Fressssssh

utorak, 30.08.2016.

Vrime od revolucije

Lako je ženskin, one svakon pizdariji dadu ime, onda budu toliko dosadne sutin, da se nađe neki blento pa o iston ton pizdariji napravi cilu študiju, i onda postane prihvatljivo da one suton pizdarijon tlaču cili svit.

Tako imamo pe em es, prost porođajnu depresiju, menopavuzu, i slične gluparije ka znanstvene discipline, a očekiva se da će najkašnje na onu olimpijadu posli Tokija, bit metnute i u olimpijske športove.

Pa ćemo imat pe em es ka zasebnu disciplinu, onda štafetu u pe em esu, pa bijatlon, pe em es i prostporođajna, trijatlon pe em es prostporođajna i valungi, a radi se i na desetoboju koji bi sadržava švašta nešto.

Zajednička crta svi ti ženski manitanja je neobjašnjivost, a poznato je da se u neobjašnjive stvari viruje brezrezevno, recimo ka u vanzemaljce ili u komunistički manifest.

Mi muški recimo uvik moramo imat razlog zašto smo nadrkani, recimo kad Hajduk izgubi, ili kad se neka kokoš vozo 110 livon trakon, i onda se ti naši razlogi još minoriziraju.

Dotle one ne moraju imat nikakvi razlog za bit nadrkane, njiovi razlozi su neobjašnjivi, a nemoš sumnjat ili ne daj bože minorizirat neobjašnjive stvari.

Odma te se proglasi, svin najgorin, muškin šoviniston, pećinskin čovikon, desničaron, indijoton, i šta ti ja znan.

I sad oni Blognjuz oće poništit sva ženska prava, ukinit sva njihova neobjašnjiva stanja, čak san čuja da ćedu se morat kupat u onin burkinijin.

Dobro Blognjuz kako moreš, to su naše matere, sestre, ćeri, žene, ljubavnice i sad ti njima oćeš dat druga pitanja, i to takva muško šovinistička, ka koji je glavni sastojak manistre usuvo.

Mislin Blognjuz stvarno si prikardašija, naše kolegice su dokturice, profešurice, pisnikinje, pravnice, ekonomistice, laborantice, i šta ti ja znan, a ti si i odlučija svest na makinje za kuvanje manistre.

Ima li tome kraja, šta si još smislija, biće koja roba se pere arijelon kolor.

Priša si sve granice!!!!


- 15:52 - Komentari (11) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 29.08.2016.

Nu vamo Blognjuz

Dakle Blognjuz,

Slušaj ti mene dobro, ka prvo da znaš odma unaprid da san nadrkan jer mi je završija prvi dija godišnjeg, i da ti je bolje šta manje posla imat s menon.

Dakle vako dobro me slušaj, jerbo ti neću ponavljat.

Odma da si pola ovi s freš liste pribacija na cool listu, jerbo i se prikoviše nakotilo, pa me za čas maknu s naslovnice, a dobro znamo da san nervožast kad nisan na naslovnici.

Jesi razumija, i bolje ti je da jesi, jerbo ako ne učiniš kako san ti reka aktivirat ću sve svoje blogove, i pisat ću samo o antifašistin, blog će ti parit ka antifa cirkus, a ne triba ti to, vidiš da su antife i vako u kurcu.
Sve se urotilo protiv nji, čin zinu ispanu seronje, ne znaju bidni šta bi rekli jerbo ko zna kakvo će mišljenje bit sutra u komitet.

Išempjalo i sve ovo, lako je bilo dosad za bit antifašista triba si mrzit crkvu i Hrvate, a nu sad ne zna se više ko je čiji.

- 17:33 - Komentari (27) - Isprintaj - #

nedjelja, 28.08.2016.

Profesor Jakov

Profesor Jakov je gledao svog sina, produkt njegovog vlastitog sjemena, i mislio bože kako je glup, ako ga pustim vani u svijet toliko je nesposoban da će krepat od gladi, moram ga ostavit kao asistenta kod sebe na fakultetu.

Tako otprilike izgleda kadroviranje po hrvatskim visokoškolskim ustanovama, doduše nekad se profesor Jakov zamijeni za proizvod njegovog vlastitog sjemena, s nekim od kolega koji onda njemu za asistenta pošalje proizvod njegovog sjemena, što je dobro za seksualni život predavača na visokoškolskim ustanovama, jer tako mogu jebat i nešto a da im nije rod.

Kad uzmemo u obzir da je za generaciju profesora Jakova presudno kod sticanja statusa predavača bilo posjedovanje male crvene knjižice, i odanost opskurnoj organizaciji, te da su proizvodi sjemena te generacije gori od njih, nije ni čudno da je lakše kupit ispit, nego dobru pečenu kokoš, ili da diploma čak iako ne posjedujete onu malu iskaznicu, koja je zamijenila onu malu knjižicu, košta kao osrednja kutna garnitura.

Međutim pravi problem nastaje kad se profesor Jakov, odluči bavit politikom, pa iako je profesor na pravnom fakultetu, a ne zna da zakoni ne mogu djelovat retroaktivno, postane prešidente, ili ako je profesor Jakov profesor na ekonomiji i politički se udruži s onin debilon Sinčićen. Da ne spominjem onog profesora i dekana, što je tvrdio da nam Pelješki most ne treba, i da je to glupost.
Pogotovo bi se pozornost trebala obratiti na raznorazne profesore s filozofskog ili politologije, na velike umove kojih ima više nego pasji govana po parkovima, s njihovim uvijek promašenim prognozama, i analizama od kurca.

Obzirom da nas eto temeljito izjebaše, prvo doktori, pa sad i profesori, ja bi kurikularnu ili kako se već zove reformu započeo tako da bi sve one koji su imali malu crvenu knjižicu, i proizvod njihovog sjemena, stjerao u tri pičke materine, bez obzira koju iskaznicu sada imali.

I samo onako usput da primjetim, da u vremenu kad su nam prava bila manja, kad nismo imali pravobranitelje za djecu, ni plave ni zelene telefone, nisu ginula djeca od petnaest godina u pet ujutro, tada su djeca od petnaest godina u jedanaest navečer morala bit doma.

Baš smo evoluirali za popizdit.



- 14:46 - Komentari (12) - Isprintaj - #

subota, 27.08.2016.

Ugledni The Economist


Svi portali javljaju kako je ugledni The Economist, donio neku analizu nečega u Hrvatskoj, u svom tiskanom izdanju.

E sad obzirom da znam da su ugledni The Economist, šupačke novine koje za ovakve zemlje u kojima vladaju šupci, i uvijek se drugi šupci spremaju doć na vlast, ima tiskano izdanje u vidu podlistka, tiskanog valjda u dvista primjeraka, koliko se tog uglednog The Economista, podijeli u Hrvatskoj.

Naravno da je ugledni The Economist posebno aktivan prije izbora kad piše naručene članke za već neku od političkih opcija, a onda i poslije izbora kad radi intervjue s novoustoličenim direktorima državnih tvrtki.

