EROTSKE PRIČE I FANTAZIJE



srijeda, 31.08.2005.

Podstanarka mojih vrućih snova

Podstanarka mojih vrućih snova

| Lezbijske priče | Nježno sam primila oguljenu bananu i počela je gurati u taj slatki otvor. Ubrzo je samo komadić voća virio iz njezine pohotne mace. Sva uzdrhtala sagnula sam glavu, prislonila usta širom otvorena prema njenoj pički i pohlepnim sisanjem počela sam izvlačiti bananu. Nikad prije nisam tako brzo pojela to voće, sada obogaćeno njenim gustim i slasnim sokovima

Obzirom da mi roditelji rade u inozemstvu, a imamo poprilično veliku kuću, odlučila sam prije nekoliko mjeseci primiti podstanarku. Tako sam i upoznala Katju, studenticu ekonomije, koja je uz sve svoje druge pozitivne vrline, bila obdarena i nesvakidašnjom ljepotom. Čim je počela stanovati kod mene preuzela je glavnu ulogu u mojim snovima i maštanjima, bezbroj puta sam doživljavala burni orgazam zamišljajući je u vrućim pozama. Najviše sam se uzbuđivala dok sam zamišljala kako ližem njenu pičku; zapravo, baš takva imaginacija, postala je za mene prava opsesija. Više ni na što drugo nisam mogla misliti, sve drugo postalo je nevažno i nebitno. Čak sam prestala i učiti, gotovo da i nisam više izalazila van. Jednostavno sam se zatvorila u svojoj kućerini zaokupljena mislima i maštanjima o Katji, ponajviše naravno o njenoj pičkici.

Ubrzo, njeno prelijepo tijelo nije bila nepoznanica za mene. Okusila sam ga jezikom, usnama, dodirima, ukratko svime čime se dalo. Na kraju je došao i šlag, naravno ne pravi, već onaj najbolji i najslasniji; njena sočna, mirišljava, glatka i vlažna pičkica. Skroz je raširila noge i podigla ih visoko, tako da se njezina intima skroz otvorila
A onda, jednog dana, dogodio se pravi preokret u mom jadnom životu, dogodila mi se "Katja" i samim time moj život je počeo dobivati puni smisao.

Upravo kad sam bila zaokupljena svojim vrućim maštanjima, Katja je, takoreći polugola, sa zdjelom voća ušla u moju sobu. Nikad neću zaboraviti tu sliku. Njena duga plava kosa nježno je milovala glatka ramena. Kroz njezinu kratku, prozirnu spavaćicu, ugledala sam prekrasno tijelo. Gaćice je imala sasvim sitne i čipkaste i jedva su pokrivale njen trokutić. Dok je koračala prema meni mogla sam jasno primijetiti kako joj se lagano ljuljaju prekrasno oblikovane sise. Sjela je pokraj mene na krevet i sa smiješkom mi pružila zdjelu s voćem. Nakon prvotnog šoka, uspjela sam drhtavim rukama uzeti jagodu i prinijeti ju ustima.
- Sigurno ti nije ništa jasno, zar ne? - upitala me Katja.
Kako sam samo glupavo šutjela i buljila u nju, ona je nastavila.
- Znaš, dosta mi je ove igre skrivača. Znam da ti se sviđam i da me silno želiš, kao uostalom i ja tebe... Nemoj me pokušavati razuvjeriti, sve mi je jasno. Već odavno znam prepoznati lezbijku, a ti to zasigurno jesi.

Sad ću skratiti priču. Sve smo si iskreno priznali i samim razgovorom o tome, i mnogočem drugom, vezanom uz naše sklonosti postale smo opuštenije. Pogotovo ja.

Taj dan nitko drugi nije postojao za nas. Bio je to samo naš dan, a za mene svakako i najbolji trenutak u životu. Bile smo sasvim gole, naša topla tijela dodirivala se i isijavala posebnom toplinom. Ne samo zbog strasti, već vjerojatno i zbog želje da što bolje upoznam njeno tijelo, Katja je legla na masivan stol, pružila mi zdjelu s voćem, te mi kazala:

Jezik mi je duboko uranjao u pičku, ali i njen slatki šupak. Sisala sam njen nabrekli klitoris, želeći ostati vječno u tom podaničkom položaju. Divila sam se ljepoti njezine sočne pičkice, širivši ju što se god više moglo.
- Vidiš, potpuno sam ti na raspolaganju. Želim da svaki moj dio upoznaš, dodirneš i okusiš. Zato mi obloži tijelo ovim voćem pa ga pojedi s njega... Jedino sačuvaj za kraj ovu bananu, nju želim da mi gurneš duboko u pičku i onda ćeš ju iz nje polako isisavati.
Nakon tih riječi ja sam bila gotova, jednostavno nisam mogla vjerovati da mi se to zaista događa. Ali ipak jest, i zato sam sve to po nalogu i učinila. Ubrzo, njeno prelijepo tijelo nije bila nepoznanica za mene. Okusila sam ga jezikom, usnama, dodirima, ukratko svime čime se dalo. Na kraju je došao i šlag, naravno ne pravi, već onaj najbolji i najslasniji; njena sočna, mirišljava, glatka i vlažna pičkica. Skroz je raširila noge i podigla ih visoko, tako da se njezina intima skroz otvorila. Nježno sam primila oguljenu bananu i počela je gurati u taj slatki otvor. Ubrzo je samo komadić voća virio iz njezine pohotne mace. Sva uzdrhtala sagnula sam glavu, prislonila usta širom otvorena prema njenoj pički i pohlepnim sisanjem počela sam izvlačiti bananu. Nikad prije nisam tako brzo pojela to voće, sada obogaćeno njenim gustim i slasnim sokovima. Tad sam napokon počela ostvarivati sve svoje snove. Strasno sam prvo izljubila njenu pičkicu i sve oko nje, držeći je pri tome za okrugle guzove.

Zadovoljno sam isplazila jezik i cijelu njenu vlažnu pičku počela široko oblizivati. To što mi se u trenutku događalo bilo je nebrojeno puta ljepše i uzbudljivije od mojih bludnih snova. Osjetivši mirise i okuse njene slasti počela sam sve više drhtati, zapravo sva sam se tresla. Moje ruke bile su posvuda na njenom tijelu, a glavu nisam odmicala od njenog međunožja. Jedva sam se suzdržavala da ju ne gricnem. Jezik mi je duboko uranjao u pičku, ali i njen slatki šupak. Sisala sam njen nabrekli klitoris, želeći ostati vječno u tom podaničkom položaju. Divila sam se ljepoti njezine sočne pičkice, širivši ju što se god više moglo.

Upijala sam sve čari tog slatkog otvora. I prije nego što sam se uspjela maksimalno zadovoljiti svim time, Katja se počela nekotrolirano trzati i ubrzo mi je napunila usta svojim sokovima.
To je bio vrhunac moje sreće, ostvarili su se moji snovi, moja maštanja. Više ništa drugo mi nije trebalo, osim još toga, dakle Katje i samo Katje. I to mi se ispunilo. I dalje s Katjom uživam i nadam se da će to vječno potrajati, ili barem još jako jako, dugo. I nadam se da će i ona uskoro početi obožavati moje tijelo, kao što ja istinsko obožavam njezino. Smokva.com


srijeda, 24.08.2005.

Grupnjak

Grupnjak

| Osobna iskustva | Ubrzo je pojebana kučka cviljela od orgazma. Brže bolje sam ju maknula s mjesta uživanja i nataknula se na kurac svoga ljubavnika dok sam kurac njenog prijatelja zdušno pušila. Ona je za to vrijeme oblizivala mjesto gdje je moja pizda gutala ljubavnikovu kurčinu. Grcala sam od zadovoljstva. Davila se kurcem nabijenim u usta i nabijala se pičkom na batinu što me je sasvim ispunila. Poskakivala sam na kurcu sve dok nisam osjetila da će ubrzo eksplodirati. I, nekako u isto vrijeme kada mi je pičkica zapulsirala, prvo sam osjetila navalu sperme u svojim ustima, od makine našeg prijatelja. Ubrzo mu se pridružio i moj ljubavnik.

Toliko me moj ljubavnik gnjavio da mi je došlo da ga odjebem. Ipak, nisam to mogla, odnosno željela, učiniti jer smo se tako dobro slagali. U seksu dakako! Bio je svestran, rijedak muškarac bez predrasuda, što mi je itekako odgovaralo. Uvijek smo pronalazili zajedničke načine u potrazi za užicima. Imali smo slične sklonosti i neizmjerno uživali u njima kada bismo ih realizirali. Kad su nam dopizdile sve moguće poze na ovom svijetu i svi mogući načini jebanja, odlučili smo osmisliti nešto novo.

Milovali smo jedni druge tko je koga stigao. Nas dvije smo legle na sredinu kreveta i počele se ljubakati. Za to vrijeme su njih dvojica klizili rukama po našim vrelim tijelima. Dodirivali su nam dude, sisali nabrekle bradavice, mazili guze i milovali vlažne i vrele pice. A kad su primijetili da smo dovoljno napaljene da nam uvale svoje batine jednostavno su nas razdvojili. Hm. Baš i nisam bila presretna jer sam isključivo željela uživati prvenstveno u pici, a tek potom u njihovim kurcima.
- Ana, što kažeš na grupni seks? - upitao me jednu večer, dok smo ljenčarili nakon lude ševe.
- Mislim sve najbolje...
- Znaš, postalo mi je pomalo dosadno.
- Zar i tebi? - upitala sam ga.
- Mislim da nam treba promjena.
- Svakako se slažem s tobom!

I, ubrzo smo zaključili kako nam nema druge nego organizirati neki grupnjak. No, stvari baš i nisu išle glatko. Jer, već bismo pronašli jednog tipa ili picu za grupnjak, no pronaći par, ili više njih, je u ovo doba bilo pravo umijeće. Jebi ga, to je takav mentalitet! Sve ono što ih istinski uzbuđuje oni si ne priznaju. Isključivo ih jebe jedna stvar: " Kaj bi drugi rekli?" Na sreću, ima pojedinaca oslobođenih predrasuda. Oni otvoreno razgovaraju o oralnom, analnom ili sado mazo-seksu. Oni prihvaćaju grupnjake kao nekada narodnjake i prepuštaju svoje tijelo neslućenim užicima.

Naposljetku smo pronašli odgovarajuću ekipu. Dakako, pozvali smo naše poznanike na večeru, natočili ih vinom i počeli se ljubakati pred njima. Isprava su naši gosti glumili šok da bi potom i sami stali sliniti jedno po drugome. Znala sam da je krajnja opuštenost nastala onog trena kada je naša prijateljica drkala svom ljubljenom kurac pred našim očima, a on je nju jebao prstima. Ja sam se već dobrano davila kurcem svoga ljubavnika. Zapravo sam jedva čekala da se svi četvoro nađemo u krevetu i da započnemo s orgijanjem. Ubrzo se tako i dogodilo. Lijepo smo si zaplesali, skinuli usput odjeću sa sebe, izludirali se, i, pomalo izmučeni, što od narajcanosti, što zbog plesa, legli u krevet. Milovali smo jedni druge tko je koga stigao. Nas dvije smo legle na sredinu kreveta i počele se ljubakati. Za to vrijeme su njih dvojica klizili rukama po našim vrelim tijelima. Dodirivali su nam dude, sisali nabrekle bradavice, mazili guze i milovali vlažne i vrele pice. A kad su primijetili da smo dovoljno napaljene da nam uvale svoje batine jednostavno su nas razdvojili. Hm. Baš i nisam bila presretna jer sam isključivo željela uživati prvenstveno u pici, a tek potom u njihovim kurcima. No, kad sam ugledala kako je našu prijateljicu njen dragi posjeo na karinu nisam mogla izdržati nego sam rekla svom ljubavniku:
- Pojebi ju u guzu!

Dodirivali su nam dude, sisali nabrekle bradavice, mazili guze i milovali vlažne i vrele pice. A kad su primijetili da smo dovoljno napaljene da nam uvale svoje batine jednostavno su nas razdvojili. Hm. Baš i nisam bila presretna jer sam isključivo željela uživati prvenstveno u pici, a tek potom u njihovim kurcima. No, kad sam ugledala kako je našu prijateljicu njen dragi posjeo na karinu nisam mogla izdržati nego sam rekla svom ljubavniku:
- Pojebi ju u guzu!
Učinio bi to i bez da sam mu rekla. Ubrzo je ona bila probodena s dva dobra komada kurca, dok sam ja trljala svoju napaljenu picu o jezik i usne našeg prijatelja. Dok sam poskakivala na njegovim ustima, promatrajući kako ju jebu, uzvikivala sam:
- Izjebite tu pičku! Izjebite ju!

I, izjebali su ju. Ubrzo je pojebana kučka cviljela od orgazma. Brže bolje sam ju maknula s mjesta uživanja i nataknula se na kurac svoga ljubavnika dok sam kurac njenog prijatelja zdušno pušila. Ona je za to vrijeme oblizivala mjesto gdje je moja pizda gutala ljubavnikovu kurčinu. Grcala sam od zadovoljstva. Davila se kurcem nabijenim u usta i nabijala se pičkom na batinu što me je sasvim ispunila. Poskakivala sam na kurcu sve dok nisam osjetila da će ubrzo eksplodirati. I, nekako u isto vrijeme kada mi je pičkica zapulsirala, prvo sam osjetila navalu sperme u svojim ustima, od makine našeg prijatelja. Ubrzo mu se pridružio i moj ljubavnik. Naša pičkica je, odmaknuta, promatrala cijeli jebački prizor. I ne samo to nego se je, kao usput, žestoko drkala prstima.

Jebali smo se cijelu noć. Naši prijatelji su bili raspoloženi za sve što smo mogli izvesti. Isprobali smo sve moguće kombinacije, izjebali jedni druge, izdrkali, ispušili i izlizali jedni drugima... Tada smo osjetili blagi umor, bolje reći premor zbog silovitih i učestalih jebačina.

- Ana, ovo je bila dobra ideja - rekao mi je ljubavnik u trenutku predaha.
- Naši prijatelji su dobri jer su nam pomogli da je ostvarimo - dodala sam na što su se oni zadovoljno osmjehnuli.
- Ipak, nismo baš sve učinili... - javila se ona.
Pretpostavljala sam da će izvaliti neku glupost, kao i sve ženske glupače na ovom svijetu, no, moram priznati, ugodno me je iznenadila.
- Dečki si nisu međusobno popušili - rekla je.
Pogledali su nas zbunjeno. Znala sam da su svi muškarci ionako pederi. Ili vole ševiti u dupe ili vole da ih se ševi u dupe. Stoga sam im rekla:
- Krenite s drkanjem...

Bez sustezanja su prvo drkali jedan drugome, a zatim si ih pušili. A, dok su bili ograničeni strahom što ćemo nas dvije pomisliti, uzbuđene prizorom mi smo se bez predrasuda tako dobro pojebale kao nikada do tada. Bio je to doista dobar, pravi jebački grupnjak. Toliko dobar da je bio iznimno poticajan za budućnost... Budućnost koja se danas kao sadašnjost ostvaruje. Smokva.com

24.08.2005. - 17:00 - Komentari (2) - Isprintaj - Erotske priče | Grupnjak

ponedjeljak, 22.08.2005.

Dama na "monstrumu" prostaka

Dama na

| Klasične erotske priče | Uzimala ga je milimetar po milimetar, sve dok joj nije dotakao dno. Dalje se više nije smjela spuštati jer je počela osjećati bol. Dobro je procijenila koliki joj je manevarski prostor i započela je igru dizanja i spuštanja tako da do kraja iskoristi svoje i njegove mogućnosti. Uzbuđenje je bilo preveliko i dama uskoro počne svršavati. U početku je još uspijevala kontrolirati strasne jecaje, ali kako su se orgazmi umnožavali svaki puta sve većom silinom, više nije mogla zadržati krikove

Te večeri putovala je vlakom iz svog rodnog mjesta u veliki grad gdje je radila kao kućna pomoćnica u maloj liječničkoj obitelji, zapravo kod bračnog para bez djece. Bila je nedjelja i do jutra je morala stići na posao. Predstojalo joj je nekoliko sati dosadnog kloparanja i jedva je čekala da zauzme mjesto u kupeu i da pokuša odspavati tih par predugih sati. U vlaku nije bilo gužve i u svakom kupeu bilo je mjesta. Izabrala je mjesto uz jedan stariji bračni par, nasuprot njih je sjedila jedna vrlo dobro odjevena dama tridesetih godina, oko koje se nenametljivo širio miris jasmina, što je doprinosilo utisku urednosti, i nije bilo više nikoga.

Bez mnogo razmišljanja strpala ga je u usta, koliko je god mogla, i halapljivo ga sisala. On ju je uhvatio za glavu i određivao tempo i dubinu pušenja. Kad joj ga je povremeno gurnuo preduboko zagrcnula se ali je odmah dalje nastavila nesmanjenom žestinom. Jednog trenutka propeo se kao u grču, privukao joj glavu koliko je god mogao i ispustio krik koji se stopio sa šištanjem lokomotive. Nije joj bilo lako, morala je bez zraka, brzo gutati obilne vruće mlazove, kojima kao da nikada nema kraja. Ipak su to nekako priveli kraju
Odmah su ugasili svijetlo, a ostala je gorjeti samo mala, slabašna plava žaruljica. Uskoro svi krenuše putovima svojih snova, a kilometri su nestajali u klopotu željeznih kotača.
Povremeno, poneko je kroz polusan naslutio zaustavljanje vlaka na usputnim stanicama, dok su drugi spavali snom pravednika.

Tako bi bilo sve do krajnjeg odredišta da se bučno nisu otvorila vrata kupea, a unutra nahrupio grmalj, očito radnik u nekoj obližnjoj pilani. Bez ikakvog pozdrava ili pitanja sjeo je do dame nasuprot malog društva. Sa sobom je donio oštar miris znoja i alkohola. Za nekoliko minuta zavladao je prijašnji mir i umorne putnike ponovo savlada san. Jedva je prošlo četvrt sata kad li novopridošli putnik uhvati damu do sebe za grudi. Ona se iznenađeno trgnu, opali mu šamar i izdere se na njega:

"Prostak jedan bezobrazni, kako vas nije sramota pipati nepoznate žene, da se više niste usudili jer ću zvati policiju".
No, uskoro se vidjelo da prostak nije takav blento kakvim se činilo. Ispričao se dami, rekao da mu se to dogodilo u snu i da nikakvih zlih namjera nije imao. Potom ju je pozvao u hodnik da zapale cigaretu, što je dama prihvatila. Kako ju je tako brzo obrlatio to sam Bog zna, ali čim su se vratili u tamu kupea i uvjerili se da svi ostali spavaju, raskopčala mu je šlic iz kojega je iskočila rijetko viđena batina. Odmjeravala ga je pomno, a imala je i što. Radilo se o kapitalnom primjerku kakve u narodu zovu brvnaši.

Bez mnogo razmišljanja strpala ga je u usta, koliko je god mogla, i halapljivo ga sisala. On ju je uhvatio za glavu i određivao tempo i dubinu pušenja. Kad joj ga je povremeno gurnuo preduboko zagrcnula se ali je odmah dalje nastavila nesmanjenom žestinom. Jednog trenutka propeo se kao u grču, privukao joj glavu koliko je god mogao i ispustio krik koji se stopio sa šištanjem lokomotive. Nije joj bilo lako, morala je bez zraka, brzo gutati obilne vruće mlazove, kojima kao da nikada nema kraja. Ipak su to nekako priveli kraju. Ona se obrisala maramicom, jer joj se sperma koju nije mogla progutati cijedila po bradi sve do dekoltea. Poslije su tiho šaputali, a ona ga je cijelo vrijeme držala za kolac koji se uskoro uzdigao kao maloprije.

Uzimala ga je milimetar po milimetar, sve dok joj nije dotakao dno. Dalje se više nije smjela spuštati jer je počela osjećati bol. Dobro je procijenila koliki joj je manevarski prostor i započela je igru dizanja i spuštanja tako da do kraja iskoristi svoje i njegove mogućnosti. Uzbuđenje je bilo preveliko i dama uskoro počne svršavati.
Mlada putnica preko puta sve je to lijepo promatrala, činilo se još više sada potpuno otvorenih očiju, jer oni više nisu obraćali pažnju ni na koga. Tog trenutka voljela bi više od svega uhvatiti taj klip i poigrati se s njim, jer tako nešto nije nikada do tada vidjela. Prisjetila se svog profesora matematike koji ju je jebao za prolaznu dvojku sličnim kurcem, ali je i ona tada bila mlađa i uska pa ga je jedva podnijela, naročito kad joj ga je nabio u guzu. Ali to je druga priča.

Kada je vrijedna dama zaključila da je brvno u maksimalnom usponu, ustala je, spustila gaćice ispod koljena, podigla haljinu iznad bokova i, leđima okrenuta od njega, spuštala se polako, usmjeravajući rukom debelu i napetu toljagu u centralu užitka. Kad je ogromna glava ušla u njenu nadraženost, zastenjala je od sladostrašća. Rukama ga je obuhvatila za butine i nastavila se polako spuštati po topovskoj cijevi, što je mladu promatračicu asociralo na mučnu scenu nabijanja na kolac opisanu u povijesnom romanu Na Drini ćuprija, Ive Andrića.

Uzimala ga je milimetar po milimetar, sve dok joj nije dotakao dno. Dalje se više nije smjela spuštati jer je počela osjećati bol. Dobro je procijenila koliki joj je manevarski prostor i započela je igru dizanja i spuštanja tako da do kraja iskoristi svoje i njegove mogućnosti. Uzbuđenje je bilo preveliko i dama uskoro počne svršavati. U početku je još uspijevala kontrolirati strasne jecaje, ali kako su se orgazmi umnožavali svaki puta sve većom silinom, više nije mogla zadržati krikove, a naročito ne kada joj je delija pri svršavanju izmaknuo ruke, a ona se nasadila svom težinom do korijena na njegov ogroman ud. Vrisnula je tako glasno, da su se ono dvoje staraca probudili, a i mala je hinila da se upravo probudila. U tom trenutku se dama, što li od bola, što li straha da je ne napumpa, izmakla s kurca, a snažan mlaz sperme između njenih nogu štrcnuo je preko puta, djevojci ravno u lice. Dama je u trenutku podigla gaćice, spustila haljinu i sjela, dok je prostak, na brzinu spremio svoj alat.

Kao dobro uigrani par, dama i prostak, odglumili su kratki skeč, kako je, eto, dama imala more u snu, a eto on joj priskočio u pomoć. Bunovni starci nisu ništa shvatili, ali je naša cura i te kako zapazila što se odigravalo. Naime, sva je bila zalivena od glave do nogu. Prvi mlaz pogodio ju je ravno u lice, drugi u vrat, treći u prsa i kako su mlazovi jenjavali, zalijevali su sve niža područja. U toaletu je potrošila cijelu rolu papira i podosta vode dok se donekle dovela u red.

Kad su stigli na odredište vidjela je kako dama iz kupea daje prostaku papirić, vjerojatno broj telefona ili adresu. Krenula je prema stanu, zbunjena konfuznim događanjima kojima je netom bila svjedok. Nikada ne bi pomislila da se jedna vrlo fina gospođa, koja se iz početka tako energično branila, tako brzo i bestidno poda jednom neotesanom prostaku. Ni sanjala nije da će za desetak godina i sama biti takva, možda još lakomija na batinaše, bez ikakvih kriterija glede higijene, kulture i karakternih osobina izabranika. No o tome će biti više rečeno kad ta priča stigne na red. Smokva.com


nedjelja, 21.08.2005.

Black magic woman

Black magic woman

| Klasične erotske priče | U idućem trenutku obavila je svojim tamnim usnama moj nabrekao, purpuran glavić. Gledao sam kako mi kurac tone između njenih sočno debelih usana, sve dublje, a ona je nezadrživo gutala tvrdo meso, dok joj je jezik neukrotivo trljao moj sve tvrđi ud. - Takoooo! - promrmljao sam. - Gutaj, liži, gutaj...

Oduvijek sam želio poševiti crnkinju. Zabiti kurac u crnu guzu, tako da se jasno vidi gdje moje bijelo meso zadire u njezin crni šupčić. Svršiti joj u lice, da se bijela sperma fino ocrtava na njenim crnim obrazima.

Sisala je kao pomahnitala, uvlačila je moj kurac do neviđenih dubina, kao da njena usta nemaju kraja, a njeni prsti stezali su moja jaja. Pomislio sam da ću joj svršiti odmah, sada, u usta, pa sam ga izvukao iz njenog ždrijela, i spustio je na krevet. Zaronio sam licem među njene noge.
- Yeees! Još! - jecala je.
Naš zemljopisni položaj, međutim, nije mi davao velikih nada da ću kušati crne pičke. Donedavno. Jer brodovi američke vojske sve su se češće zaustavljali u riječkoj luci a, među brojnim crnim marincima, zablistao bi i pokoji tamnoputi muf. Znao sam gdje izlaze ta pomorska društva, pa sam i ja pošao na jedno od takvih mjesta i brzo uletio u razgovor sa četvoricom mornara. Naravno, samo zbog toga što je peti član tog društva bila rasna pička. Lice joj nisam mnogo gledao. Ali tijelo... Grudi velike kao guzovi obdarenije bjelkinje, guzovi veličine jastuka za spavanje... Duge, mišićave noge. Širok vrat. Nije uopće izgledala elegantno. Izgledala je kao rasplodna ždrebica, kao životinja željna parenja, da, bilo je u njoj nečeg animalnog, ali u najpozitivnijem smislu. Nisam rasist, ali toj bih crnkinji bio ugurao kurac u usta radije nego bilo kojoj bijeloj curi u mom vidokrugu, pa i šire.

Američka petorka vrlo se brzo napila do besvijesti, pa sam usmjerio razgovor prema njoj, i saznao da ju jako zanima "kakav je standard života u Hrvatskoj, živimo li u siromaštvu, kakvi su uopće naši stanovi", i tako dalje... Pristojno sam ponudio da pogleda sama kakvi su "naši stanovi". Njena četiri prijatelja nisu zamjerili kada je prihvatila poziv i obavijestila ih da će poći sa mnom da razgleda moj stan. Vjerojatno nisu ni primijetili da odlazimo, niti da im ona išta govori - bili su pijani do daske i gotovo su padali sa svojih stolica.

Otišli smo, i nakon kratke vožnje kroz kišnu Rijeku, stigli u moj stan. Teturala je kroz prostorije, razgledavala, mrtva pijana. Polako sam razvijao strategiju kako da se zavučem u njen šupak, kada je, neočekivano, upitala.
- OK, vidim da vam standardi i nisu loši, stan je lijep, ali sada me zanima kako Hrvati... jebu.
- Lezi.

Oteturala je do kreveta i srušila se na njega potrbuške. Prišao sam joj i svukao njene čizme, pa najlonke i zastao. Gledao sam u njene jake, mišićave noge, a kurac mi se propeo u gaćama, kao da će pocijepati i njih i traperice, i izbiti na slobodu, nadviti se nad nju. Svukao sam i njenu minicu, a preda mnom je zasjala ogromna, vrsna stražnjica jebozovne crnkinje, sakrivena tek iza uskih, pripijenih tangi. Položio sam ruke na njene guzove, a ona je glasno uzdahnula:

- Mmmmm... Da samo znaš koliko me netko nije dobro pojebao. Težak je život na brodu.
Povukao sam i tange niz njene noge i odbacio ih nekamo na pod. Guza joj je stršala prema meni, njišući se amo-tamo.
- Hajde, daj mi mesa! - zavapila je.
Razmaknuo sam joj guzove i prešao prstom preko njenog čvrsto stegnutog čmara. Zadrhtala je i podigla dupe prema meni. Zurio sam opčinjeno u te džinovske mesnate guzove, pa uronio glavu među njih. Jezik mi se zario u njen čmar, šireći ga silinom svoje navale.
- Uhhh ... Yeah! - viknula je na sve nerazgovjetnijem engleskom.
Osjećao sam kako se njen čmar steže oko mog vlažnog jezika, kojeg sam mahnito zavlačio u tu masnu crnu rupicu.
- Uh, kakav dobar čmar! - uzdahnuo sam na hrvatskom, tako da nije mogla razumjeti što govorim.
Skinuo sam se i užurbano prodrkao.
- Ti bi kurca? - upitao sam.
- Yes! Jebi me! Moja pička je predugo suha... I moje dupe... Jebi! - frfljala je pijano.
- Daj prvo malo popuši - rekoh.
- All right, može - nasmiješila se. - Volim dobro pušiti.
U idućem trenutku obavila je svojim tamnim usnama moj nabrekao, purpuran glavić. Gledao sam kako mi kurac tone između njenih sočno debelih usana, sve dublje, a ona je nezadrživo gutala tvrdo meso, dok joj je jezik neukrotivo trljao moj sve tvrđi ud.
- Takoooo! - promrmljao sam.
- Gutaj, liži, gutaj...

