10

srijeda

lipanj

2015

Idioti svih zemalja ...

Teorija drzavne uprave (vlasti), uz arhaicne oblike (otudjenja), zagovara uvjetnu neogranicenost vlasti (kao odgovor na postavke vrhovnosti, neogranicenosti i nedjeljivosti vlasti koja je suverena).
Uvjetna neogranicenost (vlasti) ogranicava parlament (u parlamentarnoj demokraciji) u vrsenju slobodne volje, vec postavlja parlament u polozaj instrumenta suverenog naroda koji preko predstavnickog tijela (parlamenta) provodi "volju naroda" ...

Ponasanje premijera, ministara i svih namjestenika ove vlasti bitno ukazuje na odstupanje od izvora vlasti (naroda, suvereniteta, teorije drustvenog ugovora koji postavlja drzavnu vlast kao instrument zajednickog upravljanja ...).

Potaknut ponasanjem ministara (Matica, Mornara, .... koji su trenutno izlozeni javnosti), koji nefunkcioniranje drzavne uprave pod njihovim resorom pravdaju (cudnim) postavkama nedostatnim za danasnje spoznaje o izvoru i obavezama vlasti ...

(Ministar Mornar je faraonski obrazlozio nedostatk novcanih sredstava za odrzavanje nagrade Oskar znanja, iako je njegova zadaca osigurati neometano funkcioniranje Ministarstva ... Smijeh i lakonstvo odraz su sarlatanstva (svojstvenog idiotima)(kojima je drzavna uprava sredstvo vlastiog pozicioniranja a ne obaveza)).
Ostavke im nisu opcija ( ...).

Hrvatska je sedmoligaskom garniturom na vlasti napravila 17 koraka unazad, i jedan veliki korak ka lustraciji i posebnom zakonu o drzavnim djelatnicima.
Idoti svih zemalja, od*bite Putinu!