Ninth Heaven (VLR)

nedjelja, 19.02.2006.

Lejzi

Ne ide mi. Jednostavno mi ne ide. U zadnjih tjedan dana san pokuša napisati barem tri normalna teksta, ali bi redovito zapeja na samom početku. Nakon toga bi uslijedilo paranje papira (u mom slučaju pritiskanja tipke DEL) i padanje u depresiju. Više mi se ne da raditi apsolutno ništa. Današnji odlazak u knjižnicu mi se učinija ka penjanje na planinu Niitaka, a da ne govorin o neslavnin pokušajima da zadržin svoje oči na knjizi barem pet minuta. Televiziju više uopće ne gledan, alkohol mi je posta tako prokleto gadljiv da ga se bojin pogledati dok na najveselije stvari koje se nekon čoviku mogu dogoditi gledan ciničnije od... prilično cinično.

Dobro, nadan se da san se samo zalinija više nego ikad dosad, odnosno da san dosega klimaks linosti, inače će mi mozak eksplodirati u pokušajima da pronađe razlog ovakvome stanju, ili još gore; da ga popravi. Svima lipi pozdrav i for Christ's sake, ne budite toliko veseli i dobroćudni. Samo me dovršavate...

P.S. Ovaj post je triba biti objavljen jučer ali kad san se taman nasmiješija i ponosno pogleda na ekran očekujući da će moj novi post biti prikazan nakon misec dana pojavi mi se jebena poruka da me ne može konektirati na jebeni system database. Kako da čovik ne popizdi sa mojon srićon!?!?

- 13:23 - Komentari (9) - Isprintaj - #