love is discovered


...evo ovako...

...danas nisam bila na nastavi...na prva 2 sata sam zaspala...i krenem na druge sate i neka budala stavila sapun i ja naravno ovakva smotana pala...lupila sam glavom od pod da sam 3 sata poslje osjećala bol...došla je neka cura s 1. godine i pomogla mi da odem do ambulante...madam Pomfrey mi je dala nešto protiv bolova i bilo mi je bolje...nisam išla na nastavu, ali zato imam kaznu kod one budale iz Bezjačkih studija jer nisam došla na sat...mislim, to je bio prvi sat, a ja sam spavala tad...sad moram k'o kreten slagati neke novine po redu...i to naravno bez magije...kako me živcira taj lik...ne znam zašto idem uopće na to...al dobro...nego da...nakon što sam se vratila iz bolnice, oko 2 sata, vidjela sam Lily, Jamesa, Siriusa, Lupina i nekog lika kojeg zovu Crvorep...nemam pojma tko je to...ljudi, ja sam luda...meni se počinje sviđati Sirius...pa dobro šta je meni...mrzim takve tipove...MRZIM...i to blago rečeno...i sad ovo...mislimj stvarno...e da, da se vratim na ono što sam htjel reći...ulazim ja tako u Društvenu i primjetila ja njih...pozdravim ja Lily...i i pozdravi ona mene...i sad krene ona do mene da me nešto pita...no, sve bi bilo super da Siriuscerek ne dobaci komentar...

Sirus: O, pa vidi ti to. Napokon si je i mala Nina našla frendicu. I to još jednu od naših. Lijepo! Čestitam.

Imala sam osjećaj da je to rekao stvarno dobronamjerno, no ja se nisam htjela suzdržati

Ja (sarkastično): Joj daj molim te začepi. Ti i tako imaš tako puno prijatelja da jedva nađeš vremena za ou trojicu!
Sirius. Gle, ja sam to rekao dobronamjerno. Šta se odmah duriš?!
Ja: Jer očito tvoji komentari nisu dobronajmerni. 5 godina slušam jedno te isto. Zato te molim da se suzdržiš...ako može?
Sirius: Mislim da...NEMOŽE...hehehe...

Samo sam ga pogledala i odvukla Lily gore u spavaonicu.

Lily: Šta je s vama? Stalno se prepucavate k'o djeca.
Ja: Pa kad mi ide na živce!
Lily: Al mislim da tu ima nečeg višeg. Po vašem ponašanju, on se tebi sviđa, a očito i ti njemu.
Ja: MOLIM! Odakle ti takvo što molim te?
Lily: tebe ne znam, al tak mi se čini. Ali vjeruj mi, njega znam 6 godina. Ne prepucava se on s nekim na koga ne želi gubit vrijeme. A kad mu se netko sviđa, nikad to neće priznat. Jednom mu se sviđala jedna cura Amanda. E to je bilo neviđeno. Stalno je tražio razlog za svađu. I na kraju joj je priznao da mu se sviđa, al cura mu je rekla da je preglup i da nema šanse za bilo čim.
Ja: Aha...znači on nikad nije imao curu...
Lily: Ne. Zašto? DAj molim te reci mi da li ti se sviđa. Molim te.
Ja. Pa dobro sad...nije da mi se ne sviđa, ali nije ni da sam luda za njim. Kužiš?
Lily: Ma naravno. Nego šta je bilo danas s tobom. Nisi bila na nastavi?
Ja: MA duga priča. Pala sam na sapun i završila u bolnici i cijela zbrka.
Lily: Joooj! Jadan ti. BAš me zanima kako će sirius reagirat kad mu to kažem...hehe
Ja: Joj, ma de dobro je. Ne zanimam ja njega ni 2 %
Lily: To ćemo još vidjeti. Gle, ajmo do knjižnice.

Otišle smo do knjižnice. Društvena je bila krcata učenicima, ali nigdje SJL...šteta
U knjižnici smo napisale zadaću, Lily mi je pomogla da napišem svoju budući da nisam bila na nastavi. oko 6 smo se vratile u Društvenu. Tamo su bili SJL i onaj Crvorep. Očito im je to novi frend pa tako da ću sad pisat SJLC gdje je C taj Crvorep. Kad smo ušle u Društvenu, Lily je rekla da mora razgovarat sa Siriusom. Pitam se o čemu? Iako pretpostavljam. Znate šta, baš me briga za sve. James me zvao da dođem do njih. Oišla sam.

