Fressssssh

utorak, 20.08.2019.

Fazilet i njezine ćeri


Ovo je za nevirovat šta se događa na blogu, naš glavni junak Ezel, za kojega se dugo vrimena nije znalo jel umra ili nije umra, doša je iz mraka i uz zvukove fanfara stupija na pozornicu, tamo je po gitari pribira Cigo od Sarah be, pa se diga i reka iđen ja u Nemačku.
Onda je Sarah be zapivala Prokleta je Amerika, a zbor blogerica je prihvatija i zapiva i zlato što sjaaaaaa aaa aaaaa a
Još se Ezel ni vode nije napija evo ti neke sa velikin zubima, i skače po pozornici ka manita, pa se kesi i cvokoće onim zubinama, a Ezel se stiska ka zečja muda kad se smrzne potočić.
Taman se nad Ezela nadvila sudbina kleta, i oni sjakteći zubi su bili sve bliže, kad se kroz zrak oteža od mirisa izgorenih tikvica, začuja klikćući Zvonki glas šarenog Diteta, za šarenin ditetom je ka antilopa skakućala žena sa pletenicom, a iza nje je u širokon šarenon vešti sa zaraslin ožiljcima od zubatih žena s blagim osmjehom na licu koračala majka hrabrost i pivala Guštaj, i guštaj, začas narestu.
Onda je došla Fazilet, i rekla Ezelu nesrićo, samo me glava boli od tebe, taman san mislila zeru ić u depresiju, kad eto tebe.
Šta misliš ti Ezele da se cili svit vrti oko tebe ka janjac na ražnju, i šta si mi opet dovuklja ovu zubatu spodobu, koliko sa ti puta rekla da kad nosiš bacit smeće da ne pričaš s nikin.
Šta je ti zubata, jel oćeš da sad uključin usisač za zubate spodobe, i metin lubenicu u frižider da se ladi.
Ti Ezele ajde tamo u kužinu i primi se tikvica, i meti zeru janjetine ispeć, ja ću zamisit kolač od tri vrste čikolate, borovnica i listića vanilije i mente sa sladoledom u obliku Gipsy kingsa, da zeru Oraspoložimo, Sarah be.

Ajme vidi ove, šta si to nalipila na guzicu, koga se bojiš, škorpijona, a šta ću ti ja, ko će doć Fresh, ajme vidi ga šta je zgodan, ajme nesritna Fazilet trči se brzo zeru sredit.

- 20:32 - Komentari (24) - Isprintaj - #