplji nego bi njegova majka htjela čuti da je) određenu društvenu zajednicu, niti shvaća objektivnosti iz kojih proizlaze odnosi.


Ali plenković ne ustrajava na pravima unutar hrvatskog društva. On je bio spreman služiti jugovini, sada služi EU. Hrvatska je članica EU i zastupa pravni sustav te društvene zajednice. Protektorat (nametnuti izbor). Hrvatska je porobljena, na čelo "vlade" je instaliran pravničić kojeg nije briga što Hrvati političke žele. Njemu je dovoljno provoditi pravo (koje on smatra prikladnim, jer se uvjerio kako ima demokratski mandat za takvo ponašanje). Zaboravio je kako u demokratskim društvima predsjednik Vlade nema takve ovlasti. Zaboravio je kako u demokrastkim državama predsjednik Vlade svoje ponašanje usklađuje s biračkom potporom (koju je dobio). Odmjeri svoj položaj i radi ono što većina podržava.
Ali, Hrvatska je okupirana (što ovog blesu najmanje zanima), kao što je i bila okupirana u dvije jugoslavije. Hrvatska nije referendumom izglasala pristup EU (milanović (istovjetni ružni, glupi pravnik) je izmjenio zakon o referendumu samo za prigodu referendumskog pristupanja EU, i kasnije vratio prijašnji zakon). Plenković samo glumi gubernatora (dok ne polete sjekire i vile).
Pravno porobljavanje (i osiromašivanje). A vi trackate o generalima (Domovinskog rata).
Plenković je pokreno lavinu neutemeljenih optužbi i progona hrvatskih generala. Pravnik ne puca, nego se svaki dan pojavljuje na televiziji sa izjavama (podrške vlastitom usranom životu).

Plenković je drtina koja je okupila lažive lopove, kojima je cilj "oguliti" i smjestiti svoje stražnjice. Napraviti usrane gadove važnim osobama. Inače bi (da nije premijer) prvi poletio prema Marsu ...



Airlander 10



Oznake: odnosi, određena društvena zajednica, spuštanje na Mars, jugovina, EU, okupacija, Referendum, porobljavanje, osiromašivanje, drtina, stražnjice, važne osobe

Pun mi je Q plenkovića



Kako se riješiti lopova (koji je u državnu službu došao ostvarivati vlastite interese koje nije sposoban bez državnog represivnog aparata ostvariti)?


Komad ničega.
Polupravnik koji je nesposoban otvoriti vlastit odvjetnički ured.
Pravnici ne mogu biti glavni (jer je pravo popratna djelatnost). Ništa ne radite radi prava ... Iz određenja prava se da odrediti i (hijerarhijski) doseg pravnika.



Ja sam pravnik i želim biti vođa NASA-inog projekta spuštanja na Mars ...!? (baš!)

Odnosi nastaju u "određenoj društvenoj zajednici" ...
Pravnik ne može biti "glavni" jer odnosi proizlaze po nekoj drugoj osnovi, i takvi odnosi postaju predmet prava.

Ne može državom upravljati (pri)pravnik, jer ne shvaća (nije stručan, za ovoga tvrdim da je gluplji nego bi njegova majka htjela čuti da je) određenu društvenu zajednicu, niti shvaća objektivnosti iz kojih proizlaze odnosi.

Po pitanju osude Perkovića-Mustača izjavio je kako je država ubijala pojedince (teroriste?, ustaše?), po pitanju generala Matuzovića izjavio je kako treba procesuirati sve ratne zločince i pokazao kako kao pravnik nema pojma o odnosima koji vladaju u društvu (te je nemoguće primjenjivati pravnu normu koja kvari te odnose). Takvu normu nismo ni prihvatili. Nije nam potrebno tumačenje prava budalaša koji u pravu nije stekao nikakav ugled. U čemu je stekao ugled, ako smijem pitati? Jadno.

Državna je sramota tako priprostog i priglupog idiota pripustiti u bilo kakvu državnu službu. 13. bataljun.


crna rupa

Oznake: polupravnik, nesposoban, vlastiti odvjetnički ured, popratna djelatnost, ukupnost pravnih pravila, odnosi, određena društvena zajednica, spuštanje na Mars, (pri)pravnik, 13. bataljun

10

četvrtak

studeni

2016

Amerika



Sjedinjene Američke (Hrvatske) Države imaju dva puta. Jedan je bezbrižan, drugi je mukotrpan.



Oznake: SAD, put, bezbrižan, mukotrpan

08

utorak

studeni

2016

Političkištakor(i)




Hrvatskom vlada politički diletantizam.
U jeku krize, umjesto vlade nacionalnog spasa (bez titoista), titoisti (udruženi u zločinački pothvat) ustrajno nastavljaju titovo nedjelo.