Zakucao sam ga natrag u nju. Počela je vrtjeti kukovima. Osjećao sam kako se stijenke njene nutrine trljaju o moj kurac, i žestoko ga stao nabijati u nju. Jecala je i hroptala. Ševio sam je, a moji su prsti kliznuli niz njene vlažne guzove. Polulud od užitka, brutalno sam natrpao dva prsta u njenu guzu
Sisala je kao pomahnitala, uvlačila je moj kurac do neviđenih dubina, kao da njena usta nemaju kraja, a njeni prsti stezali su moja jaja. Pomislio sam da ću joj svršiti odmah, sada, u usta, pa sam ga izvukao iz njenog ždrijela, i spustio je na krevet. Zaronio sam licem među njene noge.
- Yeees! Još! - jecala je.

Trljao sam njeno međunožje jezikom, i prčkao prstima po mokrom ulazu u njenu vruću picu. Previjala se i koprcala, privijala moje lice bliže sebi, a ja sam polako prodro jednim prstom u nju, dok je drugi oprezno širio njen čmar, vlažan od moje pljuvačke. Kada je počela prežestoko podrhtavati, zaustavio sam se.
- Prerano je da svršiš - rekao sam kratko, pa naglo zabio kurac među njene noge.
Glasno je vrisnula. Ugurao sam svoje čvrsto koplje do jaja u njeno crno međunožje, pa ga potpuno izvukao. Njihao se pred njenom picom.
- Oooohhh... vrati... vrati ga... jebi me...

Zakucao sam ga natrag u nju. Počela je vrtjeti kukovima. Osjećao sam kako se stijenke njene nutrine trljaju o moj kurac, i žestoko ga stao nabijati u nju. Jecala je i hroptala. Ševio sam je, a moji su prsti kliznuli niz njene vlažne guzove. Polulud od užitka, brutalno sam natrpao dva prsta u njenu guzu.
- Uh! Ne... Ah! - zastenjala je, a čmar joj se zgrčio oko mog uda.
Nisam se pokolebao, i moja znojna jaja uskoro su se sljepila uz njene guzove, a penis je razorio njezin instinktivan otpor i zadro duboko u to crno grotlo. Nekontrolirano je vrištala i jecala, što me motiviralo da pojačam tempo. Mahnito sam zavlačio kurac u njen šupak, sve dok me nije obuzeo osjećaj vrtoglavice a val sperme prodro iz mene i napunio joj čmar svojom ljepljivom bjelinom. Na trenutak sam zastao, pa uronio među njene prepone i jezikom joj obradio klitoris, sve dok nije luđački vrisnula, prodrhtala i oblila mi lice sokovima iz svoje razjebane pičke. Svršila je.

- Je li bilo dobro? - upitao sam sa smješkom.
- Egzotično... - odgovorila je zadihano. - Mediteranski...
Zadovoljno sam ustao, pa s visoka bacio pogled na prizor koji sam dugo želio vidjeti. Mlaz guste, bijele sperme jasno se ocrtavao na crnim, mesnatim guzovima... Smokva.com


srijeda, 17.08.2005.

Stvorena za razjebavanje

Stvorena za razjebavanje

| Klasične erotske priče | Dok je pušila, poigravao sam se njenim gorostasnim sisama, šamarajući ih, gnječeći kao jastuke, pa natežući za bradavice. Uskoro, savladan strašću, zakucao sam joj svoje koplje u pizdu

Kao da je sama na svijetu Adriana se ispružila u mekoj travi, mazno izvijajući nago tijelo pod ugodnim prijepodnevnim suncem. Poluzainteresirano, još je jednom pogledom pretražila park, pa, utvrdivši da nema nikoga u blizini, oslonila glavu na svežanj svoje odjeće i započela igru.

Promatrao sam, sakriven gustim žbunjem, kako s dva prsta širi purpuran cvijet pičke, a treći uvlači kroz vodopad bijele sluzi u svoj žedan procijep. Stenjući poluglasno, vrtjela je guzovima i pohotno drkala. Kada sam procijenio da je savladana strašću, došao je moj čas.

Promatrao sam, sakriven gustim žbunjem, kako s dva prsta širi purpuran cvijet pičke, a treći uvlači kroz vodopad bijele sluzi u svoj žedan procijep. Stenjući poluglasno, vrtjela je guzovima i pohotno drkala. Kada sam procijenio da je savladana strašću, došao je moj čas
Žmirila je maštajući tko zna kakvog jebača, i nije niti primijetila da sam joj prišao. Iskoristio sam to, pa se svukao, pasući oči na njenim preplanulim preponama. Opazila me tek kada sam svoj kruti ud, ispresijecan nabreklim žilama, nadvio nad njenim sisama, prethodno je opkoračivši. Tvrdo žezlo njihalo se prijeteći nad njenim crvenim, oteklim bradavicama, koje je slobodnom rukom neprekidno natezala i štipala. Nije prestala nadraživati svoj klitoris. Pogledala me u oči, pa naniže, promotrila razjareni kurac. Bez riječi, dohvatila ga je ustima i revno zaigrala jezikom po lizanja željnom glaviću. Zadrhtao sam od užitka kada je pljuvačka s njenog jezika kliznula niz moju batinu.
"Tako..." procijedio sam.

"Mmmmm," samo je promrmljala ustiju punih kurca.
Dok je pušila, poigravao sam se njenim gorostasnim sisama, šamarajući ih, gnječeći kao jastuke, pa natežući za bradavice.
Uskoro, savladan strašću, zakucao sam joj svoje koplje u pizdu kojom je vladao opći potop sokova pohote. Zastenjala je, obavijajući me nogama oko stražnjice.

"Dublje, kučkin sine, duuuublje," vrištala je, privlačeći me nogama bliže sebi. Prodirao sam u nju kao u usku teglicu meda, a ona mi je vaginalnim mišićima stezala kurac do besvijesti, grčeći se sva, kao papir na vatri. Stiskala je rukama sise i zurila u mene pogledom prkosne zvijeri.

Istrgao sam kurac iz nje, pa ga strelovito zabio natrag, zatim opet, pa opet, sve žešće, ohrabren njenim neljudskim urlicima, a zatim, čvrsto odlučivši da je čas za prljavu igru, još ga jednom iščupao iz njene pohotnice, pa se nemilosrdno sjurio jednim udarcem duboko u njen šupak. Vrisnula je i poskočila, pa pokušala povući se unatrag, na što sam je obuhvatio oko kukova i privukao bliže, bešćutno ju cjepajući žustrim ubodima u mokar čmar
Istrgao sam kurac iz nje, pa ga strelovito zabio natrag, zatim opet, pa opet, sve žešće, ohrabren njenim neljudskim urlicima, a zatim, čvrsto odlučivši da je čas za prljavu igru, još ga jednom iščupao iz njene pohotnice, pa se nemilosrdno sjurio jednim udarcem duboko u njen šupak. Vrisnula je i poskočila, pa pokušala povući se unatrag, na što sam je obuhvatio oko kukova i privukao bliže, bešćutno ju cjepajući žustrim ubodima u mokar čmar.
"Jeboooo te... Ahhhh..." cvilila je, "Dobro jeeeah, taaakooo... Uuuu..."

Nabijao sam je, šireći joj prstima guzove. Tukao sam svom snagom dok joj se anus nije proširio do te mjere da sam slobodno uranjao u njega kao u preširoku pičku. Neartikulirano je hroptala i zalijevala me sluzi iz pičke. Izvukao sam ga i dohvatio je za kosu, pa je privukao kurcu.

Primila ga je u usta, a ja sam obilato svršio osjećajući mješavinu svoje sperme i njene pljuvačke kako kupaju moj glavić.
Dok sam se oblačio, mirno je ležala.
"Jebem ti sve," zavapila je. "Neću moći tjedan dana normalno hodati."
"Onda," nasmiješio sam se, "za tjedan dana na istom mjestu?"
Ne znam kako je reagirala jer sam odmah potom otišao, ali imao sam jak osjećaj da ćemo se ponovo susresti.

I želio sam to snažno, svim svojim duhom i tijelom, jer ovakva razjebavanja nisu baš svojstvena širokom krugu žena. A meni se tako jebe... Smokva.com


nedjelja, 14.08.2005.

Njoj se mili kada cvili

Njoj se mili kada cvili

| Osobna iskustva | U ritmu njenih uzdisaja ubrzavao sam tempo, i moj jezik je mahnito trljao nabrekao klitoris, sve dok nije glasno zajecala, istegla se divljim pokretom nogu i obasula mi lice svojim toplim pičkinim sokovima. Kada je svršila, popeo sam se na krevet, pa podigao njene noge na svoja ramena. Lagano sam utrljao svoj purpuran, debeo glavić, na ulaz u njenu picu, pa ga žestokim ubodom satjerao u dubinu. Rascvjetala se oko njega i usisala čitav kurac u sebe

Ona je bila utjelovljenje strasti. Gledao sam je, ugodno smješten na terasi kafića. Jako ljetno sunce pržilo je gradić, oznojeni ljudi teturali su u potrazi za hladovinom. Ona, međutim... Ona je hodala elegantno, kao na modnoj pisti. Odjevena u "vruć" kupaći kostim koračala je užarenim ulicama gradića. Otpijao sam kavu i gledao. Posve opčinjen. Njena koža potamnila je na suncu, a ulje za tijelo, kojim se štitila od opeklina, činilo je njeno tijelo masnim na animalno izazovan način. Izgledala je kao oznojena rasplodna ždrebica. Promatrao sam njene duge, vitke noge koje su se prekrasno širile iz butina u sjajne, fino zaobljene guzove. Stražnjicu je potpuno otkrila gladnim pogledima prolaznika - odjevena u crne kupaće tange sakrivala je malo, gotovo ništa. Zamišljao sam kako se među njenim nogama nakuplja znoj i vlaži joj pičku. Moj pogled se polako uspinjao, preko vitkih kukova prema bujnim, nauljenim sisama, prekrivenim tek škrtim gornjim dijelom dvodjelnog kostima. Njeno lice bilo je prekrasno - punašne usne, malen nosić, duboke, prodorne oči uokvirene dugim trepavicama, i ta divna kosa... Duga, valovita crna kosa razlijevala joj se niz ramena...

Promatrao sam njene duge, vitke noge koje su se prekrasno širile iz butina u sjajne, fino zaobljene guzove. Stražnjicu je potpuno otkrila gladnim pogledima prolaznika - odjevena u crne kupaće tange sakrivala je malo, gotovo ništa. Zamišljao sam kako se među njenim nogama nakuplja znoj i vlaži joj pičku. Moj pogled se polako uspinjao, preko vitkih kukova prema bujnim, nauljenim sisama, prekrivenim tek škrtim gornjim dijelom dvodjelnog kostima.
Nisam mogao izdržati, nisam smio pasti bez borbe. Platio sam kavu i pošao za njom. Pratio sam je pogleda prikovanog za njene raskošne, tamnopute guzove koji su se presijavali na suncu, premazani tankim slojem ulja za tijelo. Kada sam je sustigao, riječi su same potekle iz mene.

"Oprosti!" rekao sam. "Primijetio sam te već nekoliko puta u ovome gradiću. Uvijek si sama..."
Zastala je, pa se prijateljski nasmiješila.
"U stvari", odgovorila je "ovdje sam s mužem."
Razočarano sam ušutio.
"Nema veze" nastavila je. "Ako želiš da se malo družimo, u redu je. Moj muž vjerovatno baš sada guzi svoju plavokosu tajnicu."
Pomalo me začudila njena otvorenost, ali ugrabio sam priliku u letu.
"A tko brine o ovim prekrasnim guzovima?"
Ponovo se nasmiješila.
"Ovi prekrasni guzovi su, u stvari, usamljeni", odgovorila je, izigravajući djetinju tugu.

Zapalio sam cigaretu, pa napao:
"Ako ti prekrasni guzovi žele društvo, mogao bih pomoći."
Glasno se nasmijala, pa naglo prešla u protunapad iz kojega sam shvatio da želi isto što i ja, vjerovatno pomalo i da bi se osvetila nevjernome mužu.
"Volim direktne muškarce. Ne očekuj od mene ljubav, ali, ako želiš malo razveseliti jednu usamljenu djevojku, rado ću posjetiti tvoj stan."

Poveo sam ju u svoju hotelsku sobu, ne vjerujući koliko me sreća pomilovala. Bila je sjajna. Putem me napaljivala.
"Moj muž već dugu guzi svoju tajnicu. Ona je ljepuškasta, istina. Ima velike dude, i koliko sam ja čula, zna dobro stisnuti tvrd kurac između sisa. I ja sam dobra u tome. Ulovim ud sisama, pa ih utrljavam u njega, sve dok me vruća sperma ne zalije po vratu..."

Lagano sam utrljao svoj purpuran, debeo glavić, na ulaz u njenu picu, pa ga žestokim ubodom satjerao u dubinu. Rascvjetala se oko njega i usisala čitav kurac u sebe. Moja jaja žustro su lupkala u njene guzove dok sam, napaljen kao nikada, zarivao svoje koplje u nju. Gledao sam njeno prekrasno lice obliveno znojem, izvijeno u grimasu strastvenog užitka i rovao udom po toj mokroj, kraljevskoj pizdi.
Kada smo stigli u moju sobu, kurac mi je već očajnički drhtao, tražeći toplu pičku koja bi ga obgrlila i isisala sjeme iz njega. Svukla se bez oklijevanja, otkrivajući mi ogromne ali čvrste sise, sa širokim kolutovima oko napetih bradavica. Kada je skinula i gaćice, zaljubio sam se u njenu obrijanu pičku. I ja sam se riješio odjeće, pa ju polegao na krevet i klekao pred nju. S nestrpljenjem sam uronio lice među njene noge i zavukao svoj pohotan jezik između njenih usmina u užarenu intimu. Glasno je stenjala i izvijala se na krevetu, privlačeći me nogama bliže sebi, dublje u svoju mokru, požudnu nutrinu. Obuhvatio sam njen klitoris usnama pa ga počeo šamarati jezikom. Bubrio je i nadimao se. U ritmu njenih uzdisaja ubrzavao sam tempo, i moj jezik je mahnito trljao nabrekao klitoris, sve dok nije glasno zajecala, istegla se divljim pokretom nogu i obasula mi lice svojim toplim pičkinim sokovima. Kada je svršila, popeo sam se na krevet, pa podigao njene noge na svoja ramena. Lagano sam utrljao svoj purpuran, debeo glavić, na ulaz u njenu picu, pa ga žestokim ubodom satjerao u dubinu. Rascvjetala se oko njega i usisala čitav kurac u sebe. Moja jaja žustro su lupkala u njene guzove dok sam, napaljen kao nikada, zarivao svoje koplje u nju. Gledao sam njeno prekrasno lice obliveno znojem, izvijeno u grimasu strastvenog užitka i rovao udom po toj mokroj, kraljevskoj pizdi.

"Tako", ječala je "tucaj me... Mmmm... Rasturi moju kurvinsku pičku... Ohhh..."

Prodirao sam u nju, sve dublje i dublje, uživajući u rasnom čmaru koji je stezao moj ud... Kada sam ga zabio do njenih krajnjih granica, počeo sam ševiti jednoličnim pokretima... Anus joj je bio gladak, kao podmazan. Stenjala je i grizla svoje usne, šireći noge kao da želi još, još dublje, još jače... Ud mi je podrhtavao kao vulkan, pa sam ga uskoro izvadio iz nje...
Osjetivši da sperma u mojim jajima kuha i prijeti erupcijom, izvadio sam ud iz nje, pa ga nježno premjestio na guzni otvor. Zadovoljno je zastenjala. Polako, gurao sam kurac u njen anus, koji se spremno širio i upijao me u bujnu, nauljenu guzu. Mek šupak s lakoćom me primao, dok se ona mazno uvijala na krevetu, šapćući nešto pohotno... Njeni prsti obuhvatili su moje guzove i zgrčili se, privlačeći me bliže sebi... Prodirao sam u nju, sve dublje i dublje, uživajući u rasnom čmaru koji je stezao moj ud... Kada sam ga zabio do njenih krajnjih granica, počeo sam ševiti jednoličnim pokretima... Anus joj je bio gladak, kao podmazan. Stenjala je i grizla svoje usne, šireći noge kao da želi još, još dublje, još jače... Ud mi je podrhtavao kao vulkan, pa sam ga uskoro izvadio iz nje... Prepoznala je svoj trenutak i primakla mu se licem, pa ga spremno prihvatila ustima. Njen jezik živahno je oblizivao znojan, napet kurac, sve dok nisam prolio val sperme u njena usta, po njenom licu. Srušio sam se na krevet, iscrpljen i iscijeđen, a ona se vedro oblizivala, dok joj je gusto sjeme kapalo s brade po sisama...

Brzo sam zaboravio njene riječi - "Ne očekuj od mene ljubav, ali ako želiš malo razveseliti jednu usamljenu djevojku, rado ću posjetiti tvoj stan". Njen bludni muž više je nikada nije imao. Ostali smo zajedno, a ja sam dobio priliku uvjeriti se da je nešto drugo što je rekla bila istina: "...ja sam dobra u tome. Ulovim ud sisama, pa ih utrljavam u njega, sve dok me vruća sperma ne zalije po vratu..."

Nadam se da je njen, danas već bivši muž, proveo dobre dane sa svojom plavom tajnicom... Jer ja s njegovom bivšom ženom provodim sjajan život. Smokva.com


subota, 13.08.2005.

Grupno bludničenje

Grupno bludničenje

| Klasične erotske priče | Gurao sam ga jače i dublje, htio sam da ušuti, htio sam je kurcem ušutkati i zarivao sam ga kao plug u njivu, jače i jače, uvijek na rubu svršavanja, ali dovoljno pribran da je još ne zalijem sjemenom... Vrtjela je guzovima, znojna i napaljena, daščući sve teže, isprekidanije. Ritala se kao da mi želi otrgnuti kurac i zadržati ga zauvijek u sebi. Obuhvatio sam joj sise šakama, gnječeći joj bradavice prstima.

Znao sam da privatne zabave, kao što je ova na kojoj sam se te večeri našao, uglavnom imaju za cilj upoznavanje mladih, pijanih naivki i lukavih organizatora, no, ono što me ondje dočekalo nadmašilo je sva očekivanja. Tek što sam sjeo u udoban naslonjač i otvorio limenku piva opazio sam kako u jednom sjenama sakrivenom, ali još uvijek prilično pogledima izloženom kutu, dvojica mojih poznanika oblijeću oko privlačne i očito vrlo pijane crvenokose gošće, vidio sam kako joj jedan od njih polako zadiže minicu, dok joj je drugi nježno, ali odlučno raskopčavao bluzu.

Nemirno sam se vrpoljio u naslonjaču, osjećajući da moj kurac želi eksplodirati, a Ivan i Slaven našli su se u sličnoj situaciji jer se njihova odabranica našla na koljenima s oba kurca istovremeno natrpana u ustima. Uzbudio sam se i grubo uhvatio svoju novu poznanicu za kosu pa ju privukao naniže, prema svom žezlu, gurajući joj ga u usta. Svidjelo joj se i žustro ga je obuhvatila punašnim usnama, žestoko ližući i sisajući.
Očekivao sam da će se ona usprotiviti, no, umjesto toga posegnula je objema rukama za njihovim patentima, otkopčavajući im paralelno traperice. Već u idućem trenutku njene su bijele gaćice kliznule na tlo, a požudne ruke pohodile su bujan crni grm sred njenih prepona. Nije niti košulja mnogo duže opstala, pa su joj i zamamne sise uskoro zalelujale oslobođene grudnjaka. Jedan od muškaraca, Ivan, zavlačio joj je vješto prste u mokru picu, a drugi, Slaven, oblizivao joj je otvrdle bradavice, dok je ona zabacila glavu unatrag, tiho uzdišući.

Dok sam očarano promatrao ta zbivanja, pitajući se ima li ondje mjesta i za u meni razbuđenog jebača, neka je, potpuno mi nepoznata djevojka, sjela do mene i bez riječi, kao da je sve već odavno dogovoreno, raskopčala mi zatvarač na hlačama, pa polako izvadila moj ud, i, gledajući i sama troje neukrotivih ševaca u kutu prostorije, stala živo mi drkati, istodobno milujući drugom rukom svoje međunožje. Ne obazirući se na nas, drugi su uzvanici šetali s pićem u rukama, razgovarali i pripremali sličan provod sebi. Nemirno sam se vrpoljio u naslonjaču, osjećajući da moj kurac želi eksplodirati, a Ivan i Slaven našli su se u sličnoj situaciji jer se njihova odabranica našla na koljenima s oba kurca istovremeno natrpana u ustima. Uzbudio sam se i grubo uhvatio svoju novu poznanicu za kosu pa ju privukao naniže, prema svom žezlu, gurajući joj ga u usta. Svidjelo joj se i žustro ga je obuhvatila punašnim usnama, žestoko ližući i sisajući.

Svršili smo istodobno. Eksplodirao sam čim sam osjetio da lavina njenih sokova teče niz moja jaja. Klonula je na naslonjač, a ja sam je odgurnuo u stranu i prodrkao malo da mi se oružje vrati u formu. Jer, Ivan i Slaven upravo su odlazili od svoje kurvice, koja nipošto nije izgledala zadovoljeno, već prije odbačeno, brade oblivene spermom, s vlastitim prstima u svojoj sokovima okupanoj pičkici...
Jednom sam je rukom gurao da uzme više u usta, a drugom joj zadigao minicu i oduševljeno shvatio da nema gaćica, tako da je već u idućem trenutku čučala nadamnom, a ja sam joj polako namještao svoj glavić na mokar ulaz u nutrinu. Jednim trzajem našao sam se u njoj. Zastenjala je kao ranjena životinja, pa stala nekontrolirano šaputati:

"Tako, daj ga dublje, mogu ja to, mogu ga cijeloga, ahhh, guraj ga, guraj, guraj, jebaču moj, nabij mi ga, rasturi me..."

Gurao sam ga jače i dublje, htio sam da ušuti, htio sam je kurcem ušutkati i zarivao sam ga kao plug u njivu, jače i jače, uvijek na rubu svršavanja, ali dovoljno pribran da je još ne zalijem sjemenom... Vrtjela je guzovima, znojna i napaljena, daščući sve teže, isprekidanije. Ritala se kao da mi želi otrgnuti kurac i zadržati ga zauvijek u sebi. Obuhvatio sam joj sise šakama, gnječeći joj bradavice prstima.

Svršili smo istodobno. Eksplodirao sam čim sam osjetio da lavina njenih sokova teče niz moja jaja. Klonula je na naslonjač, a ja sam je odgurnuo u stranu i prodrkao malo da mi se oružje vrati u formu. Jer, Ivan i Slaven upravo su odlazili od svoje kurvice, koja nipošto nije izgledala zadovoljeno, već prije odbačeno, brade oblivene spermom, s vlastitim prstima u svojoj sokovima okupanoj pičkici... Ustao sam i krenuo prema njoj, jer zabava je tek počela, trebalo je još toliko toga i toliko puta posvršavati... Smokva.com


petak, 12.08.2005.

Čarobne usne djevojke s Dalekog istoka

Čarobne usne djevojke s Dalekog istoka

| Dominacija i podložnost | Uvlačio sam kurac u usta djevojke tek zakoračile u treće životno desetljeće, pa ga vadio do same granice glavića, i zatim još brže vraćao natrag, prosto ga nabijajući

S mješavinom ponosa, trijumfa i niza drugih osjećaja te vrste, sviju skupa uklopljenih u istinski užitak, gledao sam ispod trepavica kako moje ljubavno žezlo po prvi put u životu prodire u usta robinje. U dalekoistočnoj zemlji droge i seksa prekrasna je mladica za pregršt dolara pohotno srkala moju do bola, od uzbuđenja, napetu kurčinu, tako ju primajući u svoje grlo da bi se i slavna Linda iz globalno najpoznatnijeg pornića svih vremena zacijelo postidjela.

U idućih nekoliko minuta moja "dobra dva decimetra" ponovo su zasjala u punoj raskoši. Opkoračio sam malu preko grudiju i prinio joj karu ustima, razmičući joj usne debelim glavićem.
- Sada ćete biti i jebač i pušit ću vam ga - kazala mi je s osmijehom.
Uvlačio sam kurac u usta djevojke tek zakoračile u treće životno desetljeće, pa ga vadio do same granice glavića, i zatim još brže vraćao natrag, prosto ga nabijajući. Trudio sam se misli preusmjeriti na neki od mučnih događaja iz jednake takve svjetske povijesti, ne bih li produžio, kako pišu najslavnije autorice ljubavnih romana "čaroliju trenutka". No, nije pomoglo, strast je nadjačala razum i moja desetak dana neispražnjena jaja počela su se istakati u grlo mlade Azijatkinje. Doslovce u grlo jer sam joj u uzbuđenju pritisnuo lijepu glavicu skroz do dlaka u podnožju moje kare...
Kad sam se donekle prizvao svijesti, nakon i fizički i emotivno iscrpljujućeg orgazma, shvatio sam da mi mala liže jaja. Činila je to s toliko neskrivene čežnje, s toliko osjećaja, da sam shvatio kako nije sa mnom isključivo zbog novca, da u tome pronalazi i užitak za sebe, izgledalo je veliki užitak.

- Jeste li jebač, ili želite da vam ga samo pušim? - upita me kad je postala svjesna moje duhovne nazočnosti trenutku, na školovanom engleskom.
- Samo nastavi tako i čini ono što sama želiš, jer sjajno ti ide - odgovorio sam.

U idućih nekoliko minuta moja "dobra dva decimetra" ponovo su zasjala u punoj raskoši. Opkoračio sam malu preko grudiju i prinio joj karu ustima, razmičući joj usne debelim glavićem.
- Sada ćete biti i jebač i pušit ću vam ga - kazala mi je s osmijehom.

Nisam mogao vjerovati sam sebi, ali izdržao sam nabijajuće-sisajuću kombinaciju još znatno kraće no prvi put, jer mala je očito bila majstor. Ako su i u ovoj borilačkoj vještini dijelili pojaseve, jamačno je imala crni pojas visokog dana. A i ispod pojasa bila je crna, uvjerih se u idućih sat vremena, kad sam, nakon što sam se privremenio "zasitio" njezinih ustiju, potražio put do mačkice.

Bila joj je mala, jednostavno mala, uska i nježna, no vrlo, vrlo podatna i skliska, tako da je moj falus lako pronalazio put u njezinu dubinu...

Obzirom da dolari ni meni ni njoj nisu predstavljali problem, meni naravno u smislu davanja, a njoj u smislu primanja, ostali smo zajedno više od mjesec dana. Dugih mjesec dana, a ipak prekratkih za sve što sam si s tom malom Azijatkinjom želio priuštiti. Ispalo je da sam u pravu kad sam pretpostavljao da uspješno kombinira posao i užitak, jer je i sebi priređivala brojne i snažne klimakse. Baš u trenucima kad sam i ja najžešće uživao.
Među najljepše trenutke provedene s malom Azijatkinjom svakako bih mogao uvrstiti noć kad sam njezine i usne i jezik poklonio pohotnoj Šveđanki koju sam sasvim slučajno upoznao. No, o tome možda nekom drugom prigodom... Smokva.com


Bok susjede, jeste za seks?

Bok susjede, jeste za seks?

| Iskustva vatrenih dama | Prišao sam joj, zakoračio u tuš kabinu i stao ispod tople vode koja me oplahnula. Jadranka je bila naprčena, iščekujući moj kurac u punoj žudnji svojeg napetog tijela. Njena je pizda vrborila kao ljepota koja je tražila porok. Nabio sam se odostraga u njenu usku picu, kojom su sokovi curili kao da se žele poigrati sa mnom

Prije tri dana u stan do mojeg uselila se nova susjeda. Niska, plava, mršava. U stvari, djevojka u kasnim dvadesetima, prosječnog izgleda. Simpatična, ali ne i atraktivna. Na prvi je pogled djelovala vrlo povučeno. Na prvi pogled. Recimo kad smo se prvi put sreli u liftu.
- Dobar dan - rekao sam.
- Dobar dan.
U ruci je nosila vrećice sa špecerajem.
- Vi ste nova susjeda, na trećem.
- Pa da, u stanu sam do vas.

I to je bio cijeli naš razgovor, strpan u svega nekoliko rečenica. Međutim, jedan sam se dan ponudio da joj pomognem odnijeti neke stvari iz auta; stalno smo se naime sretali, izgleda da joj je posao završavao baš kad i moj.

Sapunala se po guzi, prstići su joj nestajali u nepodšišanom busenju stidnih dlaka ili u šupčiću. Nisam više mogao izdražati, skinuo sam se i dopustio kurcu da se protegne u svojoj punoj veličini pred njom. Jadranka se zadovoljno oblizala kad ga je spazila, ali prešutno smo se, pogledom, dogovorili da ćemo još malo, malčice produljiti igricu. Tako sam ja počeo natezati kožicu, a ona se jebala svojim prstima i tušem. Samozadovoljavali smo se jedno pred drugim, ja nastojeći da ne svršim, ona čineći upravo suprotno.
- Pa može - rekla je. - Ova mi je tegla teška i nespretno mi ju je nositi.
U ruke mi je strpala poveliku teglu s nekakvim čudnim lišćem. Kako nisam agronom, moj je laički komentar bio da je to nekakva palma.
- Banana - rekla je.
- Zar uspijevaju kod nas?
- Ova sigurno neće - rekla je. - Već se jednom smrzla, pa ne rađa nikakvim plodovima.
- A može li u sjeme? - rekao sam ja kad mi je otvorila vrata zgrade.
- To bi valjalo probati - nasmije se ona.
- Ja sam inače Ivan - rekao sam.
- Jadranka. Bojim se da vam ne mogu stisnuti ruku jer ste nekako prezauzeti poslom.
- Eh, kako bih volio da su mi ruke pune nekih drugih stvari - pripomenuo sam, s lisičjim osmijehom na licu.
- Ha, sve je moguće u današnje vrijeme - primijeti ona svojim tankim glasom i tada sam znao da imam otvoren upliv u njezinu luku.

