ponedjeljak , 30.06.2008. u 21:10

Udala se Jelena Karleuša, a uskoro će i Dara Bubamara

Četiri godine poslije bračnog brodoloma sa Bojanom Karićem, pop-folk zvijezda Jelena Karleuša uplovila je u novu bračnu luku sa nogometašem Duškom Tošićem.
Spektakularno vjenčanje održano je na Vidovdan u sportskom kompleksu u Kovilovu, (20-ak kilometara od centra Beograda), a prisustovalo je 150 uzvanika, među kojima i Jelenine i Duškove brojne kolege (Indira Radić sa sinom Severinom, Mina Kostić, Stojanka Novaković Stoja sa dečkom Igorom, Darko Radovanović, Darko Kostić (Jelenin kum))...

Jelena Karleuša, koja je nedavno izdala novi album "JK Revolution", nosila je vjenčanicu, kreaciju "Dolce&Gabana", a mladoženja je bio u bijelom odijelu.
Pred improvizirani oltar u hotelu "Prezident" u Kovilovu mladenku je izveo njen otac Dragan Karleuša, umirovljeni general MUP-a Srbije.

Karleuša je željela specijalno vjenčanje o kojem se brinula agencija manekenki Marije Tarlać i Tamare Paunović. Na zahtjev mladenke, iz Nizozemske su naručene bijele ruže.

Image Hosted by ImageShack.us

Dara Bubamara - Bit ću mama za primjer

Dara Bubamara će za koji dan uploviti u bračnu luku. Da sreća bude savršena saznala je nedavno da će roditi sina.

- Čim je ostala u drugom stanju, Dara je najbližima u tajnosti govorila kako ima strahovito jak osjećaj da nosi dječaka – javlja Kurir i nastavlja "Intuiciju čigre s Dunava" ovih dana potvrdio je i njen ginekolog, koji joj je objavio upravo ono što je slutila - da nosi sina.
U tom trenutku bila je najsretnija na svijetu, njenoj radosti nije bilo kraja, ali je čvrsto odlučila sačuvati tajnu do navečer i u restoranu je saopćiti suprugu i najbližim prijateljima.
Ozarena i sa osmjehom na licu rekla im je radosnu vijest, a njen zaručnik Milan je istog trenutka častio je cijeli restoran.-

Za Kurir Dara je izjavila:

- Moj Milan i ja smo jednoglasno odlučili da nam se beba zove Konstantin. Jedva čekam da se rodi mali Kosta, jer mislim da ću biti mama za primjer. Za sada je sve super, trudnoću podnosim odlično, tako da ću do kraja izgurati zakazanu turneju, a od 20. srpnja - na trudnički.-

Do ulaska u bračnu luku folkerki Dari Adžić ostalo je „sitno“, a isto toliko buduća mlada nosit će djevojačko prezime, jer je odlučila uzeti muževo - Kesić.
Iako u drugom stanju, Dari Bubamari neće smetati da sa dragim skoro mjesec dana provede na medenom mjesecu.

Image Hosted by ImageShack.us

Komentari... (32) - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.