Nije važno čija je BiH, nije važno tko bi trebao odlučivati o sudbini BiH, nije važno tko se nudi odlučivati o sudbini BiH.

Važnije je odrediti narav titove politike i titoizma. Izbjegavanje proglašavanja tita zločinačkom figurom zbog preispitivanja političkih učinaka te politike, ima zadaću zamagliti odnose i stvarno stanje (u BiH).

Prvi svjetski rat je započeo zbog događaja u BiH (sarajevski atentat), Drugi svjetski rat je započeo zbog britanskog monopola, treći svjetski rat će se voditi zbog resursa (a ne događaja u BiH). Ni prvi svjetski rat nije započeo zbog Bosne ...
Zašto Hrvatska politika žuri u grotlo BiH? Jer su titoisti, koji moraju nastaviti (genocidnu) politiku jb tita - progona Hrvata i Bošnjaka (muslimana).

Tito je zločinac, planski se koristio organiziranim i masovnim nasiljem u cilju raseljavanja jednih i naseljavanja drugih (trećih) etničkih grupa u cilju osporavanja povijesnih ili drugih državnih prava. U svrhu prikrivanja krvave naravi svoje bezobzirne politike koristio se demonizacijom i jednoumljem. Njegovi sljedbenici podjednako koriste politički monopol (jednoumlje, demonizacija)(i titoistička manira plenkovića o njegovu putu rješavanja; blesane, to smo vidjeli kod tita i osudili kao zločinačku politiku)) u nastavku provođenja zločinačke politike.

Hrvatska (s milanovićem ili plenkovićem, oba su ortodoksni četnici) nemaju volju rješavati probleme RH (reducirane tvorevine Hrvata) i začudo (unatoč pomaganju, asistiranju četnicima) slikovito govore o prošlosti Bosne i Hrvatske. (Ne plaćaju Hrvati Vučića da pomogne raseljenje srba iz BiH, ali hrvatske četnike netko plaća kako bi raselili Hrvate iz BiH.)

Ako netko misli kako je zajebancija s Plenkovićem uspjela, neka računa kako se i drugi znaju (krvavo) zajebavati. (Šeks, Granići, Gregurić (manolića ne bum spominjal ... njemu je živčani sustav odumrao kad je prvom zarobljeniku odrezao komad tijela, pa obraćanje toj tupini nema smisla) prodaju svoju glupost.)
Tko je dao/daje politički legitimitet tim zločincima (političkim štakorima)?

mine u Bosni i Hercegovini


Oznake: politički diletanti, vlada nacionalnog spasa bez titoista, udruženi zločinački pothvat, odeđivanje naravi titove politike, uloga BiH, zločinac, geniocid, jednoumlje, politički monopol, politički legitimitet, politički štakori

07

ponedjeljak

studeni

2016

Logika (sedmoligaške garniture)




Kaže Plenković išao bih u državni posjet BiH. Netko (u BiH) kaže dođite. Državne posjete dogovarate prije posjete. Utanačite teme dogovorenog posjeta.

Plenković je kazao kako je otišao u BiH izraziti podršku proeuropskoj politici pristupanja BiH Europskoj uniji.
Stop.

Plenković je objavio razloge svojeg državnog posjeta.
Uhićeni u Orašju su dio dogovorenoga paketa izražavanja podrške pristupnim pregovorima.
Političko partnerstvo (zajedničkog pristupanja NATO paktu i Europskoj uniji) približilo bi Bošnjake i Hrvate.
Ratna razbijanja zajedništva (na štetu muslimana, jer su pretrpjeli veće gubitke u samostalnoj borbi protiv velikosrpske agresije) nastavljaju se proeuropskim putem Bošnjaka i Hrvata (ali uz animozitet prema približavanju ta dva politička subjekta).
Proces podrške europizacije BiH u ime Hrvatske vodi (jugoslavenčina, četnik) Plenković i (jugoslavenčina, četnik) Čović.
Nema srpske agenture, moskovske naredbe, beogradske službe. Dva jugoslavena (naočigled svih) nastavljaju titoističku politiku nacionalizacije muslimana (jer su bez hrvatstva lakša meta).
Logično je uočiti titoizam (titoista).

(Kad bi tita proglasili zločincem, koncept BiH kao trojednog naroda bi se raspršio kao mjehur sapunice na suncu.)

Oznake: EU, RH, RbiH, nato, EU integracija, politika, titoizam, orašje, uhićenja, jugoslavečine, četnici, logično

06

nedjelja

studeni

2016

Povjesničari (ljudske bijede)




Kako/zašto su slovenski komunisti kažnjavali (nesuđene) ustaške zločine (i jasenovačke) bez znanja Tita?






