četvrtak, 26.01.2006.

FEAR FACTOR

Image Hosted by ImageShack.us
Dosadno vam je u životu? Adrenalin naprosto curi iz vas? Srećom, nikad niste na svojoj koži iskusili što je to JNA? Pa što čekate!? Prijavite se istoga trena za sudjelovanje u najuzbudljivijem realityju svih vremena koji se održava na atraktivnim lokacijama u Argentini - FEAR FACTOR! Nema što - kapa dolje! No, ako ću sve sudionike hrvatskih reality showa nazvati hrabrima, ne znam onda kako ću imenovati sve one koji se već ovoga trena dok čitaju o "Fear Factoru" vide kako vise iz helikoptera nad argetinskim poljima ili jedu crve za doručak dok oko vrata umjesto šala s imenom sponzora imaju prebačenu zmiju!
Image Hosted by ImageShack.us
Možete li učiniti nezamislivo, ostati smireni i sabrani dok izvodite najizazovnije akcije od kojih zastaje dah? Ja ne, ali vjerujte ima onih koji će to učiniti!
Image Hosted by ImageShack.us
Nema više povlačenja po kauču kao na big brotheru ili sunčanja u toplesu na Mljetu, već samo helikopteri, kranovi, terenska vozila...
Image Hosted by ImageShack.us
Cilj ovog realityja nije taj da samo jedan preživi, nego...? Pa naravno, da konačno otkrijemo tko je najhrabriji natjecatelj koji će izdržati svu ovu groznu torturu do samog kraja, potom osvojiti vrijednu nagradu! Tko će prvi pokleknuti i priznati poraz mora izići na stražnja vrata i priznati da ga je svladao vlastiti strah, jer samo najhrabriji pobjeđuje!Nema više trčanja u ispovjedaonicu i kod dežurnog psihologa kad zagusti. Naprosto se nemate gdje sakriti i nema nikakvih isprika, jer ovo je emisija o pobjedama i dramatičnim porazima. Brbljavci jaki samo na riječima u ovom showu ne opstaju!!
Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us
Na show se možete prijaviti na RTL-ovoj stranici :))

| 19:14 | Komentari (32) | Isprintaj | #

srijeda, 18.01.2006.

Kada kupac nije kralj, već diktator!

Image Hosted by ImageShack.us
Još uvijek ne možemo zaboraviti onaj prizor kada su Sadama Huseina izvukli iz rupe u zemlji u običnoj majici. Pretpostavljamo da se i mnogo Iračana začudilo i zapitalo kako to da njihov gospodar više izgleda kao barbar, a manje kao vladar iz pompozne palače.
No, otkako je Sadam Husein ponovno uskrsnuo 19. listopada na sudu u Bagdadu i to u vrlo elegantnom odijelu, svi samo nestrpljivo čekaju kada će otvoriti unutrašnju stranu sakoa pa da mogu zaustaviti video i pročitati što to piše na etiketi. Za to vrijeme Appleu se priklanjaju čak i 133-godišnjaci poput Levi Strauss and Co. Na jesen stižu prve levisice posebno krojene za nošenje popularnog mp3 playera. Novi model starog jeansa zvat će se RedWire DLX i bit će tako krojen da džep s iPodom ne narušava liniju traperica. Ne samo da neće biti uočljive 'iPod izbočine', nego će u onom malom džepu iznad desnog prednjeg, 'džepiću za sat', biti joystick kojim će se iPodom moći upravljati bez vađenja iz džepa. Tu je i uvlačljivi držač za slušalice, koji će sprečavati da se kablovi slušalica zamrse u džepu.
Image Hosted by ImageShack.us

| 21:47 | Komentari (32) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 09.01.2006.

Ne 3D film, već 5D kino!

Sjedala se pomiču, mirisi kruže, vjetar puše. Još da se netko dosjeti malo bolje dizajnirati one 3D naočale, gdje bi tim kinima bio kraj...
Image Hosted by ImageShack.us
Dok Hrvati još uživaju u čarima jumbo-kokica, ulaženju u kinodvoranu s pola sata kašnjenja te svađanju sa susjedima koji se usude komentirati nešto naglas, u Berlinu kinoposjetitelji sjede mirni ko bubice.
Zašto? Zato jer su stručnjaci za specijalne efekte konačno našli načina kako ušutkati kinoposjetitelje koji ne zatvaraju usta od trena kada uđu i to na način da film proguta svoje gledatelje, koji više ne mogu razlikovati što je san, što film, a što java!
Na primjer, ukoliko likovi na filmu voze 200 na sat, i publici leti kosa po kinodvorani jer im u dvorani puše jak vjetar u lice. Ako netko izleti iz auta, i vaši se stolci počinju tresti, pa ti sad raspravljaj s društvom!
A ako imate sreće da upravo gledate film "Čokolada", znate koji miris lebdi zrakom. Još da nam vlasnici licence za ta kina obećaju da će potpisivati ispričnice zbog upale oka, uha, jajnika, bubrega...
Image Hosted by ImageShack.us

NEŠTO VIŠE NA=> PRIME CINEMA

| 17:32 | Komentari (34) | Isprintaj | #

ponedjeljak, 02.01.2006.

Najgluplji lopovi prošle godine

U najoštriju konkurenciju za taj nimalo laskav naslov u prosincu su ušla dva para njemačkih kriminalaca. Pročitajte detalje oba slučaja pa izaberite tko je najgluplji pljačkaš godine!

Image Hosted by ImageShack.us

U gradu Hoentropu auto-alarm uzbunio je policiju oko ponoći. Policajci koji su se pojavili na licu mjesta ugledali su razbijeni prozor i dva para otisaka stopala u svježe napadalom snijegu koji su vodili dalje od njega. Više od deset ulica policajci su slijedili trag pljačkaša. U jednom trenutku trag se prekinuo jer je neki suludo savjesni građanin usred noći očistio snijeg pred svojom kućom, ali su nakon raščišćenog dijela predstavnici zakona bez problema ponovo uočili trag. Slijedili su stope sve do ulaza u stan pred kojim su se sušile cipele i rukavice, a dvojica provalnika zatečena su u stanu sa svojim plijenom.

Image Hosted by ImageShack.us

No, kao što znam iz života, i od glupljeg ima gluplje. Dvojica dobro obaviještenih pljačkaša u Gronauu znali su u koje vrijeme jedan kurir svojim autom prevozi veću količinu novca te su se dali u potjeru za njim po cesti, pucali na njega i uspjeli ga natjerati da stane. Jedan od razbojnika izjurio je iz njihova auta,otvorio prtlljažnik s plijenom. S time se nije baš okoristio - umjesto kovčega s novcem dograbio je kovčeg s kompletom za prvu pomoć i odnio ga sa sobom.

| 19:17 | Komentari (46) | Isprintaj | #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>