utorak, 21.10.2008.

Stigli smo kući

waveDoma smo. Uživamo u svakom trenutku provedenom s našom dječicom. Danas nam je i godišnjica braka i cijeli tjedan smo razmišljali samo o tome da sve ovo bude iza nas i da smo danas svi skupa i da je Franki dobro. Nešto najvrijednije na svijetu. Klinci su sretni što smo se vratili a o Franki da ni ne govorim. Iako trpi stvarno jake bolove toliko je strpljiva, plače samo kad bolovi postanu neizdrživi. Sretna sam što je Tomislav bio uz nas cijelo vrijeme. Bio mi je velika potpora a jako puno je to značilo Franki. Slagao je kockice s njom, čitao priče, bojao bojanku, hranio je, presvlačio. Čim se probudila zvala bi ga da dođe i on bi za par minuta bio u bolnici. Sada smo kod kuće i to je najbitnije.

21.10.2008. u 13:00 • 1 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 13.10.2008.

Napokon operacija

Još samo jedan dan, dočekali smo i to, ujutro putujemo u Lovran. Makar moramo priznati teškom mukom. Sve se previše odvuklo, bili smo napeti, bojali smo se da se sad ne prehladi i iako smo svi u kući bili šmrcavi Franka je ostala zdrava. Sutra do 12 se moramo javiti u bolnicu i operacija bi bila u srijedu. Zadnji put nas je cijelim putem pratila kiša a sada će magla. Karlo i Katarina ostaju s bakom. Sve smo danas odradili po uigranom scenariju, odlazak u kupovinu, potrepštine za put i neke sitnice bez kojih Franka ne može. Nakon toga odlazak kod tete Ivane i tetka Bože po auto koji nas služi na svakom dužem putu (hvala vam puno,puno) naš naravno nije skroz siguran, a večeras se pakiramo da ujutro možemo u miru popiti kavu i krenuti na put. Moramo napomenuti da svaki put kad nešto obavljamo za Franku, ekipa koja radi sa tatom Tompom na neki način ispašta, pa smo im ovaj put otežali da moraju pokrivati njegovo radno mjesto i produžavati smjene. Inače imaju puno obzira prema našoj situaciji a pojedinci se sjete Franke i prate šta se sa njom događa. Prema tome, jedno veliko hvala svima skupa. Odužit ćemo se jednom prilikom. Tjedan je protekao kao i obično, Frankica se boji, iščekivanje operacije ju plaši i stalno to spominje, danas nije htjela ići u posjet baki Jeli koju inače jako voli i koja je došla sa operacije kičme. Ko zna šta si je umišljala, ali stalno je govorila da ne ide kod nje i sva se tresla, vjerojatno misli da ju je ta operacija na neki način promijenila i da ko zna kako izgleda. Na kraju smo ipak otišli a Franka se nakon početnog straha i ukočenosti ipak opustila.
U subotu smo bili u «Maštogradu» koji već nekoliko godina organizira Centar za obitelj iz Velike Gorice u kojem su svi programi besplatni za sve građane (djecu i odrasle) a čiji program koji su djeca pohađala kroz ljetne radionice prikazuju taj dan. Sve je organizirano u parku iza Pučkog Otvorenog Učilišta. Nastupale su: dramska i plesna skupina, izviđači su podigli manji tabor i prikazali slike sa svojih putovanja i odlazaka u prirodu, zatim udruga «Krila ljubavi», bili su tu i planinari iz V.G. koji su imali svoj štand na kojem su se mogle pogledati njihove fotografije sa raznih vrhova, a organizirali su i nagradne igre za djecu i još puno lijepog sadržaja. Franka je posebno uživala gledajući klauna koji je nasmijavao sve nas do suza, jednom riječju, bilo je odlično.
Eto toliko do povratka iz Lovrana, veliki pozdrav od Franke i njezinih vjernih sluga.
wavewavebeljbelj

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Dvije fotkice iz Maštograda

13.10.2008. u 21:19 • 2 KomentaraPrint#

OBITELJ SUČIĆ - braco Karlo



------------------------------------------------------------------------------


Chevrolet.hr



Auto GAŠPARIĆ

------------------------------------------------------------------------------


HUMANITARAN BLOG ZA POMOĆ FRANKI
Naša mail adresa:
frankasucic@net.hr
sucictomislav@gmail.com


------------------------------------------------------------------------------

Frankin racun

Tekući račun,mama Darija (s naznakom za Franku)
Erste&Steiermarkische Banka
2402006-3202827043



Uskoro ćemo ugasiti Frankin račun u Privrednoj banci,već sada postoje problemi kod uplata preko pošte,a uskoro će Hrvatske pošte potpuno ugasiti mogućnost uplata na štedne knjižice. Hvala vam puno na svakoj uplati.


Privredna banka.
Ziro racun banke:2340009-1000000021
Model poziva na broj: 05
Poziv na broj: 814008-10151000081



--------------------------------------
--------------------------------------
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

ZDRAVKA KRAMARIĆ-ZIDNA KERAMIKA


--------------------------------------
--------------------------------------

"...-Svi ljudi imaju zvijezde,ali one svima ne znače isto.Za one koji putuju zvijezde su vodiči.Za druge,one su samo male svjetiljke.Za učenjake one su problemi.Za mog poslovnog čovjeka one su bile zlato.Ali sve te zvijezde tamo šute.Ali ti,ti ćeš imati zvijezde kakve nitko nema...
-Što želiš reći?
-Kad budeš gledao nebo,noću,budući da ću ja stanovati na jednoj od njih,budući da ću se na jednoj od njih smijati,to će za tebe biti kao da se sve zvijezde smiju.Ti ćeš imati zvijezde koje se znaju smijati!
-I on se ponovo nasmija.
-A kad se utješiš ( jer čovjek se uvijek utješi) bit će ti drago što si me upoznao.
Zauvijek ćeš mi ostati prijatelj.Poželjet ćeš da se smiješ sa mnom.Otvorit ćeš katkada prozor,onako,iz zadovoljstva...Tvoji će se prijatelji čuditi kad vide kako se smiješ gledajući nebo.Ti ćeš im tada reći:-Da,zvijezde me uvijek tjeraju na smijeh!-
A oni će misliti da si lud! Baš sam ti podvalio..."

Mali princ
Antoine de Saint-Exupery

PRONAĐI
Pronađi jedan cvijet za sebe,
jedan cvijet što tajnu krije
i nemoj da te srce zazebe
ako je sazdan od iluzije.

Pronađi drvo izvan grada,
drvo koje na osami stoji
i nemoj da te tuga svlada
ako se drvo samoće boji.

Pronađi rijeku u zelenom polju,
rijeku koja tajne sluti
i nemoj nikad izgubiti volju
makar se rijeka ponekad muti.


Vladimir Halovanić



Free Hit Counters
Free Hit Counters

Koliko vas je trenutno

amung