Oznake: slovenski komunisti, ustaše, tito

05

subota

studeni

2016

Slučaj(ni) Plenković



Huda jama, politika pomirbe, titov krvavi režim, stratišta, lustracija, ... izazovi za mladotitistu (polupravnika, krkana) plenkovića spasonosnim uhićenjima hrvatskih branitelja u Orašju prestaju biti stvarnost (vraćeni su u paučinom opletenu čahuru zaborava).

Tko je (slučajno??) politički profitirao!?

(Podjednako su branitelji, generali bili višestruko politički iskorišteni u vrijeme račanove, sanaderove i milanovićeve vladavine. Hrvatska se ne smije profilirati kao zemlja koja štiti ratne zločine (reče jOsipović i zaboravi masakr na Bleiburgu i Križnom putu (vrijeme je za mirnodopske zločine).)





Oznake: Huda jama, pomirba, krvavi režim, stratišta, lustracija, mladotitoist, uhićenja, orašje, paučina zaborava, slučajnost

Treba narediti zračne udare




Na Banske dvore. (Varaju nas, lažu i potkradaju,)



f-35


Oznake: naredba, Banski dvori, varanje, la, potkradanje

04

petak

studeni

2016

Plenković (i šaka jada)



Hrvatski suverenitet (ono za što se ratovalo 1000 godina) je iskorišten na najodvratniji i podmukliji način.

UN je donio rezoluciju o uspostavi privremenog međunarodnog suda u Haag-u za ratne zločine počinjene u bivšoj Jugoslaviji i Ruandi.
Obrazloženje uspostave privremenog suda je nepostojanje uvjeta za zaštitu obaveznih zakonskih odredbi o ratnim zločinima i zločinima protiv čovječnosti. Hrvatska je prihvatila i potpomogla u UN-u izglasavanje te rezolucije i uspostavu privremenog suda, a zauzvrat je dobila poseban status (sud u Haagu je morao tražiti odobrenje od Hrvatske države za jurisdikciju nad svakim slučajem koje je bio voljan procesuirati). BiH i Republika Srbija nisu imale takav status.
Hrvatska diplomatska i pravna sredstva, politikom blenkovića i stiera, nisu adekvatno iskorištena u očito politiziranom postupku protiv grupe časnika HVO-HVa iz Orašja.
Plenković je podržao kažnjavanje ratnog zločina, ali uz uvjet izostanka formulacije o zločinačkom pothvatu kojim bi Hrvatska bila optužena. Time je u ime RH priznao ono što UN izrijekom negira (sposobnost pravičnog vođenja kaznenog progona zbog politiziranost institucija BiH i Srbije).
Ujedno, poručuje institucijama EU kako se narav tih država promijenila ... što je laž.

Istovremeno, zastrašuje sve koji su sposobni (branitelji) suprotstaviti se njegovoj samovolji (u namjeri poharati i uništiti Hrvatsku). Provodi politiku korištenja represivnog aparata u uspostavi i očuvanju vlastite vladavine. Zaboravljajući kako je prošao Sanader i HDZ nakon Sanadera.
Svi koji podržavaju (budalaša) Plenkovića bit će svrstani u neprijatelje i prema njima će se provoditi postupak adekvatan njihovim nedjelima (protiv hrvatskog naroda, hrvatskih branitelja, hrvatske države).
Strepite!



Članovi Hitlerovog kabineta 30. siječnja 1933.
Sjede: Hermann Göring, Adolf Hitler, Franz von Papen
Stoje: Franz Seldte, Günther Gereke, Lutz Graf Schwerin von Krosigk, Wilhelm Frick, Werner von Blomberg, Alfred Hugenberg

Oznake: Suverenitet, ICTY, rezolucija Una, rvatska, poseban status, diplomatska i pravna sredstva, sposbnost pravičnog vođenja kaznenog postupka, politiziranost institucija, zastrašivanje, samovolja, strepite

03

četvrtak

studeni

2016

Poražene treba poraziti!



Kada si pametan a nitko te ne sluša (nitko ne govori sebi, govor je oblik komunikacije s okolinom) i kad si glup a svi te slušaju su dvije (bespotrebne) krajnosti komuniciranja.




Trenutno je (politika je više-složena i posljedična) Hrvatska zakrčena komunikacijskim šumom (svi u isto vrijeme na glas pričaju, vlastita priopćenja (koja su zbog namjere stvoriti komunikacijski šum, kod nekih traktati ...)).
Svi koji nadugačko objašnjavaju su agenti (specijalnog rata). (Oni koji stvore najviše šuma (drug Ljubić) su specijalci ...)

