Izvanredne pritužbe na ispitima

četvrtak , 23.05.2019.

Za vrijeme netom završenih državnih ispita u srednjim školama, pristiglo je ukupno 150.000 raznoraznih pritužbi. Donosim vam nekoliko vrlo zanimljivih:

- Tijekom ispita, prozori su bili otvoreni, omogućujući guskama ili nekim drugim krilatim čudovištima da nam otpjevaju oko 20 minuta serenade... stotinu kola hitne pomoći trebalo je baš sada patrolirati susjedstvo sa upaljenim sirenama. Nakon što je netko zbog buke zamijenio mjesto kraj prozora, profesorica je mislila da bi bilo dobro da se zatvorit jedan od prozora.....

- Za vrijeme dok je profesor dijelio tekstove i zadatke, jedan je učenik pao sa stolice. To je dovelo do kratkog prekoračenja buke.

- Alarm za dojavu požara palio se više od šest puta. Nakon toga više nije bilo koncentracije.

- Netko nije doručkovao i zbog toga mu je trbuh stalno kruljio. Smatram da je to jako zbunjujuće. I to ne na dobar način.

- Netko ispred mene nije navukao svoje hlače, pa sam morao gledati dva i pol sata u nečiju stražnjicu, a što je bilo vrlo zbunjujuće..

- Jedna djevojčica je prošla pored škole, odmah uz dvoranu u kojoj smo sjedili i iz sveg glasa je pjevala pjesmu: I will always love you...

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.