Crvorep: Bok ja sam Peter. Crvorep. To mi je nadimak.
Ja: Bok, ja sam Nina!
James. Eto, sad ste se upoznali. Lijepo. E Nina, od kad se ti družiš s Lily?
Ja: Od prekjučer. Zašto?
James. Ma pitam. Znam da nisi prije bila s njom. A kak to odjednom?
Ja: Ma jaaaaaaaako duga priča, al bitno je da smo recimo frendice
James: Ma da...
Ja: E, a gdje su Sirius i Lily?
James: Ma otišli su razgovarat. Lily ga treba nešta. NEmam pojma šta.
Ja: Aha. E ja moram gore. Doći ću za 10-ak min. Ajd ak Lily dođe prije, reci joj nek dođe gore. Jel može?
James: Ok!

otišla sam gore u spavaonicu bez nekog razloga.Sjedila sam na krevetu i razmišljala o Siriusu. Zar je moguće da mi se sviđa? Mislim da baš i nije. Mislim, 5 godina ga mrzim i sad ovo. Ma to je samo ovak...proć će to mene...

Tad je Lily ušla u spavaonicu
Lily: Sirius te treba!!! Yes, yes, yes...
Ja. Šta yes...šta je bilo
Lily: Idi dolje, Sirius te treba!!!

otišla sam dolje...

Sirius: Nina, molim te dođi. Trebam te nešto!
Ja: Uredu! -rekla sam onako bezvoljno iako mi je srce lupalo kao da će svakog trenutka iskočiti

pratila sam ga do izlaza iz Društvene

Ja: Dobro, stani! Reci što hoćeš!
Sirius: Mislim da ovo nije prikladno mjesto za razgovor...
Ja: Gle, nije važno. SAmo mi reci šta ho--

...nisam dovršila rečenicu, povuko me tako snažno za ruku da sam skoro vrisnula. Vukao me do Sobe. One za Potrebe. Ušli smo unutra. Bila je prazna, samo mjesto gdje je bio kauč i jako lijep. Glazba je svirala u pozadini. Pjesma "Nothing Else Matter" fora pjesma.

Sirius. E sad možemo razgovarat.
Ja: Dobro. Reci...
Sirius. Mislio sam da ti meni nešto trebaš reći?
Ja: Ne! Lily mi je rekla da me trebaš. Reci što trebaš.
Sirius: Aha. Znači ja prvi. Ok. Gle, sviđaš mi se. Uredu?
Ja: Ok, i šta s tim?
Sirius: Pa...mislim, Lily mi je rekla da se i ja tebi sviđam...
Ja: Pa dobro sad, nije da mi se ne sviđaš, ali nije ni da ludim za tobom...
Sirius: Onda ti ovo neće smetati...

poljubio me. Ja sam se nakon 3 sec izmakla

Ja: Dobro. šta izvodiš?
Sirius: Baš kako je Lily rekla. Da si užasno tvrdoglava. Ok, al ja ne odustajem.

...i tad me ponovo poljubio...opet sam se odmakla...al one me opet poljubio...i ovaj sam se put prepustila


...nastavlja se...

25.01.2007. u 16:56 | 29...first kiss... | ...still not happend... | ...to me... | ^

new road to happines


Ona nije normalna! Ta ženska je luda i to do boli. Mislim, šta sam ja njoj skrivila da me mora stalno nešto pitati i tako to. Nisam ja njoj kriva što ona ima veeeeeeliki osjećaj solidarnosti prema meni koji meni ne treba. Šta ta ženska pokušava? Od mene napraviti neku društvenu osobu ili šta? Ako da, onda se trudi bezveze jer se zna da ja NISAM društvena osoba!!!!

No, dobro. Da, ovo gore je bilo o Lily! Kako mi ženska ide na živce. To je nevjerovatno…No dobro. Ovako vam je prošao moj dan:

Blok Povijesti magije

Kako je to doooooooooosadno ja ne mogu vjerovat. Baš me briga da li je goblinsko-divovski rat bio jučer ili prije 500 godina. To je BILO i kao da će to meni ikad trebati. Ja to ne razumijem o čem se tu radi. Kao da je važno!

