Kreativni foto kutak

srijeda, 29.03.2006.

Komentiranje ne komentiranje, slikice ne slikice

Dragi moji kreativci, kao što sam na svom blogu napisao pa ću ovdje i ponoviti :

"Nismo svi isti, ne mislimo svi isto, i zato je ovaj svijet oko nas, kaotičan kakav je, jedan od najljepših koji nam se mogao dogoditi"


Shodno tome ovaj kutak je zamišljen kao okupljalište u koje navratite kada želite i sudjelujete koliko želite, s radovima kojima želite, nema krutih pravila, odnosno pravila su tu toliko da sve skupa ima nekakave vanjske obrise.

Studena, Aka, Memory Loss mislim da raspravu koju vodite nema smisla :) ... kada bi se našle sve tri u živo, mislim da bi ste se jako dobro nasmijale wink ... zašto, probajte odgonetnuti same yes

Dakle slažem se s Studenom da je komentiranje jako korisno za autora, a i za one onoga ko komentira, Aka je pak u pravu kada kaže da nema potrebe uvijek komentirati, da je neki puta bolje šutjeti (to ona iz vlastitog iskustva, zato i jest GlasnaGovornica wink ) , a Memory Loss kada kaže da nema veze ko komentira bio on amater ili profesionalac.

Sve u svemu vodite kreativne i korisne rasprave uz kavu, caj , sok ili pivo (ah vino zaboravih) party i uživajte dok gledate fotografije svoje i drugih kreativaca, ako pak poželite komentirati, učinite to, koristit će vama a i samom autoru fotografije.

Eto nadam se da sam dobro prezentirao ideju okupljališta, mjesta na koje se uvijek ispočetka želite ponovno vratiti i uživati u njegovom okruženju i ljudima koji ga posjećuju yes

- 08:57 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>