Ništa nije kako se čini

13.08.2007., ponedjeljak

Denverski aerodrom

27.02.1999.

Houston



Ozbiljna studija o masonima pokazuje da je rijec o konspiracijskoj organizaciji jos od antickog starta sa Nimrodom i planom o "svjetskoj vladi".

Korijeni "slobodnog zidarstva" su u drevnom Babilonu i Egipatskim skolama misterija. Pet hiljada godina kasnije jedan od najvise rangiranih masona (32+ stepen) , George Bush Stariji, se moze sresti na njihovim sastancima u Houston-u. Americki Kongres nepodijeljeno podrzava sintagmu o "Novom svjetskom poretku" i sa Republikanskog (pretezno uticaj francuskih masona) i sa Demokratskog (britanski masoni) kraja.

Nizerangirani clanovi nikada ne dokuce sustinu djelovanja organizacije. Stoga se s ove strane paravana masoni predstavljaju humanitarnim.

Dnevno se procesi svode na kontrolu i usmjeravanje svih formi novih tehnologija; pokriveni su i sakralna geometrija, hiper-dimenzionalna fizika ili, pak, NASA.

(William Cooper, "Behold a Pale Horse" : "... postoji javna, ali i tajna strana NASE koja je kontrolisana od masona... Visokorangirani mason je njen direktor..."; takodje, Richard Hoagland, web site "Enterprise Mission", daje spisak astronauta koji su clanovi masonskog reda.)

Da li su masonski simboli svuda oko nas?

Piramida sa (Luciferovim) okom u sredini koje sve vidi? Shell Oil, skoljka ili sunce, koje se uspinje, sa zracima? Texaco Star ili masonski simbol? Exxon sa dva pridruzena "x" , double cross, we're double crossed?

Novi aerodrom u Denveru. Do javnosti nije doprlo mnogo; jedna afera sa gradonacelnikom Grada kojeg je CIA potplatila (!?) sa 1.5 mil. dolara da izda sve potrebne dozvole za gradnju (prema knjizi, Rodney Stitch: "Defrauding America") te niz grotesknih murala na zidovima aerodromskih holova. Detaljnijim pregledom slika (koje se mogu naci na: http://anomalous-images.com/christo.html ) moze se uociti slijedece:

- kamen sa posvetom graditeljima ima masonski simbol na sebi i u potpisu "New World Airport Commission"?!

- jedan od velikih murala ima tri kovcega sa mrtvim osobama; u prvom kovcegu je americko-jevrejska djevojcica sa biblijom u ruci, u drugom je americka indijanka, a u poslednjem je crnkinja. U pozadini je spaljen grad i suma, a djevojcica ispred nosi prorocanstvo Maya u ruci koje govori o unistenju civilizacije.

- slijedeci morbidni murali prikazuju ratnika koji macem unistava grad te djecu svijeta koji predaju svo uruzje u ruke njemackog djecaka. Time se, navodno, simbolicno prikazuje da njemacki tajni masonski red stoji iza radova u ovom Zapadnom Centru Novog Svjetskog Poretka.

Prica o aerodromu se nastavlja u mnogo luckastijim i fantasticnim objasnjenjima gradnje aerodroma, podzemnog grada na 4.5 kvadratne milje, 88.5 kvadratnih milja velikoj podzemnoj bazi dubokoj osam nivoa, Phil Schneider-u koji je radio u supertajnim vojnim podzemnim bazama Area 51 i Dulce (New Mexico), Naci simbolizmu, nizu nepristupacnih ulaza unutar aerodroma (na jednom je neophodno nosenje zastitne bioloske uniforme), misterioznoj sudbini velikog broja gradjevinskih radnika...




- 23:48 - Komentari (7) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Vade Retro Satana, Non Suade Mihi Vana; Sunt Mala Quae Libas, Ipse Venenum Bibas


Free Counters
Free Counters

Linkovi

www

"Na putu ka istini čovjek može da napravi samo dvije greške. Da ne prođe cijelim putem, ili - da ni ne krene."


"ako gladnome daš ribu nahraniti ćeš ga samo jedanput,a ako ga naučiš loviti nahranio si ga za cijeli život"


''ne čini nas pametnijim ono što smo čuli, već ono što smo proživjeli''