Naravno da ugledni The Economist to ne radi mukte, koliko naplaćuje ove predizborne analize neman pojma, ali intervjue s Hrvatskom menadžerskom kremom naplaćuje koliko se sjećam šezdeset tisuća eura, i to ono ka reklamu a intervju je mukte.

Eto tako ugledni The Economist u svih dvista primjeraka tiskanog izdanja, od kojih ne uspije sve ni podilit reklamira hrvatsku privredu.

Šta je ovi put napisa ugledni The Economist ne znan, i jebe mi se, baš mi triba ugledni The Economist reć kako mi je.

Naravno da su svi šupački portali u Hrvata, prenijeli što je napisao ugledni The Economist, jebiga moraš tim uglednim i popušit ako triba.

Tako da smo eto mi u stvari mala zemlja s velikim šupcima koji se dive uglednom The Economistu.

Zoki jaše dalje, izliva kante govana po našim dragim antifašistima, ka oni lik po Anti Tomiću, a oni se prave da to ne vidu, dok se najveća govna među njima ka Stipe Mesić i Vesnica Pusić još oblizuju i činu mmmmmmm.

Samo idiotima nije jasno da Socijalističku aristokraciju i njihovu mladunčad, bez obzira u kojoj se partiji nalazili, boli ona stvar za bilo šta drugo osim za njihove guzičetine.

- 15:50 - Komentari (9) - Isprintaj - #

petak, 26.08.2016.

Evo Zoke, evo dana

Mislija san bija pisat o bijedi antifašista šta sad muče ka pizde posli predstave one budaletine Zoke, ali neda mi se ispast će da mrzin sve koji činu tu antifašističku koaliciju, znači salonske četnike, urbane jugoslavene, prikrivene homoseksualce, i šupke, a nisan ja ne mrzin nikoga, mržnja zahtjeva prikoviše aktivističkog pristupa za moj dalmatinski mentalitet, meni su dotični samo predmet sprdnje, ništa drugo.

Jučer je bila fešta, janjetina je bila par ekselans, šta bi reka Izet Fazlinović, vino misno, a bilo je i pisme, navečer je klapa Maslina imala koncert, i bili su standardno dobri, jedino je u publiku bila neka šta je revala, pa san je tija zadavit.

Mogli bi i mi na blog osnovat klapu i to mišovitu, evo recimo Kupus i Annaboni bi mogli, obziron da su obadva iz Splita otpivat nešto ka Dolly Parton i Kenny Rogers, samo na klapski mot, ako me razumite.

Purgerica je znala samo četri pisme, pa smo zaključili da je nužna edukacija, i krećemo sa opuson Mate Miše Kovača, jer da bi gradija niko znanje temelji moraju bit solidni a diš solidniji od Miše.

Kad bolje promislin mi bi iz Dalmacije u svit tribali pušćat samo pivače, pivačice nas samo sramotu te Ševerine, Rozge i Lidije Bačić, tuke sa sisan, i guzican. Misliće pošten svit da su sve take, a nisu evo pitajte Annaboni.

Sad san na plaži i vruće mi je i iden pit kavu, i pensat di ću na obid.

- 11:35 - Komentari (20) - Isprintaj - #

srijeda, 24.08.2016.

Đes ba naslov

Išli smo ća iz Dubrovnika
, Purgerica je popila dvaes kava sa šlagon
Meni je odma kad san doša doli skočija tlak, iznajmili su mi kuću nekin Ukrajijcin za iljadu dvista euri na dan pa san iša u hotel, onda san bija slikat palmu u svoj vrt, da Annaboni vidi šta je palma, pa se neki lik bunija nešto, onda san ja njemu jeba mater rusku, pa je on vika njet Rus, njet Rus, zamalo san ga opandrčija. Da nije bilo Purgerice bija bi ga udavija u fontani, jebate ti turisti stvarno sebi uzimaju svašta za pravo.

Sinoć san sta u Neum, kupit cigare, onda san ulija i gorivo, biće da me Neumčad zajebala, jerbo mi je oko Splita počelo nešto svitlit i auto nije tija ić, ko zna kakvo gorivo livaju ercegovci.

A i ovi novi auti, svaki kurac in smeta, odma uključu neki sigurnosni rad i neda priko stodvaes, jebate pari da san parkiran kad vozin stodvaes.

Poslin moran kod meštra nekoga, i već san nervozan od toga, odma će mi prikopčat auto na oni ekage za auta, prija si vozija auto meštru, a sad ga voziš kompjutoru.

Blaženi Fićo triba si imat kacavidu i bokun žice i mogai si generalku napravit, Fićo i Tomos 4 su jedine dvi stvari šta su u Jugoslaviju valjale, i Obodinovi frižideri, oni šta još radu jer se na njiman nema šta pokvarit.

Sutra je fešta bit će janjetine, one dijetalne, bit će posli i pisme i svega šta uz feštu ide.

Gledan nako usput dnevna događanja, pa bi volija da moji dragi kolege blogeri antifašističke provenijencije na trenutak zatvoru oči i zamislu da je neko drugi a ne oni ludi Neron Zoka izgovorija ono šta je on izgovorija, baš me zanima šta bi rekli, recimo da je to reka Tepeš, Ćorić ili neki drugi vrtni patuljak, mislin to je nako nekako ista retorika, zar ne :)))

- 23:24 - Komentari (14) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 22.08.2016.

Ko te jebe Dilane

Svaki čovik je neizmjerno vridan, isto tako ako se uzme da je svaki čovik samo jedinka, jedna od neman pojma koliko više milijardi ispane da je taj neizmjerno vridni čovik istovrimeno i go kurac.

E ta neizmjerno vridna jedinka, ili taj go kurac bi tija nešto u životu, bit pametan, lip, imat šoldi ka Domenico, imat milijun folowera na instagramu ili twiteru, bit popularan bloger, doktorirat, napisat knjigu, osvojit medalju na olimpijadu, i na koncu bit sritan.

I tako se naša neizmjerno vridna jedinka, ili naš go kurac satare ne bi li uspija bar nešto, i onda obziron da je za uspit potribno nešto malo sriće, i truda za popizdit, a da je naša jedinka, ona neizmjerno vridna, i ono naš go kurac, ipak ograničen ispane da se satra bez veze, pa je onda nesritan.

Onda naša neizmjerno vridna jedinka, ili još češće go kurac, pizdi na one šta su imali zeru više sriće, ili su se za popizdit više trudili, i traži bilo koji način da i popljuje.

Jer ako nekomen priznaš uspjeh, to je ka da si sebi prizna da si lino govno koje se nije tilo potrudit, pa je onda uvik lakše reć da nisi ima sriće.

U konačnici naša neizmjerno vridna jedinka, ili go kurac uvik more kupit sebi Janu s porukon na kojon će pisat Sreća je u malin stvarima.

Kud baš u gaćama promisli naša jedinka, a u stvari go kurac, i krene lovit fašiste, ovaj pokemone.

