Fressssssh

nedjelja, 18.08.2019.

Zašto toalet papir ima miris breskve


Najizraženija karakteristika osvišćenog pojedinca je paranoja.

Nema toga ko ne napada našog osvišćenog heroja, profesori u školi, susidi, žena šta radi u kiosku, kolege na poslu, katolička crkva, šefovi, Željka markić, tete u vrtiću, Marko Perković, i više od svih država.

To šta država radi osvišćenom pojedincu je pristrašno, i to bilo di, u bilo koju državu na svitu da stavite osvišćenog pojedinca, ona se svim silama obruši na njega.

Umisto da mu da društveni stan ka njegovom ćaći koji je bija član partije, država se u odnosu na našeg osvišćenog pojedinca očekuje da ga se sam brine o sebi, srića šta mu je umrla baba koja je isto ka članica partije dobila stan, pa ima di živit a valjda će mu i ćaća i mater brzo umrit pa će prodat njiov stan i upast u kesu.

Osvišćenog pojedinca najviše nerviraju članovi stranke koji imaju privilegije, umisto da pristojno ka on troše ono šta su mu baba, i ćaća stekli članstvom u partiji.

Dakle krajnje je nejasno zašto toValetni papir ima miris breskve.
Naime općepoznato je da guzica ne osjeća miris pa je njoj svejedno ima li karta miris breskve ili trišnje.
Isto tako je poznato da sve šta se meće u kartu za brisat guzicu ka pitura ili miris, more izazvat alergijsku reakciju, pa moremo zaključit da su oni za koje se proizvodi tariguz s mirison i opituran u boje gej bandire, apsolutno nenormalni.

Jedino šta more bit je da je nekome manitom palo na pamet da napravi multifunkcijonalni proizvod, kojim će se istovrimeno trat nos i guzica, pa bi mogli viđat ljude kako nosaju okolo rolu tariguza i brišu nos, a u sezoni gripe i prilade, ekipu sa jumbo paketom zewa tariguza priko ramena.

Zanimljivo je da su papirnati šudarići za trat nos skoro uvik bili, a nisu u bojama gej bandire, pa bi se ovo sa raznobojnim tretmanom guzice, moglo svest na pederska posla, nema šta drugo bit.

Iden sad pit kavu a vi kako oćete.

- 11:26 - Komentari (12) - Isprintaj - #