Sretna vijest iz Japana

28.11.2017.

Danas, kad sam bila kod zubara, javio mi se Morski i kaže mi: "Odgovorili su nam!" - i nakon toga mi je pročitao sadržaj njihovog maila:

Dear Erika and Vlado

Hello!

Sorry reply is too late.
I booked the room on May 19th to June 2nd for you.
We will so happy to meet you again.
I'm so happy when I read your email.
The hotel is very old and very very dirty and very very very small and I can't speak English very well but you come again.
I'm so glad.
I'm looking forward to seeing again.

Thank you.


Iako su nam se javili već prije, s ovim odgovorom su potvrdili da će za nas uvijek biti mjesta kod njih (iako je zauzet rezervacijama već godinu dana unaprijed) a to je ipak velika čast.

Bila sam toliko sretna da bih najradije skakala od radosti kao malo dijete. Mogli bi mi biti i u drugom hotelu, čak smo i jedan rezervirali radi sigurnosti, ali taj nam je hotel posebno drag od prvog dana i to uglavnom zbog vlasnika tog hotela. Uz to, sve na je blizu...stanica metroa (što je veliki plus), veliki dućan gdje su nas isto zapamtili, pa tržnica gdje se nalazi karaoke bar u kojem smo pjevali i družili se s Japancima. Osim toga i sam smještaj je taman po našoj mjeri.

Sad nam preostaje čekati akcije pa kupiti avionske karte ali ovaj put za Osaku a ne za Tokyo. Bojim se prepustiti toj sreći jer mislim da će se nešto dogoditi što će mi to veselje pokvariti ako se budem previše veselila. Na ovim videima, ispod, možete vidjeti taj hotel i djelić predivne atmosfere u Osaki.

..................

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.