- 18:39 - Komentari (17) - Isprintaj - #

nedjelja, 21.08.2016.

De en ka

Kad san bija mali, tija san bit Žungul, onda san tija bit faca ka Jim Morisson, pa san tija bit bogat, a sad bi tija bit Milan Bandić 365.

Ranko salam alejkum maj nejm iz Ostojić, nemore nikako nać ko je nacrta svastiku, ne more ni ovi Orepić, Ameri ne znaju ko je prija pedeset godina ubija Kenedija, niko ne zna je li Elvis umra ili nije, ne zna se ni je li Hitler umra ili uteka u Argentinu, ka šta se ne zna je li Tito bija Rus ili neki drugi, zna se samo da nije zna Hrvatski.

E kod Milana Bandića to nemore tako, još koji dan pa će po Zagrebu odat ljudi u odjelin sa značkan, kravatan i sa škurin rejbankan.

Oni će odat po parkovin, onda će čučnit, pinceton uzet nešto sa tleja, stavit u epruvetu i onda promućkat.

E svitu moj bit će to ciesaj krovejša, koji će sve znat, ne samo ko je koga ubija, nego i koji se pas posra.

Daklen neće više bit dileme je li govno ili se pas posra, ciesaj krovejša Horacijo koji će se zvat Sveto, će odma po deenkaju znat je li se posra Bobi sa osmog kata ili Lilika s prizemlja, i odma će gazdi o pasa napisat globu od četri iljade kuna.

S obziron da kod nas pasi seru po parkovin sve u šesnajst, a da gazde o pasa ne jebu dva posto čišćenje govana za svojin ljubimcin, bit će pinezi kolko oš, a onda će bit i fontana ka ruža za druga Tita.


- 23:29 - Komentari (14) - Isprintaj - #

subota, 20.08.2016.

Koliki je tvoj.....



Kažu da je prosječna veličina erektirane čune u Hrvata 14,7 cm, ne čini se baš puno, a ispada da su samo na Jamajci i u nekin afriiaman veći.
Da pitan blogere koliki je njiov nema smisla, lagat će, a ne virujen da su se puno tuđi nagledali.

Mislin da bi tu blogerice bile od veće koristi, mislin za očekivat je da su one više toga vidle, samo šta su one umišljene koze, i neće da surađuju na ovin znanstvenin projektin.

Sinoć smo ja i Purgerica bili u Šibenik, i taman smo se divili činjenici da je tin kalama šetala i Annaboni, kad smo trefili El dijabla, sili smo na kavu i odma počeli razminjivat informacije o blogerin, i došli smo do zaključka da su svi osim nas maniti.

Ja san El dijablu da lozinku od Buga, pa sad i on more brisat ljude sa cool liste.

Sutra ćemo partit u Dubrovnik, kaže Purgerica da jon tamo stavljaju najboji šlag u kavu, i šta ću, ne more mi cura pit kavu sa bezveznin šlagon.

Našli su onog šta je opitura spomenik u Vukovaru, a u Osijeku na groblju su išarali svašta nešto i da će klat Hrvate.

Pizda in materina tin počiniteljin, uvik oni vikendon to napravu kad su sve antifašističke organizacije na zasluženon odmoru, pa niko ni riči, a da nije vikend, svi bloghaer antifašisti, ceemes, gong, radnička fronta, savez antifašista, srpsko narodno vijeće svi bi digli svoj glas i u pravednon bisu osudili ti fašizam, ali jebiga vikend je.

- 19:02 - Komentari (16) - Isprintaj - #

petak, 19.08.2016.

Veni vidi i još nešto

Baš mi je gušt gledat ove naše sportašice i sportaše, ka nikad prije, kad vidiš da je neko nesritan jer je osmi na svitu, jebate da je meni bit iljadu osansto devedeset osmi u bilo čemu na svitu. O ovima šta su zlatni da i ne govorin, triba in se klanjat do poda, ovoj maloj Sari šta je itnila ono koplje, onoj luđakinji šta ita oni disk, jebate fali deset puta, pogodi jedanput, i osvoji zlato, ili Blanki koja se vraća uvik iznova iako su je svi davno otpisali, ne da mi i se sad sve nabrajat ali svima svaka čast i onima šta su osvojili zlatne medalje i onima šta su ispali odma na početku.

Svakoga kritičara bi uputija da on proba dospit na Olimpijske igre, pa onda neka govori, inače neka ne sere kvake.

Neke od ti naši sportaša, osobno poznan, neki su dica od moji prijatelja, a neki su i prijatelji od moje dice, i sve su to krasni ljudi, jer da bi posta vrhunski, da bi bija najboji moraš u isto vrime bit samouviren i ponizan.

Ako ste gledali mogli ste primjetit da mnogi od njih spominju Boga, neko vrime je mala Vlašićka bila na udaru ljevičara radi svog odnosa prema vjeri, baš su ono pljuvali po njoj.

Svak oni ko se je imalo ozbiljnije bavija sporton, zna da je najteže pobjedit sebe, da je najteže izać na kraj s vlastitin ograničenjima, da bi uspija čoviku je potrebna pomoć nečeg izvan njega samoga, jer samo ako uspije dobit tu partiju protiv samoga sebe, more se uzdignit iznad ostalih.

A ovi naši su čudo, jebate imamo skoro najviše medalja po glavi stanovnika, puno više od onih država u kojima se u ti sport ulaže stoput više, šta znači da moremo, svi mi skupa moremo bolje više jače.

Uzeli bi bili još koju medalju da nan treneri nisu zajebali stvar, to ti je ka i u državi, nije problem u narodu, treneri ne valjaju, kad potrefimo prave trenere di će nan bit kraj.

Zato guštan kad i vidin onako ogrnute zastavon, dok svira himna, kad i vidin kako tamo na drugon kraju svita daju podršku i veselu se jedni s drugima, oni šta jedva imaju za tenisice, i oni koji imaju milijune na računu.

Guštan jer znan i koliko boli to nanosi onima koji su ovdi pljuvali po Janici, kad je imenovana pomoćnicon ministra, jer po njima ne ispunjava uvjete, Janica koja je bila najbolja na svitu, radi koje su oni didžejevi šta puštaju himne Hrvatsku vrtili ka maniti.

E njima Janica nije ispunjavala uvjete, njima koji je najveći uspjeh u životu kad proseru nešto ovrdi i kad i podrži svi šest istomišljenika.

Zbog tih govana mi je posebno drago kad imaju duševne boli, radi ruke na srcu hrvatskih sportaša, koji ginu za Hrvatsku, makar imali milijune na računu ka recimo Bogdanović, dečko iz Hercegovine.

- 17:07 - Komentari (10) - Isprintaj - #

srijeda, 17.08.2016.

O balvanin

Na današnji dan prije dvaesišest godina, antifašisti su metili balvane i velike stine po cesti, uzeli puške i automate koje su dobili od Saveznog sekretarijata za narodnu obranu, i rekli da je to di su oni neka Krajina.

