Silver Metz rastura u The Voice Kids

ponedjeljak , 22.04.2019.

Silver Metz (1. ožujka 2008.) nizozemski je glazbeni glumac i pjevač.

Dolazi iz amsterdamske četvrti De Pijp. Od studenog 2016. do 2017., Metz je igrao glavnu ulogu u mjuziklu ”Ciske de Rat”. Zahvaljujući toj ulozi, Metz je osvojio Glazbeni oscar, nagradu za nadolazeće talente, što ga je učinilo najmlađim dobitnikom te glazbene nagrade u dobi od osam godina.U prosincu 2017. Metz je igrao ulogu malog Tima u ”The Christmas Showu”, autora Charlesa Dickensa.

U travnju 2018. Metz i Danny de Munk objavili su pjesmu "Hajde, vrati se kući." Zajedno s De Munkom, pjevao je tu pjesmu u četiri predstave „Nizozemska pjeva Hazesu 2018”. Godine 2018. Metz je također igrao ulogu kao jedan od lopova u televizijskom programu ”Benidorm Bastards i Boefjes” (Benidormska kopilad i lopovi).

U proljeće 2019. Metz se javio na audiciju za The Voice Kids, sva četiri sjedala su se okrenula u prvim sekundama, a Metz je izabrao Ali B kao trenera. U ožujku 2019. Metz je ponovno bio jedan od glumaca u predstavi ”Nizozemska pjeva Hazesu”, ovaj put je pjevao pjesmu "Nitko ne ostavlja svoje dijete samo" u duetu sa Samantom Steenwijk. U travnju 2019. godine, Metz je prikazan kao mlada verzija Willema Holleedera u TV emisiji ”De TV Kantine”.

Silver pjeva pjesmu "Mali dječak" Andréa Hazesa u The Voice Kids


<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.