12

subota

rujan

2015

Kako U-domiti starog partizana ...

(Ili o s.liniću)


Slavka Linića nisu prisluškivali jer je u sukobu s (obitelji) Milanović, zbog sukoba je morao odstupiti s mjesta ministra financija, već zbog Linićevih (Linić nije "krsno" prezime Slavka!?) pogleda na vođenje ministarstva.

Ponuditi Ministarstvo financija (mlado)srbinu Lalovcu (Linić, koji opet nije Linić, je starosrbin) je djelo očajnika (stvaranja pokrića za nadolazeću katastrofu, urušavanja gospodarstva i stvaranja alibija za (planirani) kolaps). Političari stvari koje ne mogu riješiti obaviju velom urota i tajni (koje skrivaju osnovu: nesposobnost i nepostojanje kadrova koji bi riješili i odradili nužno za uspjeh).

Dakle, Linićevo prisluškivanje je djelo nesposobnih članova vlade, koji niti svoje resore nisu sposobni voditi, a kako bi nadomjestili (ionako korumpiranog i nesposobnog staro-partijskog potrčka) Slavka (Linića?).

Istina je kako je Slavko Linić potkradao (zašto bi inače vjerno služio partiji koje su se devedesetih odrekli svi ...), nitko (izvan staro-partijskih struktura (koje funkcioniraju na načelu organiziranog kriminala pod krinkom revolucije)) nema dobre riječi za Linića ... a trebali bi vjerovati kako je posvetio život socijalnoj ideji (jednakosti i pravde)(svetac naših dana?).

Partijska praksa pozicioniranja (potkrijepljenog materijalnim probicima) producira negativnu selekciju napredovanja nesposobnih (ali poslušnih, u interesu rušenja Hrvatske).
Nije li (neki) Grljušić tipičan primjer (josipovićeva savjetnika) koji se "udomio" kod Kolinde Grabar Kitarović.

Zbog (materijalnih) privilegija (koje vlast omogućava), društvo je premreženo doušničkim aparatom i sredstvima prisluškivanja. Hrvatsko društvo je okovano zlouporabom prisluškivanja (u interesu očuvanja postojećeg sustava vladavine, u interesu nametanja društvene strukturiranosti koja bi nas od katoličanstva i prozapadne civilizacije odvele rusima ...). Svi sve prisluškuju (oni na vlasti imaju više sredstava i bolje su opremljeni u tim radnjama).
Društvo je "partizansko-antifašističkim" pokoljima uspostavilo (novu) društvenu strukturu, a zamrzavanjem sociološke vertikalne pokretljivosti nastoji te zločine uspostaviti kao mjerilo (novog) društva. Zaboravljaju kako su ustoličili idiote (koji sami sebi ne vjeruju, uključujući i Linića i Lalovca). U tim okvirima prisluškivanje je jedini mehanizam očuvanja (nakaradnog) sustava.

Kad se razori taj nakaradni sustav, svi srušeni će "pretrčati" ("ustašoidnoj") vlasti kako bi se U-domili. (Bez podobnosti i prisluškivanja oni su na ulici (proleteri), koja ih ne voli.)


(U kasnim satima mi je jedan bloger komentirao prethodni blog pitanjem mislim li na sebe kad sam začuđeno pitao zašto ne prisluškuju pametne i konstatirao kako sam "jadan". Izbrisao sam komentar (iako sam imao namjeru odgovoriti). Neka nastavi spavati, ionako se neće probuditi pametniji ...)