Retorika ja bila ista ka i u današnjih antifašista šta ne čudi jer su to isti.
Jedva da je prošlo tri miseca od izbora oni prvi višestranački, pa su antifašisti koji su izgubili izbore, lipo seljacin podili puške kako bi nastavili političku borbu drugin sredstvin.

Kako je završilo znamo, ali eto nije zgorega sitit se kako je počelo, antifašisti su svukuda vidili ustaše, bilo i je više nego pokemona, pa se moralo nešto poduzet a di ćeš bolje nego stavit balvan na cestu, i s puškon stat iza njega.

Seljaci su na kraju popušili, pa su humano preseljeni a antifašisti su se zeru pritajili, pa su se onda upisali u gongove, ceemesove, i sve te druge lipe emesove, oni šta su bili po filozofskon, televiziji, i redakcijan, pravili su se mrtvi i čekali da dođe opet njiovo vrime.

Znaju antifašisti da je pamćenje kratko, seljaka ionako nema da posvidoče kako su i zajebali, a ovi drugi seljaci mislu da su oni nekoga pobjedili, samo ne znaju koga.

U stvari oni bi tribali danas slavit dan ustanka, jerbo na današnji dan su ustali protiv ustaške vlasti.

Da nisu pizde sad bi s obziron da broj ustaša uvelike primašuje broj pokemona, tribali oni sami uzet puške i oborit barenko jedan balvan, u spomen na sve one seljake kojima su podilili puške, a nisu in rekli da kad postane gusto da se triba pravit mrtav, a onda se kad malo vrimena prođe upisat u antifašiste.

- 17:04 - Komentari (23) - Isprintaj - #

utorak, 16.08.2016.

Pedofilija na blogu


Otvorin ja emajl, oni šta san ga metija na oni blog šta ga pišen ka žensko, ono red pismica, malo nešto protiv muški, pa zeru filozofije, pa onda red pismica, pa da draga, krasno si to nepisala draga, i tako redon

Otvorin ja ti emajl i iman šta vidit, kaže glasaj za mene

Odma mi pane mrak na oči, biće mi opet piše oni Milan 365, tako je lani pisa, a onda posli niti piše nit se javlja.

Taman da ću pobrisat emajl, kad vidin spominje Blognjuza, i mislin ja jebali selfie svoj lopovski Blognjuz i Milan 365 ista je to pasmina.

Čitan ja kad ono piše vako:

Dugo te već čitam, i uživam u tvojim tekstovima, i odlučio sam te prebacit na cool listu jer ti svakako tamo pripadaš, vjerojatno ću te i na naslovnicu staviti, a uskoro i za blog dana, usput ako ti nije problem, ako možeš glasati za mene u anketi, bio bih ti zahvalan.

Jebate promislin ja vidi ti Boognjuza sučin se on služi, ne mogu virovat koliko čeljade more bit pokvareno.

I napišen ja njemu vako:

Nema problema, glasat ću ja zate, al ajde mi pošalji ako moreš sliku, jerbo i ja tebe pratin, i baš si mi fora, pa ako mi moreš poslat sliku, neku di si go do pasa.

I nebi čovik virova berle mi pošalje sliku, jebate to je neki stari prdonja, ima doduše lipu frizuru nako ka Mile Kekin, i trbušinu ka da je maloprin proguca Jacquesa Houdeka, i budaletina još piše da bi se upozna, jerbo da voli upoznavat blogerice.

Sad mu iden napisat vako:

Magare jedno, ja san ti maloljetna, i sad te iden prijavit na panduriju.



Tako ako je bude Blognjuza da znate di je.

- 17:49 - Komentari (20) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 15.08.2016.

Nečuveno

Slušaj ti Blognjuz, ti nit si čouk nit si čouka vidija.

Kako moreš radit danas na Veliku Gospu, ka da si zadnja komunjara.

I šta si metija na blog dana onu Zvonku, jebate pun blog je te Mele i Zvonke, jesi ti svjestan da postoji velika opasnost da neke druge boogerice radi toga dobiju mlade.

I ne razumin šta si tija s ovon anketon, moga si barenko dat kratki opis uz svaki par, račimo vako

Lavica ima velike lakirane čizme, one priko kolina, oskudnu opravicu i bič, a ti imaš oni kularin od pasa i plazaš po podu oko nje, onda Lion digne bič i kaže ajmo Fifi a ti onda čučneš i pljeskaš ka tuljan.

Miralem i Modesti prvo dugim senzuvalnim pokretin mažu jedan drugoga uljen, onda ka oni japanski rvači u pelenan navalu jedno na drugo,

Ja iman šešir i masku na očiman ka Zoro, a anaboni skakuće okolo ka nervozni labud iz labuđog jezera, onda ja pripalin španjulet, a Anaboni.popizdi i skače gori doli dok ne propadne kroz led.

Eto sad će ljudiman bit laknje glasat.

- 10:25 - Komentari (24) - Isprintaj - #

nedjelja, 14.08.2016.

Horacijo pomagaj

U Hrvatsku je 1981 bilo više od četristo iljada Jugoslavena, 1991 i je bilo malo više od sto iljada, tako da se more zaključit da je Zika virus već onda hara ovin prostorin, i da je napada te Jugoslavene, 2001 i je bilo pedesetak šta znači da je taj Zika virus bija zajeban za popizdit, 2011 i je bilo malo više od sto.

Sad ja nešto mislin koji su to bili ti Jugoslaveni, to su bili najviše oni iz, i u mišanin brakovin, i to uglavnon di je u ton mišanci muški bija Hrvat, jerbo barenko svi oni koje ja znan, a kojima su ćaće bili Srbi, oni su isto bili Srbi i navijali za zvezdu iako su in matere bile Hrvatice.

E kad se vidilo da će bit tarapane, onda su se ti Jugoslaveni upisali u Hrvate, ili je to ili smo uz oni šesnajst milijuna Srba šta smo i potirali, potirali i te Jugoslavene, šta bi značilo da smo i sve skupa potirali šesnajst ipo milijuna.

E sad obziron da se ti Jugoslaveni, nisu baš dobro ćutili ka Hrvati, oni su se upisali u antifašiste, koji su nadnacija i ka šta je opće poznato uvik u pravu, jerbo imaju višak ženski hormona, pa su ka i ženske skloni draman, kmečanju, neobjašnjivin ispadiman, i laganju.

Ja razumin te ljude i njiovu krizu identiteta, ali ku krizu ka i sve druge krize triba rješavat kod psihologa, mislin nije lako osjećat pripadnost nečemu šta ne postoji. Zato bi in svima da uputnicu kod psihologa, triba pomoć ljudima.

Nisu oni jedini takvi, eto svakodnevno vidimo i one koji sanjaju Endeha i oni šta bi tili veliku Srbiju, tako da je očito na djelu neka epidemija, pa bi tribalo pacijentin dat neko cjepivo, i ospitalizirat i.

