Kittyna škrinjica blaga!

nedjelja, 26.02.2006.

Caribbean Blue

Ogrlica od steklenih roccailes perlica prozirno-plave boje, prozirnih tubica dužine 15 mm i ručno izmodeliranih i obojanih kuglica plave boje sa detaljima na kraju kuglica metalik plave boje. Ogrlica je duga sa svake strane 23 cm, te 45 cm dodatnih koliko je dug najdulji ekstremitet ogrlice :) znaci sveukupno 91 cm!

Ne zaboravite da su kuglice ručno obrađene i oslikane s puno ljubavi! Detaljnije kuglicu možete pogledati u velikom kružiću.

Topli dani su pred nama - počastite svoj dekolte ovakvom delicijom!EDIT - zbog problema s blogom.hr, te mojim postovima i komentarima, bila sam prisiljena "vraćati" neke izgubljene postove i kopirati komentare jer su se izgubili u nepovrat. Molim za strpljenje :)

Vaša Kitty

- 17:17 - Komentari (8) - Isprintaj - #

četvrtak, 23.02.2006.

Rich Hematit

Ogrlica od Hematitnih sitnih perlica i malo većih PRAVIH hematitnih polu-valjkastih perli i od metaliziranih ogruglih perli. Uzivajte u vašoj hematitnoj ogrlici!Brzo po nju u web shop!! ;)

Kitty

- 10:44 - Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.02.2006.

True Rich

Bogata ;) ogrlica od prozirno-bijelih perlica u dva reda, te bijelih plastičnih velikih perli, crnih drvenih perlica, te prozirno-bijelih "razbijenih" perlica.

Da se razumijemo.. "razbijene" perlice nisu uistinu razbijene! :)Kitty

- 10:00 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 17.02.2006.

True Pink

Kitty Vam predstavlja novu deliciju iz njene radionice snova - True pink ogrlicu od bijelih perlica savršenog oblika (von Chemaco), te rozih "razbijenih" valjčića i isto takvih perla. Uživajte!Kitty

- 10:27 - Komentari (5) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 13.02.2006.

Misterije svijeta...

... riješit ćete ih pomoću dobre krimić knjižurine i OVE unikatne "Black Mistery" ogrlice od FIMO kuglica i DAS mase bojane akrilnim bojama. Svaka kuglica je crne boje sa metalno-sivim detaljima koji daju "ono nešto" toj ogrlici!

Uživajte s njom oko vrata - jer će Vam pasati uz bilo koju odjevnu kombinaciju!Znate gdje ju potražiti - u web shopu ->

http://aukcije.biz/modules/stores/storeitem.php?item=2813

Vaša Kitty

- 13:11 - Komentari (7) - Isprintaj - #

petak, 10.02.2006.

Little Lillie

Jao što volim ove riječi - ljubičasto, ljubičica, ljubimica, ljubav, ljiljan...

Little Lillie!!!Vaša Kitty

- 10:08 - Komentari (3) - Isprintaj - #

utorak, 07.02.2006.

Mirisna Ljiljana

Proljeće se budi u svakom kreativcu, a kamoli neće u nama (nakitilicama) koji jedva čekamo gole vratove (!?!? op.a.), ledja i kratke suknjice da se bacimo u izradu novih veselih modnih detalja kojima ćemo okititi posljednju fensi pomodarku spremnu na poglede drugih ljubomornih djevojaka i žena!

Tako je i nastala naša (za sada moja) "Ljiljana" koja željno išćekuje vlasnicu... U dugu proljeća, i ime je takvo, a radosti ponosne vlasnice u čijim rukama završi "Ljiljana" neće biti kraja!...i da... miris "njezine visosti" moći će provjeriti samo ona koja ju posjeduje u svojoj "škrinjici ljepote"!

Blago njoj!

Voli vas Kitty

- 09:58 - Komentari (6) - Isprintaj - #

četvrtak, 02.02.2006.

Latino Spring

jedva cekam da proljetno sunce izadje i zasja visoko na nebu..

u iščekivanju toga.. sašila sam novu torbicu...nadji je na stranicama www.nakit-snova.com -> http://www.nakit-snova.com/gallery/kitty

- 11:32 - Komentari (4) - Isprintaj - #