04

nedjelja

listopad

2015

Ubijanje pameti

Izborni program, simboliziran 5+ ikonografijom, kod lijevi je izazvao val nesigurnosti (i negodovanja).
Navodno je car Hajrudin I Antonije (od Spačve) u svojoj vojnoj kampanji za boljitak (i proširenje) Lijepe naše koristio isto ...

5+ je ocjena (super odlikaša, više nego izvrsnih). Školska ocjena učeniku/studentu koji odgovara zrelije i više od predviđenog.

Laživa, licemjerna, krvopijska banda ne podnosi bolje, ne shvaća smisao izvrsnosti.
(U partiji možeš biti glup, ali ne i neposlušan. Izvrsni uobičajeno ne slijede partijske instrukcije (već ih razotkrivaju u laži, nesposobnosti i nametljivosti). Uvijek su izvrsni dolazili u sukob s partijom.)
HDZ-ovo slogan (političkog poticanja nadarenih u općoj mobilizaciji protiv ponižavajuće sdpovske torture (ubijanja pameti)) izuzetno je dobro osmišljen i tempiran. Ako sada ne proradi hrvatska izvrsnost, Hrvatska neće postojati. SDP može uništiti, ne može stvoriti. Njihovo vrijeme je vrijeme ubijanja pameti.

Hrvati/ce, vrijeme je za iskazivanje talenata, vrijednosti, mogućnosti. Vrijeme je za baršunastu smjenu premreženih sluga zla. Vrijeme je za aktivan doprinos vječnoj nam i jedinoj Hrvatskoj. Vrijeme je za novo vrijeme (nadanja, molitve, rada i odgovornosti).

Oživimo pamet! (a ne licemjerje i bezdušnost).