Eno se i moj omiljeni trgovac nesrićon vlastitog naroda javija, jerbo je oni ministar u ostavci naša muda, pa je ka i svi ostali šta nađu muda prije izbora reka da u Vukovar, pravo na dvojezične napise koje Srbi tražu ima uporište na krivotvorenim podatcin, Milorad kaže da je to u redu, da je u antifašističkoj tradiciji da se krivotvore podatci.

Još da se je neko sitija promislit koliko štete ima Hzzo, radi tih krivotvorenih podataka, i Hzmo, i ko isplaćuje porodiljne i dičije doplatke, jer ton krivotvorenju podataka su jednako skloni i Ustaše i Četnici i antifašisti.

Iden sad zvat CSI Horacija da on rasvitli taj nestanak Jugoslavena, ko zna more bit da su oni još među nami, da mantaju okolo ka zombiji.

Već godinama se najviše bodova dobiva ako povališ žensku iz Sjeverne Koreje, zemlje koja ipak postoji, zamisli koliko bi bodova dobija da povališ Jugoslavenku, žensku iz zemlje koja ne postoji.

Bija bi odma najveći jebač za tu sezonu, brez konkurencije.

Vidin da su antifašisti zalili crvenon bojon spomenik Jean Michela Nicoliera, čovika koji je iz Francuske doša branit Hrvatsku, čovika koji s Hrvatskon nije ima ništa ali je pripozna fašizam, i do zadnjeg dana branio Vukovar, da bi nakon pada grada bio s ostalim braniteljima bio smaknut na Ovčari.
Baš bi volio tog heroja dobit na sučeljavanje.

- 18:02 - Komentari (7) - Isprintaj - #

subota, 13.08.2016.

Sučeljavanje

Zoran je samo godinu dana mlađi od mene.
Andrej je godinu dana mlađi od mog brata.

Zoranov tata je bivša visokopozicionirana komunjara, vjerojatno i suradnik neke od Jugoslavenskih tajnih službi.

Andrejev tata je bivša visokopozicionirana komunjara gotovo sigurno suradnik neke od Jugoslavenskih tajnih službi.

U vrijeme kad je na Hrvatsku izvršena agresija, Zoran nije osjetio potrebu da se pridruži obrani Hrvatske.

U vrijeme kad je na Hrvatsku izvršena agresija Andrej nije osjetio potrebu da se pridruži obrani Hrvatske.

Andrej je bio aktivan primjeran član Saveza socijalističke omladine Jugoslavije.

Zoran je bio aktivan primjeran član Saveza socijalističke omladine Jugoslavije.

Zoranov tata je svog sina preko svojih komunjarskih veza u hadezeju pospremio u Bruxeles.

Andrejev tata je svog sina preko svojih komunjarskih veza pospremio u Bruxeles.

Zoran i njegov tata su antifašisti.

Andrej i njegov tata su antifašisti.

Moj tata je bio pošten čovjek, nikad nije bio član ničega, i bio je predmet obrade Jugoslavenskih tajnih službi.

Ja i moj brat smo se kad je izvršena agresija na Hrvatsku pridružili obrani Hrvatske.

Ni ja ni moj tata nismo bili antifašisti.

I zato ja nisam gledao sučeljavanje, iskreno jebe mi se što je taj kukavički komunjarski okot imao za reći.

U koju god ga stranačku iskaznicu zamotao, govno ostaje govno.

- 19:51 - Komentari (12) - Isprintaj - #

petak, 12.08.2016.

O ženskin pravin




Puna mi je kapa više ove diskriminacije nas muški.

Eno niki dan je neki lik zapalija srpsku zastavu i odma ga uvalilo u pržun.

S druge strane eno se Ava Karabatić skinila gola i zamotala u srpsku zastavu, i niko ništa, niko je nije strpa u pržun, sviman je to super.

Jebate ja bi više volija da neko zapali moju zastavu nego da šnjon briše guzicu i češe pizdu.

Kaže Ava da bi ona tila imat i srpski pasoš, jebate koji bi to dobitak bija za Srbiju, a dobro ionako Ava ispunjava uvjete, pa će jon ga more bit i dat.

Eno i Simona se javila, ona je brate ka komunisti šta su prišli u adeze, kaže da je golotinja grijeh. Je sad kad su svi vidili njezinu guzicu i sise, i kad je svak ko je ima koju stoju eurića i opipa sve to blago, sa je ona našla Boga pa bi zabranila golotinju i svako drugo veselje.

Inače ovo šta je Božo lažov sjeba vladu će se itekako odrazit na žensko pitanje, i to i na livon i na desnon krilu saveza komunista, iz livog krila je ošla Marija maj nejm iz Ingrid, pipl mast trast as, a iz desnog Josipa cajkuša, šta je krvalila za stranku.

Razumiš ti mene ove šta su ostale nisu neke namiguše, sve nešto smrknuto, nadrkano.

Zato bi ja predložija da Ava Karabatić kad dobije srpski pasoš, bude u Saboru, umisto Pupovca ka predstavnica srpske manjine.
Simona bi dotlen mogla bit predsjednica kluba zastupnika, rasta i svi aespejova.
Obziron da ispunjava sve uvjete jerbo se jebe sa svakin brez obzira na nacijonalnost i još je udana za Srbina, Severina bi mogla predstavljat esdepe.
Kako ni adeze ne bi zaostaja za ostalin mogla bi recimo Nives Celzijus, bit njihova predstavnica, ona ionako voli nogometaše, Mamića i Kolindu.

Jebate šta bi to bilo super, još kad bi nan došli ti strani gosti ka oni Erdogan mogle bi i nji četri zabavljat, ono jedna piva, druga se vrti na štangi, treća izvodi erotski ples sa zastavama, a četvrta donosi glavnon gostu olakšanje.
Svi bi nan tili doć u goste, bijo bi nan i problem potirat ća.

Pa ti pali zastave.

- 17:56 - Komentari (13) - Isprintaj - #

četvrtak, 11.08.2016.

Odlučno zahtjevan

Ja bi da mi Melu i Zvonku potiramo s bloga.

Mislin mi smo svi vako lipo nadrkani, i sad nan nji dvi kvaru atmosferu.

Jebate paru ka da su stavile federe ispod postola pa skaču vamo tamo ki manite.

Ne valja to brate nikako, moramo čuvat dignitet bloghaera, sve mora bit uštogljeno, nadrkano ka ženske u menopavuzi, nemoremo prihvatit nikakvo veselje pa ni to njiovo, pogotovo ne njiovo jer i druge blogere uvlaču u to.

Eno kupus se raznježija, a čovik je baš lipo zna bit nadrkan, El dijablo nosa neke skale tamo vamo, čovik koji je po Sirije prošverca u Sloveniju nosa skale, pa nemoj me jebat.

I još se tamo falu da su se mazale s rakijon, biće su još i popile štagod.

Dakle ja mislin da je krajnje vrime da Blognjuz intervenira i obe i pobriše ka Miralema, mislin jebate svitla reflektora tribaju bit uperena u naše cijenjene boogerice šta su uvik radi nečega nadrkane, a ne u ove dvi šta paru ka da su se našmrkale bunike.

