Fressssssh

nedjelja, 18.08.2019.

Bit il nebit

Eno još stoji vječno pitanje, amletovska dilema, ima li influjencera na blogaeru ili neima.

Saćemo vidit ko su influjenceri

Zadnji dana je jako aktivna Paola Valić i još nekako, promiskuitetna više puta liječena ovisnica, koja bi bila krepala negdi na cesti od herojina, da jon mater provjereni esdepejov i očuh provjereni adezejov kadar, inače vječni djelatnici ateveja, uz koje se vežu brojne afere, nisu mogli isfinancirat sva ta ličenja i ostalo.

Osim Paole dosta je aktivna i Žanamari Lalić i još nešto, promiskuitetna radodajka, koju se osnovano sumnjiči da je poznatog kompozitora ubila seksom i vijagrom.

Eto te DVI uzorne influjencerice, koje mladin curan jer o njima se radi, mogu u svakom pogledu bit uzor i orijentir, lanterna čak.
Muške sljedbenike i nako samo guzice i sise zanimaju.

I Marko Grubnić je influjencer, homoseksualac koji evidentno ima problem s edipovim kompleksom, ili Ava Karabatić, žrtva roditeljskog zlostavljanja.

Sad kad smo proučili ko su to influjenceri moremo se okrenit nama na blogu, mi ode imamo neke radodajke baren se tako priča, a ima sigurno i narkomana, jer neke stvari nemoš nedrogiran lupetat, svakako ima i pedera s edipovin kompleksom, i poneka lezba.

U čemu je onda problem, nema guzica i sisa, da Žanamari i ostale ne pokazuju guzice i sise, koga bi bolio kurac šta one imaju za reć.

U našin medijin obziron da sve influjencerice pokazuju guzice i sise, a poneka i pičku, prednost dobivaju one koje pljuju po Hrvatskoj, evo recimo žrtva salmonele na privremenom prostituisanju u Kanadi Vlatka Pokos, pokaže sisu i kaže kako je u Hrvatskoj sve u kurcu, i eto Vlatke na svim portalin.

Kod nas na blogaeru, se o sisama samo priča, nikako da to neko i pokaže, da nije eura veselili bi se sisi ka seljak poticajima, guzice niko i ne spominje, a mladi homoseksualac sa izraženim edipovim kompleksom pičku ide vidit u kazalište.

Dakle jedino influencisanje koje je priostalo je pljuvanje po Hrvatskoj, pa svaka pederčina ili nedojebana radodajka, koja neće da pokaže sisu, a kamoli pičku da kolega homić u kazalištu gleda predstave a ne pičku, čim pljune po Hrvatskoj osvane na naslovnici, da mi je samo znat koje smeće ih tamo meće.

Jebate počeja san pisat u rimi.

Coooool

A?

- 20:22 - Komentari (32) - Isprintaj - #