Blok Travarstva

Ok, ovo je bilo koliko toliko zanimljivo. Presađivali smo Magnus libunus iz jedne posude u drugu. Fora je u tome što ta biljka plače dok se presađuje, a ako njena suza dođe do stola, stol će se otopit. Ma odvratno, no dobro. Ekipa SJL (Sirius, James, Lupin) se dobro zabavljala. Mogu vam reći da im ponekad ALI SAMO PONEKAD zavidim na tome što su super prijatelji!

Slobodan sat

E to je ono bitno! Izlazim ja iz staklenika i dođe Lily do mene.

Lily: Ej Nina, vidim da si se zabavljala gledajući Siriusa, Jamesa i Lupina kako se oni zabavljaju. Čini mi se kao da hoćeš piti dio njih.
Ja: SI TI LUDA ILI ŠTA?! Koji je tebi?! Šta ti misliš tko si ti? Ja sigurno ne želim biti dio ekipe SJL jer očito je da nisam poželjna. JA ne znam šta ti pokušavaš, ali polje odustani jer ne vodi to nikamo!
Lily: OK, OK šta se pjeniš?! NE razumijem samo zašto ti mene ne voliš. Mislim, vidi se iz aviona da je tako. Ja ti samo pokušavam pomoći da nađeš prijatelje.
Ja: Ok, hvala ali nije potrebno. Da to želim, mogla sam ih u ovih 5 godina naći koliko te volja ali ja to jednostavno NE ŽELIM. Nije važno zašto!
Lily: Ok. Kako god hoćeš. Ako budeš trebala koga za razgovor, samo se javi. Uredu?
Ja. Ok, ali ne nadaj se previše!

Ta ženska je luda. Mislim, do prije neki dan ponašala se prema meni kao da me nema. Sad odjednom se promijenila. Ja to ne razumijem. No valjda mora bit tako.

Zatim blok Obrane.

ZAKON!!!!! Neverbalne čarolije. Ma strava!!!! Mogu vam reći da sam razmišljala o Lily. Što je uzrokovalo promjenu njenog ponašanja prema meni? I nikako mi ne ide u glavu što!!!

Zatim sam išli do Društvene. Tamo nije bilo žive duše. Na živo čudo. Otišla sam u subo i gle, našla na svitak pergamenta na mom krevetu.

Draga Nina!
Nadam se da ti nisam uzrokovala puno problema zbog onog danas. Samo sam ti htjela reći da znam tvoju malu tajnu. Molim te, ne ljuti se. Nisam ju svjesno saznala. Bila sam u sobi prije par tjedana i naišla na neku čudnu plavu bilježnicu kakve samo bezjaci imaju. Mislila sam da je moja. Otvorila sam ju na neku xy stranicu i vidjela što je napisano. Zaprepastila sam se. Nisam znala čija je bilježnica. Na kraju sam pročitala prvu stranicu i shvatila da je to tvoja bilježnica. Jako mi je žao zbog toga, no nisu svi takvi. Nadam se da se ne ljutiš jer sam ja shvatila da si ti zapravo jako osjećajna osoba u duši.

Tvoja, nadam se, prijateljica
Lily

Isuse Kriste! Ja ne mogu vjerovat. Ovo nije moguće. Nije moguće da ona ZNA za mene i Eve! NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Evo da vam kažem što se zapravo dogodilo i koja je to moja mala tajna.

Jedne predivne večeri prije 3 godine bila sam u Italiji u Napulju. Tamo sam upoznala jednog dečka Marina i curu Eve. Njih dvoje su bili brat i sestra. Taj Marin se meni sviđao. Mislim, ne sad ono pretjerano, ali bio je zgodan i sladak. Ja sam to rekla Eve i ona je rekla da će vidjeti što može učiniti. A da, Eve je bila par puta u mom apartmanu tak da je znala gdje živim i tako to. Nakon par dana je Marin došao do mene i počeo mi govoriti kako sam ja odvratna glupača i sve u tom smislu. Ja sam samo blijedo stajala i gledala u njega. Uopće nisam imala pojma šta se događa. Pitala sam Eve što je bilo a ona mi je samo rekla „Nina, ja ti ne dopuštam da budeš blizu mog brata niti blizu moje obitelji jer si lijepa i ne želim da nitko od mojih misli da ima itko ljepši od mene!!!“

Eto, od tad ja ne vjerujem u prijateljstva, ljubav niti ništa što veže dvoje ili više ljudi. Od tad sam sama i vjerujem samo u sebe. A Emily i ja smo kao sestre jer se znamo od kad smo se rodile tako da je ona JEDINA osoba kojoj ja vjerujem.

