Fressssssh

subota, 24.08.2019.

prevencija

Precjednici raste potpora, šta je dobro, dio adezeovaca će onda glasat i za Škoru, tako da onaj s bolnim preponama i ne uđe u drugi krug.
Iskreno boli me kurac ko će bit precjednik, ali baš bi me veselilo da duševna bol nekih ode, tamo daleko i diljem vaseljene, bude podebljana s Koli i Mirom u drugom krugu, jebate baš bi se iživljava :)))

uvik kad je nasilje u pitanju, pokaže se da je do njega došlo jer ga nismo prevenirali na vrijeme.

Javio se još jedan Srbin kojega je natamburalo, to šta je kreten 91 uteka u Srbiju, navija za veliku otadžbinu, pa kad je skonta da nema kruva tamo, posli deset godina se vratio, i sad prisvojio zajednički parking, i namjerno zagradio nekoga nije važno, važno je da je Srbin, e pa kad je važno da je Srbin, mnogo je nekulturan Srbin.

Inače da je ta nekulturna stoka bila Dalmatinac ka ja i nekoga namjerno zagradio na zajedničkom parkingu, onda bi bio nekulturni Dalmatinac, jedino šta bi onda sve bolio kurac sve i da ga je neko natambura, jer kad neko natambura Dalmatinca, Filipinca, ili Eskima radi parkinga onda sve nadležne boli kurac, za razliku od toga kad neko natambura Srbina.

Onaj drugi Srbin šta su ga tukli palicama, mačetama, i cjevima, već dva dana se ne skida s televizije, pravi je influjencer, u falšoj Tommy Hilfinger majici koju je kupio od Janjevaca u Kistanjama.

inače čovik nosi majicu s likom vojvode Draže, a poznat je i policiji u komšiluku jer je u Beogradu pijan đipom gazio policajce na nekoj zvezdinoj utakmici

Čovik je ogledni primjer za sintagmu laže ko Srbin, jer da su njega tukli palicama mačetama i štatijaznam, on bi izgleda ka Miočić posli nego šta je natambura onog crnca.
Inače baš bi volija vidit te ninđe koje su palicama cijevima i mačetama Uspili njih petero nanit lakše tjelesne ozljede.

Inače u javnost sve više izlaze informacije da je vlasnik ugostiteljskog objekta u falšoj Tommy Hilfinger majici koju je kupio od Janjevaca u kistanjama, veliki poklonik četničkog vojvode Draže, te da se u navedenom ugostiteljskom objektu često organiziraju četnički derneci, pa bi se iz svega moga izvuć zaključak da smo pogriješili što se nismo prema fašistima odnosili kao drug Tito, i da zbog toga i nefunkcioniranja pravne države koja tolerira veličanje četnika, od onoga u Srbu do ovoga u toj nekoj vukojebini.

Svi se zapjene kad se pojavi negdje zastava koja barem asocira na onu ustašku, pa eto mene zanima koja je razlika između ustaške zastave i Srpske ili jugoslavenske, nisu li se pod sve tri događali zločini nad hrvatskim građanima, i ne bi li ih sve trebalo zabraniti, barem dok službena vlast u Srbiji ne prizna da nije imala pravo poticati pobunu i sudjelovati u agresiji, te nadoknadi štetu počinjenu hrvatskim građanima, uključujući i one srpske nacionalnosti, koji nisu sudjelovali u pobuni.

da pravna država funkcionira i da su na vrijeme iz društva odstranjeni elementi koji veličaju ratne zločince, i mašu agresorskim zastavama, kao i svi koji su sudjelovali u terorističkim aktima na Republiku Hrvatsku, ne bi bilo nikakve zapreke da cvjetaju tekovine bratstva i jedinstva i miroljubive aktivne koegzistencije

šta zvijezde kažu blizancin

Kada se Jupiter protivi vašem Suncu, optimizam može biti vrlo pretjeran, vaša pozitivnost može biti pogrešna i upadate u neku zamku i prijevaru i onda morate pokušati pažljivo procijeniti svaku situaciju u kojoj se nađete, iz dana u dan, tražeći savjet samo od osoba koje poznajete godinama i koje imaju dar mudrosti.

