Neka ti ga u njoj....

30.07.2021.

Neka ti ga u njoj

treći današnji naziv bloga istog sadržaja Mirka Miljevčanina, koji valjda ima toliko vremena da otvara nove mailove kako bi otvorio nove blogove!

Naporan je, neugodan, prost, nasrtljiv ....ma dalje neću, jer ovo pišem s dobrom namjerom !

Naime Mirko, Miralem, Mirče, Ime koje se ne izgovara - je na ovom portalu "zadužio "sebe da vrijedja. I dobro mu to ide na dnevnoj razini otvorenih blogova...
Brišem komentare čim ih vidim, zatvaram post ako ne mogu dežurati, smeta me vulgarnost kojom obasipa ne samo mene, nego i nekolicinu ostalih.
A onda promislim, može li se tom čovjeku nekako pomoći ?
Netko mora biti zaista toliko jadan da radi ovo što Mirko radi.....Ali, baš ono jadan, neprihvaćen,, osudjen na blogersko samovanje , ignoriranje , @Adminovo brisanje blogova.....Sve u krug i u nedogled!

Sam u mnoštvu a bez kreacije ?
Dogovorimo se : pomozimo Mirku iz Miljevaca pod Prominom da napiše novi post , bez ruganja Teuti, meni, Galaksiji .Lastavici ili NF-u.........Mi mu zaista nismo učinili ništa loše da bi nas ismijavao iz dana u dan po nekoliko puta.......Ne svidjamo mu se ? Ok, i to je za ljude : ne volimo svi svakoga, ali pristojnost postoji !

Prema tome ljudi-blogeri : NE brišimo Mirkove komentare pod uvjetom, da napiše pristojan post.....Dajmo mu šansu koju on sebi oduzima

**************************

30.srpnja je Svjetski dan prijateljstva , inicijativa koju je UNESCO predstavio Generalnoj skupštini UN-a još 1997. godine, a koja je definirala kulturu mira kao niz vrijednosti, stavova i akcija koje odbacuju sve vrste nasilja uz nastojanja da se spriječe mogući konflikti već u samim počecima. Međunarodni dan prijateljstva proglašen je 2011. godine od strane UN-a imajući na umu viziju da prijateljstvo među ljudima, zemljama, kulturama i individualcima može stvoriti uvjete mira i doslovce graditi mostove među zajednicama.

**********************************

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.