Filmske pogreške

03.01.2007., srijeda

Filmske greske odgovaraju...

brrrrrr Na početku, moram pozdraviti sve vjerne čitače ovog bloga, i sa zakašnjenjem njima i njihovim obiteljima čestitati sve najljepše što mogu poželjeti u novoj, 2007.-oj godini, puno dobrih postova i još više dobrih komentara... Pošto su ovi božićno-novogodišnji praznici bili jaako jaaaako naporni (uf.. hehe, u životu nisam popio toliko kao na ovom party-u), ja i moj kolega na blogu, uzeli smo malu pauzu i odmorili se kako Bog zapovijeda... Uskoro krećemo dalje s aktivnim traženjem pogrešaka i novim opisima, samo da se vratimo u blogorealnost... :) .. Nadalje, vidimo da se nakupilo podosta vaših kvalitetnih komentara, stoga je red da odgovorimo na njih kako Vas ne bi ostavili na cjedilu..

Krenimo :

@ kemoterapija - ma neda mi se sad ponovo gledati dugu mračnu noć, malo mi je, khm, preduga.. al ubuduće ću se pozabaviti našim ''remek'' djelima, dakako... sretan božić i Tebi i Tvojim najmilijima, i daj, ostavi link ako imaš blog, jer se nisi logirao..

@ propheta nemo - hmm, ja prvo uvijek pratim svoje pogreške, a tek onda tuđe, ali slažem se sa tvojim razmišljanjem, puno je takvih ljudi oko nas.. :) .. ps. nisam dugo gledao taj film, morat ću ga ubrzo ponovno pogledat..

@ aMB - koji ti je nick tamo? na moviemistakes? ja radim za njih već dugo..

@ ddadd - nadam se da će se takav komentar ponoviti više puta :)

@ zlatka - hehe, tako je i moja cimerica prvi puta reagirala kad je vidila slatke svinjice na tvom blogu :)

@ movieworld - hmm, league of extradionary gentlemen, čitao sam knjigu i gledao film... gdje da nabavim strip? u svakom slučaju, imaš od mene podršku i u ovoj novoj godini, pa kreni na posao ..

@ Plavuša - ahh, neda mi se onovno to ponavljati. scrollaj dolje do nekog mojeg odgovora na to pitanje..

@ SamoJa - također uzvraćam sa lijepim željama, tebi i tvojoj obitelji,,,

@ There is no business like showbusiness - hvala na prekrasnoj scarlett ... mmm.... sretan božić i nova i tebi

@ novogradiščan - ostavi link, pajdo ... sve najbolje i tebi...

@ blog of irmo - živio, prijatelju...

@ Barbare - ah taj slatki ''super ti je blog, posjeti moj'' spam .. grr ..

@ Sic - sve najbolje i tebi od srca u novoj, mnogo dobrih postova... i brzog blog.hr servera..

@ dr_gonzo . hvala gonzo, bilo bi još ljepše da znam napravit neki filmski dizajn za svoj blog :)

@ who'd know - nope, ne prepisujem s imdb.com, oni po licenci kad zatreba prepisuju od nas, stranice moviemistakes.com .. ja sam u dogovoru s gazdom napravio samo lokaliziranu pregledniju i jednostavniju blog verziju..

@ kokošje sljepilo - hmm, u neku ruku si u vezi toga u pravu, ali ja mislim da ni redatelj ni tom hanks nisu razmišljali poput tebe, to je ipak samo greška kontinuiteta..

@ Filmomanija - hvala, ali nisam samo ja za to zadužen, nego i bounce i kolege s moviemistakes.com koji s nama anonimno surađuju, možda je i koju grešku pribilježio aMB, samo kad saznam koji mu je tamo nick bio kod registracije..

@ PinkEye - sretna nova i tebi.. hmm, pogledaj ga još jednom, isplati se, meni je to najdraži skoro film.. nakon star warseva, naravno :;)

@ Film Freak - alo dragonrage... vidim da si neaktivan, sjećam se kad si objavio fotke na blogu onih specijalnih efekata koje si radio za onaj tvoj filmić, onda ti je blog bio na vrhuncu posjećenosti... ja sam tada bio bounce i radio blog http://dejvidhaselhof.blog.hr .. sad je se sve nekako rasplamsalo, ali takvi su dani, bit će sve po starome, nadam se . . :)

@ HORROR FILMOVI - hvala prijatelju na komentaru, pokušat ću pogledati još jednom te filmove, kad smognem vremena, pa stavim neke uočene greškice..

To je za sada to, uživajte vi koji ste u školi u još malo praznika, a vi studoši, knjige u ruke, uskoro će ispitni rokovi ...

Do novog posta, pozdrav ..
- 11:13 - Komentari (18) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Veljača 2007 (1)
Siječanj 2007 (2)
Prosinac 2006 (7)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Popis najupečatljivijih filmskih pogrešaka te nelogičnosti u radnji, koje sam sreo u nedavno pogledanim filmovima.. Ukoliko pronađete još pokoju zanimljivu grešku vezanu uz neki film, slobodno je spomenete u komentarima..

Linkovi

Popis filmova :