utorak | 10.01.2006.

SILA KOJA SVE DRŽI NA OKUPU

Wings over the clouds

Pozjaneš li Silu Koja Sve Drži Na okupu? Ponekad poput ovoga dana danas, maglovitog i bezizražajnog čini se Sila je slaba...ali nije, prisutna je ovdje u svakom djeliću Svijeta i nas samih kao i uvijek svakog trenutka tijekom naših malenih, ali vrijenih života. Dok koračamo maleni ispod zvijezda kao što jednom netko reče i čekamo da sve nestane poput suza na kiši Sila je s nama. Ukoliko to prihvatiš izvjestan će biti dolazak sutra...ukoliko ne neizvestan će biti i dan danas.
I kada nikoga nemaš imaš sebe i Silu...
Ponekad je život poput bombona u šarenom papiru, dok ga ne odmotaš neznaš kakav se ukus unutar papira krije. Ponekad je život pustinja bez oaze, ponekad je oaza bez pustinje, rijeka bez korita i more bez dna. Mi koji smo nošeni vrelinom ljetnog sutona i bojama zlatnih brda teško koračamo zimi kroz maglu, ali koračamo ususret danima buđenja, Sila čuva snagu, a um sjećanja i tako opstajemo, među Vama...
I ma koliko nam ponekad bilo teško živjeti živote smrtnika, uvijek se rado sjetimo kako je jak bio osjećaj pri spoznaji okusa kave, dima cigarete...i onda kada smo prvi puta vidjeli boje...
Zbog toga se ispalti živjeti..i umrijeti. Pronaći nekoga da mu pokažeš dijelić čarolije misija je prikrivena duboko ispod našeg perja...i bit će sipunjena kada dođe vrijeme.
Dotada promrzle ruke će s vremena na vrijeme pomilovati kosu nesretnika i rame samoubojice, preuzeti dio bremena krivnje i usuti san u ljude još tužnije no što smo mi...sve to uz pomoć Sile Koja Sve Drži Na Okupu.

- 13:19 - Komentari (0) - Isprintaj - # -

<< Arhiva >>