Stvaranje komunikacijskog šuma ima zadaću prikriti ulogu otetog (prokletog) HDZ-a (kojim upravljaju qurvini sinovi, orjunaši), obespravljenje i zastrašivanje jedino sposobnih vratiti vlast narodu (branitelji, oružana sila) i (posljedično) stvoriti šum otklanjajući pozornost sa zločina počinjenih poslije Drugog svjetskog rata (sahrana kostiju iz Hude jame)(stratišta čekaju bez obzira koliko šuma stvorili)(i muk govori više od vaše buke).

Bez objašnjavanja i sastančenja, trebalo je organizirati pohod na Markov trg, smijeniti Vladu, uvesti privremenu vladu nacionalnog spasa, prijekim sudovima raščistiti sva tri stupa vlasti ... i organizirati komunikacijski šum (kako se ne bi čuo glas poraženih).

Poražene treba poraziti! (a ne pobjednike).


Oznake: pametan, glup, govor, komunikacija, višesloženo, posljedično, komunikacijski šum, oteti HDZ, prokleti HDZ, branitelji, oružana sila, zločini drugogsvjetskog rata, pohod na Markov trg, smjena vlade, vlada nacionalnog spasa, poraženi

02

srijeda

studeni

2016

Tko je naredio uhićenje u Orašju


Hrvatskom vlada nakupina najgoreg ološa. Varaju, kradu, lažu.

Posjet plenkovića Sarajevu je služio njegovim političkim mentorima utanačiti zastrašivanje Hrvata (uhićenjem hrvatskih branitelja).

Jedino kome smetaju branitelji danas je HDZ (kojeg su okupirali Šeks, Granić, Gregurić).
Plenković je svojedobno vodio predsjedničku kampanju predsjedničkoga kandidata HDZa (naj jače stranke, koja je okončanjem rata i mirnom reintegracijom podunavlja postigla zavidnu potporu). Brat predsjedničkoga kandidata je bio član HSLS-a, plenković član HSLS-a, a predsjednički kandidat gubitnik (na izborima). (Granić/i je/su prodao/li izbore 2000.g.)
Ista trojka se susrela (na razvalinama nekad slavnog HDZ-a) s plenkovićem u ulozi (hdzova) premijera. Tko bi te budalaše slušao, trpio.
Niti jedan se nije odvažio oružjem braniti (ili stvarati) Hrvatsku. Novčano se koristiti tom državom je njihov odabir.
Oni koji su oružjem stvarali Hrvatsku ne bi podnijeli vladavinu takve bratije.

Plenkovićevi savjetnici su dogovorili uhićenje u Orašju ...Oteli su HDZ, oteli su vlast, oteti će i novce ... a sve plaćaju istinski domoljubi.


Oznake: Plenković, Sarajevo, mentori, zastrašivanje Hrvata, predsjednički kandidat, brat, predizborna kamapanja, gubitak izbora, prodaja, razvaline HDZ-a, novčana korist, dogovoreno uhićenje

Hrvatska vertikalna horizontala II


Bipartijsku Hrvatsku treba promjeniti


SDP je slavodobitno istrčao tvrdnjama kako za vrijeme sdpovske vlasti nema uhićenja hrvatskih branitelja (generala, ...).
Pogodovanje (one) strane sdpovskoj vlasti koja ne koristi hrvatski suverenitete već se jugoslavenski odnosi prema Hrvatima, vršenjem pritiska na one koji su oružano ustali protiv njihovih (prvotnih, jugoslavenskih) diktatura i jednoumlja upućuje na protudržavnu narav sdpa.

SDP treba minorizirati ukidanjem bipartijske države, minorizacijom jugoslavenske partije. SDP je bespotrebna, zločinačka, neprijateljska (srpsko-ruska) partija idiota. Neprijatelji naroda.





Oznake: horizontala, vertikala, satkana, klijentelistička svojta, provizije, demokracija, horde gordih lopova, neknjiženi dodatak, nestanak

Hrvatska vertikalna horizontala



Hrvatska je sastavljena (satkana) od državnih dužnosnika koji su odreda klijentelistička svojta, usredotočena na pogodovanje i sabiranje provizija od novčanih transakcija koje se izvode u ime države.
Umjesto demokratskog izbora najspremnijih, guše nas horde gordih lopova (koji se kite državnim ordenjem)(za doprinos našoj propasti).

Sve transakcije koje provodi država ne podliježu tržišnim uvjetima (posredovanja i naplate posredničke uloge).


Taj poseban (neknjiženi) dodatak zasuo je državne službe nekompetentnim (ali utjecajnim) budalama koje nas za svoje interese guraju u nestanak.

Ja sam (pro)rekao!



Oznake: horizontala, vertikala, satkana, klijentelistička svojta, provizije, demokracija, horde gordih lopova, neknjiženi dodatak, nestanak