Dream Search :
Powered by Google


From a dream to reality



29.09.2008., ponedjeljak

U Livno na kavu...

Većina stvari koje trebate znati o ovome postu se nalaze na slikama koje sam dodao.

Slika 1

Dakle, radi se o novoj cesti koja će spajati Cetinsku krajinu sa susjednom nam BiH.

Slika 2

Neznam zašto ovaj post nisam objavio ranije ali evo, čisto eto da se zna da se ipak nešto događa i u ovoj maloj sredini :)

Naravno, kada se ova cesta napravi imat će dvije trake, na samoj granici će opet proraditi hotel "Heidi" koji je super mjesto za zimske radosti jer na Trnovim Poljanama zimi nikad ne manjka snjega. Od ovih znakova na slici pa do livna će trebati oko 20 min, pa zašto nekad i ne otići na kavu kad mi kao pogranična zona smjemo proći sa osobnim iskaznicama :)

Slika 3

Kao što se kaže: Korak dalje za doživljaj više ;)




00:40





..::> 0 <::..

09.09.2008., utorak

Mi nismo Anđeli



Ovo je po meni definitivno najbolja serija filmova, počevši od Mi nismo anđeli 1 gdje Marina zatrudni, pa kasnije se nastavlja kako Nikola i Marina rastavljeni odgajaju kćer, jedino se razlikuje trica jer u njoj je priča bazirana na Marku (njubini, freaku sa ćaloskopima iz drugog nastavka).

Sve u svemu ništa ne može zamjeniti balkanski humor te preteći ovaj film u tome (možda može, ali to bi onda trebao biti Mi nismo anđeli 4 :) )

Svima koji ovo već nisu pogledali savjetujem da pogledaju, sva tri.

Također balkanski humor poprilično počiva i na glumcu Srđanu Žiki Todoroviću koji glumi đavla (njega znate u sad aktualnoj seriji Vratit će se rode).

Također vam savjetujem da pogledate : Sivi kamion crvene boje i Mrtav 'ladan.

Slava, kola, lova... rofl


Dakako imam svu glazbu iz filma , a možete je naći i na Kovach.yu





22:57





..::> 0 <::..

07.09.2008., nedjelja

Još metala...

Evo sjetio sam se neznam odakle, mislim da je to Nancy negdje napisala, broken inside...

Evo baš sam naletio na pjesmu broken ali od Sonate Arctice (mislim da je ona bila inspirirana onom od Sentenced-a)

Inače su obje dobre ali moja je bolja smokin

Puca me metal bokte, mora da ću opet pustiti dugu kosu zubo (da sam se bar sjetio neki dan ovoga prije no što sam se ošišao).





VS.





Evo najbolje da vi koji slučajno zalutate na ovaj blog ocjenite koja je bolja :





12:58





..::> 1 <::..

Nightwish (orginal)

Na svome blogu imam samo rock, a nekoć sam bio metalac pa teško da se ne osvrnem na svoju staru mračnu stranu. Moja najdraža grupa bila je Nightwish sve dok Tarja nije otišla, sam me uopće Nightwish ne zanima skupa sa ovom novom, jer ona nikad neće biti kao Tarja.



Jutros sam se probduio nakon dobrog subotnjeg provoda u svome starom i jedinom kafiću Kerber (mi ga zovemo sunce), i nekon starog dobrog zvuka metala jutros mi se nekako otvorio apetit za metal :) (Ljepo neopisivo)

I odmah na Nightwish od kojeg znam svaku pjesmu i imam svaki album i spot... (Za vrijeme Tarje)
I tako cjelo jutro uživam u ljepim zvucima moga metala, evo i vama prilika da uživate, neću staviljati jutub jer je ova pjesma koju stavim daleko kvalitetnija po zvuku od jutuba. Pa oni koji vole glazbu koliko i ja neka uživaju (inače Nightwish - Beauty & the Beast, a posjeća me pomalo na Nancy sa onim djelom: Forever shall the wolf in me desire the sheep in you no ):





I evo još jedna :






12:28





..::> 0 <::..

05.09.2008., petak

He died for me, I live for him...

Evo potaknut blogom Vapaj Glogote: sjetio sam se da sam na svome blogu potpuno zapostavio religiju, a ona je nešto najvažnije u našem životu.