Nakon ovog događaja s Lily, otišla sam do nje sva u suzama jer nisam mogla vjerovati da ona zna to sve. Bojala sam se užasno da će to svima reći i da će svi znati! To ne bi bilo dobro. Naišla sam na Lily u knjižnici kako razgovara sa Siriusom.

Ja: Lily, možemo li molim te razgovarat vezano za znaš već što.
Lily: Naravno! Siriuse, oprosti. Imam važnijeg posla od prepiranja s tobom.
Sirius: A gle, Nina je našla prijateljicu! Pa lijepo.
Ja: ZAČEPI!!!!
Izašla sam s Lily van iz knjižnice.

Ja. Lily, od kud ti pravo da diraš moje stvari?! Od kud ti ta id-
Lily (upala mi u riječ): Gle, nisam namjerno to napravila. I samo sam ti htjela reći da se ne družim s tobom iz sažaljenja, nego zato što mislim da si lijepa, pametna i jaaaaaaako osjećajna osoba. Ali to ne želiš priznati! Zato te molim da nekako prijeđeš preko toga i da napokon otvoriš svoju dušu nekom. Ako mogu to bit ja bit će mi jaaaaaaako drago jer mislim da bismo mogle imati super odnos.
Ja (nisam mogla vjerovati): Ti stvarno misliš da bi? Jer ja ne, jer mislim da sam previše povrijeđena da bi ikome rekla što mislim. I da ti kažem nešto. Vezano za ekipu SJL. Da, ljubomorna sam na njih jer su tako super prijatelji. Ljubomorna sam samo iz jednog razloga, što znam da sam i ja tako nešto mogla imati da sam se otvorila. Samo da nisam vjerovala svojoj mami koja je rekla da su svi ljudi arogantni i da nikome ne možeš vjerovati. Iako sam znala da me mrzi i da mi to govori kako nikad ne bih sklopila nekakvo prijateljstvo.
Lily: Ne znam kako ti je, no dopusti mi da ti pomognem. Molim te!
Ja. Uredu, ali ne očekuj da će se tako nešto dogoditi brzo jer ne mogu to odjednom.
Lily: Uredu. Gle, moram ić. Nastavit ćemo razgovor kasnije. Bok!
Ja: Lily, hvala.
Lily: Sve ok. Bok.
Ja: Bok

Nakon ovog razgovora, otišla sam u društvenu. I sad sjedim na kauču i pišem ovo. Mislim da idem spavat jer mi se dogodilo puno tog dana. Ljudi, pozz od Nine.

21.01.2007. u 09:49 | 10...first kiss... | ...still not happend... | ...to me... | ^

here I go


...evo, odlučih i ja poput mnogih počet pisat dnevnik...nemam pojma zašto, vjerovatno zato što nemam vlastit društveni život pa ga sad ovak tražim...za početak evo kak mi je bilo danas:

prva 2 sata blok napitaka
- Slughorn mi ide izrazito na živce. Nisam ja kriva što je on izfrustriran i sad se iživljava na nama
- Snape me izludio. Cijelo mu je vrijeme ruka bila u zraku. Izgledao je kao da lovi muhe ili neke nevidljive komarce. Ne mogu shvatiti šta postiže tim ulizivanjem Slughornu. I sam zna da mu je jedina miljenica Lily Evans. (A tko drugi)
- James se naravno opet igrao s nekim glupostima. Neću pogriješiti ako kažem da je čuo samo ono Dobro jutro, razrede na početku. A pitanje je da li je i to čuo. Ipak je bio zazuzet promatranjem LILY!!! Kako mi njih dvoje dižu tlak. Mislim, iz Pariza se vidi da se on sviđa Lily ali da ona ne želi priznat. Kako me to nervira. Mislim, znam da nije moja briga ali kad je nešto preočito i preglupo za gledat onda je tako.
- Sirius i Lupin su se zabavljali tako što su opisivali Slughornove hlače. Mislim da ću se morat premjestit jer mi njih dvojica iza leđa idu polako na živce sa svojim komentarima. Čudo što mene nisu komentirali. Inače sam ja prva na listi. "Lupin, ova Nina je tako arogantna da si ne može nać ni frendicu za druženje!" S tom me rečenicom izluđuju posljednjih 6 godina!!!
- Ja sam po običaju smišljala pjesme koje planiram uglazbit. Mislim, to je jedini razlog zašto ja idem na ove satove. Uvijek dobijem inspiraciju za pjesme. Na ČAS-ovima sam imala I iz Napitaka zahvaljujući mojoj inteligenciji koja me naterala da pročitam 2. poglavlje. I to je bilo u testu. Mislim, najviše pitanja odatle.

