Fressssssh

četvrtak, 08.08.2019.

Prije kiše

Kažu da Nemačka ide u recesiju, a kad se ide u recesiju onda se gubu radna mista, a kad se gubu radna mista onda su prvi na redu gastarbajteri.

Ako nedaj Bože dođe do toga, onda ćemo slušat kmečanje gomile Hrvata, koji su eto ošli u Nemačku, pa sad od tamo seru po nama koji smo ostali, jer smo glupi ko kurac za razliku od njih intelektualaca.

Još će bit nemilo neurozni jer su radna mista koja su oni napustili zauzeta, i onda će se organizirat u političku stranku ili udrugu ka oni koji ne plaćaju račune, ili idioti koji su dizali jako povoljne kredite u švicarcima.

Ako se neko pita kako bi bilo da precjednik bude onaj redikul Kolakušić, ne triba se previše pitat, dosta in je pogledat Kolakušića u suknji, onu debilušu šta je pučka pravobraniteljica.

Žena se u sve razumi, zapovidala bi policijom, bila ministrica pravosuđa, i sama bi zaminila ustavni sud.

Dakle svi mi koji smo se nadali da se nikad više neće pojavit nešto nakaradno ko Dalija Orešković, bili smo u krivu, ova kokoš je još nakaradnija, kraj nje i Njonjo izgleda simpatično.

U biti nije lako bit ljevičar, simpatizerima desnice je recimo dovoljno da je neki njihov kandidat domoljub i dobar Hrvat, simpatizerima ljevice pak kandidat triba ispunit Slijedeće uvjete, mora se jebat u guzicu, divit se ciganskim trudnicama u sedmom osnovne, pušit travu, bit barem napola Srbin, i imat jednog Dida četnika drugog komunističkog ubojicu.

Moja pokojna baba je, saznali smo to pola stoljeća kasnije bila vidovita ka oni Noštradamus, i bila je apsolutno u pravu, ona je uvik govorila sinko to tamo na televiziji ti je napast, oni sve lažu, nije to s Božije strane.

danas pola stoljeća kasnije saznali smo da nema glumice i pivačice koja nije silovana, barem nekoliko puta, doduše nisu silovane samo glumice, silovani su i glumci ali se o tome manje govori, ali sad je evidentno da svi oni likovi u kaubojskin filmovin, nisu nako odali iz čista mira, nji je očito neko silova, pa su zato nako naširoko gazili

Nego nešto me zanima, evo ja san siguran da bi recimo dva tri milijuna Rusa, tilo doć u Nemačku, Švedsku ili Švicarsku i tamo primat socijalnu pomoć, a neki bi i radili. E sad mene čudi kako to da milijuni Rusa ne nadiru u Poljsku ka ilegalni migranti, ka šta kod nas navaljuju Pakistanci, Marokanci, Iračani, i ostali, kako to, kako to

U biti ono šta san tija reć je da bi Tribali primjenit antifašističke metode, koje su pod mudrim vodstvom maršala Tita i komunističke partije, učinkovito štitile Jugoslaviju od vanjskog i unutarnjeg neprijatelja.

U nikad prežaljenoj se podrazumijevalo da se svakoga ko neovlašteno izlazi ili ulazi u državu ubije ka zeca.

Iz toga je vidljivo da ovi naši levičari nisu nikakvi komunisti ni socijalisti, jer da jesu bili bi na maršalovom putu i nigdi ne bi škrećali, nego bi postojano kano klisurine zahtijevali da se ta bakra što skrnavi granice, i ugrožava miroljubivu aktivnu koegzistenciju, po kratkom postupku likvidira.

Ovi naši su napustili maršalov put, šta znači da su to u stvari domaće izdajice.

- 20:09 - Komentari (29) - Isprintaj - #