Samo sam trebao izabrati pravilan gaz i zamijetiti slobodan mol. Kad smo stigli na naš kat, Jadranka mi otključa vrata svog stana.
- Samo reci - diskretno sam prešao na ti. - Gdje da stavim teglu?
- Može ovdje u dnevnu sobu - viknula je izuvajući se. - A onda dođi oprati se u kupaonicu.
- Ma mogu oprati ruke i kod sebe, nije problem.
Spustio sam teglu u jedan kut, bliži sunčevom svjetlu, i promotrio stan. Kopija Van Gogha na zidu, nekakav nadrealistički pejzaž i pointilističko stablo. Sve plakati, ali lijepi i pomno odabrani.
- Nisam mislila na ruke - rekla je i prišla mi. Poljubila me. - Ja ću se tuširati, a ti me možeš gledati.

U tom sam trenutku zaboravio na umor, prljave ruke i glad, najviše zato jer me na to natjerao moj međunožni prijatelj.
Nisam se ni snašao, a Jadranka je već hopsala gola kroz stan. Traperice, majica, grudnjak, gaćice, čarape, sve je ležalo na podu. Ona se hihotala iz kupaonice, odvrtala tuš, namještajući ga na najpoželjniju razinu toplo-hladne kombinacije. Kako mi je u tom trenutku trebao jedan dobar, hladni tuš da dođem k sebi. Dakako da ga u njenom stanu tog poslijepodneva nisam mogao dobiti, jer na redu je bilo nešto posve drugačije, nešto vruće i razjebavajuće.

Gnjezdila se na mom kurcu i nabadala, vrpoljila se. Ja sam ulazio u nju do jaja, svrdlajući glavićem po njoj kao da rovarim po onom crnom rudniku o kojem sam vam pričao. Bio je to ritam jen-dva, nabod, ubod, izbod, ljepota spoja mog komada mesa i njene udubine.
- Sviđa li ti se ovo što vidiš? - pitala me.
A kome se ne bi! Jadranka se sapunala, milujući se tako nježno i uzbuđujuće da ni sam ne bih mogao bolje. Dirala se po mekim bradavicama, zaokruživala malene grudi, prelazila svojim ručicama preko trbuščića koji je svjetlio u polutami kupaonice. Upalio sam svjetlo da bih je bolje vidio i divio se njenoj igri. Usmjeravala je mlaz tuša na pičkicu i močila svoje lice. Izgledala je kao da je nevina, ali znao sam da su mnogi već prošli ovu igricu. Sapunala se po guzi, prstići su joj nestajali u nepodšišanom busenju stidnih dlaka ili u šupčiću. Nisam više mogao izdražati, skinuo sam se i dopustio kurcu da se protegne u svojoj punoj veličini pred njom. Jadranka se zadovoljno oblizala kad ga je spazila, ali prešutno smo se, pogledom, dogovorili da ćemo još malo, malčice produljiti igricu. Tako sam ja počeo natezati kožicu, a ona se jebala svojim prstima i tušem. Samozadovoljavali smo se jedno pred drugim, ja nastojeći da ne svršim, ona čineći upravo suprotno. Kupaonica je bila mokra, što od vode, što od naših uznojenih tijela. Jadranka se sapunala, pa je sjela ispod mlaza i raširila noge da bi mi izložila mačkicu. Veliki klitoris i ispupčene usmine prostirali su se preda mnom kao izvor najljepšeg blaga, rudnik koji je trebalo prorovati da bi dao plod. Igrala se sama sobom i gledala me u oči.

- Uživaš li u ovome? - pitala me.
- Naravno - rekao sam lagano potežući kožicu. - Apsolutno.
To je bilo trenutak dva prije nego što je svršila, uzimajući zrak s mnogo pohotnih uzdaha i dvije-tri kratke, nerazumljive riječi.
- Na tebi je red, Ivane - rekla je i ustala, okrenuvši se prema zidu u tom uskom prostoru. - Uđi.

Prišao sam joj, zakoračio u tuš kabinu i stao ispod tople vode koja me oplahnula. Jadranka je bila naprčena, iščekujući moj kurac u punoj žudnji svojeg napetog tijela. Njena je pizda vrborila kao ljepota koja je tražila porok. Nabio sam se odostraga u njenu usku picu, kojom su sokovi curili kao da se žele poigrati sa mnom. Iz njenih se pluća prolomio čudan zvuk, kao da se iz daljine začulo glasanje neke čudne ptice, kratki cik. Nasmijao sam se, pomilovao je po grudima i ušao u nježan nabadajući ritam.

Pušila mi je kao profesionalka, ljubimica svakakvih pornića. Zapitao sam se koliko zapravo znam o njoj i koliko je pornića u životu pogledala. No to je bio samo trenutačni osjećaj, jer sam se već u idućem trenutku praznio po njenom licu, s kojeg je spermu zatim spirala voda. Svaki moj mlaz, koji je završio na njenom licu, otekao je u odvod. Uživao sam kao nikad do tad. A ni ona nije bila daleko.
- Podigni me - rekla je.
Uhvatio sam je za bedra i lagano je digao, tako da se mogla nasađivati na moj ud bez većih problema. Išlo nam je lijepo i lagano, divno i čarobno. Gnjezdila se na mom kurcu i nabadala, vrpoljila se. Ja sam ulazio u nju do jaja, svrdlajući glavićem po njoj kao da rovarim po onom crnom rudniku o kojem sam vam pričao. Bio je to ritam jen-dva, nabod, ubod, izbod, ljepota spoja mog komada mesa i njene udubine.

Onda je Jadranka prestala miješati, okrenula se, klekla i strpala mi ga u usta. Predosjećala je da mi nailazi orgazam.
- Hoću da mi svršiš u usta - rekla je i vratila ga natrag u svoja mala, skladna ustašca.

Pušila mi je kao profesionalka, ljubimica svakakvih pornića. Zapitao sam se koliko zapravo znam o njoj i koliko je pornića u životu pogledala. No to je bio samo trenutačni osjećaj, jer sam se već u idućem trenutku praznio po njenom licu, s kojeg je spermu zatim spirala voda. Svaki moj mlaz, koji je završio na njenom licu, otekao je u odvod. Uživao sam kao nikad do tad. A ni ona nije bila daleko.

- Hoćemo u sobu da mi poližeš pičkicu? - rekla je nedugo zatim i zatvorila vodu.
- Zašto ne - kazao sam i istresao posljednju kapljicu sperme njoj na grudi.

Ona mi obliže glavić i prodrka ga dva-tri puta, onako iz fore, a zatim me povede prema svojoj spavaćoj sobi. Što je dalje bilo, mislim da možete naslutiti i sami. No ovom sam pričom samo htio da znate kako trebate obratiti pažnju na svaku susjedu koja živi u stanu ili kući do vas. Jer nikad se ne zna što se može sve između vas dogoditi. Apsolutno nikad. Smokva.com


četvrtak, 11.08.2005.

Vatrena gimnastičarka

Vatrena gimnastičarka

| Klasične erotske priče | Kad sam počeo jezikom sliniti po klitorisu i sve dublje u rupicu moje pohote, nisam se mogao zaustaviti. Osjetio sam kako se Tia počela izvijati i znao sam da uživa

Često sam je zamišljao u svom naručju u tisuću poza, a jednom sam sasvim slučajno završio na njenom treningu i ostao zapanjen. Izvijala se poput gume, a kad bi noge prebacila preko glave njena napeta pičkica pozivala je na prodor. Popularna špaga ne bi bila ništa posebno, da je ona nije izvodila stojećki. Nogu bi priljubila poput svijeće uz lice, raskrečila guzove i nabreklu pičku, nesvjesna pohotnog pogleda što muškaraca, što žena.

Moja mašta poigravala se smišljajući nevjerojatne poze i svaki put bi samo kratki potezi rukom po mom nabreklom kurcu bili dovoljni za erupciju. Sanjao sam je danima, a kad mi se pružila prilika da je upoznam preko zajedničke prijateljice, bio sam oduševljen.

Tia se prignula i zabila svoj jezik među Anine raskrečene noge i polizala brzim potezima od klitorisa do čmara. Nakon toga se podigla i gurnula jezik u njena rastvorena usta. Isisala ju je strasno, a tada se bez riječi vratila na svoje mjesto. Počeo sam nekontrolirano stezati guzne mišiće i podizati kurac prema njima. Ovo je za mene bilo nešto novo, ali toliko erotično da se želja mogla nožem rezati u zraku.
- Ja sam tvoj veliki obožavatelj - predstavio sam se, dok sam je odmjeravao u sapetim tajicama i malenom topiću ustremljenih bradavica.
- Baš mi je drago! - zacvrkutala je i snažno mi stisnula ruku.
- Mislim da se nećeš pobuniti ako te zamolim da nam praviš društvo. Tia ima slobodno popodne, pa smo odlučile ne raditi ništa. Odmor, samo odmor... - rekla je moja prijateljica Ana i namignula mi. Osjetio sam kako mi se kurac ukrućuje od same pomisli na seks s Tiom, ali sam morao priznati da mi ni Ana nimalo ne bi smetala. Spremno sam prihvatio poziv i utrpao ih u svoj rasklimani auto. Ušli smo u Anin stan u kojem sam se dobro snalazio, jer u nedostatku svježe pičke, ona je uvijek bila spremna.

- Skidaj se u nešto komotnije, znaš gdje stoji ogrtač - rekla je Ana i bez srama odbacila traperice, a tada i majicu zajedno s grudnjakom. Stajala je u gaćicama i bez riječi se okrenula prema Tiji, a tada joj povukla topić preko glave. Pogled na izazovne grudi potpuno me omamio.

- Mislim da ti ne treba niti ogrtač, prevruće je... - rekla je Ana, dok je skidala s Tije tajice s gaćicama. Tada je svukla svoje tange i bacila ih u kut sobe. Sjele su na trosjed raskrečenih nogu, a ja sam stajao gol ispred njih ukrućenog kurca.
- Nemoj stajati kao kip. Sjedni nasuprot nas u fotelju i možemo ugodno čavrljati uz hladnu limunadu - Ana je govorila, a ja sam u mislima već nabijao Tiju koja je noge prebacila preko glave i naslonila na rub trosjeda.
- Igra može početi. Svatko mora priznati o čemu mašta, naravno po pitanju jebačine. Maštati možemo samo o nas troje i svaki zadatak treba obaviti. Nema povlačenja - Tia me iznenadila vulgarnošću, jer nisam njenu nježnost mogao povezati s takvim rječnikom. Ipak, bilo je to nešto najuzbudljivije što sam čuo.
- Želim... - započela je Ana - da me Tia polizne po pički i uvali mi jezik u strastvenom poljupcu.

Tia se prignula i zabila svoj jezik među Anine raskrečene noge i polizala brzim potezima od klitorisa do čmara. Nakon toga se podigla i gurnula jezik u njena rastvorena usta. Isisala ju je strasno, a tada se bez riječi vratila na svoje mjesto. Počeo sam nekontrolirano stezati guzne mišiće i podizati kurac prema njima. Ovo je za mene bilo nešto novo, ali toliko erotično da se želja mogla nožem rezati u zraku.

- Želim da me Sven pomiluje kurcem po pički, a tada mi ga gurne u usta da ga malo posisam - Tia me pročitala, jer sam stvarno želio svoj kurac prisloniti uz njenu pičku koja je uzgred rečeno bila obrijana i glatka, kako sam kasnije doznao, zbog gimnastike.

Prišao sam joj, a ona je noge podigla i zakvačila iza vrata. Njena pička se rastvorila poput razlomljene žemlje. Primio sam kurac u ruku i lagano ga potegnuo duž njenih usmina. Tada se njena ruka spustila i smjestila ga između, dok je drugom rukom držala usmine što više skupa. Gurao sam lagano prema klitorisu, no, ona me odgurnula i uvukla moj glavić, a zatim i čitav kurac do jaja u svoja usta. Posisala ga je par puta i izvukla van. Teška srca sam se odmaknuo i vratio u fotelju.

- Želim okusiti okus Tijine pičke - rekao sam u iščekivanju.
Tia mi je prišla i ovila noge oko mog vrata, stavljajući mi svoju pičku pred usta, a tada se ostatkom tijela spustila na zemlju i prislonila glavu na tepih. Nisam mogao skinuti pogled s pičke boje pudera koja mi se nudila u svoj svojoj ljepoti. Rukama sam je primio za grudi, iako to nije bila izrečena želja i nadao sam se da me neće odgurnuti. Kad sam počeo jezikom sliniti po klitorisu i sve dublje u rupicu moje pohote, nisam se mogao zaustaviti. Osjetio sam kako se Tia počela izvijati i znao sam da uživa.
- Malo ste se previše uživili, pa odmah nastavljam želju na tvoju, Sven. Ostanite tako, a ja želim da me Tija nastavi lizati - Ana je klekla na pod i raskrečenih nogu dovela svoju pičku ispred Tijinog lica, koja ju je odmah obuhvatila usnama i počela sisati poput prehladnog sladoleda. Uzbuđenje je bilo na vrhuncu i nisam mogao, a da ne zamolim:
- Znam da nisam na redu sa željama, ali moj kurac će eksplodirati ako ga ne zarinem u ovu predivnu pičku.

Klekla je pružajući mi uvid na guzu, a tada podigla desnu nogu i stavila je na rame. Pička mi se zguza ukazala u novoj dimenziji i jedva sam dočekao da se zabijem u nju. Jednom rukom sam je obuhvatio oko struka i počeo prodirati uz glasno dahtanje.
- Želim da me pojebeš, ali moraš prstima istovremeno zadovoljiti Anu - procijedila je Tia i naglo se prebacila na pod. Klekla je pružajući mi uvid na guzu, a tada podigla desnu nogu i stavila je na rame. Pička mi se zguza ukazala u novoj dimenziji i jedva sam dočekao da se zabijem u nju. Jednom rukom sam je obuhvatio oko struka i počeo prodirati uz glasno dahtanje. Tada je Ana zajašila Tiju, ali je držala guzu odignutu od njenih leđa. Okrenula je svoju pičku prema meni i ja sam spremno počeo trljati njen klitoris, a tada sam uvukao prste duboko u njenu mokru pičku. Nabola se na njih kao na kurac i osjećao sam stezanje vaginalnih mišića. Nabijala se sama istodobno se milujući po povelikim bradavicama.

- Želim da prestanete i vratite se na svoja mjesta. Sad ćemo se samo gledati pet minuta, bez dodirivanja - odjednom je provalila Ana. Ustala je i vratila se na trosjed, dok joj se unutrašnja strana bedara sjajila od sokova koji su se cijedili iz uspaljene pičke. Tia se naglo izvukla i sjela do nje, dok su joj se mišići pičkice lagano trzali. Nisam mogao procijeniti jesu li svršile ili ne, ali sam nevoljko ustao i sjeo na trosjed. Kurac mi se lijepio od Tijine tekućine i najradije bih si ga posisao, da sam mogao. Sjedili smo tako zaokupljeni mislima o jebačini, a tada je Tia provalila želju koja me isprva razljutila, ali sam šutio u iščekivanju.

- Želim da me Ana izljubi po čitavom tijelu.
Gledao sam kako se Anine usne povlače po Tijinom licu, vratu i ramenima, kako se zaustavljaju na ukrućenim bradavicama i spuštaju do ravnog trbuha. Kratkim poljupcima izljubila je pičku s okusom mog kurca i usisala guzove. Tia se trzala i bacakala glavom, a tada odjednom vrisnula i povukla Anu na sebe, uvlačeći jezik u njena usta. Strastveno su se ljubile, a Tia je svoju pičku povlačila po njoj i povukla Tijinu ruku na svoj uspaljeni pičić. Nakon kratkog maženja i ona se opustila nakon orgazma. Osjetio sam kako ću svršiti i taman kad sam htio rukama dovršiti, Tia se odljepila od Ane i uvukla moj kurac u usta, stiskajući mi jaja. Sperma se razlila po njenom licu, a ona se odjednom našla na njemu. Povlačila ga je glatkim usminama, dok sam ja u grču sipao zadnje atome sperme. Nakon svega, sjela je kraj mene i zabacila glavu, a grudi su joj se nadimale u brzom ritmu. Vidjelo se da je sretna i ispunjena. Sada je i Ana sjela s druge strane na rukohvat fotelje i naslonila se na moje rame. Bio sam ponosan, okružen ljepoticama, i nisam mogao vjerovati da mi se to stvarno dogodilo.

- Vjeruj, bilo je super - kao da mi je pročitala misli rekla je Ana i nježno me poljubila. Tada sam dobio nezaboravan poljubac od Tije, i molio sam Boga da se ovo opet ponovi.
Ubrzo nakon nevjerojatnog iskustva, otišao sam kući. Drugi dan sam se potrudio osloboditi si vrijeme i pojaviti se u gimnastičkoj dvorani. Tia je bila tamo, sapete i rastegnute pičke, a ja sam zatvorio oči, prizivajući u misli jučerašnju jebačinu.

- Kako bih joj zabio, ali čujem da atletičarke ne zanima seks. Ona je previše dobra da bih je mogao pojebati - komentirao je muški glas pored mene. Kad sam se okrenuo i ugledao sportski građenog mlađeg muškarca, bio sam ponosan. Ja sam je imao, a nisam neki frajer. Ponosno sam rekao:

- To ti se samo čini. Nju zanimaju samo tipovi poput mene. Ti nažalost možeš samo maštati kako se ona ševi.
Pogledao me ne vjerujući, ali mu se smiješak sledio kad je, nenadano, Tia prišla i poljubila me strastveno, naočigled sviju. Izgleda da ćemo ipak vrlo brzo ponoviti jučerašnji dan - zaključio sam ozareno, s već dignutim. Smokva.com


Ponor neslućenih užitaka

Ponor neslućenih užitaka

| Lezbijske priče | Žestoko sam je lizala želeći da što prije i što snažnije svrši. Grč obuze njeno tijelo, a klitoris pod mojim jezikom poče pulsirati. Zabih joj jezik da osjetim te slatke ugrize njene pičke

Sjedile smo udobno zavaljene na trosjedu, ispijajući još jednu od naših mnogobrojnih popodnevnih kava. Obično bismo uz kavu pretresale normalne “ženske” teme poput mode, tko je koga gdje vidio, kakvi komadi šeću gradom, što danas za ručak… No, danas smo pričale o seksu, ali ne na uobičajen način. Danas smo pričale o kombinacijama u troje. Ona i ja, nas dvije dakle i on. Koji ima većega, s kojim bi nam bilo bolje, kako, gdje, kada… U kombinaciji smo imale dva tipa, njenog dečka i mog muža, ali samo jedan je dolazio u obzir, jer cilj je zajedničkim snagama pojebati jednog tipa. Iako je cijela priča lebdila negdje između želje i imaginarnog, i uglavnom zvučala poput dobre šale, obje smo se palile na tu pomisao.

Raširih joj noge i poljubih mačkicu, a zatim je oblizah cijelu. Uhvatih je za bokove i zabih gotovo cijeli jezik duboko u pičku. Lizala sam slatki klitoris i jebala ju prstima. Što se ona više podavala to sam je strastvenije lizala i gurala prste dublje u njenu sočnu rupicu.
- Ma, ja mislim da bi se ipak u toj igri nas dvije najviše zabavljale - rekla je Maja, oblizujući svoje putene usne. Uvijek je to radila u razgovoru sa mnom. Popravljala bi svoju frizuru Pamele Anderson, prolazila zavodnički rukom kroz dugu plavu kosu, popravljala odjeću, jednom riječju govorom tijela direktno koketirala sa mnom. Koketirala bi na isti način i u razgovoru s muškarcima koji bi joj bili interesantni i na koje je bacala svoje zavodničke čini. Maja je uistinu prava zavodnica, koketa. Izgledom je podsjećala na porno zvijezde, pune usne, duboke plave oči i plava duga kosa podšišana na repove. Znala sam da joj se sviđam, jednom mi je to i otvoreno priznala, nakon što mi je izdjelila stotinjak komplimenata na račun izgleda.
- Misliš? - odgovorih na njenu konstataciju.

Ona se samo zagonetno nasmiješi i krene da će prekrižiti nogu preko noge. Pogledala sam u komadić tkanine koji je izazovno klizio preko preplanule kože i dodirnuh je za nogu.

- Misliš? - postavih joj još jednom isto pitanje gledajući je u oči, a ona na to zanosno zabaci svoju glavu dublje u naslon. Milovala sam njena bedra lagano joj razmičući noge, rukom sve dublje prodirući pod njen pareo. Započevši slatku igru, za koju u tom trenutku i nisam bila sigurna da je želim. Svaki moj pokret pratilo je njeno tiho stenjanje, i to je ono što me je napalilo da se predam. Zavukla sam ruku do njenih gaćica i lagano punim dlanom pritisnula njenu toplu mačkicu. Raširila je noge, izvila karlicu i skliznula u poluležeći položaj oslobodivši mi pristup međunožju. Maknula sam rub gaćica, a njena glatko obrijana mačkica sjajila se od sokova. Mazila sam prstima nabrekli klitoris, razmazivala sokove po usminama, a ona se je puteno predavala sve više i više. Palila me je svojom putenošću, tihim uzdasima i nespretnim dodirima po mojoj kosi. Raširih joj noge i poljubih mačkicu, a zatim je oblizah cijelu. Uhvatih je za bokove i zabih gotovo cijeli jezik duboko u pičku. Lizala sam slatki klitoris i jebala ju prstima. Što se ona više podavala to sam je strastvenije lizala i gurala prste dublje u njenu sočnu rupicu.

Grickala je moje bradavice, sisala snažno jednu pa drugu, ljubila moj torzo i lagano se primicala mojoj mačkici. Gurnula me lagano rukom u naslon trosjeda, klekla pred mene i lagano mi počela skidati gaćice. Pogledala je u moju glatko obrijanu mačkicu i fazonirani čuperak, zadovoljno raširila oči i zubima zagrizla moj mufić, u stilu “sad ću te pojesti”. Milovala je moja bedra i osvajala toplim poljupcima, centimetar po centimetar mog tijela i sve više i više me palila.
Ona se povijala, vrtjela bokovima, mjesila svoje sise i tiho stenjala. Znala sam da se približava vrhuncu po glasnom ahhhhhh koji se prolomio iz nje. Žestoko sam je lizala želeći da što prije i što snažnije svrši. Grč obuze njeno tijelo, a klitoris pod mojim jezikom poče pulsirati. Zabih joj jezik da osjetim te slatke ugrize njene pičke. Opijena od orgazma razvezala je pareo zavezan oko njena vrata i sada je ležala predamnom heroina muških snova, potpuno predana meni. Mazila sam njeno tijelo, nabrekle grudi, grickala joj bradavice, a ona je grčevito otkopčavala šlic moje haljine kako bi me oslobodila odjeće. Predale smo se obostranom milovanju. Nježno su se dodirivale naše savršene kože, hmmm, kako je to dobar osjećaj. Grickala je moje bradavice, sisala snažno jednu pa drugu, ljubila moj torzo i lagano se primicala mojoj mačkici. Gurnula me lagano rukom u naslon trosjeda, klekla pred mene i lagano mi počela skidati gaćice. Pogledala je u moju glatko obrijanu mačkicu i fazonirani čuperak, zadovoljno raširila oči i zubima zagrizla moj mufić, u stilu “sad ću te pojesti”. Milovala je moja bedra i osvajala toplim poljupcima, centimetar po centimetar mog tijela i sve više i više me palila. Širila sam noge, izvijala tijelo, gurala svoju mačkicu bliže njenim ustima, goreći od želje za njenim poljupcem. Ona je lagano milovala moje tijelo, ljubila prepone i protezala ruke do mojih duda, grčevito ih hvatala i štipala bradavice. Tako polako se približavala mojoj pohotnici da je u meni budila životinjsku želju za zadovoljenjem nagona. Jedva sam čekala da osjetim njezin jezik na svojoj maci, da je dotakne vrelim usnama, pa da puknem od orgazma.

Već sam gotovo bila luda od želje, kad me je nabila na svoj jezik. Trnci strasti preplaviše moje tijelo i ja se u potupnosti predadoh njenom jeziku. Sisala je moj klitoris, zabadala jezik u moju rupicu i lizala me, jednostavno savršeno vodeći me nevjerovatnom brzinom prema vrhuncu. Svrših.

Nikada me niti jedan muškarac nije tako brzo i tako snažno oralno zadovoljio. No, naša igra nije prestala. Zakoračila me je na 69 i namjestila svoju mačkicu iznad moje glave. Rukom je širila svoje usmine i polako razmazivala sokove. Uživala sam u tom prizoru, u njenoj igri, pa joj se pridružih svojim prstima. Ona je dirala svoj klitoris, a ja sam joj zabadala prste u pičkicu. Izvijala je tijelo i nabijala se na moje prste, da bi zatim ponesena strašću stala strasno ljubiti moju nabreklu intimu.

Sisala mi je klitoris do one slatke boli, zabijala prste u moj anus, ponovno me vodeći do slatkog orgazma. Privukla sam je bliže ustima i sada smo obostrano izmjenjivale poljubce. Igrale smo se jezikom i prstima, prateći jedna drugu, želeći što prije doći do ponovnog vrhunca. Ponovno je svršila izvijajući prekrasno tijelo i pritišćući u grču svoju mačkicu jače na moja usta. Gurala je žestoko prste u moju rupicu i lizala me mahnito jezikom. Opet je slatki grč strasti prošao mojim tijelom. Zadovoljne, isprepletenih tijela, izmjenjivale smo posljednje poljupce.

- Majo, meni je je ovo prvi put sa ženom - rekla sam opijena dojmom.
Maja me pogledala nježno svojim dubokim plavim očima i upitala. sa zavodničkim smiješkom na usnama:
- Ali, ne posljednji? Je li malena? Smokva.com


srijeda, 10.08.2005.

Slatke zamke karnevala

Slatke zamke karnevala

| Osobna iskustva | Trudeći se pokazati joj kako sam savršen ljubavnik, lizao sam i srkao, ubadao jezikom, sisao... nije trebalo dugo i osjetio sam kako mi se bedra stežu oko lica, kako se sokovi užitka istaču u moja usta. Još sam jednom, dugim zamahom jezika slasno prešao niz obrijani venerin brijeg, pa sve do međice, a onda sam svoju ljubavnicu naprosto prenio do propinjućeg koplja i nasadio je na njega

Karnevalski šator na riječkoj Delti, u kojem sam se te subote odlučio zabaviti s društvom s posla, bio je gotovo pretijesan da primi sve koji su, maskirani zbog u tom slučaju jeftinije ulaznice, u sjajnim glazbenicima i jeftinoj pivi, tu tražili utjehu od tmurne svakodnevice. Moji kompići i ja izgledali smo, u sakoima i s kravatama, koje smo morali nositi kao uspješni referenti veletrgovine bijelom tehnikom, prilično smiješno, a u najmanju ruku, atipično za okruženje.

Zalegao sam duboko u siceve, moja vještica popela se na mene, strastveno smo se ljubili. Zašao sam joj rukom pod majicu sa stražnje strane i dirao joj donji dio leđa i početak guznog žlijeba, zatim sam je povukao naviše i halapljivo uzeo u usta sise, čvrstu gotovo četvorku, koje je sama oslobodila stege grudnjaka i ponudila ih mojim usnama i zubima.

Možda sam, zato jer sam bio jedan od drugačijih, privukao pažnju dobro zamaskirane žene tridesetih godina, ako je suditi po njezinu držanju i stasu, i po živim, frenetičnim pokretima tijela koji kao da su mamili na seks. Dama, izazovno odjevena u vješticu, uopće nije željela komunicirati riječima, već jedino gestikulacijom i govorom tijela, no uspio sam shvatiti da želi plesati samnom i naravno nisam našao niti jedan valjani razlog radi kojeg joj ne bih uslišio tu želju. Uskoro smo, poneseni karnevalskom strašću mase, ali i već stvorenim međusobnim iskričavim muško-ženskim odnosom, bili dovoljni jedno drugom, plesali smo pripijeni, moj više no polunabrekli kolac upirao je sve žešće u područje oko njezina pupka. Nije joj to smetalo, naprotiv, vrlo brzo prsti prekriveni crnom rukavicom od elastičnog materijala stezali su i otpuštale moje uzbuđeno spolovilo, dražeći ga gotovo do pred svršavanje. Kad mi je, nedugo zatim, rukom dala znak da se povučemo iz šatora ne bih to bio odbio ni u krajnjem ludilu i kao opčinjen koračao sam iza nje, vođen sigurnom rukom i njihanjem bokova s kojih nisam mogao skinuti pogled, razmišljajući pritom što se to dogodilo na nebu pa da je ovo baš mene zapalo.

