Image Hosted by ImageShack.us 3.kup u Ivanić Gradu - DVD Donja Gračenica - Blog.hr

22

ponedjeljak

lipanj

2009

3.kup u Ivanić Gradu

Došao je na red i 3. kup koji se je održao u Ivaniću. Prve smo startale mi cure i napravile vježbu 46,90 , ali sa greškom pada spojnice koja nam je donjela +5 sekundi na našu pomalo razočaravajuću vježbu, ali znamo da možemo i hoćemo bolje, bit će bolje drugi put. Naše vrijeme je bilo dovoljno za 2. mjesto i ponešto bodova, a trenutno se nalazimo na 2. mjestu ukupnog poredka po bodovima, šta je odlično s obzirom da nam je ovo prva godina u kupu.

Image Hosted by ImageShack.us


No dosta o nama, naši dečki i A i B ekipa su nam još jednom pokazali zašto smo ponosni na njih. Naime oboje su osvojili prva mjesta sa odličnim vremenima. Muška A ekipa je napravila odličnu vježbu 32,80 i štafetu 52,42 što je bila i najbrža štafeta. Svi znamo da je uvijek velika konkurencija u muškoj A ekipi pa smo zato još više ponosniji na naše dečke.

Image Hosted by ImageShack.us


Muška "B" ekipa je ponovo opravdala svoj odlazak na olimpijadu sa 1. mjestom i vježbom 38,00. Muški A i B se nalaze na 1. mjestu po bodovima i nadamo se da će se tamo i zadržati do kraja kupa, i naravno ne zaboravimo da su dečki doma ponijeli i sveukupni pehar.

Image Hosted by ImageShack.us


Evo odradili smo i 3. kup , doma smo krenuli s punim rukama pehara i poklona, a sada slijedi nastavak. Sada slijedi malo odlaska po običnim natjecanjima, odlazak naše B ekipe u Češku...za nas ostale malo sunca....mora...odmora...pa se svi opet vidimo u Trebarjevu.


Image Hosted by ImageShack.us

<< Arhiva >>