Hrvatice pomele konkurenciju u nizozemskom "Voiceu"

subota , 05.01.2019.

Grupa LUMINIZE, četiri Hrvatice, pripremile su nešto još neviđeno - prvi dvoboj bendova u povijesti showa i time oduševile gledatelje i cijeli žiri nizozemskog "The Voicea".

Djevojke su dobile zadatak izvesti pjesmu legendarnog Brune Marsa "Runaway baby" u dvoboju s muškim bendom Hard2get i svojom dominacijom na pozornici učinile su da momci izgledaju poput mačića, piše nizozemski Telegraaf.

Žiri je bio oduševljen i iznenađen nastupom i svi su jednoglasno odlučili da su naše djevojke nešto novo, drukčije i kvalitetno te je njihov mentor Waylon bez premišljanja odlučio da Luminize idu u sljedeći krug."Ovo je nešto neviđeno”, napisao je RTL Boulevard, nizozemski medijski portal.

Luminize čine četiri djevojke iz Crikvenice. Matilda, Marcela, Irena i Tea svoju su glazbenu priču počele prije nekoliko godina u rodnoj Crikvenici. Matilda i Marcela su sestre, Irena i Tea susjede, a sve su se spojile u glazbenoj školi.

Željele su napraviti nešto novo i zabljesnuti na glazbenoj sceni. U skladu s tim su i nazvale svoj bend - Luminize (eng. luminizer - osvjetljivač). A da bi postilge i inozemni uspjeh, odlučile su stvarati na engleskom jeziku i živjeti u Den Haagu u Nizozemskoj.

Možda napokon i Hrvatska dobije svjetski poznat glazbeni sastav.

Oznake: Luminize, Matilda, Marcela, Irena, tea, The Voice of Holland

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.