Pomrčine će se događati u vašoj drugoj i osmoj kući i vrijeme je da se oslobodite nepotrebnih financijskih obveza. Pomrčina u Raku će vas inspirirati da razvijete svoje talente kako biste stvorili više obilja u životu. Shvatit ćete da sloboda i obilje nisu nužno vezani uz iznos novca koji je na vašem tekućem računu.

Što se tiče emotivnih situacija, ne može se reći da je ovo savršena godina. Jupiter će vam cijele godine biti u kući partnerstva i može vam donijeti veliku iluziju što se tiče braka, ali i nevjere. Znači, najbitnije je da do kraja godine budete na oprezu što se tiče ljubavi jer su moguće iluzije i razočaranja. Odnosi koji traju godinama mogli su se takvoj krizi naći i 2007. godine.

Poslovno, Jupiter će biti suprotno od vašeg Sunca pa vam može donijeti osobu koja nije pozitivna te čak može izdati vaše povjerenje. Pripazite na krađu novca, ideja, projekta. Najbitnije je izbjegavati sve one koji daju velika obećanja, obećanja koja mogu izgledati apsurdna.

Nemojte u ovoj godini ulaziti u bilo kakva financijska ulaganja niti nemojte davati novac jer prevare ili birokratske greške mogu dovesti do pogrešaka koje će se raspetljavati godinama. Možete doživjeti drastičan pad prodaje, dok se troškovi mogu povećati. Za vas nema ove godine ulaganja.

Fizički i mentalni oporavak moguć je tijekom sezone rođendana, dakle oko kraja svibnja i gotovo cijelog lipnja, dok su srpanj i kolovoz vrlo zamorni.


evo malo i o vagama


Površnost

Vage najviše cijene ljepotu i eleganciju pa često zanemaruju tuđe nedostatke skrivene ispod ugodne vanjštine. Na temelju izgleda favorizirat će privlačnije nauštrb manje privlačnih ne mareći za unutrašnje osobine.

Lijenost

Katkad se ne žele potruditi da bi nešto dobile nego čekaju da im to bude dostavljeno na pladnju. Njihova je lijenost još izraženija ako trebaju nekome pomoći.

Razmaženost

Budući da žele ostavljati dojam imućne i društveno uklopljene osobe, Vage troše velik dio dohotka na pojavnost: izlaze na otmjena mjesta, nose odjeću s markom i koriste skupe kozmetičke proizvode.

Nesamostalnost

Smatraju brak vrhunskim životnim dostignućem, a samoću sramotom i promašajem. Radije će ući u vezu s pojedincem koji im ne odgovara nego biti solo, a onda će partneru iza leđa tražiti bolja rješenja.

Koketnost

Vaga je izumila umjetnost koketiranja. U stanju je očijukati s bilo kim dopadljivim samo da vidi njegovu reakciju. Nikada ne možete biti sigurni koketira li ili je samo ljubazna prema vama. Ako vam je ljubavni partner, budite zabrinuti jer se upušta u preljub prije nego što trepnete.

Nepouzdanost

Neslavna je po tome što lako mijenja mišljenje pod utjecajem drugih ljudi, medija i reklama. Teško je pouzdati se u njenu riječ i smatrati bilo koju njenu odluku konačnom.

Neodlučnost

Vagama je odbojna i sama pomisao da su pod pritiskom. Zbog predomišljanja propuštaju dobre prilike i upadaju u neugodne situacije. Ako su prisiljene brzo odlučiti, radije će se povući i prepustiti tu obavezu nekom drugom.




prigovorili su nam da ne pratimo adekvatno domaću glazbu, pa evo nešto linkova, da se nađe

https://www.vecernji.hr/showbiz/suput-skakutala-po-pozornici-pa-nehotice-pokazala-gole-grudi-1339094

https://epodravina.hr/maji-suput-usred-nastupa-u-molvama-ispala-sisa/

https://net.hr/hot/zvijezde/guza-za-bogove-maja-suput-izbacila-straznjicu-i-porucila-obozavateljima-dobrodosli-u-raj-na-zemlji/

https://net.hr/hot/sexy/guza-maje-suput-iz-dosad-nevidene-perspektive-pjevacica-objavila-seksi-video-iz-kojeg-dopiru-njeni-uzdasi/

https://www.24sata.hr/show/sve-guze-maje-suput-ovako-je-njena-straznjica-mijenjala-oblik-511553

- 08:15 - Komentari (48) - Isprintaj - #