Goddess Vesna

nedjelja, 22.05.2022.

'ko preživi, pričat' će vol.2

Prvo svima se zahvaljujem na željama da uživam!
Upravo sam otpratila svoje tri bubice! Imali smo prekasno popodne.... i večer. Bili smo u parku i sreli moju prijateljicu koja ima prekrasnu čokoladnu labradoricu koju njih troje poznaju! Koje je to obostrano veselje bilo!!!!! Lola je otplesala indijanski ples a njihovo veseli smijeh kad su sreli svoju četveronožnu prijateljicu ne da se opisati!
Poslije smo radili hamburgere; tek toliko da nešto jedemo! :)
Najstariji je uspio uvjeriti dedicu da strrrašno voli matematiku i informatiku..... a dedek cvate!
Srednji i mala gusarica su imali festival, pjevali i plesali! Naravno s bakom, koja je poznata plesačica i pjevačica (moš mislit)! Oko osam je tatino dežurstvo bilo gotovo i trebalo se spremati za povratak!
Uglavnom, uspjeli su tatu uvjeriti da spavaju kod bake! Malo smo imali strah što ako gusarica u neko doba traži kući....
Nakon tuširanja dedu smo deložirali iz spavaće sobe! Legla sam s njima, počela pričati priču...... nešto prije deset spavali su ko mali šišmiši jutros do devet! Lijepo smo doručkovali, nazvali roditelje da im poželimo dobro jutro! I došlo je vrijeme odlaska svojoj kući! Došao je tatica kojem su se jako razveselili: mi te jako volimo, tako smo te se uželjeli (znaju što tata voli čuti).
Da umorili su me! Nemam više malo godina, tu je i malo bolesti ali ta bezuvjetna ljubav koju pružaju, ručice koje te pomaze po licu i kažu "baka volim te", zagrljaj...... neopisivo je! I sjaj u očima za bojanke koje je deda specijalno napravio za njih, glupiranje dok smo se snimali i slali mami!
Uvijek sam mislila da ne možeš jako voljeti nikoga kao svoje dijete! ......možeš voljeti jače, srce ti brže zakuca kad vidiš dio svog djeteta u tri mala bića!
Zahvalna sam svemiru što mi je dao privilegiju da sam majka odgovornog mladog čovjeka koji mi je pružio mogućnost da u svojem srcu nosim još tri malena srca!

- 11:42 - Komentari (11) - Isprintaj - #