16.11.2010.

Moji glavni ciljevi u životu su dobro se zabaviti, imati što više dragih uspomena i raditi ono što volim. Sve je to povezano. Evo, baš smo pisali zadaćnicu na tu neku temu kako se četrnaestogodišnjaci zabavljaju. Od lutkica do boce alkohola u ruci. Istini za volju, ne pijem. Ni moje prijateljice ne piju. No, sve je to stvar društva. Da one piju, vjerojatno bi i ja pila. Znate onu, po meni jednu od najistinitijih poslovica koje znam: ''S kim si takav si.'' Cigarete me ne privlače. Mislim da će za sve doći svoje vrijeme. Sa 13-14 godina još nije vrijeme za cigarete i alkohol. Ne želim se drogirati i pušiti!.. A piti ću kad za to dođe vrijeme. Nisam skroz čedna. *laughing*
Može se zabaviti i bez te 3 stvari koje su upečačene u naš mozak jer smo ih toliko puta čuli odtkad smo se rodili. Na primjer, koncerti. Na njima može biti super i bez alkohola. Neću suditi ovima što se opijaju, ali mogli su početi barem malo kasnije. Kad sam već spomenula koncerte, idem na Top Stars. Nadam se da ću se dobro provesti. Iskreno, pjevači Top Starsa su mi bezveze, ali na koncertima postoji ona posebna atmosfera koja te sama po sebi zabavi.

Baš mi je žao što redovno ne odlazim do vaših blogova i komentiram vas. Ova škola mi ne ostavlja dovoljno vremena da radim stvari koje volim. Osmi razred, o njemu sve ovisi. Nadam se da me razumijete.

Razvila sam svoje stavove i sada ne dopuštam nikome da ih sruši.

Jedva čekam Božić!




nigahiga ♥

15:10 | Komentari (33) | On/Off | Print | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.