Na putu do nedaleko parkiranog auta pokušao sam uspostaviti i verbalnu komunikaciju, ali bio sam ušutkan prstom na i u usta, koji sam strastveno oblizivao i usisavao. Intima kabine mog polovnog passata, parkiranog u poželjnoj sjeni drvoreda prema lučkom terminalu, činila mi se upravo i idealnim mjestom za ono što se treba dogoditi, oba prednja sjedala bila su žurno spuštena, glazba iz CD-a stvorila je savršenu jebačku atmosferu. Zalegao sam duboko u siceve, moja vještica popela se na mene, strastveno smo se ljubili. Zašao sam joj rukom pod majicu sa stražnje strane i dirao joj donji dio leđa i početak guznog žlijeba, zatim sam je povukao naviše i halapljivo uzeo u usta sise, čvrstu gotovo četvorku, koje je sama oslobodila stege grudnjaka i ponudila ih mojim usnama i zubima.

Grickao sam i cuclao natečene, krupne bradavice, usisavao u usta koliko sam najviše mogao njezinih dojki. Slušao sam kako krklja od užitka i zašao rukom pod gaćice, s trbušne strane. Skoro sam umro od strasti kad mi je do svijesti doprlo da mi prsti klize po posve izbrijanom venerinom brežuljku, tad sam se po prvi put te večeri sjetio supruge koja nikad nije htjela to za mene učiniti, supruge koja me, žurio sam se to izbaciti iz glave, sada doma čeka s večerom. Prsti su mi, najprije jedan pa onda i tri, kao da su samo za to rađeni, uklizali u raskvašenu pičkicu moje crne čarobnice i nakon samo par žešćih pokreta osjetio sam kako se grči u prvom sladostrašću.

Grickao sam i cuclao natečene, krupne bradavice, usisavao u usta koliko sam najviše mogao njezinih dojki. Slušao sam kako krklja od užitka i zašao rukom pod gaćice, s trbušne strane. Skoro sam umro od strasti kad mi je do svijesti doprlo da mi prsti klize po posve izbrijanom venerinom brežuljku
Moram je polizati, prolazilo mi je kroz glavu dok sam osjećao kako joj maca opuštajuće pulsira i počeo se podvlačiti pod nju, istodobno je podižući više prema stražnjim naslonima. Kad je shvatila što želim s oduševljenjem mi je pomogla, penjući se na koljenima, i uskoro mi je jezik bio zarobljen u njezinoj pohotnici, a ruke zabavljene masiranjem poveće oble guze. Trudeći se pokazati joj kako sam savršen ljubavnik, lizao sam i srkao, ubadao jezikom, sisao... nije trebalo dugo i osjetio sam kako mi se bedra stežu oko lica, kako se sokovi užitka istaču u moja usta. Još sam jednom, dugim zamahom jezika slasno prešao niz obrijani venerin brijeg, pa sve do međice, a onda sam svoju ljubavnicu naprosto prenio do propinjućeg koplja i nasadio je na njega. Samo nekoliko trenutaka iza toga, uz grlen urlik, sasuo sam u najpoželjniju pičkicu koju sam ikad osjetio svo svoje već uzburkano sjeme. Osjetio sam kako se pod toplim mlazovima sperme još jednom grči u orgazmu i moja partnerica i to mi je pojačalo i produžilo užitak.

Kad sam, minutu kasnije, dok su se otkucaji mog srca polako vraćali u normalu, čuo prve vještičine riječi "Doma nikad nisi tako dobar" i prepoznao glas svoje supruge, skoro sam umro od nelagode i straha... Smokva.com


utorak, 09.08.2005.

Seksi kraljica momačkih večeri

Seksi kraljica momačkih večeri

| Klasične erotske priče| I tada započne gužva. Nestrpljivi mladići, nadraženi do usijanja, obruše se na njezino golo tijelo svom žestinom. Sandra tijekom večeri nije uspjela izbrojiti koliko ih je bilo na zabavi, ali u ovim trenucima imala je dojam da ih je na stotine. Bezbroj ruku mililo je njenim tijelom, prsti kao kraci hobotnice uvlačili su joj se u pičku, anus, u usta… štipkali joj bradavice. Dlanovi su joj gnječili stražnjicu, bedra i sise… Topli, hrapavi jezici milili su joj tijelom, škakljući joj pupak, ližući joj tvrde bradavice, šumicu nad pičkicom, pičku, rupicu u guzi… Zavlačili su se u njenu vruću i vlažnu rupu, trljajući joj glatke stijenke, što je gotovo ostavilo bez svijesti

Hura! Na pomolu je tulum, Sandra veselo iskoči iz tuš-kabine. Poziv koji je primila prije nekoliko sati osvježio joj je dan. Njezin ju je menadžer obavijestio da će te večeri biti glavna zvijezda još jedne momačke večeri. Dakle, ponovo prilika da spoji ugodno s korisnim. Dobar provod, upoznavanje novih faca, višestruki jeb i pristojan honorar.

Uspravivši se u svoj veličini, Sandra palčevima zategne gumicu na tangama. Svlačila se polako, okrećući se na sve strane, nudeći na pogled svoje raskošne obline muškarcima oko stola. Pritom je prčila svoju lijepo oblikovanu stražnjicu ili isturala nabubrjeli brežuljak, diskretno im pokazujući ogoljelu i vlažnu rupu
Masirajući tijelo hranjivim losionom, djevojka se divila svom odrazu u velikome zrcalu. Visoka i vitka, bujnih grudiju i čvrste, okrugle zadnjice na kojoj bi joj pozavidjela i Jeniffer Lopez, dugih nogu lijepo oblikovanih listova i uskih bedara, s nabubrjelom umjetnički izbrijanom mačkicom. Nasmije se. Diskretna crvena šumica, stručno podšišana u obliku munje, asocirala je na elektriziran provod. Ova najnovija kreacija njezinog brežuljka zapravo je nagrada razuzdanoj gomili koja je očekuje večeras. Grleno se nasmije svojemu ozarenom liku, ne znaju ti momci koga će dobiti večeras, koga će imati priliku pojebati. Kraljicu muških tuluma koja je uspaljenija što je broj ždrijebaca veći. Sam Bog zna koliko će ih biti ove noći. Najmanje deset, uzbuđeno uzdahne. Osjeti kako joj pičkica počinje pulsirati. Za trenutak je poželjela dobro je izmasirati i na brzinu se zadovoljiti, ali se uspije sustegnuti. Ne, nikako! Na tulum mora doći odmorena, napeta i uistinu gladna dobrih kurčeva.
Otriježnjena, Sandra nastavi s masažom sve dok joj koža nije postala gipka, zategnuta i sjajna, spremna za višesatnu obradu. Potom navuče crvene tangice, fine crne čarape, odabere crvene podvezice, uske crvene cipele visokih potpetica, crveni pusteni šešir i uski crni kožni kaput koji je dosezao do koljena. Pogledavši se po zadnji put u zrcalo, zadovoljno namigne svom odrazu.
- Dobar provod, jebačice!

***
Duboko udahnuvši pred vratima iza kojih je dopirala glasna glazba i mnoštvo muških glasova, Sandra odlučno pritisne zvonce. Vrata joj otvori nasmijani svjetlokosi tip iza kojeg su izvirivale znatiželjne muške glave.

- Stigla si! - galantno rastvori vrata propuštajući je ući.
- Nadam se da sam dobrodošla - uspravnih ramena i mačkastog koraka Sandra prođe mimo zajapurenih mladića koji su zurili u nju ovješenih usana.

Dakle, jamačno ih je bilo više od deset. Kvantiteta ju je zadovoljila, ali ne i kvaliteta. Momci su bili premladi za njen ukus. Još su mirisali na mliječ i svakodnevno drkanje. Ali, što je tu je! Malo će se više pomučiti, možda ne uživati kao što je priželjkivala, i držati se one kako je svaki pimpač dobar pimpač!
- Onda, tko je ovdje gazda? - neodređeno se obrati gomili muških lica.

Visoki tamnokosi mladić kojemu nije bilo više od dvadeset dvije godine, moćno se isprsi pred njom. Bila je u pravu. Mladost koja je tek počela njušiti pičke.

- Meštar ceremonijala! - nasmije mu se. - Mladoženja?
- Tako nekako! - smiješak mu postane nesiguran.
- Hajde, što si se smrznuo. Nikoga ne ujedam. Ali, pojesti mogu! - smiješak joj je bio obećavajući. - Imaš neki plan?
- Pa… mi smo, ovaj… mi smo mislili da ćeš ti…
- Naravno da ću ja… - mazno ga prekine. - No, pristojnost mi nalaže da prvu lopticu uvijek ponudim domaćinima.
- Voljeli bismo igrati po tvojim pravilima! - oglasi se visok muški glas iz pozadine.
- U tom slučaju ne gubimo vrijeme. Noć je kratka - Sandra veselo odmaršira u dnevnu sobu.
- Zar nećeš skinuti kaput? - domaćin je prisno uhvati za ramena.
- Kad se ugrijem - izmigolji mu se.

Osjeti kako je netko okrenuo na prsi. Kako je uzima za butine i prisiljava je da klekne. Nečiji jezik dobro joj navlaži mačkicu koja se automatski otvori. Nečiji prsti bojažljivo se uvuku u njezinu pičku koja ih oduševljeno dočeka, tako da uljez bez daljnjeg dvoumljenja uvali u nju cijeli dlan. Vrtio se u njoj dok se ona njihala u ritmu njegovih pokreta, natapajući mu dlan svojim sokovima.
Dnevna se soba svidjela djevojci. Velika, ukusno namještena s nekoliko sofa, mnoštvom jastučića i velikim stolom u uglu krcatom ukusnim zalogajčićima i raznovrsnim pićem. Sve je štimalo izuzev jakog svjetla. Osim u specijalnim prigodama nikad se nije voljela izlagati prejakom svjetlu. Stoga bez pitanja pogasi sve glavne svjetiljke, ostavljajući jednu svijetloga zaslona u uglu. Prostorija namah poprimi intimniji izgled.

- Zar ovako nije bolje? - okrene se mladićima tražeći potvrdu svoga čina.
- Savršeno! - primijeti nečiji glas. - Pravo jebačko gnijezdo.
- Polako kompa, tek sam stigla - upozori ga.

Poslije malo vremena, Sandra se počela ponašati kao kod kuće. Skinuvši šešir i oslobodivši svoju crvenu džunglu, ali još uvijek u kožnjaku zakopčanom do grla, izazivajući zadivljene uzdahe, počela se prilagođavati. Prekriženih nogu, vrteći uzdignutim stopalom zarobljenom u uskoj elegantnoj cipeli i sa čašom konjaka kojega bi liznula između sendviča od kavijara i lososa, prelazila je maznim pogledom preko lica tih dječaka koji su nijemo zurili u nju, slijedeći svaki njezin pokret.

Dobro je ona znala svoj posao. Imala je trideset godina i već se davno izvještila u svome zanatu, kojega je usprkos tome još uvijek obavljala sa puno ljubavi i mašte. E, pa ni večeras neće iznevjeriti ni sebe, ni ove dječake željne pičke. Još kad upoznaju, bolje rečeno, okuse njenu, sjećat će je se za sva vremena. Naročito mladoženja. Imat će ga što naučiti! Pa neka poslije to novostečeno znanje upražnjava sa svojom budućom.

Ugrijana konjakom i ozračjem prepoznatljivog erotskog naboja,
ustavši iz naslonjača, Sandra se uputi prema sredini sobe, osjećajući na sebi zažarene poglede mladih muškaraca. Pravila se kao da ih ne primijećuje. Kao da nikoga nema u sobi osim nje i titravog glasa Roberte Fleck. Odloživši čašu na najbližu komodu, njišući kukovima, djevojka stane lijeno otkapčati kožnatu dugmad. Najgornje dugme pa milovanje vrata, pa drugo, treće, i iskakanje oslobođenih dojki. Osjeti kako joj bradavice već trnu od uzbuđenja, ali i dalje se uspijevala kontrolirati. Još jedan gumb, pa još jedan i posljednji. Raskrilivši ogrtač, zamahnute glave vrtjela se u ritmu glazbe, u crvenim tangama i crnim čarapama s podvezicama, svjesna pohotnih pogleda.

Ogrtač padne na pod. Sandra prstima stane provlačiti kroz kosu zatvorenih očiju i poluotvorenih usnica. Zaista je još uvijek ludo jarca ovo pokazivanje dok se njeni voajeri hvataju za muda i čekaju trenutak kad će konačno moći navaliti u želji da prvi u nju zabiju svoje mačeve.

- Sklonite sve sa stola - obrati se neodređeno i dalje se njišući u ritmu glazbe zatvorenih očiju.
- Stol je tvoj - nešto poslije joj dodvornički šapne nečiji prigušen glas tik do uha.

Djevojka se prisili otvoriti oči. Mladići su stajali poredani oko nje u nepravilnom luku, užarenih pogleda, s primijetila je, po kojom graškom znoja na čelu. Atmosfera je zaista zagrijana, promisli upućujući se prema stolu i nehoteć se tarući o njihova čvrsta, mlada tijela. Nijednome ne dopusti da je dotakne. Ima vremena, obećavala je pogledom.

Uspevši se na stol, nastavila se njihati lutajući rukama po obnaženim dojkama. Masirala ih je i gnječila, prinosila usnama i ljubila bradavice, palucajući jezikom po njihovim vrhovima. A kad je komešanje u njenoj publici postalo nesnosno, znala je da je došao trenutak.

Uspravivši se u svoj veličini, Sandra palčevima zategne gumicu na
tangama. Svlačila se polako, okrećući se na sve strane, nudeći na pogled svoje raskošne obline muškarcima oko stola. Pritom je prčila svoju lijepo oblikovanu stražnjicu ili isturala nabubrjeli brežuljak, diskretno im pokazujući ogoljelu i vlažnu rupu.

- Šta imaš dobru pičku!
- Šta ti je glatka i vlažna!
- Kad ćeš nam je dopustiti dirati?
- Mogu li je pomirisati?
- A okusiti?

Tipična dodvoravanja uzavrelih mladih kurčeva, sretno je razmišljala. Spusti se na koljena. Odluči poljubiti najbližega. Zaturi mu jezik duboko u usta, osjećajući kako ovaj poseže za njenim dojkama. I već su nečije druge ruke na njenim guzovima. Pa na bedrima. Netko joj miluje anus. Nečiji prsti stidljivo pronalaze put do njene stidnice. Uzdasi su sve glasniji. Ako ovako nastave, rastrgat će je. Uspravi se na koljenima, nježno odmičući splet ruku oko sebe.

- Kurčeve na stol! - zapovijedi im.
Oni, jedva dočekaše. Začuje se užurbano, nervozno potezanje smičaka, prigušen smijeh i natjecanje tko će prvi svoga pimpača položiti na stol.

-Bože, što ste dobri! Sve jedan ljepši od drugoga! - iskreno prizna Sandra, ostavši zadivljena veličinom i napetošću ponuđenog asortimana. Odavna nije vidjela toliko mladih a impozantnih kurčeva okupljenih na jednom mjestu. Nije joj trebalo puno. Ponovo se nagnuvši svojski prione poslu. U usta je uzimala svakoga posebno da ga dobro okusi i procijeni njegovu vrijednost. Pušila je i fafala, drkala usnama i jezikom to ustreptalo ružičasto meso koje je uzbuđujuće slinilo ostavljajući joj u ustima slankasti okus.

- Bože, što ste dobri… - mrmljala je izmjenjujući ih po ustima, tepajući im i nadražujući ih svojim hitrim, vještim jezikom.
Pomicala se sporo u krug, a pimpači su se redali i redali, opet i opet sve tvrđi i sve vlažniji.
- Ajme, svršit ću! - zacvili jedan drhtavi glas.
- Da se nisi usudio! - Sandra podigne glavu, zamjenjujući usta prstima kako se njen trenutni pijetao ne bi osjetio prikraćen. - Želja mi je da svršite svi zajedno. Ali, kad ja to budem željela. Slušajte me, slijedite me, i, vjerujte, nećete požaliti. Jer, ako niste do sada znali, ja sam kraljica muških tuluma. Dragi moji jebači, imali ste sreću odabrati pravu!

Prostorijom se stanu razlijegati još žešći i glasniji uzvici i stenjanja. Sandra ih je drkala da se prašilo i zaista je bio izazov ne prosuti svoju mliječ po njenom lijepom licu. No, ona, prokušana zavodnica, osjetila je kad su momci stigli do točke vrenja, zato ispljunuvši jedan od nabreklih, slinavih kurčeva iz usta, zapovijedi im:
- Tucite me!
- Čime?
- Vašim batinama, naravno! - pa se izvali na leđa.

Njeni marljivi učenici nisu oklijevali ni trenutka. Uhvativši svoje nabrekle batine stali su je tuči od glave do pete. Po kosi, nosu, razjapljenim usnama, vratu, dojkama, trbuhu, mačkici, po butinama, listovima, tako su je nemilosrdno batinali da se sve orilo od stenjanja.

Krajičkom oka djevojka primijeti kako nekolicina njih između udaraca mahnito nateže svoje pijetlove. Nasmije se u sebi. Zaista su mladi i nestrpljivi. E, pa neće ih više mučiti.
- U redu je momci! Bila sam prema vama zločesta i s razlogom ste me dobro izmlatili.
- Zašto zločesta? Kako zločesta? - soptali su.
- Pa… cijelu se večer samo poigravam s vama? Zar vam nisam dopustila da uživate u mojoj raskoši, ali samo pogledima? Nikakvog diranja, ni ljubljenja, izuzmemo li vaše prekrasne kurčeve koji su našli utočište u mojim vrućim ustima. Ali, kurci su vam čudna stvorenja. Znaju uživati samo za sebe. Zato momci na posao, vrijeme je da me iskoristite do kraja. Dokle god seže vaša mašta! Na raspolaganju vam je svaki djelić moga tijela. Ljubite me, sisajte, razvlačite me, grizite, jebite, ližite, pojedite me… Moje tijelo neka bude vaš nepresušan izvor.

Dok im je davala upute Sandra je sa sebe smakla podvezice, cipele i čarape kako bi im u cijelosti prepustila svoje tijelo.
Skinuvši se sa stola, onako gola i podatna lijenim se korakom uputi prema sredini sobe. Mladići koji su se već bjesomučno razodijevali, slijedili su je bez riječi. Sandra odabere velik mekan tepih pa se ispruži po njemu, raširivši noge, i uzdignutih ruku koje su mamile pozove svoje jebače.

Žvalila je oba istovremeno, trljajući jezikom i pokretima usana jedan o drugi, što izazove nove salve stenjanja. Ostali se naravno, nisu ulijenili i dalje joj se marljivo zabijajući u nezasitnu bezdanku. Osjećajući da joj se tijelo počinje tresti i grčiti, krajičkom svijesti, uspjela je viknuti:
- A sad me blagoslovite svojim sokom!
- Hajde, navalite dragi moji i ispunite mi svaku prokletu rupu.
I tada započne gužva. Nestrpljivi mladići, nadraženi do usijanja, obruše se na njezino golo tijelo svom žestinom. Sandra tijekom večeri nije uspjela izbrojiti koliko ih je bilo na zabavi, ali u ovim trenucima imala je dojam da ih je na stotine. Bezbroj ruku mililo je njenim tijelom, prsti kao kraci hobotnice uvlačili su joj se u pičku, anus, u usta… štipkali joj bradavice. Dlanovi su joj gnječili stražnjicu, bedra i sise… Topli, hrapavi jezici milili su joj tijelom, škakljući joj pupak, ližući joj tvrde bradavice, šumicu nad pičkicom, pičku, rupicu u guzi… Zavlačili su se u njenu vruću i vlažnu rupu, trljajući joj glatke stijenke, što je gotovo ostavilo bez svijesti.

A ona je stenjala, previjala se, nasumce hvatala te glave, ruke, prste, tvrde kurčeve, već što joj se našlo pod rukama i ljubila ih, milovala, gladila, tepala im, sisala ih… ječući od užitka.
- Hajde dobri moji… pojebite me da popizdim… - stenjala je molećivim glasom.

Osjeti kako je netko okrenuo na prsi. Kako je uzima za butine i prisiljava je da klekne. Nečiji jezik dobro joj navlaži mačkicu koja se automatski otvori. Nečiji prsti bojažljivo se uvuku u njezinu pičku koja ih oduševljeno dočeka, tako da uljez bez daljnjeg dvoumljenja uvali u nju cijeli dlan. Vrtio se u njoj dok se ona njihala u ritmu njegovih pokreta, natapajući mu dlan svojim sokovima.

Zatim za jedan kratak trenutak osjeti kako je prazna i šuplja, kako joj hladan zrak ulazi u razjapljenu rupu da bi se već prvi kurac sjurio u nju. Stali su je jebavati svi od reda, nestrpljivo čekajući svoj red. Zaista su premladi, i još puno moraju učiti.
- Zar vas nisam upozorila na ostale moje rupe? Zar ste pored vruće rupice moje pohotne mačkice već zaboravili kako su slatka moja usta?
Napučivši usne, stane ih oblizivati.
- Hajde, tko će prvi?
I već su se dvojica najsnalažljivih, s uperenim pimpačima u rukama, borili za njena usta.
- Polako, ima mjesta za obojicu.

Žvalila je oba istovremeno, trljajući jezikom i pokretima usana jedan o drugi, što izazove nove salve stenjanja. Ostali se naravno, nisu ulijenili i dalje joj se marljivo zabijajući u nezasitnu bezdanku. Osjećajući da joj se tijelo počinje tresti i grčiti, krajičkom svijesti, uspjela je viknuti:
- A sad me blagoslovite svojim sokom!

Većina jedva dočeka Sandrinu novu zapovijest. Osjetila je kako joj se pička puni gustom tekućinom. Iz prve, druge, treće pumpe. I ova dvojica što ih valja po usnama nisu daleko. Da, evo, stiže, oslobađaju se i oni. Uz glasno uzdisanje svršili su joj istovremeno, u paru, po ustima, licu, očima, dok je ona požudno ispijala njihove posljednje kapi.

Bjesomučno svršavanje se nastavljalo. Mladići su neobuzdano nastavljali po njoj i u njoj prosipati svoje toplo sjeme, dok se ona mokra i ljepljiva savijala u vlastitom, sladostrasnom grču. Bio je to jedan od najjačih orgazama ikada doživljenih. Ne, vara se, bilo ih je nekoliko. Svršavala je i svršavala, nadahnutom snagom mladosti što se kočoperila u njoj, što se zabadala u nju i dovodila je do ludila.

Kad je konačno došla k sebi i otvorila oči, oko nje su ležali goli, zadovoljni mladići. Svi su je zaljubljeno gledali. Neki od njih već su ponovo počeli draškati svoje neumorne pijetlove. Neki su se češkali po jajima pogleda prikovana na njenu razjapljenu pičku. Momci su se uistinu pokazali izvanrednom potrošnom robom. I zato zaslužuju nagradu.

Lijeno ustavši s tepiha, šireći oko sebe uzbudljiv jebački miris, Sandra krene prema kupaonici.
- Vrijeme je da se osvježim. A onda predlažem da sve ovo ponovimo još jednom. Ali ovog puta, gratis!

Pritvorivši vrata kupaonice, tako da je mogu gledati kako se tušira, a prije nego je okrenula slavinu, djevojci nije promaknuo nečiji urotnički glas:
- Momci, ženim se već sljedećeg mjeseca. U to vas ime pozivam kod mene na momačku večer. U potpuno istom sastavu! Smokva.com


ponedjeljak, 08.08.2005.

Dario, 38 godina, arhitekt

Dario, 38 godina, arhitekt

| Osobna iskustva | Otvorio sam usta i ispružio jezik, jer to je jedino što sam tog trenutka mogao učiniti, a on, taj jezičac sam je našao put i ušao u njezin ružičasti rascvali pupoljak. Čuo sam je kako glasno kaže da nas oboje želi od prvog trenutka kada nas je ugledala. Dok sam je obrađivao jezikom, Ingrid se zaposlila oko Dubravke koja je još uvijek bila u bunilu, nekakvom besvjesnom stanju, ni na nebu ni na zemlji, u carstvu koje graniči s javom i snom.

Moja je ruka lutala krevetom dotaknuvši Dubravku. Njezino uspavano, ali toplo tijelo uzbudilo me po tko zna koji put u rano praskozorje. Istraživanje je, po običaju završilo na najslasnijem dijelu njezina tijela. Dubravka na to nije ostala ravnodušna već se u snu okrenula prema meni i namjestila se na bok kako bi moji prstići mogli što bolje kružiti njezinom mačkicom dok spava. To noćno dirkanje nikada me ne ostavlja ravnodušnim jer u mraku spavaće sobe u glavi mi se roje brojne misli pa je i seks poslije toga sasvim drugačiji.

Dubravka je još uvijek lijepo reagirala na moje milovanje i lagano se budila iz sna. Svojom me rukom počela doticati i to nepogrešivo u područje moje muškosti. Njezina sve veća napetost lagano se prenosila na mene i bilo je pitanje trenutka kada ćemo se spojiti u čarobno klupko strasti. No, već dobrano uzdignuto koplje našlo se u njezinoj ruci te smo se nastavili strastveno milovati. Primičući se jedno drugome počeli smo se ljubiti. Bio sam raspaljen, pohotan, narajcan, nadražen i bestidan, a užitak mi je potpuno pomračio misli. Njezina ruka silovito je stiskala moj ud, gotovo do bola, a tada sam bio spreman počiniti i najveće ludosti i najsmionije stvari samo ako bi to još jače pojačalo užitak.

Opkoračila me, jednostavno je sjela na moje lice i to ne brinući što mi i nos i bradu gura u svoje vruće, već nadraženo međunožje. Otvorio sam usta i ispružio jezik, jer to je jedino što sam tog trenutka mogao učiniti, a on, taj jezičac sam je našao put i ušao u njezin ružičasti rascvali pupoljak. Čuo sam je kako glasno kaže da nas oboje želi od prvog trenutka kada nas je ugledala. Dok sam je obrađivao jezikom, Ingrid se zaposlila oko Dubravke koja je još uvijek bila u bunilu, nekakvom besvjesnom stanju, ni na nebu ni na zemlji, u carstvu koje graniči s javom i snom.
Slučajno se osvrnuvši prema vratima ugledao sam Ingrid. Susjedu s trećega kata koja se pojavila na ulazu u sobu. Stajala je nepomično promatrajući nas u našem užitku. Jednom je svojom rukom stezala svoje krupne i nabrekle dojke, a drugom se rukom dražila između svojih raširenih nogu. U mraku sobe, jasno se vidjela njena ruka kako se pomiče naprijed-nazad, pa kako se gura dublje, očito je bila odlučna u namjeri da prstom zađe u svoj otvor. Ulična rasvjeta taman je obasjavala laganom svjetlošću taj lijepi prizor. Nimalo se nisam prenuo, niti se zaustavio njezinom nazočnošću u našoj sobi. Štoviše, kao da me njezino prisustvo još jače raspalilo.

Postao sam još neobuzdaniji, i još sam se jače rukom zabio u Dubravku i to tako silovito da je zastenjala. Ingrid nam se sve više približavala, nadvila se nad mene te me poljubila. Gurnula mi je jezik duboko u usta, i preuzela svu moju incijativu. Opkoračila me, jednostavno je sjela na moje lice i to ne brinući što mi i nos i bradu gura u svoje vruće, već nadraženo međunožje. Otvorio sam usta i ispružio jezik, jer to je jedino što sam tog trenutka mogao učiniti, a on, taj jezičac sam je našao put i ušao u njezin ružičasti rascvali pupoljak. Čuo sam je kako glasno kaže da nas oboje želi od prvog trenutka kada nas je ugledala. Dok sam je obrađivao jezikom, Ingrid se zaposlila oko Dubravke koja je još uvijek bila u bunilu, nekakvom besvjesnom stanju, ni na nebu ni na zemlji, u carstvu koje graniči s javom i snom.

Djeličkom oka vidio sam kako se Ingrid zabavlja. Podigla je svoju stražnjicu s mog lica tako da sam mogao uživati u prekrasnom prizoru. Zadignula je Dubravkine noge i vješto ih postavila na svoja ramena. Vidio sam kako njezine ispružene vitke nožice lagano pulsiraju dok Ingrid prinosi njezinu stražnjicu svojim ustima, kako rukama širi njezine čvrste polutke i kako jezikom ulazi u anus. Preplavljen sladostrašću gotovo mi se pomračila svijest. Ingrid je nakon zabijanja jezika u anus moje supruge zahtijevala da ga i ja obradim i to na više načina. Najprije sam morao poljubiti čmar, a potom ponoviti sve one slatke pokrete ulaska jezikom u njega. Uzela je moju ruku te najprije jedan, a poslije i dva prsta moje ruke ugurala u Dubravkinu stražnju rupicu. Za to se vrijeme Ingrid samozadovoljavala i pucala od užitka.

Nedugo potom, uhvatila me za ud i namjestila ga na ulaz u sočnu zadnjicu. Nekoliko pokreta karlicom, i moj se kopljanik našao u guzi. Nedugo potom pukao sam od užitka. Rafalno. Pukla je i Dubravka koja očito više nije spavala već se i ona dirala rukom po mačkici. Ingrid nije željela svršiti već se lagano iskradala iz sobe. Padajući na krevet iscrpljen pored Dubravke ubrzo sam utonuo u san. From Smokva.com


nedjelja, 07.08.2005.

