ima veze sa životom

22.01.2022.

Svaka žena koja godinama sjedi kod kuće i samo brine o domaćinstvu i djeci ponižava sebe!

reče Mihail Labkovski, psihijatar i psiholog koji je savršeno secirao muško ženske odnose i greške o kojima se ne razmišlja dok ih rade oba spola.
U našoj kulturi postoji hipertrofičan kult mladosti i u 45.godini muškarac je užasnut činjenicom da stari ,a da bi sebe uvjerio u vlastitu privlačnost , svaka mladja od njega predstavlja mu izazov.


A kod žena ?
Seksipil je isključivo vezan za ono, što žena doživljava u sebi i o sebi. Ni izgled, ni bore ni težina nisu bitni kao parametri seksipila kod žena , kao što ni hodajuće "lutke" popunjene botoksom ni filerima nikada nisu garancija pravog seksipila - one su samo trenutni objekti koji zaustavljaju muški pogled.

Interesantan je detalj kako je sam autor izbjegao vlastite zamke : 30 godina, kaže Labkovski , ja predajem i čitam i rutina je njegov obrambeni mehanizam pa iz te rutine izlaze brojni savjeti, kritike i mogućnosti kako pomaže onima, kojima se još može pomoći savjetom.


********************
„Nikada se ne treba družiti sa oženjenim muškarcima. Oženjenom čovjeku nije potrebna žena, on je već ima kod kuće.“

„Nikome ne treba netko, tko ni sebi nije potreban! Jednostavno: on je – takav kakav jeste. I ti si, baš takva kakva jesi. Ili se osjećate dobro zajedno, ili morate da raskinete. Još bolje da to učiniti prije hipoteke ili troje djece..

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.