ma kako ne ?

19.12.2021.




Serijal "Ljubavi na selu" na RTL tv je zabava za domaćice i one, koje udajom to žele postati.
Puka znatiželja me navela pogledati nekoliko epizoda kroz nekoliko serija : uočila sam pojavljivanje istih osoba uvijek s istom motivacijom da se, bez obzira na svoje godine, obitelj pa i unučad skrase kod onog odabranika, koji ih izabere..

Sasvim slučajno u ovom našem prostoru pojavio se lik Bahre koja, ni kroz tri epizode koje je prošla nije uspjela skrasiti se ni kod jednog muškarca, ali njen jednostavni i prepoznatljiv lik zaintrigirao je očito hrvatsku javnost ni s kakvom pozitivnom porukom, na žalost.

Ona je zapravo eksploatirana žena u mediju koja samo više odskače od drugih sudionica ovog realityja jer ni ostale nisu ni bolje ni gore od Bahre : Bahra je samo profilirala svo poniženje ove franšize jer ovako što nije "izum" RTL-a.




Bilo bi možda surovo s moje strane da omalovažavam ove žene i njihove razloge upuštanja u ovu avanturu u kojoj kamera ne štedi ni jednu pogotovo kad sjednu i kad im se kaže---------da mora otići. A došla je svaka da ostane.

Ne bih ni ovo napisala, da se Bahrino ime iz čiste zezancije ne pojavljuje ovih dana kao agenda nečije gluposti. Zato svi vi, koji ne gledate televiziju, serije, filmove ili dokumentarce, pogledajte ovaj snimljeni kadar pa prosuditi sami : moja jedina misao o ovoj i sličnim emiisjama ( Brak na prvu , Gospodin Savršeni na pr ) je, da su napravljene za sprdnju s kandidatima , da je žena u njima predmet, stvar ili netko , tko se mora svidjeti i da je ponižena , a da ni jedna nije svjesna koliko tek gubi u očima gledatelja.

Da nije tako, ne bi ni Bahra bila glavni lik ovoga posta .

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.