petak, 29.02.2008.

Petak - Weekend Promo No.2



Bok svima! Evo nas opet na kraju tjedna a vikend samo što nije počeo. Kao i prošli petak, i ovaj petak pričat ću vam o offlinepromociji. Prošli petak pričali smo o dijeljenju posjetnica, kako kada i gdje ih djeliti. Ako ih onda već niste imali spremne, nadam se da ih danas imate.

Danas ću vam malo pričat o GDI DVD prezentaciji i naravno, kako ju kvalitetno možete iskoristit. Kao što i sami znate, ova video prezentacija jedan je od najvažniji segmenata ovog posla. Ona radi umjesto vas, odnosno, ona prodaje umjesto vas. Kada prilazite osobi koju želite upoznati sa GDI-em, što ćete prvo napraviti? Pokazati toj osobi DVD prezentaciju, ili reć toj osobi neka prvo pogleda tu prezentaciju te ćete joj naknadno odgovorit na sva pitanja. Ovaj kratki video je vjerojatno najbolji moguči način upoznavanja osobe sa ovim proizvodom i mogučnostima koje on nudi.

U vašem poklon paketu, u dijelu koji vam je poštom stigao na vašu kućnu adresu, dobili ste vašu GDI DVD prezentaciju (ako ste se nedavno prijavili, vjerojatno je tek na putu, ali dobit ćete je, ne brinite;). Sada slijedi nekoliko savijeta kako tu prezentaciju možete kvalitetno iskoristiti.

Savijet1: Vikend je, organizirajte neko okupljanje u vašem prostoru, pripremite večeru ili jednostavno pozovite ljude na čašu pića. Ispričajte tim osobama o GDI-u, i recite im da ćete im sad pustiti kratku video prezentaciju. Siguran sam da ćete imati tema za razgovor do kraja večeri:)

Savijet2: Snimite si nekoliko DVD-a i imajte uvijek jedan pri ruci. Kada sretnete neku osobu, recite joj da ste se počeli bavit jednim novim poslom i posudite joj DVD prezentaciju - neka ju pogleda i neka vam kaže što misli o tome. Ako ništa drugo, dobit ćete neku vrstu feedbacka od te osobe. Kada ju kontaktirate, uvijek se možete pozvati na DVD i pitat dali ju je stigla pogledati i što misli o ovoj mogućnosti.

Savijet3: Ako nemate DVD pri ruci, vaše posjetnice će vam dobro doć! Zamolite osobu sa kojom pričate da ode na vašu stranicu i pogleda video prezentaciju online.

Siguran sam da ćete i sami nać još nekoliko kvalitetnih mogućnosti kako ovu video prezentaciju kvalitetno iskoristiti.

Uživajte u vikendu, i naravno, vidimo se uskoro;)

Lijep pozdrav,

Jurica
www.gdi-croatia.ws

- 09:40 - Komentari (0) - Isprintaj - #