3. sat Proricanje

- SPAVALA SAM tak da nemam blagog pojma šta se dešavalo

...za ručkom sam bila većinom u Društvenoj jer zadnjih dana nemam preterano apetita. A ni volje za ništa. A kao da sam prije imala. Hehehe. Ali mislim da nije pravo vrijeme za smijeh.

zatim blok Preobrazbe

- mislim da je ovo jedini sat u Čarolije koji pratim. Danas smo pretvarali sovu u knjigu koja govori. Ja ne razumijem kako netko može biti tako glup kao Sirius i James. Mislim, oni su jedan drugog pretvorili u knjige umjesto sove. I sad vi meni recite da je to normalno. Mislim da ni Sv. Mungo Odjel za psihičke poremečaje ne bi bio dovoljno dobar za njih dvojicu. A tek Lily. Mislim, trebamo pretvoriti sovu u KNJIGU a ne u ŽABU. Al dobro. JA sam uspjela iz 8 pokušaja što je još bilo jedno od najboljih.

...nakon svih satova, otišla sam u društvenu...bila je obljepljena plakatima o nekom rođendanskom partyju koji priređuje neki Allan Weel...pojma nemam tko je to...Nije sa mnom na godini tak da me ni ne zanima. Zatim sam do 6 i pol spavala i probudila se. Otišla u 7 na večeru i nakon tog došla u društvenu. Nisam mogla doć do spavaonice od ljudi koji su bili na tom "partyju" ili što već. Zatim sam gore na krevetu napisala zad za Čarolije o nekom xy čarobnjaku koji je smislio čaroliju za teleportiranje ali koja je zapravo neki pretak aparacije. Ili obratno. Nemam pojma. Znam da sam sve sam prepisivala. BAš me briga.

...sad ležim na krevetu, pišem dnevnik i shvaćam da me svi ljudi živciraju. Maloprije je došla Lily da me pita hoću li s njom i nekom njenom frendicom ići dolje jer je njoj neugodno kad mene vidi samu svaki dan bez frendova. Šta njoj to smeta. Mislim, to je moj život. Ali bila sam pristojna i rekla jednostavno Ne, ali hvala na pozivu. I nastavila po svom. Mislim stvarno. Šta nju briga što ja nema veeeeeliko društo niti nekog tko mi se sviđa. Svi su dečki idioti. Simply clever. Ljudi čujemo se... Puno vas pozz Nina

17.01.2007. u 19:32 | 8...first kiss... | ...still not happend... | ...to me... | ^

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Kolovoz 2007 (2)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Travanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (4)
Veljača 2007 (5)
Siječanj 2007 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Opis bloga

...moj život u Hogwartsu...

Linija sudbine ili Werret je linija koja povezuje dvije osobe. te se obobe nazivaju Terr. Nisu sve osobe Terr tj. nisu sve osobe s nekim povezane Sudbinskom linijom. Ukoliko su dvije osober Terr, moraju krljvu zapečatiti da će izvršavati određene zadatke. ukoliko to ne naprave, 2 će osobe umrijeti svaki puta kada bi oni trebali dobiti neki zadatak. taj zadaka ima neograničeno vrijeme rješavanja ukoliko se trudite otkriti rješenje. Ukoliko zanemarite zadatak, dovodite u pitanje svoj i život još jedne osobe. 2 Terra čine jedan par koji treba imati svoje ime tj ime svijeta po kojem će biti poznati u Svijetu Sudbine.


Moj Terr je Sirius Black. naš svijet se zove Potter. Zbog Jamesa i Lily.

Linkovi

Blog.hr

moj privatni blog

...people, nije po redu...i ako nešto krivo piše, samo javite...

Enika
Cady
hp big fan - Nikita
Melody Jones
Fanny Nemeth Richter
Maya Courage
Bond Girl
Lara
Anna Griffindor

...jedan od puno blogova...





me, my friends and everybody else

...trebam uredit boxove...i da, mjenjala sam slike jer su mi ove sad ljepše...ima i crteža...baš su fora, šta ne...i da, javite ako nešto ne valja...


