Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


ViDiSh CoMeNtArIcHe Or Ne vIdIsh?

Disegn by: Sł@rkY...

O mEnI...

OvO sAm Jaaaaa....
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Ja sam... jedna obična cura iz splita koja trenira gimnastiku...
ZoVeM sE... Lanna...
IdEm U... u 5. gimnaziju "V. Nazor" (LeGeNdAreNi SpOrTsKI RaZr.)
VoLiM... Gimnastiku...svoj snowboard... snowboardat... Dopisivat se priko mobitela (neznam zašto)... Starke... Plesat... Zabavljat se i smijat se...smijeh svoje prijatelje...kiss svoj razred (ViŠe-MaNjE)... i još punooo toga...thumbup
MrZiM...Glupe, umišljene i dvolične ljude...namcor Cajke...ufff... kad se ženske pretjerano nabacuju liku...školu... itd...

Myspace layouts

Myspace layouts


Moj MSN: lanajuricko@hotmail.com (ako koga zanima)...


Cursors



Malo vas je, al vas ima....
Free Web Counter

Free Web Counter














www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


Glittery texts by bigoo.ws




Create your own message at BlingyBlob.com


Create your own message at BlingyBlob.com



StRaNiCe o GiMnAsTiCi...

Blog.hr
NaJbOljA HrVaTsKa giMNaStiČaRKa
GK "Marjan"- Split
Slike PoZnAtIh GiMnAsTiČaRkI

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
GiMnAsTiČka DvOrAnA
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
MeDaLJe
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
EkIpA GK "Marjan"
Free Image Hosting at www.ImageShack.us









Get your own countdown at BlingyBlob.com





Cursors

ponedjeljak, 16.04.2007.

40. Šalamunov memorijal

Prvo priča o Šalamunu:
On je bio jedan Slovenski natjecatelj, ali jedan dan kada su bili neki radovi na dvorani on je radio dupli salto. U jednom trenutku je nestalo struje i on je iz salta pao na glavu i nažalost poginuo. I tako se njemu u čast svake godine održava memorijal. Na taj dan dođu gimnastičari i gimnastičarke iz cijelog svijeta. I natječu se njemu u čast. Tako je bilo i ove godine.

13., 14. i 15. travnja održan je u Mariboru Šalamunov memorijal. Bilo je oko 100 vježbača, a bili su i neki Hrvatski gimnastičari i gimnastičarke. Nastupili su Filip UDE, Mario MOŽNIK, Robert SELIGMAN, Marko BREZ, Tina ERCEG i Tanja DELLADIO. Najuspješniji je bio F. Ude sa 4 finala (ruče, konj s hvataljkama, tlo, preskok), te osvojenom broncom na ručama. Zatim Možnik sa broncom na preči.
T. Erceg imala je 3 finala (parter, ruče, preskok), a Delladio i Seligman su imali po 1 finale (preskok, odnosno konj s hvataljkama).

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

E i za kraj: Mia hvala za dizajn!!!...!!! thumbup



| Komentari (118)...samo??? ajde brzo na komentiranje...! | Printaj... ma nemoj,...! aj, aj možeš! | WTF? |

petak, 06.04.2007.

Istina o gimnastici!

Gimnastiku većina ljudi gleda kao jedan prekrasan sport. Zapravo gimnastika i je prekrasna, ali samo kad se gleda. Ali jeste li ikad promislili šta stoji iza tog sporta? Koliko odricanja treba da bi se postigli rezultati? Koliko treba treniga i ponavljanja da bi se došlo do savršenstva? Odovor je vjerovatno NE! Niste promislili, ali vi to ni nemožete znat. To znaju samo oni koji se odriču nekih stvari zbog gimnastike ili oni koji treniraju po 8 sati dnevno. Međutim taj sav trud se ipak isplati jer nema ljepšeg osječaja od penjanja na najviše postolje i od ponosa stečenog tim trudom, jer tada znaš da se sve to isplatilo, znaš da nisi uzalud gubio vrijeme u dvorani, znaš da si postigao nešto vrijedno!
Ipak gimnastika je jakooo okrutan sport. Samo jedan kiks može te izbaciti iz borbe za medalju. Samo jedan pad i cijeli tvoj san je srušen. Ali tada ne treba očajavati, nego poslije pada se treba popeti na spravu još ponosniji nego prije i završiti vježbu bez obzira na to jesi imao pad ili ne! U tom sportu nema zagarantiranog 1. mjesta. Nemožeš reći ja sam najbolji i pobijedit ću, jer se često događa da onaj i gori od tebe budi bolji od tebe, jer to je sve gimnastika...!
Gimnastika je sport pun iznenađenja, u njoj se često miješaju suze i smijeh. radost i tuga, razočaranje i iznenađenje i zato je treba prihvatiti takvu kakva je i samo najjači ostaju u tom sportu. Mnogi sportaši nisu toliko jaki da bi izdržali težinu tog sporta! Ali jedno uvijek se treba znat... NE SMIJEŠ DOPUSTITI DA TE STRAH OD ISPADANJA SPRIJEČI U IGRANJU!!! Na natjecanje uvijek trebaš doć pun samopouzdanja i nikad ne smiješ razmišljati da je neko bolji od tebe jer nikad neznaš šta se može dogodit, JER SVE JE TO GIMNASTIKA...!

EvO oVa vIdEo vAm PoKaZuJe sVe šTa sAm vAm ReKlA!!!


Jos JeDaN vIdEo gImNaStIcHkOg tReNiNgA... =)



| Komentari (65)...samo??? ajde brzo na komentiranje...! | Printaj... ma nemoj,...! aj, aj možeš! | WTF? |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.