s dinamom do groba!!!!

nedjelja, 29.04.2007.

IMAMO PRVAKE!!

Jučer je bio odličan sportski dan za sve nas... Stipe Drviš je pobjedio Silvia Branca i preuzeo pojas svjetskog prvaka nakon 12 rundi odlične borbe (izuzev 6,7,8 runde)!! Jednoglasnom odlukom sudaca je Stipe postao treći hrvat u povijesti koji je svjetski prvak! Prva titula datira iz 40-ih godina, al iskreno neam pojma kako se zvao borac...znam samo da je bio u velter kategoriji! ako netko zna -> nek napiše među komentarima!! Drugi je bio Mate Parlov i mislim da više ništa po tom pitanju ne moram napisati!
Stipe čestitke na uspjehu, a borbu ćemo pamtiti i po legendarnoj izjavi Željka Mavrovića (šake sa srednjaka koji je jednom zgodom se borio za titulu u teškoj (!!!!) kategoriji protiv tada fenomenalnog Lennoxa Lewisa.... Napominjem da je to puno teža kategorija koja je tada imala jako puno stravičnih boksača, ali "Irokeza" se držao do samog kraja na nogama i ravnopravno pariraro svjetskom prvaku....niti jednom nije pao na pod i na kraju je izgubio na bodove...)

Dinamo je pobjedom od 4:1 na domačem terenu pobjedio Međimurje i time osigurao naslov prvaka (jer je Hajduk igrao neriješeno sa Slaven Belupom). Strijelci su bili Luka Modrić (glavomeekeek) nakon ubačaja oporavljenika Eduarda, Štefulj (autogol, opet nakon Eduardova ubačaja). Za smanjenje rezultata se pobrinuo Piškor nakon kaj ej zaobišao Lončarića i pogodio prazan gol s jedno 25-30 metara, ali pobjedu donose Mihael Mikić (eekeek) i Vedran Ćorluka kojemo zabijanje na Maksimiru postaje normalnost iz onoga što je nedavno još bila veeeeelika neispunjena želja!

Lončarić 6 ->ispao 2 puta iz igre...jednom je Piškor zabio, drugi put mu je Tadić vadio loptu s crte
Ćoruluka 6.5 ->golgeter! rofl ali u obrani dovoljan!
Drpić 6 ->nije da su imali posla on i Schifo
Schieldfeld 6 ->čitaj gore
Carlos 6 ->standard...niš posebno
Vukojević 5 ->apsolutno je nepotrebno igrati s 2 defenzivna vezna u HNL-u....nije imal posla isto ko ni Pokrivač
Pokrivač 5 ->čitaj gore
Sammir 6 (od 62. Mikić 6) ->fino odigrano...zamjenio ozlijeđenog Vugrinca. Mikić dao gol
Eduardo 6.5 ->oporavljenik, al svejedno vrlo, vrlo dobar!
Modrić 7 (od 78. Jertec -) -> "man of the match"
Tadić 5.5 (od 68. Tomić 5) ->nemogu se oteti dojmu da je špica bila bolja u obrani nego u napadu...a onda Tanac vadi jedinog napadača i stavlja konja Tomića u igru...s njim sam izgubio strpljenje!! Kaj njemu treba da odigra tekmu kak spada - ne znam, al ovo nije to....Tomić -KONJU!

STRIJELCI: 1-0 Modrić (4.), 2-0 Štefulj (autogol, 48.), 2-1 Piškor (51.), 3-1 Mikić (87.), 4-1 Ćorluka (90.)
ŽUTI KARTON: Piškor
IGRAČ UTAKMICE: Luka Modrić
GLEDATELJA: 2500

POSVETA -> post je posvećem mojoj seki starijoj koja me ovaj vikend učinila najponosnijim bratom na svijetu!!! Diplomirala je na Muzičkoj akademiji odsviravši briljantan koncert!Svaka čast seka!!!kiss

- 13:23 - Komentari (17) - Isprintaj - #