Izazov strepnje

Izazov strepnje

| Osobna iskustva| Nabijao joj se sve brže u usta, a potom izvadio batinu i dao joj znak da mu se okrene leđima i rukama osloni o stolicu. Poslušala ga je izbacujući stražnjicu prema njegovu kurcu. Podigao je hitro njenu suknju i utjerao joj ga kratkim pokretom. Teško je uzdahnula, poželjevši vrisnuti, ali smiren glas njenog muža u drugoj prostoriji podsjetio ju je na okolnosti.

Kakva vrućina u utrobi... Osjećala je vruć neznančev pogled na grudima sakrivenim tek gotovo providnom košuljom i poželjela da se nalaze drugdje, ne u prezagrijanoj čekaonici gradske bolnice, jer, iako je prostorija bila prazna, mogao je ući bilo tko. Poželjela je i da nije njen muž osoba čiji je smiren glas ispunjavao susjednu prostoriju, odnosno doktorov ured... Ali bilo je tako i ostalo joj je samo uzvratiti pogled, promotriti golem nabor na neznančevim hlačama i vizualizirati tu moćnu spravu koja je nabor uzrokovala.

Kada je on polako ustao, postidjela se svog nestašnog pogleda misleći - neugodno mu je, odlazi nekamo da se ne izlaže njenim bestidnim očima...

Neznančev penis punio ju je žestokim kretnjama, dok su muškarčevi dugi prsti već rovali po njenom čmaru čineći da se osjeća poput kurve u rukama napaljenog svodnika. Grčevito je obavijala vaginalne mišiće oko njegova uda, a on ih je razarao divljim ubodima. Otpor vlažnog šupka savladavao je još lakše, uvaljujući joj prste do korijena.
Nekamo? Ali, on nije odlazio, ne, on je dolazio, približavao joj se nevjerovatno smjelo, otkopčavajući hlače u hodu, tako da se u času kad joj se sasvim približio njegov džinovski kurac već klatio pred njenim licem. Poželjela je povući se unatrag, reći nešto - ipak je ozbiljna žena. Jedno su maštarije, drugo je varati muža... Ali! Kada će ponovo moći uživati u ovakvoj situaciji? U stvarnoj opasnosti, u golemom kurcu, u tihoj igri... I potpuno mehanički primila je pijetla u usta oblizujući ga isprva stidljivo, a potom žešće, posesivnije. Uzbuđivali su je lagani udarci njegovih jaja o bradu, težak miris i ritmičko milovanje kurca o nepce... Koliko je bila sretna što ima suknju, a ne hlače... Kliznula je rukom gotovo nagonski među prepone i uronila dva prsta u vlažnu pičkicu, iz koje je potekao slap sluzi.

Nabijao joj se sve brže u usta, a potom izvadio batinu i dao joj znak da mu se okrene leđima i rukama osloni o stolicu. Poslušala ga je izbacujući stražnjicu prema njegovu kurcu. Podigao je hitro njenu suknju i utjerao joj ga kratkim pokretom. Teško je uzdahnula, poželjevši vrisnuti, ali smiren glas njenog muža u drugoj prostoriji podsjetio ju je na okolnosti.

Neznančev penis punio ju je žestokim kretnjama, dok su muškarčevi dugi prsti već rovali po njenom čmaru čineći da se osjeća poput kurve u rukama napaljenog svodnika. Grčevito je obavijala vaginalne mišiće oko njegova uda, a on ih je razarao divljim ubodima. Otpor vlažnog šupka savladavao je još lakše, uvaljujući joj prste do korijena.

"Ne, iza..." tiho je dobacila nepoznatom jebaču, na što je on izvadio penis iz proširene pičke i utrpao ga u njen anus. Znao je da mu se ne može opirati bez da skrene pažnju muža na sebe i to je obilno iskoristio rasturajući njenu guzu neukrotivim kurcem. Uzaludno je pokušavala stisnuti šupak i izbaciti ga, a potom se prepustila njegovim nasrtajima.

Svršio je u nju, a potom ju posjeo na stolicu raširenih nogu, i, odlučan da joj se oduži, uronio lice među njene noge. Nakon svega nekoliko užurbanih pokreta njegova jezika po klitorisu, svršila je.

Odmah potom on je otišao na toalet, a ona je poravnala kosu i haljinu i spremila se da dočeka muža. Izašao je nakon nekoliko minuta i dobacio joj:

"Hej, dušo, idemo odavde. Nakon ovakvog mučenja, jedini lijek je dobra ševa..." From Smokva.com

07.08.2005. - 12:58 - Komentari (1) - Isprintaj - Erotske priče | Izazov strepnje

subota, 06.08.2005.

Umjetnica seksa

Umjetnica seksa

| Klasične erotske priče| Gurnuh joj svoju kitu i osjetih lagani otpor - bila je nevina straga. Podigoh je od stola i nabih joj kitu svom snagom u njenu mačkicu. I pičkica joj je bila savršena - mokra, vruća i izgleda vječno spremna. Nabijao sam joj kurac do jaja, pridržavajući je za bokove. Ona je u ritmu moje jebačine pušila Davidu. Tada su se njegovi sokovi počeli prelijevati preko njenih ćulnih usana. Napalih se na to kao zvijer i počeh se još žešće nabijati u nju, dok se ona grčila i izvijala. Kurac mi je pucao od zadovoljstva i napokon svrših po njenim leđima.

Sreli smo se u likovnoj radionici. Došla je negdje sredinom tečaja, pomalo sramežljivo ušla i pozdravila samo predavača. Stajala je platno ispred mene i mislio sam u početku da me nikada neće primijetiti. Nosila je ležernu odjeću, ispod koje su se jasno nazirale tanga gaćice, i nikada nije nosila grudnjak. Volio sam gledati njene guzove i gustu crvenu kosu, tjednima sam drkao i maštao kako svršavam po njenim leđima. Jednog dana okuražio sam se i prišao joj.

- Ja sam Boris.
- Milena, drago mi je
- Vidim ide ti - započeo sam neobavezan razgovor nakon kojeg je uslijedio poziv na kavu. Prihvatila je sa smiješkom i tad primjetih da ima prekrasne usne i kurvinjski pogled. Otišli smo do obližnjeg caffea, popili piće i u razgovoru izvrtili sve informativne teme. Na sljedećim satovima pozdravljala je i mene i redovito poslije tečaja odlazila sa mnom u kafić.

Ostavio je boje i prišao. Kurac mi se već hajdučki pobunio. Izvadih ga i ona ga odmah primi u ruke, lizala mi je jaja i lagano se jezikom približavala glaviću kojeg potom pohlepno proguta. Pušila je tako dobro, kao da je barem deset godina zarađivala na tome. Stenjala je, uživala i gledala me ravno u oči. Tada se uključio David, skinuo joj gaćice i pohotno stao lizati njenu napaljenu pičkicu. U njenim očima zabljesnula je strast i stane mi ga još vatrenije sisati. David se sve jače palio. Napokon, njegov je kurac izgubio strpljenje. Izvadio je svoju batinu - uistinu vrijednu ženskog divljenja - raširio joj noge i stao se trljati o njen klitoris. Čitav zrak mirisao je na ševu i tempere. Ona se pohotno uvijala i stenjala.
Bio je utorak kada je naš predavač dobio sina i s tečaja otrčao ravno u rodilište. Nas nekolicina ostala je dovršiti mrtvu prirodu koju smo upravo slikali. Grupica se polako razilazila i na kraju smo ostali nas troje. Jedan naš kolega, negdje oko 35 godina, nikako nije odlazio. Naposlijetku je prišao Mileni i više razgledavao nju nego li sliku.

- Ja sam David.
- Milena, drago mi je.
- Lijepo slikaš. Dobro ti je ispala ta banana.
- Hvala - odgovorila je sa smiješkom.- Volim to raditi.
- Ja više volim aktove, nego li mrtvu prirodu. Volim tijela. Recimo volio bih nacrtati tvoj akt, vrlo si lijepa.
Ona se zavodljivo smješkala, a ja sam kipio od njegove moronske šprehe. Nastavili su pričati i nešto su se hihotali. Od bijesa nisam više mogao slušati pa sam izašao van zapaliti cigaretu. Nakon desetak minuta kad sam se vratio, shvatio sam da ju je zbario. Govorio joj je šapatom nešto na uho, ona je gledala u mene svojim kurvinjskim pogledom i samo se smješkala. Potom je sjela na stol na kojem je stajalo voće, skinula hlače i majicu i zauzela poluležeću pozu. Tip je stajao iza platna i pripremao boje.

- Borise, David će me slikati. Hoćeš li i ti?
- I ja bi te - rekao sam i mislio sam upravo to, a po njenom smiješku vidio sam da joj nije krivo.
- I David bi me - rekla je u šali.
- Pa, Davide hoćemo li je.

Ostavio je boje i prišao. Kurac mi se već hajdučki pobunio. Izvadih ga i ona ga odmah primi u ruke, lizala mi je jaja i lagano se jezikom približavala glaviću kojeg potom pohlepno proguta. Pušila je tako dobro, kao da je barem deset godina zarađivala na tome. Stenjala je, uživala i gledala me ravno u oči. Tada se uključio David, skinuo joj gaćice i pohotno stao lizati njenu napaljenu pičkicu. U njenim očima zabljesnula je strast i stane mi ga još vatrenije sisati. David se sve jače palio. Napokon, njegov je kurac izgubio strpljenje. Izvadio je svoju batinu - uistinu vrijednu ženskog divljenja - raširio joj noge i stao se trljati o njen klitoris. Čitav zrak mirisao je na ševu i tempere. Ona se pohotno uvijala i stenjala.

Stavio sam kitu na njene vlažne guzove i lagano ju palio po drugoj rupi. Gurnuh joj svoju kitu i osjetih lagani otpor - bila je nevina straga. Podigoh je od stola i nabih joj kitu svom snagom u njenu mačkicu. I pičkica joj je bila savršena - mokra, vruća i izgleda vječno spremna. Nabijao sam joj kurac do jaja, pridržavajući je za bokove.
Gledao sam taj uzbuđujući čin i palio se više nego ikada. Uhvatio ju je za butine, svojom batinom tražio njenu rupu i potom se, nakon nekoliko plitkih uboda, snažno zabio u nju. Izvinula je svoje prekrasno tijelo poneseno strašću, držeći se još uvijek za moj kurac. Uhvatih je za narajcane bradavice i počeh je milovati po grudima. Imala je divne, čvrste sise i prelijepu kožu. David je bio napaljen k'o bik - mahnito ju je ševio.

Ona se puteno predavala tom užitku. Nakon njenog žestokog grča David je izvadio svoju batinu i zamjenismo mjesta. Primio sam je za bokove i okrenuo je potrbuške. Stavio sam kitu na njene vlažne guzove i lagano ju palio po drugoj rupi. Gurnuh joj svoju kitu i osjetih lagani otpor - bila je nevina straga. Podigoh je od stola i nabih joj kitu svom snagom u njenu mačkicu. I pičkica joj je bila savršena - mokra, vruća i izgleda vječno spremna. Nabijao sam joj kurac do jaja, pridržavajući je za bokove. Ona je u ritmu moje jebačine pušila Davidu. Tada su se njegovi sokovi počeli prelijevati preko njenih ćulnih usana. Napalih se na to kao zvijer i počeh se još žešće nabijati u nju, dok se ona grčila i izvijala. Kurac mi je pucao od zadovoljstva i napokon svrših po njenim leđima.

Poslije toga više nisam viđao Milenu, nije dolazila na tečaj. I David i ja bili smo pomalo tužni zbog toga. A, onda jednog dana došao je David.

- Borise, da te upoznam ovo je Ana... From Smokva.com

06.08.2005. - 21:13 - Komentari (0) - Isprintaj - Erotske priče | Umjetnica seksa

Prljave strasti

Prljave strasti

| Lezbijske priče | Prvi val orgazma obuzeo ju je iznenada pa se morala pridržati za zid da bi ostala na nogama. Lina nije prestajala pa je Rozi ubrzo krenula prema novom zadovoljenju., na novo orgazmičko putovanje. Nije željela ovaj put svršiti bez Line. Podigla ju je ispred sebe. Sada su opet stajale jedna nasuprot druge. Bez puno pripreme gurnula je Lini prst u njezinu tamnu pećinu i na slijepo je počela istraživati njezine pukotine. Lina joj je uzvratila uslugu pa su se namjestile tako da mogu najlakše zadovoljavati jedna drugu.

Publika je urlala. Djevojke su se valjale i borile u blatu, prskalo je na sve strane, atmosfera je bila užarena. Skliska blatna tijela sudarala su se uz pljackav seksi zvuk. Vješto su se izbjegavale i izvježbano izvodile skladne poteze, služeći se publici nepoznatim trikovima. Jedna je morala pobijediti pa je prema unaprijed određenom rasporedu danas bolja bila Paklena Rozi. Vruća Lina prepustila se njenim rukama i završila na leđima u blatu. Publika je u deliriju divljala i skandirala.

Obuhvatila je jednu rukom i prignula glavu, oblizujući je kao da liže sočnu voćku. Uhvatila je bradavicu zubima i nježno je zagrizla. Jezikom ju je draškala, dok je slobodnom rukom prelazila po drugoj bradavici. Polako je spuštala ruku prema Rozinom raspuknuću, a ona je lagano raširila noge prepuštajući joj se. Prstom joj je dotaknula klitoris, što je izazvalo dubok Rozin uzdah
Krenule su u svlačionicu dok se blatna masa cijedila niz njihova gola tijela. Grudi su im poskakivale, a kapi blata klizile su niz sočne okrugle sise. Voljele su svoj posao, iako je bio doslovno "prljav". I voljele su jedna drugu. Poljubile su se čim su za sobom zatvorile vrata svlačionice. Bile su same i to su uvijek znale iskoristiti. Ljubile su se onako blatne jedva dolazeći do daha. Pustile su vruću vodu stojeći ispod tuša; nastavile su se ljubiti dok se blato ispiralo s njih. Lina je Rozi naslonila na zid prikucavši je uz njega, čvrsto je držeći za guzu. Uvlačila joj je jezik, gurala joj ga sve dublje u usta. Obje su stenjale od strasti koja ih je obuzimala. Kemija koja je postojala između njih od prvog dana bila je još uvijek izuzetno jaka. Grlile su se grčevito kao i kad su prvi put vodile ljubav. Pustila joj je oble čvrste guzove i uhvatila je za grudi, nježno ih je mazila ispirući i posljednje tragove blata s njih.

Obuhvatila je jednu rukom i prignula glavu, oblizujući je kao da liže sočnu voćku. Uhvatila je bradavicu zubima i nježno je zagrizla. Jezikom ju je draškala, dok je slobodnom rukom prelazila po drugoj bradavici. Polako je spuštala ruku prema Rozinom raspuknuću, a ona je lagano raširila noge prepuštajući joj se. Prstom joj je dotaknula klitoris, što je izazvalo dubok Rozin uzdah. Naslonjena na zid otvarala joj se poput do kraja rascvalog cvijeta. Vješto joj je rukom obrađivala procijep vlažan i uzdrhtao. Kleknula je pred nju, glavu joj utisnula u svilenkaste dlačice. Jezik je odmah pronašao svoj put do točke G, vješto vodeći Rozi prema sve većem užitku. Noge su joj klecnule dok se ugoda širila njezinim tijelom.

Bez puno pripreme gurnula je Lini prst u njezinu tamnu pećinu i na slijepo je počela istraživati njezine pukotine. Lina joj je uzvratila uslugu pa su se namjestile tako da mogu najlakše zadovoljavati jedna drugu. Ruke su im se sudarale, dok su se frenetično zadovoljavale prstima. Ljubile su se, gurkajući se i tarući grudima, a šum vode zaglušivao je njihove uzdahe i jecaje zadovoljstva
Prvi val orgazma obuzeo ju je iznenada pa se morala pridržati za zid da bi ostala na nogama. Lina nije prestajala pa je Rozi ubrzo krenula prema novom zadovoljenju., na novo orgazmičko putovanje. Nije željela ovaj put svršiti bez Line. Podigla ju je ispred sebe. Sada su opet stajale jedna nasuprot druge. Bez puno pripreme gurnula je Lini prst u njezinu tamnu pećinu i na slijepo je počela istraživati njezine pukotine. Lina joj je uzvratila uslugu pa su se namjestile tako da mogu najlakše zadovoljavati jedna drugu. Ruke su im se sudarale, dok su se frenetično zadovoljavale prstima. Ljubile su se, gurkajući se i tarući grudima, a šum vode zaglušivao je njihove uzdahe i jecaje zadovoljstva.

Pogledale su se svjesne da su na istom nivou uzbuđenja, sasvim blizu svršavanja. Obje su ubrzale dobro savladanu igru prstima pa ih je orgazam preplavio gotovo u istodobno. Zajedno su se tresle obuzete vrhuncem strasti. A onda ju je Rozi okrenula leđima prema sebi tražeći da se naguzi ispred nje. Sa stražnje strane dočepala se njene pičke i oblizala Linine preostale sokove. Lina se oslonila rukama na zid s guzom visoko u zraku . Rozi je oblizivala njezin rosni pupoljak nudeći joj još jedno olakšanje. Nije joj trebalo puno, Lina je stenjala tražeći da ubrza jezičnu igru, a onda kriknula svršavajući .

Morale su se požuriti jer je sljedeća borba bila pri kraju. Nježno su se zagrlile, ljubile i mazile, još malo uživajući u ljubavi i bliskosti. Kada je borba završila njih dvije su već bile spremne za odlazak. Nitko u muškoj publici nije ni slutio da je njihovo prijateljstvo tako jako i čvrsto. From Smokva.com

06.08.2005. - 14:32 - Komentari (0) - Isprintaj - Erotske priče | Prljave strasti

petak, 05.08.2005.

Nasađena na kitu maturanta

Nasađena na kitu maturanta

| Iskustva vatrenih dama | Marin je prstima držao picu raširenu i pružio joj svoj jezičac. Milovao me nježno i nesigurno, no ta nesigurnost ubrzo je prešla u energičnost i strast. Ljuljala sam bokovima i gurala pizdu na njegov jezik, već sam bila sva mokra, koliko me mali uzbudio. "Mmm... divno ti to ide... a ja bih sada tako htjela kušati tvoj kurac, puknut ću ako ti ga ne popušim!"

Biti samostalna, neudana, ambiciozna žena u kasnim tridesetima zaista ima svojih čari. No, naravno, postoji i druga strana priče, ona u kojoj vlada tišina u stanu; dosadna kišovita jutra, iritantan zvuk televizije koja pokušava ispuniti prazninu. Ladice natrpane svim mogućim erotskim pomagalima kao da skupljaju prašinu jer sam odavno shvatila da nikakva plastika ili guma ne može zamijeniti pravo, toplo, žilavo ljudsko meso. A takvih sam u posljednje vrijeme, zbog prenatrpanog rasporeda, dobivala sve manje i manje.

Jedno sam lijeno nedjeljno poslijepodne otvorila bocu uvoznog viskija, nasula poprilično preko uobičajene granice i naslonila se na ogradu balkona. Ljudi su migoljili na sve strane, blagi povjetarac lahorio mi je tkaninu kućne haljine po mekoj koži. Točno ispred zgrade nalazilo se košarkaško igralište na kojem je nekolicina maturanata iz kvarta nabijala loptu. Prepoznala sam među njima snažne konture malog Marina, slatkog i snažnog mladca još neprocvijetale ljepote.

Odlučila sam krenuti u akciju, zadigla sam haljinicu i popela se na Marinovo krilo. Zajahala sam ga i meku, okruglu guzu spustila na njegove prepone u kojima se ukrućena batina već neko vrijeme borila sa čvrstim trapericama. Zadrhtao je i jedva disao. Otkopčala sam mu košulju i prislonila svoje sise na njegova dječačka prsa. Gledao me u oči kao hipnotiziran. Uzela sam njegove ruke i položila ih na svoje gole guzove.
"Mijesi mi guzu, da mi se pičkica ovlaži od tvog dodira!"
"Hej, Marine!" viknula sam, a crnokosi mladić pogledao je u mom smjeru. "Budi srce pa mi skoči do dućana po crveni Marlboro!"
Mahnuo mi je rukom i odlepršao do trgovine. Ušla sam u stan, stala pred ogledalo i dobro se promotrila. Haljina od ružičastog prozirnog tila dosezala mi je do zglobova, ali se dobro nazirala čupava mačkica, uredno izbrijana u oveći trokutić, te tamnoružičasti kolobari i stršeće bradavice. Kroz nekoliko trenutaka začula sam zvono na vratima. Još sam jednom bacila pogled u ogledalo i uputila se u hodnik otvoriti vrata. Iskreni osmijeh na Marinovom licu davao mi je samopouzdanje.

"Uđi, Marine, da ti dam novce za cigarete."
Samo je kimnuo glavom, a pogled mu je šarao preko mojih sisa, koje su se tresle s kretnjama tijela.
"Sjedni na kauč i raskomoti se. Je li Marine, što ti misliš, je li ova haljina ipak malo preprozirna? Mislim vidi li se ono što se ne bi smjelo vidjeti?"
"Ne, gospođo Kovač, mislim da je haljina u redu."
Jadničak mi nije uspio ni gledati u oči dok mi se obraćao koliko me oblizivao pogledom. Zaljuljala sam guzom i prišla k njemu, on se nesigurno naslonio i iščekivao.
"Sviđaju li ti se moje grudi? Morat ću ti ih malo otkriti da ih bolje proučiš!"
Jednim potezom izvukla sam sise iz haljine i zaljuljale su se, priljubljene jedna uz drugu.
"Dda... sviđaju mi se."

Odlučila sam krenuti u akciju, zadigla sam haljinicu i popela se na Marinovo krilo. Zajahala sam ga i meku, okruglu guzu spustila na njegove prepone u kojima se ukrućena batina već neko vrijeme borila sa čvrstim trapericama. Zadrhtao je i jedva disao. Otkopčala sam mu košulju i prislonila svoje sise na njegova dječačka prsa. Gledao me u oči kao hipnotiziran. Uzela sam njegove ruke i položila ih na svoje gole guzove.
"Mijesi mi guzu, da mi se pičkica ovlaži od tvog dodira!"

Skinula sam se s njegovih usana, raskopčala mu traperice i zajedno s boksericama povukla ih do gležnjeva. Mlada batina ugledala je svjetlo dana, napinjala se predivno išarana žilicama, a ružičasti glavić ponosno je stršao prema mojim ustima, poput napetog pištolja spremnog da se ispuca. Čučnula sam mu između nogu, u ruku stavila kamenu zvjerčicu, a jezik položila na jaja. Dobro sam ih izmasirala, progutala ih oba i posisala, dok se kurac sve više napinjao u mojoj šaci. Odlučila sam i njemu pokloniti svu svoju pažnju i podarila mu liz od korijena, preko cijelog uda, do glavića, na kojem sam se zaustavila i nastavila vrtjeti jezikom oko njega.
Jezikom sam ga podraškala po usnama i lagano mu ga uvukla u usta. Mazila sam mu jezik i kada je uhvatio ritam osjetila sam da je pojačao miješanje moje guze i počeo me tiskati na svoj kurac. Podigla sam mu se iz krila, i dalje stojeći na kauču, i rukama raširila svoju dlakavu šumicu. Promatrao mi je picu kao čudo, ja sam rastvarala stidne usne i lagano si dirala klitoris.
"Hajde, liznu ju malo, pasat će joj tvoj jezik na klitaču!"

Marin je prstima držao picu raširenu i pružio joj svoj jezičac. Milovao me nježno i nesigurno, no ta nesigurnost ubrzo je prešla u energičnost i strast. Ljuljala sam bokovima i gurala pizdu na njegov jezik, već sam bila sva mokra, koliko me mali uzbudio.
"Mmm... divno ti to ide... a ja bih sada tako htjela kušati tvoj kurac, puknut ću ako ti ga ne popušim!"

Skinula sam se s njegovih usana, raskopčala mu traperice i zajedno s boksericama povukla ih do gležnjeva. Mlada batina ugledala je svjetlo dana, napinjala se predivno išarana žilicama, a ružičasti glavić ponosno je stršao prema mojim ustima, poput napetog pištolja spremnog da se ispuca. Čučnula sam mu između nogu, u ruku stavila kamenu zvjerčicu, a jezik položila na jaja. Dobro sam ih izmasirala, progutala ih oba i posisala, dok se kurac sve više napinjao u mojoj šaci. Odlučila sam i njemu pokloniti svu svoju pažnju i podarila mu liz od korijena, preko cijelog uda, do glavića, na kojem sam se zaustavila i nastavila vrtjeti jezikom oko njega. Oblizivala sam ga, punila svoja ustašca mladim mesom. Drapao me po usnama, jeziku, grlu, zubima, željela sam ga cijelog u sebi, bio je mokar, gladak i sklizak i uvidjela sam da bi mi se brzo mogao potrošiti u ustima.
"Želim da me pojebeš, vidim da imaš moćnu spravu, tako ju je fino oblizivati. Bit će divno kada zaoreš po mojoj napaljenoj pički koja te strašno želi."

Ponovno sam se uzverala na njega, čučnula mu iznad kurca i lagano nasadila svoju picu na kitu. Cijelu me ispunio; sise su mi se podigle, a Marin je kao hipnotiziran, otvorenih usta, uhvatio moje bradavice i počeo ih sisati. Guza mi je poludjela u njegovom krilu, nabijala sam mu pičku do jaja, stenjala sam od ugode, dok mi je malac i dalje lickao sise.
Marin me gledao s oduševljenjem, prepustio mi se u potpunosti. Ponovno sam se uzverala na njega, čučnula mu iznad kurca i lagano nasadila svoju picu na kitu. Cijelu me ispunio; sise su mi se podigle, a Marin je kao hipnotiziran, otvorenih usta, uhvatio moje bradavice i počeo ih sisati. Guza mi je poludjela u njegovom krilu, nabijala sam mu pičku do jaja, stenjala sam od ugode, dok mi je malac i dalje lickao sise.

"Jebi me zguza! Tako će ti biti najbolje! Želim da mi svršiš po guzi!"
Začas sam se naprčila na kauču, a sada već iskusni Marin dohvatio je moje poveće dupe i utrpao mi svoju zmiju u pizdu.
"Ah, Marine, stvarno znaš dobro jebati! Nabij me snažnije, svršit ću!"

Nekoliko pokreta prsta po klitorisu bilo je dovoljno da me oblije orgazam i da mu se počnem još jače prčiti na kurčinu. Mali je požestio ritam, dahtao je i stenjao, prste zabijao u moje dupe i nabreklu karu na vrhuncu izvukao iz mene i svršavao mi po guzovima. Bili smo slijepljeni svježom spermom, srca su nam lupala, a ja sam bila zadovoljna što sam razbila rutinu monotonosti samostalne, neudane žene u kasnim tridesetima. From Smokva.com


Taj strasni predmet požude

Taj strasni predmet požude

Oralni sex priče Onda je Branka sjela na krevet svoje cimerice, tako da joj međunožje bude osvjetljeno poput glumaca na daskama kabarea, raširila noge i prstima nježno odmakla tangicu. Oko punih, nabreklih usmina, na kojima su se sjajile kapljice sluzi, nije bilo ni jedne dlačice, samo se mali, tamni čuperak, veličine kutije šibica, nazirao na pubisu. Shvatio sam to kao otvoreni poziv, a u trenutku kad se spuštao na koljena kraj trona svoje princeze on je i uslijedio.

Razgovor koji smo Branka i ja telefonom vodili dvije cijele noći doista nam je pomogao, rekli smo jedno drugom posve iskreno sve što osjećamo i što želimo, ali je tim više naš prvi neposredni susret bio teži i rekao bih krutiji. Sva je sreća da se nismo sreli nasamo, jer bi nam bilo još neugodnije, nego u studentskom restoranu gdje je opći žamor ipak atmosferu činio opuštenijom. Kad je o meni riječ moram priznati da mi je tada bilo strašno neugodno zbog spoznaje da sam Branki priznao da bih jednako kao što sam lizao njezine gaćice i još više htio lizati njezinu mačkicu, a ona je pak bila posramljena jer se prisjećala kako je uzbuđeno kazala da bi voljela da je satima ližem. Naš se razgovor u restoranu stoga svodio na fakultetske obveze i slične gluposti, ali smo oboje, čim bi nam se pogledi sreli, u njima prepoznavali jednu puno ljepšu temu, ma koliko nam zbog toga bilo neugodno.