- 15:48 - Komentari (50) - Isprintaj - #

srijeda, 10.08.2016.

Olimpijada

Šteta šta nema na olimpijadu disciplina kukanje.

Najbolje bi bilo kad bi kukanje bilo grana atletike, ono kukanje u dalj, kukanje u vis, kukanje s preponama, kukanje na 100, 200, 400, 800, metara, i ka kraljevska disciplina maraton u kukanju.

Moglo bi kukanje bit razdiljeno i ka borilačka vještina, ono kukanje do 59 kila, kukanje do 69 kila i tako redon do super teške.

Jebate kad bi to kukanje tako bilo na olimpijadu mi bi osvojili više medalja nego dvi miljarde Kineza.

Otkad ja znan zase uvik se kuka, prvo su kukali Hrvati jer in nije valjala Juga, sad kukaju Jugoslaveni jer in ne valja Hrvatska.

Žene kukaju uvik, i to uglavnon zato šta su muškarci, muškarci, a neritko i šta muškarci nisu muškarci.

Oni šta su kupili stanove kukaju zato šta su i kupili, oni šta nisu zato šta nisu.

Oni šta su mislili da su najpametniji na svitu kad su dizali kredite u švicarcin, kukaju zato šta su digli kreditin u švicarcin.

Stari kukaju zato šta su stari, a mladi zato šta su mladi.

Tako bi mi mogli imat i mješovite ekipe u kukanju, muško ženske, seniorsko juniorske, a mogli bi činit i štafete, četri puta sto kukanja, dva puta livo, i dva puta desno.

Zato mene ljuti kad cili svit misli da smo mi neradnici, mater in jeben brezosjećajnu, pari da je nama lako kukat.







- 21:12 - Komentari (11) - Isprintaj - #

utorak, 09.08.2016.

Oni dolaze

Najveća pobjeda Hajduka u povijesti u službenin utakmicaman je 14:0 i to protiv Slavije 1934. Godine.
Te sezone 1934/1935 Hajduk je još jedan put pobijedio Slaviju i to s 9:0.

Te sezone 1934/1935 osim rekordnih pobjeda Hajduka, rođen je trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević inače po vokaciji lakrdijaš, kojem se zalomilo da.je ukazom poglavara bio trener reprezentacije koja je bila treća na svijetu.

Te sezone 1934/1935 osim rekordnih pobjeda Hajduka rođen je Stipe Mesić komunista/disident/ustaša/antifašista inače po vokaciji lakrdijaš, kojem se zalomilo da bude u dva mandata predsjednik RH.

Kakve veze imaju rekordne pobjede Hajduka, s ovom dvojicom lakrdijaša.
Baš nikakve, Hajduk je častan klub.

Kakve veze imaju lakrdijaši s bilo čim.

Nikakve.

Osim što su dokaz da je sve moguće, da jedan osrednji nogometni trener bude treći na svijetu, i da osoba bez ikakvog kredibiliteta, karakterna nula, ono šta bi u mom mistu rekli govno od čovika bude predsjednik države i to dvaput.

Za uspjeh prvoga su zaslužne sretne zvijezde, a drugoga to što je ženama dato pravo glasa.

Sa zvijezdama nemoš ništa, a o ženskom pravu glasa će se kad tad raspravljat, posljedice su jebeno nesagledive.

Eto da bi apsurd bija kompletan nji dva u cvitu mladosti se eto kandidiraju jedan na listi 365 Saša Tin i Kedžo, a drugi na listi penzijonera, o čijem pravu na politički angažman bi se isto tribalo razmislit.

Jebate pa nije normalno da nan planove za budućnost radu ljudi šta će za pet godina umrit.

Jebate šta oni mogu planirat, ko će in pivat na sprovod.

Mislin ta demokracija je nekad stvarno u kurcu, i more bit da je kolega bloger, militantni ateista, kaže da se vjerske manifestacije tribaju zadržat u krugu vjerski objekata.

Ja bi tako manifestacije pedera i lezba zadrža u okviru njihovi spavaći soba, penzijoneri bi se mogli manifestirat u domovima penzijonera, žene u kužini, članovi partija u središnjican, a antifašisti u pizdi materinoj iz koje su se izlegli.

- 20:25 - Komentari (12) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.08.2016.

Vatrometi

Prvo smo otišli iz Hrvatske, malo u Dalmaciju, pa smo tamo slušali Marka Perkovića i pismu o Pipiju, i gledali vatromete.
Baš je lipo vako svaku večer gledat vatromete, evo i za rođendan od malog Mate će bit vatromet, pa se more zaključit da je oni samoupravni socjalizam bija u kurcu, ako za ništa drugo onda zato šta nije bilo vatrometa.
Sad smo došli u Dubrovačku republiku, i pijemo kave od tries kuna, dobro mi i ne plaćamo toliko jerbo imamo svoje ljude svagdi pa i u prijateljskoj i nesvrstanoj dubrovačkoj republici.

A je lipo ovdi, saćemo ić na neku jahtu, na party i malo ribica i škampića, dobro će doć posli oni pusti repriza onog filma kad janjci utihnu.

Ležin ja do maloprin na plaži isprid nekog Sheratona i iden se zeru informirat i vidin da se strašne stvari događaju, najviše sa tin rastućin nacionalizmon.

Užas jedan čitan ja ove naše prosvitljene antifašiste na blogu, i zapitan se koji su to ljudi, paru malo ebete, eno neki su i Gospu sinjsku svrstali u fašističke kolaboracioniste, a većina i je toliko u kurcu da ne mogu sami sastavit dvi rečenice, nego samo lipu Tomiće, Pavičiće, a pogotovo Ivančiće i Dežuloviće, koji uglavnom objavljuju tekstove u kolijevki demokracije Republici srpskon.

Angažiran ja tako Domenica koji je najveći špijun na bloghaeru i lipo mu kažen, pripoznat ćeš i po podočnjacin, po cili dan i noć lovaju ustaše umisto pokemona.

Domenico je obavija posal, i podnija izvješće, antifašisti su uglavnon pripadnici jedne nacijonalne manjine, samo in je neugodno to reć jerbo in je matična država toliko u kurcu, da ni Lukašenku ne bi smili ništa prigovorit.

Kaže Domenico da je špijunskon metodon eliminacije doša do rezultata, jerbo se antife bunu radi svakog koga proglasu fašiston, a to su svi Hrvati i oni koji se tako osijećaju, svi katolici, Orban, Erdogan, i kao što rekoh Gospa sinjska.
Antifašisti se jedino nikad ne bunu kad fašističke ispade imadu ovi istočno od raja, šta analogijon dovodi do toga da su naše antifice u stvari maškarani fašisti pripadnici jedne nacijonalne manjije.


Purgerica kad se zajebaje kaže da ima fantomske boli, šta oće reć da je boli kurac za nešto, a pošto ga ona nema onda je bol fantomska.

