Why Me-Why You

petak, 27.10.2006.

Kako znaš da živiš u 2006-oj?


1. Slucajno uneses password u brojcanik mikrovalne
2. Nisi igrao soliter sa pravim kartama vec godinama
3. Imas listu od 15 telefonskih brojeva kako bi dobio 3 clana svoje obitelji
4. Saljes email osobi koja sejdi za stolom do tebe.
5. Tvoj razlog zasto nisi u kontaktu sa familijom i prijateljima je taj sto oni nemaju email!
6. Parkirao si se u dvoristu vlastite kuce, uzimas mobitel i zoves da vidis ima li koga u kuci da izadje i pomogne ti da izneses namirnice iz auta!
7. Svaka reklama na tv-u ima web adresu u dnu ekrana.
8. Napustanje kuce bez mobilnog aparata je razlog za paniku(koji nisi imao prvih 10, 20 ili 30 godina zivota) i razlog da se vratis kuci i uzmes ga.
10. Ustanes ujutro i ides online cak prije ispijanja prve kave.
11. Pocinjes pokretati svoju glavu lijevo desno da se nasmijes. : )
12. Citas ovo, klimas glavom i smijes se.
13. Jos gore, tocno znas kome ces proslijediti ovu poruku!
14. Tako si zauzet da nisi primejtio da nema stavke broj 9 na ovoj listi!
15. Sad si zastao i provjeravas da li stvarno nema stavke 9 na ovoj listi
SAD SE SMIJES SAMOME SEBI!!!!!!


...evo vam novi post pa komentirajte dok ne smislim niš...hm sad da ne velim.....što nebui htijeli čut...

- 23:03 - Komentari (14) - Isprintaj - #

četvrtak, 12.10.2006.

ENGLESKA JE VELIKA-ALI MI SMO PUNO VEĆI

Image Hosted by ImageShack.us A KO NEBI ODOLIO.....

Niti najjača reprezentacija koja je gostovala u Hrvatskoj nije preživjela Maksimir. Englezi su odolijevali sat vremena, a onda ih je srušio Eduardov trzaj glavom. Greška vratara Robinsona sve je riješila.
Presretni izbornik je izvedbu svojih igrača ukrasio epitetom fantastično: 'Svi su bili sjajni, ali to kako su odigrali Rapaić, Eduardo, Kranjčar i Petrić, to je strašno.....
U prekrasnom ambijentu Hrvatska je u Maksimiru apsolutno nadigrala veliku Englesku koja može biti i zadovoljna porazom od "samo" 2:0. Bila je to krasna predstava Bilićevih izabranika što pokazuje na kraju i statistika, udarci na gol u korist Hrvatske bili su 16:4!

Od samog početka susreta naša reprezentacija krenula je izuzetno agresivno i bilo je očito da će ta agresija na posljednju liniju Engleske kad-tad uroditi plodom.

Image Hosted by ImageShack.us
TROJICA VELIČANSTVENIH !!!


Slaven Bilić je u HTV-ovom studiju sjao od sreće. Dok je u pozadini nepokolebiva engleska navijačka armija pjevala God save the Queen, hrvatski izbornik je konstatirao: "Engleska je i dalje velika, ali Hrvatska je puno veća".

Čarobna noć na Maksimiru
Prvi put u povijesti hrvatska je reprezentacija svladala englesku. Bilić ne dvoji tko je najzaslužniji za jednu od najvećih pobjeda ikad: "Moj prijatelj i kolega Rijkaard jednom je rekao da mi treneri možemo sve sjajno pripremiti, ali igrači su ti koji ideje sprovode u djela. Prema tome..."

"McClaren je htio igrati 4-5-1, ali na Otoku su alergični na taj sistem. Stoga se odlučio za 3-5-2 zbog dominacije u sredini, ali dominirali smo mi. Cijela je momčad odigrala fantastično, ali to kako su igrali i koliko su trčali Eduardo, Petrić, Rapaić i Kranjčar, to je strašno", kratka je Slavenova analiza.

Susret je odlučen u 68. minuti. Pritisak na zadnju liniju engleske obrane urodio je pogreškom Nevillea i Robinsona. Neville je vraćao loptu svom vrataru koja je odskočila u ključnom trenutku i Robinson ju promašuje te ona ulazi u gol.

Image Hosted by ImageShack.us TRAGIČAR UTAKMICE (HEHEHE)...
JEDINO KOME SE MOŽE OBRATIT O OVOM TRENUTKU SU "KRTICE"...

Image Hosted by ImageShack.us

Kovač: Neka se narod veseli

Malo je nedostajalo da se ostvari proročanstvo Bilićeva sina Lea, koji je predvidio 3:0 za nas: "Kada je pretkraj susreta Olić povukao kontru, pomislio sam - 'ajde zabij za Lea, ali već u sljedećem trenutku sam sebi sam rekao - šuti, budalo, dobro je i ovako..."

Kapetan Niko Kovač: "Neka se narod veseli. Dobili smo Engleze, između ostaloga, i njihovim oružjem - agresivnošću. Imali smo više šansi, bili smo puno bolji i bez obzira na smiješan drugi gol, zaslužili smo ova tri boda. Sada smo prvi favoriti u skupini".

Otprilike kao da Georgeu Bushu zaplješću u Afganistanu, napisao je novinar SN-a. Ozareni Niko čak je nakratko prekinuo silenzio:Kada ga je uoči utakmice najavio spiker, sjever je zviždao. Jug je, naravno, bio ravnodušan, a zapad i istok su zviždali sjeveru. Isti taj spiker ponovno se javio u 90. minuti - pozdravimo zagrebačkog dečka... Nakon utakmice Kranjčar se pojavio u VIP-salonu. Iako od debakla u Njemačkoj ne priča za hrvatske medije, poslije velikog trijumfa ipak mu se odvezao jezik: "Kaj da kažem, presretan sam, konačno sam se osjećao kao u svom gradu..."

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us
"Hvala svima koji nikad nisu sumnjali da moje srce kuca za Zagreb!",

Englezi su apsolutno nadigrani, veliki ispit ove reprezentacije je položen s odličnim!

- 00:55 - Komentari (21) - Isprintaj - #