Suđenje odgođeno zbog odbjeglog psa

srijeda , 30.01.2019.

Evo još jedne priče o psu, ali ovaj puta malo veselije....

Jedan odbjegli pas je danas poslijepodne prouzročio odgodu tužbe protiv navodnog trgovca drogom. Vlasnika psa je odvjetnik okrivljenika pozvao kao svjedoka, ali je predložio da je potraga za četveronožnim prijateljem važnija od sudskog procesa.Osumnjičeni, 50-godišnji stanovnik Rotterdama, morao se pojaviti na sudu jer ga se sumnjiči da je prošle godine prodavao heroin u jednom stanu u sjevernom dijelu grada.

Dvostruka uloga


Tu je i 55-godišnji osumnjičenik. On je optužen da je ustupio svoj dom na raspolaganje zbog preprodaje droge. Taj čovjek ima dvostruku ulogu.

Odvjetnik 50-godišnjeg muškarca već je naveo da želi ispitati suoptuženika kao svjedoka. "Ali on trenutno trči za svojim psom", objasnio je roterdamski odvjetnik odsudnost svjedoka.

Za suca nije bilo druge nego da se odgodi suđenje, jer je osumnjičeni u navodnom trgovanju drogama inzistirao na tome da se mora ispitati drugog čovjeka.

Nastavak suđenja planiran je negdje u travnju.

Nije poznato da li je pas pronađen i ponovno sa svojim vlasnikom.

Oznake: sud, droga, pas

Velika zapljena droge

petak , 10.02.2017.

Na jugu Nizozemske u selu Rilland blizu belgijske granice u provinciji Zeeland, policija je zaplijenila veliku količinu komponenti za proizvodnju droge.

U prikolici šlepera pronađene su sirovine od kojih bi se moglo proizvesti 1 milijardu ecstasy tableta izjavio je glasnogovornik policije.

roboti

Nađeno je 100 boca vodika, 15.000 kilograma kaustične sode i 3.000 litara drugih tvari za izradu droge. Te sirovine u ovom "sirovom stanju" su prema policijskoj izjavi vrijedne nekoliko stotina tisuća eura

Prema novinskoj agenciji ANP, poseban istražitelj otkrio je da je vozilo već nekoliko dana stajalo na općinskom parkiralištu. Policija istražuje tko je vlasnik kamiona i robe. Prema novinskoj agenciji Omroep Zeeland, kamion ima nizozemske registarske tablice i čini se kako je kamion bio korišten kao skladište.

Oznake: xtc, policija, šverc, droga

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.