Tako i naše antife kojima je u stvari neugodno priznat ko su i šta su, uzdišu za nepostojećon državon Jugoslavijon, pa bi se uzdisanje moglo nazvat fantomskin, jedino nisan na čisto je li to zato šta je to kurac od države ili zato šta su oni u kurcu.

Ali dosta zajebancije, fašizacija društva je poprimila tolike razmjere da je zabilježen i masovan odlazak antifašista u Srbiju

Evo i izjava

Milorad Pupovac: Odlazim u Požarevac, nikakvi milijuni ustaških kuna me ne mogu zadržati u tom fašističkok okruženju.

Milanka Opačić: Jo selim u Kruševac, nikad više Ustaše neće šetat moju kujicu Mimi oko ministarstva, niti će je, a bome ni mene natezat te fašističke džukele.

Nenad Stazić: Ni Brijuni ni ljetovanja za sedam kuna nisu vrijedni patnje, selim na Adu Ciganliju, pa ću sa Radetom da osnujem pozorište, kad su nam Ustaše dale milijune, koliko ćemo li tek dobiti od naših.

Željko Jovanović: Ja znam da dižem tegove, selim u Pančevo da se pripremim za olimpijadu.

Furio Radin: mi Talijani nikako ne mozemo se pomiriti sa fasisticka karakterom hrvatske drzave u druga guera mondiale

- 13:40 - Komentari (8) - Isprintaj - #

petak, 05.08.2016.

Nemoj me .....

Svaka pobjeda podrazumijeva da je na drugoj strani netko poražen.
Svaka pobjeda u ratu neminovno nosi žrtve i na jednoj i na drugoj strani.
Svaku pobjedu, pobjednik slavi na svoj način, a poraženi mogu u tišini tugovat i oplakivat svoje žrtve.
Obično je to tako, u povijesti drugačiji slučajevi nisu zabilježeni.

Naime nije zabilježeno da su recimo fašisti uvjetovali kako će pobjednička koalicija slaviti dan pobjede.

Ne sjećam se da je zabilježeno da se preispitivalo što se događalo u prije i poslije kapitulacije sila osovine.

Antifašisti ni danas ne dopuštaju da se o žrtvama koje su masovno smaknute bez suđenja, govori kao o žrtvama.

I sve je to važilo do nedavno.

Odnedavno antifašisti bi određivali Hrvatima kako će slaviti svoje pobjede, oni bi da se njih pita zabranili da se uopće slavi.

Oni bi kad bi mogli zabranili Hrvatsku, i Hrvate.

Da bi sve bilo zanimljivije, i poražena strana, što je zanimljiv povijesni presedan koji bi trebali proučavati povjesničari, a prije njih i psihijatri, strana koja je izvršila agresiju na ovu prelijepu zemlju i dobila po pički, i ta poražena strana bi određivala hoćemo li i kako slaviti.

Te junačine koji su naoružali pripadnike vlastite nacionalnosti, i nahuškali ih na susjede, te junačine koji su onda kad je postalo gusto te iste pripadnike vlastite nacionalnosti, ostavili na cjedilu, sad se nešto kurče uvjetuju, prijete.

Ko budaletine na steroidima pokazuju mišiće, valjda da tim nesretnicima koji su napustili svoja ognjišta ne dođe iz dupeta u glavu ko ih je gurnuo u rat, a onda se povukao ko zadnja pizda.

Jebiga probali su s tom velikom Srbijom i dopili po pički, i ta Velika živi samo u njihovim kockastim glavama.

Jednog dana će valjda, zajedno s antifašistima, shvatit da nema više ni Jugoslavije, i da je neće ni biti.

Svi ovi opskurni likovi koji umjesto pokemona naganjaju Ustaše rade to samo da bi sačuvali svoje pozicije.

Jer onoga dana kad u ovoj zemlji svi koji u njoj žive shvate da je ovo država kao i svaka druga u kojoj većinski narod određuje pravila igre, koja onda svi zajedno moramo poštivati, moći ćemo se na miru svi zajedno posvetiti tome da je učinimo boljim mjestom za život svih nas zajedno.

Sve dotle dok pušite antifašističke priče, nema ništa od toga.

Nemojte biti naivni, zar stvarno mislite da bi bilo koji Hrvat u Srbiji ili bilo gdje drugo, dobio medijski prosor i pravo da sere ko Milorad Pupovac u Hrvatskoj, ili mislite da je u bilo kojoj zemlji moguće da predstavnici naroda koji je izvršio agresiju na neku zemlju vode pola ministarstava kao što je bilo u Milanovićevoj vladi.

Saberite se, previše je krvi proliveno zbog antifašističkih govana, oni će vas ako im dozvolite držat kao taoce zauvijek, jer ako nema sukoba gubi se i smisao njihovog postojanja.

Da nije bilo antifašista i njihove bitke za privilegije koje su prenijeli iz bivšeg sistema, mogli smo se razić ko ljudi, ili recimo ko Česi i Slovaci, a oni su da ne bi prošli kao Causeecu.

Nekad se doduše i ja upitam, je li vrijedilo trunut po rovovima, a onda kad vidim kako neka govna, uključivo i neke s booghaera kmeče, shvatim da je itekako vrijedilo.

Svakako treba se prisjetiti i žrtava, ne samo onih iz Oluje, nego svih onih kojih više nema, svih onih koji su napustili svoje domove, svih upropaštenih života, prekinutih ljubavi, i uništenih djetinjstava, od 91 do 95, a i poslije, jer ratovi traju i kad oružje utihne.

Svih se treba sjetiti, jer svaka ta žrtva od prve do posljednje, su bile nepotrebne, a sve zbog nekih bolesnih umova koji su silom htjeli uzeti nešto što im ne pripada.

Svaka druga adresa na koju bi uputili prigovor je pogrešna.

- 19:46 - Komentari (20) - Isprintaj - #

četvrtak, 04.08.2016.

rezime


Obzirom da je štrajk urodio plodom, iako je Blognjuz iz niskih pobuda napravio anketu di je mene tio ocrnit ka pisnika, u čemu su mu neki svesrdno pomagali, ja san skupa sa svojon izbornon bazon pobidija i Blognjuza i sve druge zloduhe.

Da bi sve bilo kako triba još mi je mora isplatit i 274,00 kune regresa, pa sad mogu na godišnji.

Nije da nisan zaslužija, kad ste se svi vi razbižali okolo po morima ja san, pisa i pisa, i pisa. Satra san se pišuć, i još san mora pazit na antifašiste i sve druge domaće izdajnike, da ne učinu kakvu monadu.

Eto, sad mi nema druge nego spremit se i partit, pa onda nosat oni štramac, šta se zove luftić, i ić se svaki dan kupat, ka na pričest.

Ko će sad izdurat, svu tu ribu, bržole, janjeće butove na gradelin, kozice, lešade, i šta ti ja znan,

Dok mene nema, čuvajte mi bloghaer ka zjenicu oka svoga, pazite na antifašiste nešto su nervožasti ovi dana, nemojte prikoviše izlazit na cestu, M i Z su tamo, pa da vas ne opandrču digod.

