Memoari plavuše

subota, 24.11.2007.

"Gledao bi da zaradim i da svi budu sretni." -strah-borba

Evo, čak te sad citiram. No, zapravo nisam mogla odoljeti a da ne počnem o kapitalizmu (opet!) o kojem smo raspravljali ili sam ga bar spomenula, a i morala sam iskomentirat te tvoje rečenice.

Kada bi poslovni svijet tako funkcionirao ........ pa sve bi drugačije izgledalo.
Mislim, danas nekoga učinit sretnim i sebe, hoću reći svoj bankovni račun i sve to na pošten način... zvuči nemoguće, ali evo puno sreće u pronalaženju partnera koji bi bio voljan uložiti lijepu svoticu novca.
Prodavati metar kvadratni po cijeni manjoj od 2000 Eura, onda ćeš stavrno biti prvi i jedini, pogotovo ako se cijena tiče stambenih prostora u metropoli.
Ali,kažem da mi je to vidjet.....!!!!

No, eto meni se ne da samo o poslu, već bih malo istračala svoju subotnju-shpitza kavu u "Školi" (u Bulldogu nije bilo mjesta, strašno,a baš dugo nisam bila tamo!!!!). Bila je to najme moja rođendanska kava sa dragim prijateljem s kojim nikako ne mogu uskladiti raspored...... nešto nevjerovatno, nas dvoje se vidimo valjda jednom mjesečno (kad sam "busy as a bee") i naravno opet se vračam na posao i politiku jer samo smo o tome raspravljali, a sad kad političari šute netko mora pričati!


- 16:00 - Komentari (7) - Isprintaj - #