Image Hosted by ImageShack.us

Ovo sam ja. Ime mi je Nina Samuels (slika od cure po imenu Samuela de Nardi). 5. godina, Griffindor. Nitko od poznatih čarobnjaka mi nije u rodu koliko ja znam. Mama mi je mješanka, a tata bezjak. Tako da sam i ja nešto između. Ja sam Terr tj. osoba koja je s nekim povezana Sudbinskom linijom iliti Werrter-om. osoba koja je spojena sa mnom Werretom je Sirius Black. Inače sam ljubiteljica bezjačkih sportova kao što su skateanje i snowboarding. Slušam rock i kad sam doma u New Yorku sviram električnu gitaru. I kao što možete vidjet, obožavam motore. Imam vizije budućnosti. Sirius i ja smo opet zajedno.

Image Hosted by ImageShack.us

Ovo je David...došao je u Hogwarts nedavno...brat je moje najbolje bezjačke frendice Emily...ok dečko, malo glup ali sve u svemu dobar...bili smo skupa, ali on je prekinuo sa mnom...tako da ništa od toga...ide za par dana u San Francisco...

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

Ovo je Marco. Najbolji prijatelj mog brtata. Užasno je zgodan. Daniel mi je rekao da mu se sviđam. Ne znam, nemam baš neki feeling što se tiče njega...al budemo vidili

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

ovo je moj brat Daniel. Saznala sam za njega na 5. godini. (pročitajte taj post ne da mi se pisat)...Rewenclaw, 7.godina. Tip je legenda. Nisam ni sanjala da netko može bit tolika duša od čovjeka.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

ovo je Sirius Black. Moj Terr. Dečko kojeg ja jednostavno obožavam. Ide na moju godinu i drži se s Lily, Jamesom i Lupinom...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ovo je James. Ide na moju godinu i super je čovjek. iako pod jako lošim spletom događaja, ipak je odlučio popričati s Lily kako treba. Sad su skupa...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ovo je Lily. Bezjačkog podrijetla, sviđa joj se James...napokon su skupa...ali nije baš najbolji splet okolnosti utjecao na njihovu vezu...mislim, na to da napokon prohodaju...uglavnom. Cura je full ok...jedna moja frendica... Ide na moju godinu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Ovo je Lupin. Najpametniji od njih svih gore navedenih. Jedino što mislim da ponekad podliježe utjecaju Siriusa od kojeg se ne odvaja. Al nećemo loše o dobrim dečkima...u društvu ga zovemo Lunac...znate zašto...On i Jade nešto mute, ali nikako da shvatim šta je to...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Virginia Jade Bonderick, skračeno Jade Bond, moja godina Griffindor, roditelji su joj čistokrvni čarobnjaci ali su ju napustili, ima jednoroga Whitness, metamorfomagus (ovo sam kopirala s Jadeinog komentara jer neznam kak se piše)...animagus i pretvara se u galeba...ona i Remus nešto mute al vidjet ćemo što će bit od tog...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Maya Courage...na sestoj godini. Ima dugu, blago kovrcavu crveno-smeđu kosu... Obožava metloboj i upala je na mjesto lovice iako se prijavila za vratara.Naj predmet su joj Čarobni napici (tu je stvarno odlicna), Obrana od mračnih sila i Preobrazba. Roditelji su joj bezjaci i od kada je saznala da je vještica želi postati auror. Strucnjak je za neverbalne carolije i ima vizije. Njen dečko je Tom Riddle, ali to jako malo ljudi zna...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Cady Heron. Ima 15 godina, moja godina, Griffindor. Po prirodi je vesela i optimistična. Ponekad me nervira njeno neprestano brbljanje, ali da se preživit. prije je živjela u Aspenu pa zato obožava snijeg, pogotovo obožava skijati i boardati. Ona i moj najdraži braco su skupa...hehehehehehehe...trenutno je u Finskoj

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Fanny Nemeth Richter. Na 5. godini u Gryffindoru. Obozava Napitke i Carolije. Voli skolu (jedna od rijetkih) i nema problema s ucenjem. Najdrazi sport joj je skijanje. Inace je animagus. Može se pretvoriti u leoparda, a patronus joj je isto leopard. Bila je s Marcom možda par sati i odmah ga prevarila. Kuja jedan...al ok...šta sad...bar je Marco sad slobodan...hehehehehehe

...bili smo jednom najbolji...o nama su priče pričali...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

____________________________