Budite mi zdravi, veseli i prpošni po cilom tilu, vi u dijaspori ako vidite negdi nekoga s prslukon kako viče Alahu nešto, nemojte bit kurijožasti ka Domenico, pa ić vidit šta čovik oće, maknite se i uvik imajte spreman kufer za vratit se doma, jerbo vidiš da su tamo kod vas krenile pizdarije. Najboje van se vratit vamo, ovdi su svi tolike budale da ni nenormalni neće da imaju posla s nama.

Gledajte lipo Olimpijadu i navijajte za naše, vi sa krizon identiteta navijajte za koga oćete.

Ako van je život gorak, svratite do V, eno je radi neke pizdarije od čikolate i đelata, samo na vrime vičite da ste to vi, da vas ne prokine kakvin šurikenon.

Pazite na onoga Koraka 123, mislim dečko je simpa, ali ambicije su mu nabujale ko soufle šta ga je Eškofijer kuva za Sarah be, on bi nešto šurova sa Blognjuzom, ka da se ne zna ko šuruje sa Blognjuzom.

eto to bi bilo to, nako ukratko

uz tradicijonalni pozdrav

Za godišnji spremni.

aj bog

- 10:13 - Komentari (19) - Isprintaj - #

srijeda, 03.08.2016.

Zenica blues

Znan da će Kojotica popizdit na mene.
Ali vidin da je svima promaklo, a šteta je da ljudi ne znaju.
Danas su mrski Njemački okupatori osudili na doživotnu robiju dvojicu starih antifašista.
Ne razumiju Švabe da su ljudi tu i tamo morali nekoga ubit čekićom, da bi obranili miroljubivu aktivnu koegzistenciju i lik i djelo voljenog im maršala.

Jebate da je pustit te Švabe, oni bi osudili sve udbaše, njihove ubojice i batinaše, tatu od Bivšeg prešidentea, i ko zna koga još.

Ja ih recimo ne bi sudija, pa da ih još moramo ranit na robiji.

Ja bi svim komunjarama i njihovoj mladunčadi zabranio bilo kakvo javno djelovanje, i zapošljavanje u državnim službama i firmama u vlasništvu države, tako da oni počmu pomalo punit autobuse za Njemačku i avione za Irsku, malo za promjenu.

Zamislite samo koliko bi se radnih mista oslobodilo, esdepe bi se samoukinija a u adezeu bi ih ostalo dvista, možda bi čak i pristali svečano obilježavat dane kad su ustanici pobili Hrvate u dva tri sela, i hodočasnike šta su išli iz Drvara u Knin.
Općenito je poznato da su ti hodočasnici zajebani triba ih potaracat di god i se trefi bar tako kažu antifašisti, a Njemci to ne razumu.

- 18:13 - Komentari (21) - Isprintaj - #

Nji dvi


Jebate M di smo ovo.

Šta jebate di smo, Z lipo san ti rekla da tamo skrenemo desno.

Jesan M skrenila san desno.

E moja Z ja san mislila na drugo desno.

Jebate M koliko ti puta moran reć da ja ne čitan misli.

Di smo sad Z koja je ovo pripizdina.

Dobro je M ne paniči, pitat ćemo seljaka.

Muči Z paničit ću koliko me volja, kojeg seljaka nema ni pasa nigdi.

Ajme M umrit ćemo a nećemo probat janjeće tripice kod Tome u Drnišu.

Ajme Z, jebe mi se za tripice i Tomu, nećemo nać Franju.

Muči M eno neka tabla, vidi šta piše.

Evo gledan Z, piše Čikola.

A šta si rekla M šta piše.

Znaš ono Z tuče Thompson kalašnjikov a i zbrojevkaaaaaaa

M smiri se nisan ti rekla da pivaš, nego da vidiš šta piše.

Piše Čikola, znaš ono na izvoru rijeke Čikoleeeeeeee

M to ne postoji, to je samo u pismi.

Postoji Z ja san vidila.

Jebate M sad će i o nama napisat pismu.

Ko Z, ko će napisat pismu.

Pa Freš M ko bi drugi

- 07:54 - Komentari (13) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 01.08.2016.

blind date






da mi je samo jednom ući u glavu ovog šaljivdžije što upravlja sa svime

ne bi ga pitao zašto dopušta sve ovo zlo koje se događa, unaprijed znam da mi se odgovor ne bi svidio

više bi me zanimalo što mu je na umu kada nam organizira susrete

kad malo promislim šanse da se susretnem s ljudima koji su mi obilježili život, bile su jebeno minimalne,tako da se šaljivdžija morao dobro potrudit da organizira te susrete

i ne znam što mu je trebala sva ta zajebancija, što je organizirao te blind dateove, kad već nije imao ozbiljnih namjera

kažu život je putovanje, i moraš malo krivudat dok dođeš do cilja

samo jebiga nekima je cilj naštelio odma na početku, da ne troše noge valjda, neki su se nahodali, a neki će čini mi se i umrijeti hodajuć

prije dvije godine, otprilike u ovo doba mi se život raspadao, pucao sam po šavovima, povrijeđivao ljude oko sebe,i najviše sam sebe, očajnički tražio slamku spasa, i vjerovatno vas ovdje zabavljao u već nekoj od svojih faza

ovdje je bilo otprilike sve kao i sada, dežurna ekipa je bila zauzeta njegovanjem svog lika i djela, a onih nekoliko dobrih duša od kojih neki više i nisu ovdje, su nekako spontano bez pitanja pomagali malom meni da preživim dan po dan, i zbog toga sam im zauvijek zahvalan

zanimljivo te iste ćete rijetko susresti u komentarima po blogu, osim kad nekome zatreba pomoć, onda se javljaju daju podršku hrabre, onako iskreno a ne samo da ih se vidi, ostaju uz potrebite i kad posvudušama dopizde, i onda kad više nisu potrebni vrate se u svoju anonimnost

zapravo je lijepo da i ovdje na ovom kaotičnom mjestu postoji to bratstvo dobrih ljudi, tako različitih i tako istih u želji i spremnosti da daju ono najviše što imaju, toplu riječ i komad vlastite duše

ako se pitate o kome ja to pričam, nije ni važno, ako ne znate nećete nikad ni znati, znači da ste zaslijepljeni lažnim svjetlima blogopopularnosti

da već su prošle dvije godine, ponekad ni sam ne mogu povjerovati, da vrijeme tako brzo prolazi, i nemam vam ništa više za reći osim vama kojima je iz bilo kojeg razloga teško, znajte da čak i ovdje postoje anđeli, ljudi kojima je stalo, koji će uz vas ostati do kraja, i zajedno s vama dobiti bitku ma kako teška bila, samo ako im dopustite, ako ih prepoznate među svim ovim lažnim prorocima ovdje

imajte vjere, anđeli dolaze onda kad je noć najtamnija, ja sam si jednog čak i zadržao





- 13:54 - Komentari (24) - Isprintaj - #