Denis Avdagic blog

ponedjeljak, 06.10.2008.

Zagreb je nesiguran grad!

Milan Bandić danas nakon posjeta mjestu ubojstva Ivane Hodak

Kao da je jedan ubijeni dečko bio nedovoljan da ustvrdimo kako se ne čini dovoljno po pitanju sigurnosti u Zagrebu! Kao da je dvoje pretučenih uglednika bilo premalo! Danas su uslijedila i dva ubojstva! Jedno očito iz strasti kako stižu prve informacije, dok je drugo kako se nagađa – klasično mafijaško! Ne trebamo se zavaravati pričama kako ubojstava ima posvuda na zapadu, kako je kriminal dio života svakog velikog grada. Jer to jednostavno nije bitno, nije bitno obiteljima koje ostaju bez svojih najmilijih, i sigurno nije bitno svima nama koji živimo u Zagrebu…

Nema se tu što posebno pametno za dodati. Svaki građanin i ove zemlje, a posebno ovog grada ima itekako pravo da izrazi svoju ljutnju i bijes, jer ukoliko događaji koji su prethodili onim današnjim najcrnjim nisu bili dovoljno upozorenje nadležnim organima da je krajnji trenutak da se počne sa žestokim obračunom s kriminalom i nasiljem, onda je to svakako ovaj današnji!

Ne želim ulaziti u razloge zbog kojih su se dogodili mnogobrojni slučajevi koji me razljućuju kao građanina, jer u krajnjoj liniji oni me niti ne zanimaju. Jedino što me zanima i što želim znati je što će se poduzeti da takvi događaji prestanu i da se odgovorni privedu pravdi!

Ovim putem izražavam žalost za izgubljene živote pogotovo onih najmlađih. Nadam se samo da će odgovorni biti pronađeni…

Sapienti sat!

Novi post: Dosta je mafije i nasilja; ministri smijenjeni prekasno…

- 15:56 - Komentiraj (17) - Isprintaj - Link posta - Pošalji - Naslovnica - -