Naš život se temelji na našoj vjeri, jer dok živimo mi vjerujemo da svojim životom gradimo drugi život koji dolazi iza smrti, a smrt nije ništa loše, smrt su vrata koja vode do života, no ako smo ovim životom pomoću religije gradili život nakon smrti, onda možemo biti veseli i mirni jer znamo da se naš ovozemaljski život temelji na istini ("...Tko svjedoči za istinu, sluša moj glas...").



No ako mi kroz ovaj život, umjesto da gradimo, rušimo život nakon smrti, tada smrt nisu vrata, nego provalija u bespostojanje koja nema poćetka ni kraja jer pakao nije mjesto nego stanje duše.

Ali ja vjerujem u Krista jer on je umro da bi mi živjeli, da bi imali život vječni, on nam je dao priliku, od smrti napravio vrata umjesto zida...

Božjom rječi sve počinje i sve završava.



21:53





..::> 2 <::..

Foto Corner 1






Neznam zašto ovaj post nisam napravio ranije jer ako ičega imam na H.D.D. -u onda su to fotografije.
 







Dawn of blood tears



Skull of tree








When 'da Sun is licking Earth






Biti će još... ;)
13:06





..::> 0 <::..

04.09.2008., četvrtak

Battle Knight



Jako ovisna igra ukoliko upadnete u skupi sistem Game Forge-a koji svaki dan povećava broj rubina potrebnih za premium opremu... ili jednostavno naučite štos igre jer se rubini mogu i zarađivati. Sve što trebate jest imati obrambenu vještinu, sreću i šansu za udarac daleko iznad ostalih karakteristika i moći ćete pobjeđivati daleko jače igrače, a i turniri će vam biti mačji kašalj i eto vam rubina ;)

Pozicija na statistikama ne definira jačinu pojedinog viteza, no ako želite biti u vrhu morate se dnevno boriti (po mogućnosti farmati) s najmanje 10 igrača.

Ako želite manje cjene opreme, izaberite mračnu stranu, a ako želite zaraditi više srebra i koji rubin više izaberite svijetlu, a uostalom uvjek možete promjeniti stranu.

Ma provajte sami malo zaigrati, tko zna, možda se i vama svidi :;):
Igrajući ovu igru već godinu dana mogu i sam reći da sam pomalo postao ovisan ali sve u granicama.

Po izgledu i načinu igranja, ovu igru gotovo ništa ne čini zanimljivom, no ipak ima nešto, timski duh, osjećaj dominacije (ako ste u samom vrhu na statistikama) i sl. što vas tjera da svaki dan barem jednom provirite u Battleknight.

Ja sam počeo igrati na Battlekinght Balkan kao Duc de Wolfe pa sam preuzeo account Seraph koji je imao full premium uključujući opremu i neke stvari na imanju.

I u jednom trenutku, kad sam postao jedan od jačih igra mi je sasvim izgubila smisao, neznam zašto pa sam se registrirao na tada novootvoreni Američki BK server 1 kao Karabaja.

I začudo, Amerikanci su se teško nosili sa činjenicom da ja njihove vitezove farmam i pobjeđujem dok oni spavaju i nije mi dugo trebalo da uđem u TOP 100.




22:20





..::> 0 <::..

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Komentari =

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O blogu...


Something

t

r

a

n

g

e











web counter




_|..::Linkovi::..|_


HPU Dinaridi:



Embrio:



Mort:



MusicRailways:



Moj novi projekt:

BWare

Također projekt:

Shad0w Gateway

Definitivno najbolji blog:

◙╒


Jedna smišna mala:

₴₩ Silent Waters


Respect:

†Fallen Angel

Moje carstvo:

erber

Brotherhood of Steel



|3|_0G |-| |2 :

log.hr

Web zarada ;)

Kad se registrirate na sljedeće stranice molim vas da ne brišete mene kao referiala jer ako se registrirate bez referiala oni će vas dodjeliti nekome lijevome, a pošto sam vas je uputio na te stranice red bi bilo (bar iz respekta) da me ostavite kao referiala (Shad0w_Spect0r, biti će popunjeno unaprijed ;))


Klikaj oglase i zarađuj, jednostavno posve:




Najjednostavnije, surfaš i po vremenu provedenom na web-u zarađuješ:

Geen Horse

Ono što slušam...






Pink Floyd



Scorpions:



Azra:



Atomsko Sklonište:



Vatreni Poljubac:



Drugi Način:



Zabranjeno Pušenje:



Sonata Arctica:



Disturbed:



Hammerfall:



System of a Down





I još sam toga izostavio, ovo je ono najvažnije ;)