Grudi, napeta skoro četvorka, lelujale su se u ritmu glazbe i pokreta njezina tijela, za koje je stalno bio prikovan moj pogled. Onda je Branka sjela na krevet svoje cimerice, tako da joj međunožje bude osvjetljeno poput glumaca na daskama kabarea, raširila noge i prstima nježno odmakla tangicu. Oko punih, nabreklih usmina, na kojima su se sjajile kapljice sluzi, nije bilo ni jedne dlačice, samo se mali, tamni čuperak, veličine kutije šibica, nazirao na pubisu. Shvatio sam to kao otvoreni poziv, a u trenutku kad se spuštao na koljena kraj trona svoje princeze on je i uslijedio.
- Šta ćemo Brankica? - ipak sam se nekako usudio pitati kad smo nakon ručka ustajali.
- Iskreno da ti kažem, ne znam - rekla je - ponovno činiti ono što dosad nema smisla, jer se sada puno bolje poznajemo i oboje želimo više. Ali ono što smo skupa proživjeli bilo je uistinu predivno i nadam se da će nam ubuduće, ako se odlučimo ići dalje, biti još ljepše - zaključila je nadahnuto moja mezimica.
- A kako misliš da bismo mogli učiniti sljedeći korak? - pitao sam gotovo djetinje naivno.
- U tome i jest problem - odgovorila je - ali sigurna sam da oboje to želimo i znam da će se to dogoditi. Možda jednostavno trebamo prepustiti da se neke stvari poklope i da slučaj odluči umjesto nas.

Idućih nekoliko dana Branku nisam sretao, ali je ona svaku večer bila u mojim mislima. Nadraživao sam se i žestoko svršavao, prisjećajući se kako je strastveno kazala da bi mi se dala lizati satima. Uzbuđivala me je i pomisao da ni ne pomišlja sa mnom izgubiti nevinost, a također i činjenica da joj se, kako je rekla, gadi i sama pomisao da bi ona mogla oralno zadovoljiti mene.Taj blago nadmen stav, ali bez ikakve zle pomisli - Brankica je jednostavno bila svjesna svoje poželjnosti, bio je za mene, koji sam po naravi relativno podložan, više nego poželjna osobina. Zato sam željno, s požudom, očekivao daljnji razvoj našeg odnosa, nadajući se da će se on formirati na razini otprilike "obožavana djevojka i njezin lizač".

Za mene sasvim neočekivano Branka me u petak navečer pozvala u svoju sobu, ima za mene, kazala je s putenim osmijehom, lijep poklon. Kad je već tako, razmišljao sam, ne smijem ni ja doći praznih ruku, pa sam to popodne proveo obilazeći specijalizirane butike intimnog rublja. Na kraju odlučio sam se za Victoria Secret, svileni kompletić s dvojim gaćicama, od kojih su jedne naravno bile tangice, i nije mi nimalo bilo žao što me je to zadovoljstvo koštalo dvomjesečnog menija u restoranu studentskog centra.

Navečer, u dogovorenih devet sati, sav gotovo u transu, pokucao sam na Brankina vrata, a sama njezina pojava - bila je naime odjevena u kožnu minicu i imala je čizmice gotovo do koljena, jednostavno me dotukla.

Osjetivši kako se mišići sokovima izdašne mace grčevito stežu oko mog jezika, kao da se trude usisati ga, nekontrolirano sam prodrmao glavić svoje alatke, koja u ovoj igri nije bila predviđena za korištenje, i svršio u hlače, napunivši ih obilato vrućom spermom
- Prekrasna si - rekao sam bez daha.
Sretan osmijeh bio je najpoželjniji odgovor koji sam mogao dobiti. A ni obećani mi poklon nije mogao biti poželjniji, Branka mi je, kako je kazala za tajnu uspomenu, pripremila komplet od sedmodnevnih gaćica. U svakome od njih, izvjestila me je, po jednom se je pomazila, ne mičući ih, i zatim u njima provela noć i dio drugog dana. Priznajem, možda sam malo pogrešno shvatio poziv te večeri i primljeni poklon pa sam Brankici, odmah nakon što je s guštom razgledala uzvratni dar, predložio da ga predamnom isproba. Nije uopće bila oduševljena idejom, možda zato jer se sporije uzbuđuje od mene, tješio sam se, a nakon mog vrlo pažljivog nagovaranja dodala je kako razlog leži i u činjenici da nije depilirala intimnu zonu.

- Ne bi bilo lijepo da vidiš kako mi sa strane gaćica promiću dlačice - zbunjeno je objasnila.
Poznajući donekle žensku ćud bilo mi je posve jasno da bi inzistiranje moglo samo pogoršati naš odnos, pa nisam ni pokušao. Uspio sam, mijenjajući taktiku pristupa, ugovoriti susret iduće večeri, pa sam, nedugo zatim, ipak bezkrajno sretan napustio Brankinu sobu.

- Joj, kako je prekrasan kompletić koji si mi kupio, i kako mi samo dobro pristaje - namignuvši mi zavodnički kazala mi je Branka kad smo se idući dan sreli u dvorištu studenskog doma. - Mogla bih ti večeras prirediti stiriptiz.
- Bio bih ti vrlo zahvalan, znaš da to iznad svega želim - odgovorio sam bez daha.

Dogovorili smo susret za 21 sat, posebna draž bila je u tome što nijedno od nas nije znalo koliko će on trajati niti kako će se završiti. A kad mi je u dogovoreno vrijeme Branka otvorila vrata, struja između nas bila je toliko snažna da bi, činilo mi se, mogla proizvesti svjetlo. Branka je, nisam to ni u najluđem snu mogao očekivati, bila odjevena kao da će uistinu nastupiti u nekom erotski sofisticiranom baru, ispod tamnog a poluprozirnog negližea naziralo se rublje koje sam joj poklonio, i, što me je posebno uzbudilo, čarape s podvezicama. Na lijepim, ženstvenim nogama, izduženim seksepilnim, visokim štiklicama, s grudima koje kao da su htjele iskočiti iz košarica grudnjaka i frčkavom kosom do preko ramena Branka je izgledala izazovno do pakla.

- Sjedi na krevet - kazala je, pomičući sjenilo noćne lampice, tako da je ono stvorilo gotovo mišične sjene - i gledaj.
Poslušao sam i već za nekoliko trenutaka opčinjen gledao kako se erotično njiše u ritmu glazbe. Plesala je tako skladno, kao da joj je to životni poziv, usput se skidajući, i nakon samo nekoliko minuta ostala je jedino u gaćicama i čarapama, no ja sam to shvatio tek nakon što mi se okrenula sučelice, kad sam bio primoran prestati buljiti u njezinu tangom otkrivenu guzu.
Grudi, napeta skoro četvorka, lelujale su se u ritmu glazbe i pokreta njezina tijela, za koje je stalno bio prikovan moj pogled. Onda je Branka sjela na krevet svoje cimerice, tako da joj međunožje bude osvjetljeno poput glumaca na daskama kabarea, raširila noge i prstima nježno odmakla tangicu. Oko punih, nabreklih usmina, na kojima su se sjajile kapljice sluzi, nije bilo ni jedne dlačice, samo se mali, tamni čuperak, veličine kutije šibica, nazirao na pubisu. Shvatio sam to kao otvoreni poziv, a u trenutku kad se spuštao na koljena kraj trona svoje princeze on je i uslijedio.

- Dođi, ljubi me - rekla je od uzbuđenja suhim glasom.
I, već nakon valjda sekundu, moje su usne sisale bogatstvo koje im se nudilo, a jezik polako ali sigurno prodirao u još netaknutu šupljinu.

- Ahh, daj, ljubi mee, daj - stenjala je Branka dok su se njezina bedra sve jače stezala oko moga lica. Već nakon nekoliko dubinskih pokreta jezikom osjetio sam prvi nekontrolirani grč, jezik i usne bili su mi natopljeni sokovima prvog Brankinog orgazma.

- Nemoj prestati, liži, daaj, još ću jednom, ližiii - jecala je i, privlačeći mi glavu u svoje međunožje, predala se joj jednom sladostrašću.

Osjetivši kako se mišići sokovima izdašne mace grčevito stežu oko mog jezika, kao da se trude usisati ga, nekontrolirano sam prodrmao glavić svoje alatke, koja u ovoj igri nije bila predviđena za korištenje, i svršio u hlače, napunivši ih obilato vrućom spermom... From Smokva.com


četvrtak, 04.08.2005.

Jezik i kurac na mramoru

Jezik i kurac na mramoru

| Dominacija i podložnost | Miješala sam guzom, nabijala se sve jače i spremala se na još jedan orgazam. Spustila sam tijelo prema njegovim nogama; sada sam mu se naprčila otvorenije nego ikada i ševila ga brzo i snažno. Guzovi su mi se tresli, sisama sam udarala po mramoru između njegovih nogu, a klitorisom se trljala o njegova jaja. Znala sam da mu se sviđa pogled na moju stražnjicu i da uživa u trljanju. Požestila sam gibanje i ponovno doživjela poznate potrese

Šetala sam lagano dugim stazama groblja, okružena spomenicima i ugrijanim mramorom, na ranojesenjem blagom suncu. Mir i plodovi divljeg kestena podsjetili su me na vrijeme kada sam s Lukom provodila sretne dane, zapravo za sjećanje mi je ostalo zaista tek nekoliko sretnih dana... Već devetu godinu posjećujem njegov grob upravo na njegov rođendan; tko zna možda bi bio još na životu da moja ruka nije dotakla njegovu sudbinu... i kočnice na njegovom luksuznom crnom BMW-u. Devet dugih godina svakodnevno oblačim crninu, najčešće kožu ili čipku, i proklinjem dan kada sam ga upoznala. Stalne svađe, udarci, poslovna putovanja kojima je skrivao afere s drugim ženama, učiniše da stvari stavim pod kontrolu. I zavladam svojim životom. I njegovim... ha, ha.

Otpustila sam kopčanje i zavukla ruku među bujne sise. Tresle su se kao čvrsti puding; mramorno bijela koža na mramorno crnoj pozadini djelovala je prokleto erotično. Svukla sam kožni plašt, izvukla sise iz korzetskih okova i legla na leđa, raširila noge i zalupnula visokim potpeticama po mramornoj ploči. Vitke, duge noge, sapele su mi mrežaste halter čarape, a preostalo kopčanje korzeta gotovo je popucalo od nadimanja mojih sisa. Dvije ogromne lopte lagano su se prelile preko grube tkanine i ljuljale se u ritmu mojih pokreta. Dlanove sam položila na tamnocrvene kolobare i lagano ih mijesila. Osjetila sam kako bradavice postaju velike i tvrde, ispupčile su se i nabrekle, stršeći prema nebu.
Koračala sam alejom uz arkade, kožnati plašt vijorio je iza mene i otkrivao crni korzet i haltere. Pokoja bakica gledala me kao utjelovljenje antikrista, no ja svoj ritual obavljam već deveti put. Skupocjeni mramor izronio mi je pred oči, bljeskajući se. I to me koštalo veliki dio nasljedstva, no, isplatilo se, svake godine beskrajno uživam u njemu, točnije na njemu. Bio je i sada besprijekorno očišćen i ulašten, zasluga moje vjerne kućne pomoćnice.

Stala sam pred spomenik kamena lica, odlučna. Spustila sam se zatim četveronoške na ugrijani kamen i sklopila oči. Lijevom rukom dotakla sam si usne, meke i pune, plovila sam nježnom kožom vrata i dekoltea i prstima zatitrala rub korzeta. Otpustila sam kopčanje i zavukla ruku među bujne sise. Tresle su se kao čvrsti puding; mramorno bijela koža na mramorno crnoj pozadini djelovala je prokleto erotično. Svukla sam kožni plašt, izvukla sise iz korzetskih okova i legla na leđa, raširila noge i zalupnula visokim potpeticama po mramornoj ploči. Vitke, duge noge, sapele su mi mrežaste halter čarape, a preostalo kopčanje korzeta gotovo je popucalo od nadimanja mojih sisa. Dvije ogromne lopte lagano su se prelile preko grube tkanine i ljuljale se u ritmu mojih pokreta. Dlanove sam položila na tamnocrvene kolobare i lagano ih mijesila. Osjetila sam kako bradavice postaju velike i tvrde, ispupčile su se i nabrekle, stršeći prema nebu.

Premjestila sam ruke na gole guzove i zarila nokte u njih, povlačeći ih i gnječeći. Širila sam guzu, zamišljajući kako u nju ulijeće golema kara i ševi me podivljalo. Pokušavala sam izbjegavati pičku do krajnjeg uzbuđenja, no prosto je vrištala za prstićima. Uvijek je bila uredno podšišana, u oveći trokut crvenkasto-smeđe boje. Uklizila sam među već narasle usmine i zaronila u bogate sokove mog zdenca. Miješala sam guzom sve jače, kako sam draškala klitoris, a prste druge ruke uvukla sam duboko u pičku i zabijala ih u sebe u ritmu jebanja. Kružila sam po gumbiću u svim smjerovima i svim brzinama, te se počela prepuštati u potpunosti, šireći uzdahe i lagana vriskanja oko sebe. Ubrzala sam ritam i požestila nabijanje na prste, sise su mi skakale i lupale me po vratu, bradavice se nakostriješile i parale zrak. Iščekivala sam dugo željeni, uvijek tako najljepše doživljeni, orgazam. Već sam počela podrhtavati kada sam začula duboki muški glas:

Uklizila sam među već narasle usmine i zaronila u bogate sokove mog zdenca. Miješala sam guzom sve jače, kako sam draškala klitoris, a prste druge ruke uvukla sam duboko u pičku i zabijala ih u sebe u ritmu jebanja. Kružila sam po gumbiću u svim smjerovima i svim brzinama, te se počela prepuštati u potpunosti, šireći uzdahe i lagana vriskanja oko sebe. Ubrzala sam ritam i požestila nabijanje na prste, sise su mi skakale i lupale me po vratu, bradavice se nakostriješile i parale zrak. Iščekivala sam dugo željeni, uvijek tako najljepše doživljeni, orgazam.
"Gospođice, smjesta se obucite i napustite groblje!"
Podigla sam pogled, podbočila se na laktove, i dalje razjapljene pičke, i ugledala privlačnog mladića od dvadeset i nešto, u zaštitarskoj odjeći.
"Molim vas, učinite kako sam vam rekao" glas mu, pod mojim mrkim pogledom, više nije zvučao tako sigurno i bilo je više nego uočljivo kako mu pogled luta po mojim ogromnim grudima i napaljenoj pici.
Nasmiješila sam mu se i potiho odgovorila:
"Dajte mi još samo minutu... da svršim."
Teško je gutao slinu i, kad je mislio nešto odgovoriti, ruku sam položila na sisu i počela se maziti.
"Dođi bliže", rekla sam mazno.
Oklijevao je nekoliko sekundi, no ipak se nesigurno primaknuo.
"Grickaj mi bradavicu!" ponukala sam ga, no samo me zbunjeno gledao. "Zar ti moram dvaput govoriti, momče? Hajde, klekni!" rekla sam oštrije.

Ovaj put me poslušao, kombinacija straha i uzbuđenja izgleda najbolje djeluje. Približio je usne mojoj nabrekloj bradavici i liznuo ju. Punašne usne pohlepno su pograbile moju sisu i nježno ju usisavale. Igrao se mojom bradavicom, lagano ju grickao i ljubio, sav uranjao u meko bijelo meso, pa se udaljavao, natežući vrh sise koja se sve više tresla od uzbuđenja. Ruka mu se našla na mojoj drugoj dojci; milovao ju je ne prenježno, bradavicu je ukliještio između dva prsta i trljao ju. Širila sam noge sve više, pica mi se oblijevala upravo vrućim sokovima i htjela sam da me liže.

"Dosta!" povikala sam i dodala. "Spusti se dolje i liži mi pičku, želim ti svršiti po faci. Siši mi klitoris i liži usmine brzim lizovima; jedan prst želim u macu, a drugi u guzu!"

Približio je usne mojoj nabrekloj bradavici i liznuo ju. Punašne usne pohlepno su pograbile moju sisu i nježno ju usisavale. Igrao se mojom bradavicom, lagano ju grickao i ljubio, sav uranjao u meko bijelo meso, pa se udaljavao, natežući vrh sise koja se sve više tresla od uzbuđenja. Ruka mu se našla na mojoj drugoj dojci; milovao ju je ne prenježno, bradavicu je ukliještio između dva prsta i trljao ju. Širila sam noge sve više, pica mi se oblijevala upravo vrućim sokovima i htjela sam da me liže.
Spremno je prihvatio moje zapovijedi, spustio se na tamni mramor, pognuo glavu, raširio usmine i osjetih vreli, sočni liz po cijeloj duljini pičke. Uhvatila sam si sise, štipala bradavice i nabijala mu se na lice. Uskoro je uvukao prst u pičketinu i klizio u njoj. Čekala sam drugi prstić i ubrzo ga dočekala. Jezikom je navlažio i ulaz u guzu i zatim polako ugurao prst. Sada sam bila sva ispunjena; jebao me dosta žustro, sise su mi se ljuljale i tresle. Uvlačio mi je i srkao klitoris, to sam toliko voljela, pa ga lickao brzo i energično. Podigla sam noge i sva se raširila, nabila mu se na lice i počela vikati:

"Ah... liži me psu... liži me jače... sad ću ti se proliti po poganom licu... zabij se jače... ah.. aaaah... svršavam!"
Zarobila sam ga bedrima i trljala se o njega dok sam proživljavala beskrajno snažne potrese do pakla uzbuđenog tijela. Oslobodila sam ga i zatim mu naredila:

"Skidaj se i bolje ti je da imaš veliku i tvrdu kitu, sad ćeš me jebati! Prvo sprijeda, pa ćeš mi ga onda uvaliti straga. A ako ćeš biti dobar dečko, dat ću ti da mi svršiš po sisama!"
Šutio je kao zaliven, samo je kimnuo glavom i počeo se skidati. Svukao je gornji dio uniforme, a donji samo otkopčao i izvukao kurac van. Bila sam zadovoljna, nije bio toliko dugačak, koliko je bio debeo. Taman da me ispuni cijelu. Bio je ukrućen, vidno uzbuđen, kleknuo je i dohvatio mi noge, gurnuvši kurac duboko u još itekako vrelu pičku. Zavrtilo mi se u glavi svaki put kada bi prodro, a prodirao je brzo i snažno, kao da me želi rasjeći na dijelove tom debelom, spretnom karom. Skupio mi je noge i gurnuo ih prema mojoj glavi, tako da mu se pogled na moju macu poljepšao, i sa strasnim uzvikom zadovoljstva nastavio me jebati.

Naprčila sam mu guzu, koju je spremno prihvatio. Naslonio je ud na ulaz i lagano prodro. Obujmila sam ga čvrstim analnim mišićima i dala mu da cijeli uđe. Brzo je uhvatio ritam i nastavio me jebati. Navlačio mi je bokove i sve jače me fukao. Kurac mu se toliko ukrutio da sam pomislila da će eksplodirati! Jebao me toliko snažno da su mi se sise tresle i udarale me po licu.
"Dosta! Želim te uzjašiti. Želim ja tebe ševiti! Lezi!" vikala sam.
Poslušao me poput preplašenog psića i legao. Opkoračila sam ga, čučnula mu na lice, da me još malo napali lizom a zatim mu sjela na kurac. Gledao je kako moja pička guta njegovu batinu i klizi po njoj. Grabio mi je sise, tresao ih i gnječio, pa rukama nabijao moje bokove na sebe, uzdizao svoju zdjelicu kako bi se nabio što dublje. Digla sam se, pogledao me u nedoumici, ali ga je moj pokret smirio i nanovo uzbudio. Okrenula sam mu leđa i ponovo ga zajašila. Zbog pogleda na moju stražnjicu i pičku, koja sada s druge strane jaši ukrućeno koplje, poludio je i počeo još jače uzdisati i stenjati. Miješala sam guzom, nabijala se sve jače i spremala se na još jedan orgazam. Spustila sam tijelo prema njegovim nogama; sada sam mu se naprčila otvorenije nego ikada i ševila ga brzo i snažno. Guzovi su mi se tresli, sisama sam udarala po mramoru između njegovih nogu, a klitorisom se trljala o njegova jaja. Znala sam da mu se sviđa pogled na moju stražnjicu i da uživa u trljanju. Požestila sam gibanje i ponovno doživjela poznate potrese.

"Jebemti, kako te dobro jebem mali gade... evo svršavam opet... ahhhhh!"
Nabila sam se na kurac do kraja i poskakivala na njemu. Znala sam da je i on blizu, pa mu rekla:
"Sad kada sam se ja zadovoljila, dat ću i tebi tvoju zadovoljštinu. Jebi me u dupe!"

Naprčila sam mu guzu, koju je spremno prihvatio. Naslonio je ud na ulaz i lagano prodro. Obujmila sam ga čvrstim analnim mišićima i dala mu da cijeli uđe. Brzo je uhvatio ritam i nastavio me jebati. Navlačio mi je bokove i sve jače me fukao. Kurac mu se toliko ukrutio da sam pomislila da će eksplodirati! Jebao me toliko snažno da su mi se sise tresle i udarale me po licu. U tom trenu napokon je i progovorio:

"Ajme, svršit ću! Gdje želite da te zalijem? Svršavam!!"
Izvukao je kurčinu iz mog dupeta, ja sam se okrenula i ponudila mu sise, koje je prelio vrućom, ljepljivom spermom. Bijela tekućina cijedila se preko bradavica i između grudi, a da iscijedim i posljednju kap iz batine, obuhvatila sam ju sisama i još malo nategla.

"Nadam se da me nećete prijaviti nadležnima" rekla sam mu, pogledavši ga prodorno.
"Ne, neću, bez brige!" odgovorio je, jedva dolazeći do daha. "Nadam se da nećete ni vi mene."
"Fino", kazala sam. "Uostalom, bliži se Božić pa ću dragog muža opet morati obdariti poklonom. A sebe vašim jezikom i kurcem u mojoj pohotnoj pički!"

U očima sam mu vidjela da jedva čeka Božić. From Smokva.com


Tucanje koje život znači

| Klasične erotske priče| Osjetila sam nečiji jezik na svom klitorisu i ruke na dojkama. Činilo mi se kao da sam otupjela, kao da sam u transu. Neko me sisao i potezao za usmine, a ja sam prestala brojiti orgazme. Istina, više ih nisam ni razlikovala. Sve se odvijalo u neprekinutom nizu. Bila sam potpuno nesvjesna jesu li to orgazmi ili sam možda u snu. Ne, to nije moglo biti stvarno

Tulum se pretvorio u orgije i to potpuno neplanirano. Bar ja tako mislim. Prvi ulazak u ogromnu sobu sa zelenkastom rasvjetom poljuljao me u mom uvjerenju kako lovim jednog određenog tipa. Kud god se okreneš komadi - jedan ljepši od drugog. Pa dobro, možda ne baš ljepši, ali nevjerojatno erotični. Ženske su se svijale u ritmu muzike dok su im grudi iskakivale iz preuskih majica, a noge im se ocrtavale skroz do bokova. Izgleda da su baš sve odlučile obuči minice. Frajeri razgaljenih prsiju, neki dlakaviji, neki nježniji, ali s vatrenim pogledima. Pratili su svaku od nas, znalački odmjeravajući.

Ona je upravo zavitlala grudnjak preko čitave prostorije, a on se halapljivo bacio na njene grudi. Moj partner je prstima napipao moju pičkicu i pritiskao je vrućim dlanom. Dok sam "miješala" guzom, frajer je na trosjed povukao još jednu žensku koja je prolazila pokraj njih. Sjela je s njegove druge strane i počela mu otkopčavati hlače. Kurac mu je ispao, nabreknut i željan, a ona je spustila svoje usne i "pušila" ga, očito uživajući.
I, kako to inače biva, netko je pustio blok sentiša. Moja Tina bi takav ples nazvala stiskavac i moram se s njom složiti. S leđa me neki tip obuhvatio rukama i stisnuo svoju muškost na moju napetu guzu. Odmah mi se to dopalo i ne gledajući o kome je riječ počela sam vrtjeti bokovima u ritmu. Topli dah na ramenu, jezik na vratu, osjećaj kao da mi pas diše u uho i znala sam da u tom trenu može očekivati moju potpunu suradnju ukoliko me zaželi poševiti. Lagani okret i susrela sam se s najdubljim i najcrnjim očima koje sam ikada vidjela. E pa sad, možda taj dojam mogu pripisati mraku, ali facer me baš oduševio. Visok iznad svake granice, s ogromnim dlanovima koji su već lutali po mojoj guzi. Dok sam mu se prepuštala u zagrljaj, pažnju mi je privukao par na trosjedu.

Ona je upravo zavitlala grudnjak preko čitave prostorije, a on se halapljivo bacio na njene grudi. Moj partner je prstima napipao moju pičkicu i pritiskao je vrućim dlanom. Dok sam "miješala" guzom, frajer je na trosjed povukao još jednu žensku koja je prolazila pokraj njih. Sjela je s njegove druge strane i počela mu otkopčavati hlače. Kurac mu je ispao, nabreknut i željan, a ona je spustila svoje usne i "pušila" ga, očito uživajući. Za to vrijeme on je uspio skinuti drugu i povući je prema sebi. Ne znam je li to polustojeći ili poluležeći stav, ali raskrečila se iznad njega i gurnula mu doslovce svoju picu pred usta. Ja sam se totalno ovlažila i napipala kurac svog partnera. Zadovoljna njegovim obujmom stiskala sam ga preko napetih traperica.

- Hoćemo na trosjed? - pitao me i, ne čekajući odgovor, odvukao me do samima sobom zaokupljene trojke.

Gucnula sam malo ponuđenog pića i prepustila se. Skinuo me, bacivši moje gaćice na pod. Dok je otkopčavao hlače odnekud se do nas stvorio neki drugi frajer i bez riječi gurnuo svoju rundlavu glavu među moje noge. Zaprepaštena, pogledala sam svog partnera, a on se samo nasmiješio i počeo "žvaliti" curu do sebe. Zaokružila sam pogledom po sobi i imala sam što vidjeti. Skoro da nije bilo posjetioca koji se nije skinuo. Gola tjelesa na okupu, dobra muzika, cuga i toplina... ludnica.

Nečije ruke su me okrenule na trbuh i netko me počeo ševiti straga. Iznenađena, otvorila sam usta i ispustila nabrekli kurac, uživajući u ovom fascinantnom jebanju. U istom trenu dotakle su me nečije nježne usne. Osjetila sam miris ženskog parfema i zagledala se kroz mrak. Da, bila je to duga kosa u loknama cure koja je sjedila kraj vratiju. Prepustila sam se nježnosti i spustila glavu, ližući njene bradavice.
Nemoguće je opisati osjećaj divljenja, zaprepaštenosti i zadovoljstva istodobno. Toplina i mirisi oznojenih tijela, mirisi seksa, požude i nečeg životinjski sirovog. Netko je ugasio svjetla i ostavio samo malu lampicu u kutu sobe. Odjednom su se svi maksimalno oslobodili. U polutami, iako više tami nego svjetlu, osjetila sam nečiji jezik na svojim dojkama. Orgazam me iznenadio i eksplodirao u trenu, ali, iako sam gurala frajerovu glavu s moje pice, on se nije micao. U nekom polusvjesnom stanju u ustima sam osjetila kurac i opipala ga rukom. Jaja su bila dlakava, pravo muška, i s užitkom sam ih počela stiskati i sisati nepoznatu batinu.

Nečije ruke su me okrenule na trbuh i netko me počeo ševiti straga. Iznenađena, otvorila sam usta i ispustila nabrekli kurac, uživajući u ovom fascinantnom jebanju. U istom trenu dotakle su me nečije nježne usne. Osjetila sam miris ženskog parfema i zagledala se kroz mrak. Da, bila je to duga kosa u loknama cure koja je sjedila kraj vratiju. Prepustila sam se nježnosti i spustila glavu, ližući njene bradavice. Moj jebač upravo je svršavao po mojim leđima, a ja sam klonulo legla na trosjed. Potpuno zadovoljena, nisam više očekivala nikoga, ali me prenuo glas:
- Krenuli smo se poševiti, a kako je završilo? Valjda imam ja neku prednost?

Bio je to moj plesni partner, koji me okretao i širio mi noge. Ušao je u mene grubo, ali začudo nije mi smetalo. Osjetila sam nečiji jezik na svom klitorisu i ruke na dojkama. Činilo mi se kao da sam otupjela, kao da sam u transu. Neko me sisao i potezao za usmine, a ja sam prestala brojiti orgazme. Istina, više ih nisam ni razlikovala. Sve se odvijalo u neprekinutom nizu. Bila sam potpuno nesvjesna jesu li to orgazmi ili sam možda u snu. Ne, to nije moglo biti stvarno. Jebačina se otegla u nedogled. Ljepila sam se po guzi, trbuhu, licu...

Soba prepuna mirisa i uzdaha i nevjerojatnih riječi u stanju ekstaze polako je utihnula. Umorni i iscrpljeni, svi su se prepuštali ugodnoj obamrlosti. Tu i tamo začulo bi se koje šljapkanje kao da se riba nasukala u mulju i onda tajac. Muzika je i dalje svirala, neki su se počeli dizati i nastavljati plesati goli, a neki su se oblačili i krenuli prema izlazu. Svjetlo se vratilo u sobu. Protrljala sam oči i susrela nasmijana lica, tu i tamo zacrvenjena, da li od neugode, zajapurenosti od tolike jebačine ili požude i želje za nastavkom, ali vidjelo se da su svi doživljeli nešto fantastično.
- Kako ti se dopalo? - pitala me Mirna, preko koje sam u stvari i došla na ovaj tulum.

