Banner

Evo ovo je moj banner i ako želite ga staviti na blog/forum kopirajte kod ispod njega.

Nadam se da vam je lijep.

Pozdrav,

Diana

Banner by: Diana & Tina
Molim vas da posjetite moju prijateljicu sa super životinjskim blogom!

Image and video hosting by TinyPic21.03.2009. - 11:06 - Komentari { 26 }

Dragon Cave ne radi

Dragon Cave ne radi svim korisnicima,to jest radi,ali jako je spor.Također barem meni nema nikakvog dizajna kada uspijem nekako ući u scroll.Mnogi su ljuti jer su im poumirali zmajići i jaja,no slažem se da nije u redu od TJ što im ne da nova jaja i zmajiće.
Tako da ja imam papera novog od rijetkih,no ne mogu ga staviti jer je skoro nemoguće doći do koda.
No nadamo se da je razlog ''štekanja''Dragon Cave-a,stavljanje proljetnih i Uskrsnih jaja.

Također je bio dizajn na svetog Patrika,zeleni sa djetelinom,no nitko nije imao prilike dovoljno uživati u njemu jer nije radio i vrlo je spor.

Malo smo razočarani jer nije bilo st.Patrick jaja sa djetelinom,no valjda će nam Uskrsna donijeti više veselja i radosti.

Pozdrav svim DC-ljupcima i nadam se da ćete kao i ja dočekati Dragon Cave u punom pogonu.


Tina

19.03.2009. - 20:10 - Komentari { 0 }

Chat box

Pravila su samo ta da nema reklamacije i da je najstrože zabranjeno vrijeđati admina ili ovaj blog ili nedajbože DRAGONCAVE.


Get your own Chat Box! Go Large!
Tina

17.03.2009. - 19:46 - Komentari { 0 }

Loša (ne)potvrđena vijest...Proljetnih neće biti?

Evo kao što i vidite u naslovu dragi moji,proljetni su zmajevi po TJ-inom objašnjenju kasnili,no najvjerojatnije da ih ni neće biti.Vjerojatno će samo skinuti zimske,a proljetnih još nema.

Tako da se ja toplo nadam da ovo što sam čula nije istina,a vi se nadajte lijepim zelenim proljetnim zmajčekima
.mah

Tina

09.03.2009. - 15:18 - Komentari { 8 }

Mutanti

Mutanti zmajevi nemaju spola.Ne zna se može li ih biti više od dva u scrollu.Mislim da se spali scroll ako imate više od dva.Ali strašno je teško dobiti mutanta.Jako su rijetki,samo ih možda dva do tri čovjeka na dragon cave-u imaju.Tako da nikada nećete vidjeti na abandoned page mutanta.Postoje mutanti koje su neki već i vidjeli i tako zvani Zombi zmajevi.Nitko nije siguran kao izgledaju.Priča se da ako imate mrtvog zmaja odraslog ili hatchlinga,i ako probate učiniti revive,da ćete možda dobiti zombija.Nisam probala,a ni neću.Nemojte ni vi.
Pošto nitko ne zna kako izgledaju jaja mutanta,stavit ću slike koje sam našla.Više ne možete dobiti njih.

Evo faza razvoja neglecteda(mutanta,bolesnog zmaja),pošto ne znam kako izgleda jaje,počet ću od zmajića.

Image and video hosting by TinyPic----->Image and video hosting by TinyPic

Zombi:

Image and video hosting by TinyPic------>Image and video hosting by TinyPic

Diana
22.02.2009. - 21:21 - Komentari { 2 }

Razdijeljeni zmajevi(Split)

Razdijeljeni zmajevi su relativno rijetki.Nisu baš rijetki da ih se teško lovi,ali dovoljno rijetki da ih ne možete uloviti iz prve.Kao maleni zmajevi se vole igrati.Kad su još mladi,odnosno kada nemaju krila,budu u dvije boje.Zato se i zovu split što znači na engleskom razdijeljeno.Lijepi su i ljudi ih često uzimaju.

Evo vam raza razvoja splita:


Photobucket---->Photobucket---->Ženski hatchling s krilima:Photobucket---->Muški hatchling s krilima:Photobucket---->Ženski odrasli:Photobucket------->Muški odrasli:Photobucket.

Tina


19.02.2009. - 18:40 - Komentari { 0 }

Sretno Valentinovo!

Želim svim zaljubljenima(i onima koji nisu)sretno Valentinovo iliti dan zaljubljenih.Dobro se provedite sa svojima,proveselite se,nemojte biti tužni zbog toga što ste solo na Valentinovo.Na iduće Valentinovo će netko drugi biti solo....

Eh da pređemo na najvažniju stvar,zmajevi.Potvrđeno je da je Valentinovski zmaj izašao,no nažalost ja ga nemam,ima ga samo nekoliko osoba.Ovdje je slika:

Image and video hosting by TinyPic

Tina

14.02.2009. - 18:49 - Komentari { 4 }

Nova jaja

Stigla su nova dva jaja na Dragon cave.

Novi kameni za kojeg nisam sigurna je li mu ime quartz ili crystal,i zmaj koji ima identične karakteristike kao skywing.Zove se frill.

Faza razvoja frilla:

Image and video hosting by TinyPic----->Image and video hosting by TinyPic---->Image and video hosting by TinyPic------>Image and video hosting by TinyPic

Quartz ima iste karakteristike kao kameni.
Faza razvoja quartza:

Image and video hosting by TinyPic----->Image and video hosting by TinyPic------>Image and video hosting by TinyPic------>Image and video hosting by TinyPic


Tina


P.S U izradi mi je novi avatar jer sam malo pogriješila u razvoju kod srebrnog u starom avataru.Iskreno se ispričavam.no

12.02.2009. - 20:35 - Komentari { 0 }

Dragon Adopters

Znam da na ovom blogu pišem o Dragon Cave-u,no pošto imam Dragon Adopterse,molila bih vas da mi klikate na njih ovdje u ovom postu.Biti će i u boxu.

Pozdrav i hvala unaprijed.

Wuschi:


Dragonadopters
Koneko:
Dragonadopters

Tina

10.02.2009. - 12:41 - Komentari { 13 }

Wilderness

Ovaj post neće biti o vrsti zmajeva,već o jednom mjestu koje je skriveno na Dragon cave-u.Wilderness(ili divljina)je mjesto na kojem se nalaze zmajevi koji su divlji.Nekad možda možete naići da zmaj nema vlasnika,ali da umjesto toga piše ''Wild dragon''.Iskreno rečeno,ne znam čemu wilderness služi,ali ovdje je link pa si možete pogledati:

http://dragcave.net/wilderness

Tako da ne možete uzimati zmajeve sa wildernessa,po meni je to mjesto na kojem mogu samo zavidno uzdisati na te divlje zmajeve koji ne mogu biti moji.

Tina

08.02.2009. - 11:37 - Komentari { 2 }

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.