dr. Franjo Jurčević

srijeda, 04.06.2008.

IAKO NAPADNUTI - NOVINARI NAPADAJU!

Za osuditi je i napd na novinara JL, gosp. Dušana Miljuša a i isto tako na Pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova gđu. Gordanu Lukač Koritnik, ali isto tako i njihovo bezobrazno napadanje na Hrvatsku pravnu državu i na hrvatsku policiju.

Prije svega, gđa. Gordana Lukač Koritnik uopće nije napadnuta kao PRAVOBRANITELJICA ZA RAVNOPRAVNOST SPOLOVA nego zato što je svoj nos gurala tamo gdje joj nije mjesto.


Sudeći po policijskom izvješću, mogu se odbaciti insinuacije da je napad na pravobraniteljicu povezan s funkcijom koju obnaša. Nastradala je pokušavajući obuzdati pijane mladiće.


Obzirom na "ravnopravnosti spolova" mnoge bi BaBe i Gordani slične ženske željele da i muškarci rađaju, što vjerojatno u ovom stoljeću još neće biti moguće.

Očekujem da se uskoro pojavi i koji "muški" Gordana Lukač Koritnik pa da se bori za mušku ravnopravnost spolova!

Što se pak tiče novinara JL, gosp. Dušana Miljuša, po njemu bi pravno država i hrvatska policija trebala uredovati i raditi samo onda kada je to njemu i njemu sličnima u prilog. To što mnogobrojni novinari – pa i sa bolesničke postelje sam gosp. Dušan Miljuš – bezobzirno napadaju mnogobrojne ljude, to je kao u redu. Neka novinari prepuste stvar hrvatskom pravosuđu a ne da oni određene ljude osude prije nego što to učini pravosuđe.

Patetično je slušati kako on sa bolesničke postelje osuđuje i policiju i hrvatsko pravosuđe.

Ne odobravam niti jedan jedini oblik nasilja nad ljudima, ali isto tako osuđujem nasilje koje novinari čine nad drugim ljudima.

Zašto se drug Mislav Bago i ostali novinari nisu dignuli kada je Haag osuđivao i procesuirao hrvatske novinare samo zato što su se usudili pisati istinu o haaškoj političkoj ekipi i njihovom namještanju procesa?

Dana 04. lipnja 2008., Franjo Jurčević, župnik

- 20:30 - Komentari (79) - Isprintaj - #