Bez srama je podigla moje gaćice i počela me oblačiti. Moj smiješak, blažena faca i pusa koju sam joj poslala rukom bili su dovoljan odgovor. Obukla sam se i oprostila od nje, jer u stvari i nisam znala tko je ovdje organizator svega. Izašla sam u hladnu noć opijena doživljajem, u nadi da ću i dalje biti pozivana na ovakva druženja. Zadala sam si obećanje da narednih par dana neću tražiti seks, ali sam se brzo ispravila: neću ga tražiti, ali ako on pronađe mene, neću se sakriti.

***

Pozvonio je na moja vrata vrlo rano ujutro i ja sam otvorila u prozirnoj spavaćici. Kako spavam bez gaćica njemu se valjda mozak okrenuo. Jedva je izbrbljao kako treba potpis za uređenje zajedničke prostorije u prizemlju i odmah zašutio, buljeći u moje grudi. Pogled mi je pao na njegove hlače i jasno se ocrtavalo da mu je kurac u erekciji. Naravno, preuzela sam inicijativu i pozvala ga na kavu.
No, izdržala sam do ponedjeljka, dakle puna dva dana. Ležala sam u kadi i polijevala se toplim tušem i nisam mogla izdržati a da ne uperim mlaz vode na svoju picu. Uf, kako sam uživala podizati stražnjicu i osjetiti udarce kapljica vode. Redovito sam brzo svršila, pa i tada. Nakon prvog orgazma užitak je u toploj vodi promatrati svoje nabrekle bradavice, maziti ih prstima i lagano gurati prste u picu punu pjene. Kako mi je tada trebao kurac! Ne razmišljajući puno ogledala sam se po kupaonici, tražeći pogledom nešto što mogu ugurati u sebe. Drške četki za kosu, bočice šampona, regenerator, čak i dezodorans. Sve me privlačilo, ali ništa od toga nije bilo dosta savitljivo. Moj najbolji prijatelj u samoći bio je gumeni kurac koji sam čak voljela trpati u usta, ali sad mi je bio daleko. Trebalo je izaći iz kade i otići do spavaće sobe, ali tada nestaje čar.

Uvijek treba iskoristiti trenutak. Odustala sam i nastavila gurati prste u sebe, tražeći onu slavnu točku koja te dovodi do žestokog orgazma. No, prije nego što sam je napipala, tijelo mi se samo počelo svijati i bacakati, udarajući o glatke stranice kade. Smirena i zadovoljna, milujući svoje grudi, uspjela sam nakratko zadrijemati. Baš razmišljam kako u kupaonicu moram pod hitno spremiti na dohvat ruke jedan zamjenski kurac za hitne slučajeve.

Danas je srijeda. Uspjela sam kupiti jedan vibrator, jedan dobro dimenzionirani gumeni kurac, male lisice; tko zna kad će mi zatrebati, i kutiju prezervativa s mirisom mošusa. Sve to je pohranjeno u ormariću i upravo razmišljam da li da se opet prepustim užicima u kadi. Ne, pokušat ću izdržati, jer danas izlazim sa susjedom. Nikada do danas nismo razgovarali, ali izgleda da sam ga dojmila. Pozvonio je na moja vrata vrlo rano ujutro i ja sam otvorila u prozirnoj spavaćici. Kako spavam bez gaćica njemu se valjda mozak okrenuo. Jedva je izbrbljao kako treba potpis za uređenje zajedničke prostorije u prizemlju i odmah zašutio, buljeći u moje grudi. Pogled mi je pao na njegove hlače i jasno se ocrtavalo da mu je kurac u erekciji. Naravno, preuzela sam inicijativu i pozvala ga na kavu. Nažalost, morao je do ostalih stanara, ali me uspio pitati jesam li za piće navečer. Pristala sam jer nisam imala ništa drugo u planu. Frajer izgleda sasvim solidno, uredan, dotjeran i sramežljiv. Bit će to zanimljiva večer.

No, o tome drugi put. Moram do frizera i kozmetičarke i bio bi red da se primim čišćenja. Kroz glavu mi prolazi kako bi mogla obrijati svoju picu. I njoj je potreban novi look. Obožavam kad je glatka, bez i jedne dlačice, ali je problem kad počnu nakon par dana izbijati van. Pica me onda toliko grebe i svrbi da se ne mogu ni u javnosti kontrolirati. Tko zna što misle ljudi kad vide kako se grubo češem po njoj. Moja frendica Dolores stalno brije picu baš zbog tog razloga. Jednom je to napravila i sviđalo joj se kako izgleda. Frajeri su prolupali govoreći joj kao izgleda poput djevojčice. Znala je tada kosu plesti u pletenice i dolaziti na sudar bez šminke praveći se nevinom. Ludirala je sve koji su znali za to. Da izbjegne to češanje i pikanje, obrijala ju je opet i to joj je sad postala rutina. Kako frajeri briju svoju bradu, tako ona obrađuje svoju picu. To je njen zaštitni znak, po kojem je već postala poznata. Jednom sam bila kod nje kad se brijala bez imalo srama.

Buljila sam u njenu glatkoću i čudila se kako prelazi po njoj žiletom sigurnim potezima. Isprakticirala se da nije za vjerovati. Kad se isprala i namazala je kremom bila je tako savršeno glatka i seksi da sam zamalo skočila i na silu je počela lizati i sliniti po njoj. No, uspjela sam se suzdržati, jer mi je jednom prilikom rekla da bi svašta učinila u životu, ali ne bi bila sa ženom. Ipak, čini mi se da je znala kakav učinak je to ostavilo na mene i da je svaki potez radila preračunato. Znala je da volim biti i sa ženama i time me “narajcala” skoro do orgazma. Moram priznati da sam tada otišla u kupaonicu, okrenula ključ i zadovoljila se prstima, misleći na nju. Činilo mi se da je znala što se desilo, jer me dočekala i dalje sjedeći u fotelji raširenih nogu. Objasnila mi je da se pica mora naviknuti na zrak, jer je sada izritirana i “šokirana, bez kaputa". Ali baš me briga. Stvarno je imala picu za poluditi.

A da! Moj susjed na kojeg sam računala za kako se kaže “seks na eks” stvarno se tako i ponio. Ne mogu se potužiti na večeru i na njega kao vrlo zanimljivog i duhovitog sugovornika, ali sama jebačina se odvijala takvom brzinom da uopće nisam svjesna jesmo li se pofukali li ne. Završili smo u mom stanu i prije nego što sam uspjela skinuti jaknu on me već grabio među nogama. Nisam htjela odbiti, jer ima onih koje takav stav odmah vodi do impotencije. I tako, gurnuo je ruku u moje hlače i brzinom vjetra uspio me skinuti. Stisnuo je kurac na mene ili u mene, nemam pojma. Za par sekundi već je duboko disao i mrmljao nešto o tome kako je moja pica najbolja na svijetu i trla baba lan… Sve u svemu gluposti.

Potegnuo je gaće i hlače i izašao iz stana. Osjećala sam se kako kurva kojoj nisu platili. Tko mi je kriv kad uvijek očekujem da su svi na vrhu zadatka, a izgleda da su se muškarci počeli mijenjati. Uvijek nekud žure, imaju nekog drugog posla i nikada nisu čuli za romantiku. Meni se takve stvari ne dešavaju toliko često, jer smatram da znam procijeniti dobrog jebača. No, nije sve izgubljeno. Od njih deset bar dva moraju biti OK. Ruku na srce, nisam ja od jučer i unatoč svemu još sam pojava, pa nimalo ne strepim da neću privući još puno dobrih mužjaka. From Smokva.com


srijeda, 03.08.2005.

Strastvena suputnica

Klasične erotske priče Rukom mi je uzela kurac i lagano ga prodrkala. Stajao je, čvrst i gladak, spreman ući u nju. - Hoćeš u mene? Kimnuo sam. Uvela me u svoju vaginu. Osjećao sam kako prodirem u mekoću njenog ženskog otvora i smjestio se tamo kao dobrodošao gost

Ponoć i nešto sitno minuta, ja u autobusu sjedim sam i smišljam načine da zaspim. A ne mogu, u busu nikad ne mogu zaspati, kamoli spavati. Sklapam oči, ali od vibracija i trešnje zastarjelih olupina, koje nas voze po hrvatskim cestama, ne mogu nikako i nimalo. Iako smo već pola sata na putu, iako je bus skoro prazan, sva svjetla pogašena osim onoga kod vozača, ja jednostavno ne mogu spavati. Mir je, tiho, nitko ne sluša radio, televizori su pogašeni, ako uopće i rade, a ja ne spavam. Prepuštam se razmišljanju.

Autobus ide za Dubrovnik. Tamo su mi rođaci kojima idem u posjetu. Nisam ih vidio ima već dvije i pol godine, a kako su me lijepo pozvali, pristao sam bez mnogo razmišljanja posjetiti ih. Stali smo u Karlovcu i tamo je ušla samo jedna djevojka mojih godina, možda tek dvije-tri godine starija. Ne da mi je to smetalo. Svidila mi se na prvi pogled, ja njoj također. Zato što mi je došla i pitala je li mjesto do mene slobodno. Bio sam u stražnjem dijelu busa, prilično izoliran od ostalih putnika.
- Slobodno je - rekao sam. - Mada imaš iza mjesta koliko hoćeš.
- Tjeraš me od sebe? - pitala me.

Upalila je svjetlo iznad sjedišta kako bi se smjestila, pa sam je bolje promotrio. Crna kosa, kovrčava i duga, tamne smeđe oči, niska i ugodno popunjena, obla baš na pravim mjestima. Nisam muška svinja, samo opisujem što sam vidio.
- Ne tjeram, dapače - rekao sam. - Uvijek je lijepo popričati s lijepom djevojkom. Samo sam mislio da želiš spavati odostraga. Kasno je.

- Znam - rekla je ona - ali ja u busu nikad ne mogu spavati. Radije pričam s nekim. A ti si jedini budan, pa sam pretpostavila da te muči isti problem.
- Pogodila si - ustvrdio sam. - Da se upoznamo, ja sam Ivan.
- Tihana, drago mi je.
Pružili smo si ruke, nasmiješili se, a onda ona ugasi svjetlo. Šaptali smo o nama dvoma, o zanimacijama, poslu, nesretnim ljubavima, interesima. Nakon kojih sat-dva dotakli smo se teme seksa.

- Volim ga prakticirati - kazala je Tihana.
Oči su joj se krijesile u mraku.
- Volim na sebi osjetiti muškarca.
- A ženu?
- Probala sam - rekla je. - Nije to za mene. Ali mi je drago da sam probala. Ti?
- Ja stalno spavam sa ženama.
- Budalo! - lupila me onako, nježno, prijateljski. -Nemoj me zafrkavati. Mislila sam jesi li ikad spavao s muškima?"
- Jednom ili dvaput - priznao sam. - I nisam spavao, samo smo pušili jedno drugom.
- Kako ti je bilo?
- Nije isto kao dok to radi žensko.
- Bolje ili lošije?
- Neusporedivo - rekao sam nakon kraćeg razmišljanja.
- Bi li ti pomoglo, usporedbe radi, kad bih ti ga sada izvadila i popušila?

Sad sam se iznenadio. Ona je moju šutnju protumačila kao pozitivan odgovor, pa počne prtljati oko mojeg šlica. U tri poteza mi je izvadila kurac i strpala ga u usta, halapljivo kao da je jedva dočekala. Krv mi je nabubrila komadinu do pune veličine, i ja uzdahnem kad je Tihana sklopila svoje usne oko glavića. Osjetio sam kako jezikom prelazi preko otvora, a onda ga je izvadila i lizala cijelom dužinom. Njene okusne bradavice oko moje jake žile što je tekla duž kurca, njene raspojasane usnice oko mojih jaja, niz kratkih poljubaca i razdražujućih ugriza učinili su da se predomislim u pogledu muškog pušenja. Sada sam znao da je ovo neusporedivo bolje.

Tihana, pomislio sam dok sam je milovao po toj crnoj kovrčavoj kosi, ovo je prekrasno. I dok je ona u sebe ubacivala najnježniji dio moje anatomije, ja sam je milovao po vratu i kosi, zalazio rukama ispod njene majice i tražio njene grudi, da osjetim kakve su joj bradavice, da isprobam ljepotu njene punoće pod svojim prstima, u svojim rukama. Ona je imala potpunu kontrolu nad mojim tijelom i ja sam prestao s istraživanjem njene skrivene intime. Prepustio sam se. Njenim usnama, jeziku, njenom divnom umijeću oralnog seksa. Kad je osjetila da sam bliži vrhuncu, u obradu je uključila i svoju ruku, pa mi je lagano drkala i sisala, i ja osjetim nadolazeći plimni val orgazma.

-Svršit ću - šapnuo sam i izbacivao svoje sjeme u njena usta, a ona ga je gutala kako je ono nadolazilo. - Tihana, ovo je nevjerojatno pušenje.
- Sad ga možeš pospremiti - rekla je. - Kako ti se sviđalo?
Umjesto odgovora sam je poljubio. Još sam joj na jeziku mogao probati slanoću sperme. Ljubio sam je, nježno i dugo.
- Bilo je divno - rekao sam. - Dokle putuješ?
- Do Splita - odgovorila je. - Tamo me čekaju moji. Ali ako želiš, možemo se dogovoriti da se negdje nađemo.
- To bi bilo super - rekao sam. - Hoćeš li sada moći zaspati?
- Mislim da ne.
- Što kažeš da iskoristimo noć do kraja?
Nasmijala se i poljubila me.

Izašli smo nedugo potom i uzeli sobu u motelu pokraj Zadra. Soba je odisala ustajalošću, mala i skučena, sa začuđujuće čistom kupaonicom. Tihana je ostavila torbu iza vrata, pored moje, okrenula se i poljubila me. Nije prošla ni minuta, već smo ležali goli jedno na drugome. Ja sam se spustio do njene pičke i jezikom je dražio po klitorisu. Lizao sam je dugo i temeljito, ona se pripremala na orgazam nekoliko puta, ali nije ga bilo. Ne još. Utonuli smo u igru draškanja, izluđivanja i uživanja u njenom tijelu, koja je potrajala, da bih je napokon doveo do kraja. Svršila je neobuzdano, sva mokra i uzbuđena, stenjući kao atletičarka nakon iscrpljujuće utrke.

- Nadam se da je ovo bio samo početak - rekla je i privukla me bliže sebi.
Rukom mi je uzela kurac i lagano ga prodrkala. Stajao je, čvrst i gladak, spreman ući u nju.
- Hoćeš u mene?

Kimnuo sam. Uvela me u svoju vaginu. Osjećao sam kako prodirem u mekoću njenog ženskog otvora i smjestio se tamo kao dobrodošao gost. Nismo komplicirali, ne te noći, zadovoljili smo se u misionarskom položaju. Podupro sam se laktovima, a ona me obujmila nogama oko leđa. Tada sam započeo svoj rad, lagano kuckanje po njoj, melodičan niz ulazaka i izlazaka, nalik na atmosferičnu pjesmu nedjeljnog predvečerja. Znao sam da je Tihana dobra i da je prava. Svaki put kad sam ušao u nju, bio sam toga svjestan. I smješkao sam se od sreće, usprkos uzavreloj situaciji..

Ona je svršila prva. Više puta. Ja sam došao nakon njenog drugog orgazma, razlijevajući se po njenoj unutrašnjosti.

- Zatrudnit ćeš -rekao sam kad sam ga izvadio, malenog i sluzavog.
- Onda ćeš me morati ženiti - nasmijala se.
Privinuo sam je uza sebe. Zaspali smo okrepljujućim snom, ta čekalo nas je i iscrpljujuće jutro. From Smokva.com


Tri (u)bačena koplja

Klasične erotske priče Poskočiše od radosti i pristupiše joj. Svaki prihvati jednu dojku i počeše ih grozničavo lizati i sisati. Biba se morala osmjehnuti. Ponašaju se poput jarića na sisi. Pogladi ih po glavama. Istina, paze što rade. Spusti ruke do međunožja i nastavi prstima kružiti oko klitorisa. Vraćala se u stanje ugode. Grudi su se napinjale, međunožje se podmazivalo. Rukama potraži njihove kurčeve, ovlaživši dlanove na njima. “Dobri ste dečki. Zato, evo vam nagrada!” Bolje se namjesti, i nedvosmisleno raširi noge

Biba T. iz sparnog je hodnika izišla na usijani asfalt. Zatvori oči, raširi ruke, protežući se, i duboko udahne vrući zrak. Vrisne od zadovoljstva. Spuštene glave prilike na kamenom zidiću podigoše se zbunjeno je gledajući, ali se odmah spustiše pokušavajući uhvatiti zadnje ohrabrenje pred ispit iz bilješki pred sobom. Njihovi problemi za Bibu su sada predstavljali daleku prošlost. Nekoliko minuta prije, Biba je postala akademski građanin.

Biba nasmijano skine sako sivoplavog kompleta, ostavši u suknji do koljena i svilenoj bijeloj bluzici, ispod koje su se jasno ocrtavale grudi nesputane grudnjakom. Što se Bibe tiče, grudnjak je bio u grupi nepotrebnih odjevnih predmeta. Voljela je dodir tkanine na goloj koži. Imala je osjetljive bradavice i trenje tkanine o njih lagano bi je uzbuđivalo. Bez izuzetka. Svaka košulja, bluza ili majica na Bibi je izgledala pripijena, barem broj manja nego što je doista bila. Bilo je dovoljno već početi kružiti ili zatresti dojkama ispod odjeće da pred sobom zamisli ljubavnika kako ih nježno miluje. Kad bi čeznula za čvršćim i grubljim dodirima, na golo tijelo navukla bi kožnu jaknu ili košulju od krutog trapera. Osim toga, nije imala potrebe za bilo kakvim pomoćnim sredstvom za podizanje ili učvršćenje grudi, sila teže nije imala nikakav utjecaj na njih.

Razlog zbog kojeg je ipak u javnosti morala nositi grudnjak bili su machoidni mužjaci. Oni koji kad ugledaju ženu bez grudnjaka odmah misle kako su naletjeli na radodajku. U redu, neka misle što god hoće, ali problem je u njihovom ponašanju i njihovim tvrdim šupljim tikvama. Biba svakako ima potrebe za seksom, zdrave i obilne, otvorena je za seksualne igre i fantazije, ponekad i na samom rubu perverzije, ali ne uvijek i ne sa svakim, a pogotovo ne s narcisoidnim dripcima koji si utvaraju da djevojka mora biti toliko sretna zato što su svrnuli pogled na nju da odmah širi noge. I još bi im morala biti do groba zahvalna za tih tridesetak sekundi, jer cijeli spolni odnos tim machoidima svodi se na “kurac unutra, kurac van”.
Jednom, u autobusu za Lovran, u vrijeme gužve, stajala je na platformi u sredini autobusa, kose zadignute u konjski rep. Na sebi je imala mini suknju i pripijenu majicu tankih naramenica, što je otkrivala poprsje i leđa, do visine grudi, bila je bez grudnjaka i gaćica. Seksepilna odjeća i izgled - svakako. Ali, Biba bi imala seksi izgled i u vreći za brašno. Osim toga, bilo joj je udobno ovako odjevenoj. Topli zrak penjao joj se uz noge. Treskovi i vibracije autobusa prenosili su se na cijelo njezino tijelo izazivajući u njoj spolno uzbuđenje. Zatvorila je oči, osjećajući vlaženje u međunožju, bujanje grudiju i ukrućivanje bradavica koje su vidljivo napinjale majicu. Otvorila je oči kad ju je nečija ruka pograbila za brežuljak među nogama, istovremeno se svom težinom navalivši na nju, nabijajući je do bola leđima na rukohvat.

Na sebi je ugledala nabildanog, nakvarcanog, trokrilnog tipa, kose ošišane na milimetar, sunčanih naočala podignutih iznad čela, razdrljene košulje - netko mu je već trebao objasniti da se parfemi i dezodoransi koriste nakon kupanja, ne umjesto njega. Nije vidjela njegovu drugu ruku, ali mogla je biti prilično sigurna da njome otvara rasporak na hlačama kako bi joj ga mogao staviti. Učili su je da ne valja praviti skandale na javnom mjestu, stoga povišenim tonom prigušeno reče:

“Što vam je?! Maknite se od mene! Smjesta!”
Nije ju shvaćao ozbiljno:
“Lutko, ti to želiš više od mene. Budi sretna što ti je naišao pravi muškarac.”
Ruku je maknuo s Bibinog međunožja kako bi je kroz majicu zgrabio za dojku.
“Pravi muškarac?! Gdje je?! Mičite se od mene, inače...”
“Inače, što, lutko?”
Skliznula je u stranu. Tip je poletio naprijed i dalje je čvrsto stežući za dojku, a kad se okrenuo prema Bibi, koljenom ga je snažno pogodila među noge. Uhvatio se za jaja, pocrvenjelog lica, hvatajući zrak. Okolni putnici počeli su prosvjedovati:

“Što vam je?! Drpajte se negdje drugdje!”
Čula je komentare o bestidnoj ženskoj mladeži, svom izgledu i odjeći, i počela se pitati bi li joj ti putnici uopće pomogli da se nije snašla i da ju je taj tip silovao? Probila se do vrata i izišla na prvoj stanici. Kroz staklo je vidjela onog tipa, kojemu je neki uviđavni putnik prepustio sjedalo da dođe k sebi. Sjela je na klupu na stanici, naslonila laktove na koljena, zagnjurila lice u dlanove i počela se grčevito tresti, postajući sve više svjesna što se moglo dogoditi. Osjeti tapšanje po ramenu.
“Oprostite, vaša majica...”

Pogleda se. Lijeva naramenica bila je strgana, majica zaderana, lijeva dojka gotovo je potpuno ispala iz nje. Na koži bili su jako vidljivi tragovi prstiju i noktiju. Zahvali se i namjesti majicu, prebacivši poderani dio na leđa.

Zbog tog slučaja, i redovitih manje drastičnih izljeva muškosti, počela je nositi grudnjak i odjeću, što je kolko-toliko prigušivala njezin izgled. Međutim, na diplomski ispit, pred ispitnu komisiju sastavljenu od samih profesora, izišla je u izazovno-strogom kompletu, brončanih kovrča raspuštenih po ramenima. Zlu ne trebalo. Nije trebalo. A osjećala se ugodno na ispitu, nije sjedila za stolom vjerovatno bi se primijetilo da ne nosi ni gaćice. Sharon Stone, požderi se!

Namjesti sunčane naočale, prebaci sako preko ramena i zviždučući spusti se stepenicama do semafora, prijeđe cestu i pješice krene prema centru. Možda se sretne s nekim poznanikom na Korzu ili kod Konta, sad ima itekako razloga za slavlje.

Skrene kroz park prema Mlaki. Spuštajući se popločanom stazom, na platou iznad bare preoptimistično nazvane jezercem ugleda tri muške prilike. Sjedili su, gotovo nepomični, stisnuti jedan uz drugoga na jednoj klupi pod drvetom. Čulo se samo:
“Joj! Vidi ovo! Ajoooj! Kakva je! Jooj, što bih joj radio!”
Biba je stajala nekoliko metara od njih. Nisu je primjećivali. Tiho navuče sako, zakopča ga, i neprimjetno im se približi. Pretpostavljala je što će vidjeti. Preko sagnutih glava opazi časopis, rastvoren na fotografijama razodjevene Pamele Anderson. Sagne se među njih i uzme časopis:
“Što vi to radite ovdje?”

Oni se ukočiše. Biba obiđe klupu da ih vidi s lica. Ukočeni, blijedi, na klupi su sjedila tri dečka, šesnaest-sedamnaest godina. Pogledala je časopis u ruci - stari Playboy specijal posvećen Pameli Anderson.

“Što će vam to?”
Šutjeli su. Nisu znali što da rade. Starija autoritativna žena u zakopčanom kostimu odavala je dojam strogosti. Je li to nastavnica? Svuda okolo su škole. Što da rade?
“U koji razred idete?”
“Završili smo drugi. Čekamo svjedodžbe.”
“Kakvi ste učenici?”
“Vrlo dobar.”
“Odličan.”
“Vrlo dobar.”
“Znaju li u školi i kod kuće što čitate?”
“Pa, ne.”
“Što će biti ako to prijavim?”
Uplašeni pogledi odgovorili su umjesto riječi.
“Što biste uradili da vas ne prijavim?”
Pogledali su se.
“Ne znamo. Što biste vi htjeli da uradimo?”

Promatrala ih je. Klinci koji maštaju o golim tetama. Imaju li oni pojma bilo čemu. Dive se Paminim kirurški obrađenim grudima, a znaju li uopće kako izgleda pravo nepatvoreno žensko tijelo? Dobro raspoloženje nije je napuštalo, a sada je imala i osjećaj moći nad trojicom mladih momaka. Bio je to ugodan osjećaj. Uz to, dobro je čula kako su rekli:
“Što bih joj radio!”
“Jeste li vas trojica ikad uživo vidjeli golu ženu?”
Pogledali su jedan drugoga, a zatim Bibu.
“Nnne.”

Sjela je na klupu nasuprot njima i prekrižila noge. Zagledali su se u njezine bijele listove nastojeći prodrijeti do bedara skrivenih suknjom. Biba je polako listala Pamine fotografije.
“Mislite da su ove grudi prirodne?”
“Valjda jesu.”
Dečki su se počeli opuštati.
“Krivo. Nisu.”
Skinula je naočale i pozorno ih promatrala. Jasno je vidjela kako očima gutaju njezine noge.
“Ovako ćemo. Ja ću vam pokazati kako izgleda prava žena, ali vi morate postupati točno onako kako vam kažem. Tko ne posluša, iz bilo kojeg razloga, morat će gol skočiti u ovu baru dolje i tamo ostati dok mu ne odredim pravu kaznu. Jasno?”
Dečki su se uzvrpoljili, ne vjerujući svojim ušima. Teta koja ih je tako uplašila nudi im da ju vide golu?! Naravno da će učiniti sve što ona hoće, pa i više. Sva trojica zaklimaše glavama u znak pristanka.

“Dobro. Onda ćemo ovako. Prvo se skinite do gola! Sva trojica!”
Pogledaše se, ali se i počeše skidati dok nisu ostali potpuno goli. Biba ih je promatrala sa zanimanjem. Izgledaju potpuno opremljeni, istina, malo mršavi.
“Okrenite se, da vas vidim sa svih strana!”
Poslušali su.
“Sada sjednite.”
Sjedoše na klupu.
“Što god da se desi, ne smijete govoriti niti bilo što raditi rukama. Morate biti potpuno mirni i tihi. Jasno?!”
Klimnuše glavama, u iščekivanju.
“Dobro. Sada ćemo vidjeti jeste li pravi muškarci ili samo imate duge jezike.”

Ustane. Raskopča sako i odloži ga na klupu. Kroz bluzu ocrtavale su se dojke. Nastavi otkopčavati bluzu, pazeći da grudi ostanu pokrivene. Donja dva gumba ostavi zakopčana, stvorivši veoma duboki dekolte, u kojem se skoro sve naziralo ali se ništa nije vidjelo. Protrese dojkama i zabaci lagano glavu, prorez bluze se proširi. Momci su netremice gledali. Na spolovilima im se pojave tragovi života. Okrene im se leđima, poigravajući se suknjom. Objema rukama milovala je stražnjicu, zadižući i spuštajući suknju, u jednom trenutku otkrivajući bjelinu glatkih okruglih guzova, u slijedećem potpuno ih skrivajući. Dečki se nisu usuđivali ni disati. Biba im se okrenu bokom, zadižući suknju do iznad bedra, otkrivajući da nema gaćica, i zatim pusti da suknja padne natrag. Malo se sagne prema njima, tresući rukama suknju kao da želi rashladiti međunožje. U sebi se smijala promatrajući ih kako se jedva suzdržavaju da poskoče i zavire joj u dekolte, te kako im se kolčići sve više razbuđuju. Moraju se naučiti strpljivosti. Uspravi se i zabaci ramena - bluza je sada jedva pokrivala dojke. Dlanove uvuče ispod bluze i položi ih na sise, polako ih milujući, prvo cijelim dlanom a zatim vršcima prstiju, završavajući pokrete “češljanjem” bradavice sa svih pet prstiju.

Ruku prekriženih na dojkama, stresala je ramenima a bluza se stidljivo spuštala naniže, razotkrivajući bjelinu vrata, ramena, ruku i poprsja. Priprema diplomskog ispita oduzela je Bibi sve vrijeme posljednjih mjeseci, tako da je ove godine propustila i odlaske u skrivenu morsku uvalu, gdje se već od kraja travnja mogla slobodno, bez kupaćeg kostima, prepuštati sunčanim zrakama. Ali, u ovom trenutku znala je da ta snježna bjelina njezine kože ima još jači utisak na promatrače, kojima sline tek što se nisu počele cijediti niz bradu. Spolovila su im već stršala poput jarbola. No, teži dio za njih tek slijedi, ali oni to još nisu znali.

Okrenuvši im se leđima, Biba opusti ruke niz tijelo. Bluza lagano sklizne do bokova. Zaljulja bedrima i bluza se niz suknju spusti na zemlju. Sagne se po nju i podigne je na klupu, prepuštajući dečkima pogled na svoja glatka, blago oznojena leđa. Rukama prekrije dojke i počne se okretati prema dečkima. Promatrala ih je. Raširenih nogu, peta ukopanih u šljunak, uzdignutih macana, širom rastvorenih ustiju, gutali su je očima, pogledom preklinjući da ih makne i pokaže gole grudi. Spolovila su im se počela tresti. Osmjehne se i podigne ruke iznad glave, protežući se. Čula je njihovo stenjanje kad su ugledali čvrste, okrugle dojke. Prstima pomiluje široke, ružičaste areole, lagano uštipnuvši stršeće bradavice. Približi im se, nagne se, i preko ramena jednog od momaka nasloni na naslon klupe, gotovo mu dodirujući dojkama lice. Osjećala je njegov užareni dah. Ispravi se i krene unatrag.
“Onda? Što mislite, čije su grudi bolje?”

Nisu se usuđivali odgovoriti glasno da ih ne kazni, ali pogledi su im sve govorili.
“Jeste li zaslužili da vam pokažem i ostalo?”
Zaklimaše glavama. Gotovo ih je žalila. Nije lako proživljavati napade hormona pred pravom, lijepom, izazovnom, golom, živom ženom koju ne smiju dotaknuti. Zadigne suknju s obje strane do iznad bokova, pazeći da međunožje ostane pokriveno. Jedan od momaka počeo se ljuljati naprijed-natrag zatvorivši oči.
“Hej, ti! Gledaj ovamo!”

Popne se na svoju klupu i sjedne na naslon raširivši noge. Polako počne povlačiti suknju prema bedrima. Dečki nisu znali kuda gledati - u gole grudi ili među noge. Stenjanje se pojačavalo. Još nisu ništa vidjeli, ali... Siđe s klupe i otkopča suknju. Na trenutak je pridrža, a zatim pusti da sklizne na zemlju. Jednom nogom iskorači iz nje, a drugom je odbaci na klupu. Stajala je uspravna, prkosna, malo raširenih nogu, u punom sjaju svoje golotinje. Dečki su se grčili pred pogledom na Bibine noge, međunožje, na kratko podšišane brončane dlake, bedra, struk, grudi, ruke, ramena, na vrat, lice, kosu... Bila je najljepše što su ikad vidjeli. Pam Anderson - tko je to?

Sjedne na klupu, raširi noge, zabaci glavu, spusti ruke do međunožja i prstima razmakne usmine kako bi mogli vidjeti ostatak. Milovala je međunožje. Cijela ova situacija, koja je započela kao šala, sve ju je više uzbuđivala. Javni striptiz u parku kojim je svakog trenutka mogao netko proći, nesvjesne refleksne reakcije tih momaka na njezinu ljepotu... poticale su njezino uzbuđenje i stvarale želju za seksom. Kako izgleda seksati sa četrnaestgodišnjakom? To pitanje sve je više prolazilo Bibinom glavom. Priđe im. Spolovila sve trojice bila su potpuno ukrućena, ljubičaste glaviće prekrivala je kožica, a iz njih cijedila se sluz. Što da radi s njima? Obući se i otići? Već im je pokazala sve što je obećala. Dotakne prvoga.
“Sjedni na drugu klupu.”

Posluša je. Zgrčen, dođe do klupe i sjedne. Biba je išla za njim. Okrenuta licem prema njemu, prekorači ga, i počne se spuštati prema njegovom kurcu. Prihvati ga rukom, prevuče kožicu preko glavića, a mlaz sperme prsne namočivši Bibin brežuljak. Momak je preplašeno pogleda, ali ga Biba utješi:

“Događa se. Naučit ćeš.”
Rukom namjesti kurac i sjedne na njega. Momak je glasno stenjao, podrhtavajući u Bibi. Preko njegovih ramena uhvatila se za naslon klupe i počela se podizati i spuštati laganim ritmom.
“Ljubi mi grudi.”
Mehanički je prislonio stisnute usnice na dojku.
“A da probaš sisati bradavice?”

Prihvatio je ustima bradavicu i počeo cuclati. To je već bolje. A onda vrisne od boli - zagrizao je bradavicu. Skoči s njega držeći se za dojku. Ostala dvojica uplašeno skočiše također sa svoje klupe. Biba pogleda krivca - da pogledi ubijaju, ovaj bi već bio mrtav. Ovako, njih dvojica ga zgrabiše, odvukoše prema jezercu i gurnuše unutra. Držeći se za dojku, Biba je skupljala odjeću spremna otići. Dosta je bilo! Želiš pomoći, a balavac ovako! Priđoše joj. Osvrne se na njih. Vidjela im je očaj u pogledima i uzdignute kurčeve. Hmmm!
“Što je s vama dvojicom? Jeste li pažljiviji od njega?”
“Mislim da jesmo.”
Napući usne. Sjedne na klupu.

“Dobro. Izliječite ovo što je onaj mamlaz napravio.”
Poskočiše od radosti i pristupiše joj. Svaki prihvati jednu dojku i počeše ih grozničavo lizati i sisati. Biba se morala osmjehnuti. Ponašaju se poput jarića na sisi. Pogladi ih po glavama. Istina, paze što rade. Spusti ruke do međunožja i nastavi prstima kružiti oko klitorisa. Vraćala se u stanje ugode. Grudi su se napinjale, međunožje se podmazivalo. Rukama potraži njihove kurčeve, ovlaživši dlanove na njima.
“Dobri ste dečki. Zato, evo vam nagrada!”

Bolje se namjesti, i nedvosmisleno raširi noge. Jedan je nastavljao sisati “svoju” bradavicu, a drugi se uspravi i postavi među Bibine noge. Biba ga jednom rukom prihvati za stražnjicu a drugom za kurac, usmjeravajući ga u sebe. Kad je kurac počeo ulaziti, sperma brizne. Biba podiže noge i obuhvati ga oko bokova, pribivši ga uz sebe. Ipak, trajalo je kratko. Iziđe iz nje, a drugi jedva dočeka da uđe. Izišavši, svali se na klupu kraj Bibe, poput prethodnika. U sekundi sperma se prosu i iz njega.
Biba ih pogleda obojicu. Na licima im ugleda blaženi osmijeh. Tja, nije ni mogla očekivati kvalitetu, ali je barem bilo zabavno. A oni će morati još mnogo učiti kako bi mogli zadovoljiti ženu, pomisli, odijevajući se. From Smokva.com


Iz prijateljstva u strast

Iz prijateljstva u strast

| Klasične erotske priče| Opkoračio je iznad njenog lica i ponovno udobno smjestio batinu u njena spremna usta. Maja je željela okusiti njegovu spermu, on se sve jače zabijao. Kada se zagrcnula, izvadio ga je i skupa su se nasmijali. Ponovno je krenuo, osjetio je da se kraj približava, počelo je strujanjem po kičmi, kurac mu se do kraja ukrutio, jaja stvrdnula i onda je jurnula poplava sperme koju je Maja halapljivo gutala

Davor i Maja bili su prijatelji čitavu vječnost. Maja je voljela kraj sebe imati nekoga na koga se mogla osloniti, a Davor je bio upravo takav tip muškarca… Uvijek tu kada je trebalo provesti par sati na telefonu tješeći je poslije prekida neke glupe veze, bio je na raspolaganju kada je poželjela otići pogledati neki film, ići na koncert ili predstavu. Malo po malo shvatila je da Davor i ona funkcioniraju savršeno, idealno dopunjujući jedno drugo. Počela ga je gledati malo drugačije. Seks se nikada nije otvoreno pojavljivao, ali je počela ubacivati Davora u svoje maštarije dok je mastrubirala i u mašti mu davala da je puni na sve moguće načine.

Nije htjela zbog usputnog seksa izgubiti prijatelja, ali strpljenje joj je bilo na kraju. Dugo je dvojila je li to zaista pametna stvar, što ako ga zaista izgubi? Ipak nije mogla protiv sebe, seks s Davorom postala je jedna vrsta opsesije, ugodne doduše, ali ipak opsesije. Jednog dana odlučila je uzeti stvari u svoje ruke. Nazvala je Davora na posao, izmislila da joj treba popraviti nešto na kompjuteru. Kompjuteri su bili Davorova slaba točka. Čim je došao u njen stan, sjeo je ispred Majinog računala i počeo raditi, ruke su mu brzo prelazile preko tipkovnice.

Točno je znala što radi i kako će to učiniti. Počela mu je masirati leđa i vrat. Kada je završila počela je masirati njegovu ćelavu glavu. Davor je u zadnje vrijeme rapidno gubio kosu i odlučio se obrijati do kraja, Maji se ta promjena jako svidjela, izgubio se dječak i pojavio muškarac.

Poceo je kratkim poljubcima krstariti preko njezinog trbuha, nogu i bedara,Maja vise nije mogla izdrzati,taman kada mu htjela vrisnuti.”Lizi me molim te!!”,on je upravo to napravio:jezikom je poceo kruziti po njenoj vlaznoj mackici, najprije polako, pa sve brze i brze, Maja je stiskala svoje bradavice i grizla zapesce da ne bi pocela vriskati, znala je da bi je svi susjedi culi
Došao je očekivani trenutak, Davor se digao iz stolice i morao se nagnuti preko kompjutera da bi izvukao kabel. Maja je brzo kleknula ispred njega i počela mu masirati međunožje. Željela je probati svog prijatelja, pušiti njegov kurac i vidjeti može li natjerati na brzo svršavanje. Osjećala se napaljeno kao nikada u životu. Tek je počela trljati njegov kurac preko hlača, a već je bila blizu svršavanja. Nevjerojatan osjećaj.

Dok je kurac rastao ispod njene vješte ruke, spustila je drugo ruku između svojih nogu. Kako je sve pažljivo isplanirala, danas nije stavila gaćice, njezina je pičkica bila već sva mokra i željna. Strpljenje ju je počelo izdavati, željela je njegovu kurčinu napokon smjestiti u usta. Otkopčala mu je hlače i trgala ih prema dolje, a Davorova batina iskočila je ispred njenih očiju u svojoj punoj snazi. Davor još uvijek nije dao ni glasa, ali ničim nije pokazao da mu smeta kada je počela sočno pušiti njegovo koplje. Na Majino veliko zadovoljstvo, veličina Davorove batine prelazila je sve njene maštarije.

Dok je nastavila pomicati glavu u sve bržem ritmu, još je više narastao i morala je skroz rastvoriti usta da bi ga u potpunosti primila. Uz jak coktaj izvukla je kurac iz usta, počela mu lizati jaja, a istovremeno se sve jače trljala po žudnoj mačkici. Od Davora nije bilo čuti ni glasa, osim sve glasnijeg disanja. Vratila je kurac u usta i sada počela gutati sve dublje i dublje u grlo, Davor je prvi put progovorio:
- Uzmi ga sve do jaja.

No,bilo je to lakše reći nego učiniti. Dok ga mu je poslušno gutala, Davor se nagnuo i počeo joj otkopčavati košulju. Nije imala velike sise, ali su na njen ponos bile čvrste.
- Digni se i legni na stol.

Voljela je kada je muškarac vodi i odmah se poslušno nagnula preko stola. Davor je smjestio kurac između sisa, a ona ih je automatski stisnula. Davor se nagnuo, zatvorio oči i uživao u svemu što mu je Maja pružala, nježno ju je podigao, uzeo u naručje, položio na kauč i skinuo joj suknju. Bio je iznenađen kako joj je pičkica bila ružičasta. Prošlo mu je kroz glavu da je i on često zamišljao kako bi to izgledalo kada bi se poševili. Uvijek je primjećivao kako prirodno privlači muškarce bez nekog velikog truda. Kroz misli mu je prošao tračak onoga što možda dolazi poslije, onoga čega ga je bilo strah, nestaje li možda prijateljstvo i njihov mali svijet, ali sada nije imao vremena niti volje za takvu vrstu razmišljanja.

Opkoračio je iznad njenog lica i ponovno udobno smjestio batinu u njena spremna usta. Maja je željela okusiti njegovu spermu, on se sve jače zabijao. Kada se zagrcnula, izvadio ga je i skupa su se nasmijali. Ponovno je krenuo, osjetio je da se kraj približava, počelo je strujanjem po kičmi, kurac mu se do kraja ukrutio, jaja stvrdnula i onda je jurnula poplava sperme koju je Maja halapljivo gutala, i sam se iznenadio koliko je toga izašlo iz njegovih jaja. Maja je strpljivo sve polizala, baš sve i ono malo sperme sto joj je iscurilo preko brade,lizala je ljepljive prste i bila spremna na jos.

Taman kada je bila blizu orgazma,Davor je brzo stavio kurac u njenu picku mokru od njegovih lizova i pomijesanih sokova,odmah je skliznuo do kraja i nabijao se svom snagom,svrsila je odmah uz glasni vrisak,sve kocnice su pale,pocela je vikati:”Jebi me,jebi me,nemoj stati,daj mi tu kurcinu do kraja...”
Nasmijala mu se i rekla:”Da li smo jos uvijek prijatelji?”,oboje su prasnuli u smijeh,Davor je legnuo kraj nje,poljubio je u kosu,dok mu je ona pocela lagano drkati .”Ti zbilja nemas namjeru stati,zar ne?”govorio je dok se spustao prema njenoj pickici.
Poceo je kratkim poljubcima krstariti preko njezinog trbuha, nogu i bedara,Maja vise nije mogla izdrzati,taman kada mu htjela vrisnuti.”Lizi me molim te!!”,on je upravo to napravio:jezikom je poceo kruziti po njenoj vlaznoj mackici,najprije polako,pa sve brze i brze,Maja je stiskala svoje bradavice i grizla zapesce da ne bi pocela vriskati,znala je da bi je svi susjedi culi.

Taman kada je bila blizu orgazma,Davor je brzo stavio kurac u njenu picku mokru od njegovih lizova i pomijesanih sokova,odmah je skliznuo do kraja i nabijao se svom snagom,svrsila je odmah uz glasni vrisak,sve kocnice su pale,pocela je vikati:”Jebi me,jebi me,nemoj stati,daj mi tu kurcinu do kraja...”,sve je stalo,okrenuo ju je na trbuh i poceo je divljacki pumpati,sada nije vodio ljubav sa svojom prijateljicom,nego je jebao zenu koju nije poznavao,nabijao se do kraja,nije ga bilo briga da li ju boli ili ne i da li uziva,sav se pretvorio u kurac.

Navlacio ju je do kraja,opkoracio ju je,tako da su sada njegova stopala bile u razini njezine glave,tako je mogao jos dublje ulaziti.Gledao je njeno lice potpuno zamagljeno od uzivanja.Jecala je:”Da,tako me jebi,stavi mi ga jos dublje,ajde...”Lagano ju je par puta pljesnuo po zaobljenoj guzi,nije se bunila,vjerojatno nije niti osjetila.

Osjetio je da mu se orgazam ponovno priblizava,jos se par puta brzo zabio,izvadio ga i poceo spricati po njezinoj guzi i ledjima.Kada je stao,osjecao je griznju savjesti,pa upravo je divljacki izjebao Maju, svoju najbolju prijateljicu,a ne neku drolju pokupljenu tko zna gdje.Sav znojan legao je kraj nje i rekao:”Oprosti,ne znam sto mi je bilo”.

Odjednom je cuo njezin zvonki smijeh:”Budalo jedna,upravo sam prosla kroz najbolju sevu u mojem zivotu,prestala sam brojati svrsavanja,a ti govoris oprosti....ha,ha”.Opustili su se,lezali u tisini,Davor je osjetio da mu se san priblizava,u magli je cuo Maju kako govori:”Hej,nisi zavrsio posao na kompjuteru,sutra te ceka jos posla...,jako puno posla”. Smokva.com


Uigrani dvojac s kormilarkom

Klasične erotske priče To mi je stvarno bilo previše! Debeli kurac koji bespoštedno rastura moju rosulju, dugajlija koji se grčevito zabija u moje grlo i razigrani prsti koji žare moj osjetljivi klitoris... ne, to se jednostavno ne može izdržati! Počela sam se nekontrolirano izvijati i tresti od silne ugode koja mi je strujala čitavim tijelom, gubeći se u izmaglici mog prvog orgazma te večeri

Ne sjećam se točno je li to bilo u petak ili subotu uvečer, ali nije ni bitno. Bitno je to da je bilo jako kasno i da mi se jako, jako spavalo, a nisam mogla ni oka sklopiti. Razlog mojoj budnosti krio se u, pogađate, bučnim susjedima, i to upravo onima koji stanuju u stanu točno iznad mog. Kako to njihovo rondanje, koje je podsjećalo na selidbu, i urlikanje, koje je zvučalo kao navijanje na kakvoj utakmici, nije prestajalo, odlučila sam se odjenuti, pozvoniti im na vrata i kulturno se požaliti, a, ako bude potrebno, i zaprijetiti im da ću pozvati policiju, što sam i kanila učiniti, naravno, ne budu li se smirili. Što zamislila, to i učinila, a kad mi je mladić, od svojih dvadesetak godina, otvorio vrata, bespoštedno sam osula verbalnu paljbu po njemu.

- Pa, dokad vi mislite? Razbudili ste cijelu zgradu! Neki od nas bismo spavali! Jeste li vi uopće normalni? Pijani, drogirani, što li?
- Nije droga, gospođo, ni alkohol, nego adrenalin! - počeo se pravdati, mangupski se osmjehujući, očito želeći šarmom smiriti moj gnjev. - Gledali smo boks, pa se malo uživili... ali, evo, sad smo se smirili! Nećemo više, garant!

Tada sam se malo smekšala i oraspoložila, ali ne zbog njegovih riječi, nego zbog velike modrice na njegovom lijevom oku.
- Jeste li vi gledali boks ili ste boksali? - upitala sam, pogledom pokazujući u smjeru njegove «šljive». - Stavi led na to!
Mladi susjed se nasmijao i odvratio:
- Ma, nemam leda, zamrznuo mi se cijeli onaj gornji dio u hladnjaku... ni ne vidi se ona posuda za kocke...
- Donijet ću ti ja, ali samo ako obećaš da ćete se stišati - ucijenila sam ga, mada nisam mogla sakriti osmijeh.
- Bit ćemo kao bubice! - obećao je, uz šarmantnu gestu rukama.

To mi je bilo dovoljno da se spustim do svog stana po led. Usput, dobro sam razmislila o situaciji u koju sam se tako brzopleto upustila. Naime, momka sam znala samo iz viđenja, i jedini kontakti koje smo dotad imali bili su oni kurtoazni pozdravi koje smo izgovarali kad bismo se sretali negdje na stubištu. A, s obzirom da je bio stasit i vrlo zgodan, da ne kažem frajer po mome ukusu, a ja potpuno razbuđena i pomalo napaljena, jer sam već dulje vrijeme bila zanemarivana od strane muškaraca, bilo mi je sasvim logično pokušati se ogrebati za komad mladog kurca, tim više što mi se učinilo da kod malog imam prolaz. No... - razmišljala sam i dalje - ...ako te noći od seksa i ne bude ništa, barem ćemo ostvariti malo prisniji kontakt... pa s vremenom... hm, baš sam nepopravljiva.

I tako sam, s vrećicom leda u ruci, ogrnuta kućnim ogrtačem, ispod kojeg, razumije se, nisam imala ništa osim svoga golog tijela, ponovo pozvonila na susjedova vrata. Umjesto njega, vrata je otvorio njegov frend, na moje veliko zadovoljstvo, ništa manje zgodan i markantan.

- Aha, led!? Marko je rekao da ćete ga donijeti... - rekao je kad je primjetio vrećicu u mojoj ruci, pa me nježno uhvatio za podlakticu. - ...zaslužili ste piće za to.
- Ne znam, baš, ne bih vam smetala - glumila sam neodlučnost, ali sam ipak pustila da me uvede.
- Ma, kakva smetnja... - nastavio je samouvjereno, očito shvaćajući da sam se nećkala samo reda radi. - ...nas dvojica smo u stvari sami i godilo bi nam žensko društvo.
Mislite li da mi je trebao reći da su bili sami? Pa, zar bi se boksali da je bilo žena? Naravno da nisam mogla odbiti poziv.
- E, onda može... ali samo jedno kratko!
- Ljuto ili slatko? - nadovezao se pitanjem.
- Slatko, ali žestoko... - nisam se dala zbuniti. - ...ako imate nešto takvo, naravno!

- Naći će se, naći će se... - zacvrkutao je i uveo me u dnevni boravak kao da je on domaćin.
Zatim je nestao u kuhinji, ostavljajući me nasamo s pravim domaćinom, Markom, koji je sjedio na dvosjedu i držao vlažni ručnik na oku. Odmah sam mu prišla, sjela pored njega i dodala mu led, na čemu mi se on srdačno zahvalio, predstavio se, jer se nismo poznavali po imenu, pa upitao:
- A kako je vama ime?
- Laura... - odvratila sam i dodala - ...ali nemoj mi govoriti vi... osjećam se onda tako staro.
To mi je uvijek palilo kod mlađih frajera, pa nije bilo razloga da ne upali i tada.
- Ma, što to pričate... - zaustio je, a kad se suočio s mojim oštrim pogledom, ispravio se. - ...ovaj, pričaš? Pa, ti si žena u najboljim godinama!
- Hvala na komplimentu... - zahvalila sam se. - ...ali ja ti ipak zavidim na tvojim.

Nije stigao ništa reći, jer se u prostoriji pojavio njegov frend s bocom nekog likera i tri čaše, te nam natočio po piće. Dok smo nazdravljali, Marko nas je predstavio jedno drugom.
- Ovo je moj frend Damir... a ovo je moja susjeda Laura... i ne voli kad joj se govori vi!
Damir se, naravno, odmah prilagodio tome.
- E pa, Laura, moram reći da je Marko pravi sretnik što ima tako pažljivu susjedu... i zgodnu!
- Ovdje pljušte komplimenti sa svih strana... - primijetila sam koketno, pa prebacila nogu preko noge, otkrivajući im dobar dio svojih glatkih bedara. - ...vas dvojica kao da se meni nabacujete.
- To je zato da ne pomisliš da smo pederi! - pojasnio je Damir, dok se spuštao pored mene na krevet, pa mi, kao slučajno, stavio ruku na rame.
- Samo zato? - upitala sam, stiješnjena u sendviču između mladih, očito, na moju sreću, napaljenih pastuha.
- Pa i zato što si ti jedna neobično seksepilna i temperamentna žena... - ubacio se Marko, ne libeći se spustiti ruku na moje bedro. - ...a mi volimo upravo takve... iskusne.
- Zvučite kao uigrani tandem... - primijetila sam, pa gurnula nogu bliže Marku, istovremeno se prislanjajući gornjim dijelom tijela uz Damira. - ...kao da ste to već radili... mislim, vas dvojica s jednom ženom.
- I s jednom i s dvije - šapnuo mi je Damir na uho, dok mi je rukom klizio niz leđa. - A ti? Jesi li to činila s dva muškarca?
- Jesam, i moram reći da mi se svidjelo! - priznala sam, pa posegnula rukama u njegovo krilo, kako bih utvrdila u kojem je stanju njegov ud.
- Pa, onda nema smisla čekati! - zaključio je, i pomogao mi da mu raskopčam hlače i izvadim polutvrdi komad iz gaćica.
Kad mi se njegov predivni primjerak našao u rukama, mazno sam upitala:
- Zar ti ovo izgleda kao čekanje?

Nešto je zaustio reći, ali moje usne su se tada sklopile preko rumenog glavića, a jezik se zavukao u rupicu na njegovu vrhu, tako da su mu riječi jednostavno zapele u grlu. Marko je, u međuvremenu, kliznuo prstima do moga međunožja, pa me počeo lagano milovati po sve vlažnijoj i toplijoj mačkici. Kako bih mu olakšala posao, raširila sam noge što sam više mogla. Damir također nije gubio vrijeme; rastvorio mi je ogrtač, pa me ščepao za desnu dojku i počeo ju snažno stiskati. Potaknuta njihovim nemirnim rukama, još agilnije sam se bacila na obradu, dostupnog mi, nabreklog kurca. Kako sam već rekla, bio je stvarno predivan: dug i nedebeo, ne toliko idealan za pušenje, koliko za ševljenje u stražnju rupicu, kontala sam. Zašto ne za pušenje, pitate se? Pa, zato što, ma koliko se žena trudila i imala duboko grlo, ipak ne može cijeli stati u usta, a to onda i nije potpuni doživljaj. No, kako god bilo, ja sam se potrudila da mu bude što ljepše, a njegove riječi su mi nedvosmisleno potvrdile da znam što radim.

- Uuuh! Lauraaa, kako je to dobro! Ooooh! - uzdisao je i hvalio me, naizmjence mi sve grčevitije stiskajući krupne dojke.
No, jedna stvar u vezi njegovog alata me posebno zaintrigirala... ili je možda bolje reći dvije stvari... to jest stvarčice. Naime, njegova jaja nisu bila veća od kakvih omanjih oraščića. Pomalo u neskladu s dugim klipanom, ali neobično slatko... a po okusu, slano! Naprosto nisam mogla odvojiti usne i jezik od njih. Lizuckala sam ih i sisala poput zabrinute maturantice na ekskurziji u egzotičnoj zemlji, koja se boji da će se kuglice njenog sladoleda prebrzo otopiti... da će netragom nestati. A onda sam osjetila nešto debelo na ulazu u svoju rutavu sluzavicu. Bio je to Markov glavonja, jer ne znam kako bih drugačije nazvala takvu kurčinu.

- Aaaaaah!!! - vrisnula sam glasno, dok je grubo prodirao u mene, nemilosrdno šireći moje mokre usmine.
Sjećam se da sam u tom trenu pomislila kako takvu grdosiju ni u snu ne bih poželjela u svojoj guzi. Ali, kako on i nije bio u guzi, a moja se pičkica brzo prilagodila njegovom opsegu, ubrzo sam počela osjećati neopisiv užitak. Sreća moja što taj uljez nije bio dugačak kao Damirov, jer ne znam kako bih izdržala njegove nalete, naročito kad mi je Marko jednu nogu zabacio na svoje rame i stao me divljački prašiti, nekako polustojećki, s jednom nogom na podu i jednim koljenom na krevetu. Tada sam se napokon okanila Damirovih sitnih muda, pa mu ponovo počela pušiti, uvlačeći njegovog dugonju onako do pola, kao i na početku naše igre. On mi je uzvratio tako što se ostavio mojih grudi i prihvatio se trljanja moje nabubrene dražice. To mi je stvarno bilo previše! Debeli kurac koji bespoštedno rastura moju rosulju, dugajlija koji se grčevito zabija u moje grlo i razigrani prsti koji žare moj osjetljivi klitoris... ne, to se jednostavno ne može izdržati! Počela sam se nekontrolirano izvijati i tresti od silne ugode koja mi je strujala čitavim tijelom, gubeći se u izmaglici mog prvog orgazma te večeri.

Kad sam se malo pribrala, shvatila sam da ono o njihovoj uigranosti nije bila puka priča, nego prava pravcata istina. Naime, tako su vješto izmanipulirali sa mnom da sam već u slijedećem trenu sjedila na Damirovom vitkom koplju, a Marko mi je naguravao svog monstruma u usta. A to njegovo čudovište je izbliza izgledalo stvarno zastrašujuće. No, ipak sam ga prihvatila, prvo rukom, pa usnama, te ga stala bjesomučno drkati i pohotno pušiti. Nekako, ta nova situacija mi je bila puno prihvatljivija od prethodne, samim tim što sam imala veću slobodu u kretanju, što je najbolje osjetio Damir, jer sam sve luđe miješala mačkicom oko korijena njegovog tvrdog kurca, a Markovom sam se uvijek mogla izmaknuti ili ga zaustaviti rukom, ako ga više nisam željela. A željela sam ga! Željela sam da mi napuni usta svojom toplom spermom i da ostatke svog eliksira razmaže po mom licu. Naravno, to sam mu i rekla:
- Hajde dušo! Svrši Lauri u usta! Istresi to svoje sjeme po mojim obrazima! Hajde, ne mogu više čekati!

I nisam dugo čekala! Osokoljen mojim riječima, i do ruba izdržljivosti dotjeran mojom rukom, naprosto je eksplodirao i zasuo me plotunom guste, bijele tekućine, uzdišući pri tome kao da ispušta dušu. A onda, dok sam gutala i razmazivala slankastu drkotinu, dobila sam još jednu dozu... i to po Venerinom brežuljku... trbuhu... i grudima... Naravno od Damira, koji je u međuvremenu izvadio svoj klip iz moje male i prislonio ga uz moj klitoris, puštajući ga da slobodno riga kamo god ga volja...
Još smo dugo uživali te noći, a nisam, pogađate, propustila ni primiti Damirovog dugonju u guzu... Naravno, nisam se prevarila, bio je idealan za to... Na kraju su se dečki stišali, kako su i obećali, a ja sam ipak uspjela zaspati... Ne u svom stanu, jasno je, ali slatko i "tvrdo"... From Smokva.com

Erotske priče i fantazije

Vrhunske erotske price zanimljive osobama sviju erotskih sklonosti.

Klasične erotske priče
Priče klasika erotike
Lezbijske priče
Gay priče
Dominacija i podložnost
Oralni sex priče
Fetish priče
Iskustva vatrenih dama
Osobna iskustva