Ovaj BLOG sponzoriraju:
______________________________ Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us Locations of visitors to this page

Rangerland - Dark Ranger`s thoughts of tomorrow

06.06.2006., utorak

Moja Opažanja!

Kako već neko vrijeme živim sa bićem suprotnog spola, došao sam do nekih vrlo zanimljivih zaključaka. Sve dolje navedeno je rezultat moga opažanja u mom i njenom životu, te u životu frendova koji su ima više sreće od mene i nisu u mojij situaciji (ali ipak meni je bolje). Pa šta kaže moje istraživanje pogledajmo.


Rukopis:
Muškarci: U našu obranu reći ću da slova ne ukrašavamo cvjtićima i srčekima.

Žene: Koriste ukrašene i pofarbane interpunkcijske znakove, a kada pišu slovo "i" pod obavezno točku ne pišu kak treba nego u obliku srčeka ili kružića (ovo drugo je još prihvatljivo). Zbog svega toga nama muškima je naporno i izrazito bolno čitati takav rukopis. Vrhunac svega je kada te nogira na način da ti napiše poruku i na kraju stavi smiley-a.

Kupovina namirnica:
Žena: Napiše popis namirnica koje joj trebaju, ode u trgovinu i kupi ih.

Muškarac: Kreće u kupovinu tek kada u hladnjaku ostane pola paštete i 3 tjedna staro mlijeko. U dućanu kupuje sve što izgleda dobro (pri tome najvažniju ulogu igra omot u koji je nešto upakirano, kvaliteta je manje važna, pogotovo ak je na omotu polu-gola teta). Kada završi s punjenjem kolica do vrha( da je miran za sljedećih pola godine), nonšalantno će otići na brzu blagajnu, ne obraćajući pozornost na prijeke poglede i negodovanje penzića.

Veze:
Žena: Kada dođe do prekida, žensko čeljade će se isplakati i izjadati prijateljici, a potom napisati pjesmu "Svi muškarci su svinje". Nakon toga će normalno nastaviti sa životom.

Muškarac: Općenito, normalni muškarac ima malo problema sa tim stvarima. naime, osjećajni kakvi jesmo, čak ćemo šes mjeseci nakon prekida subotom navečer zvati našu bivšu i govoriti :"Samo sam ti htio javiti da si mi uništila život i da ti to nikada neću oprostiti.....I da, MRZIM TEEE GLUPAČOOOOO. Ali samo sam ti htio reći da za nas još uvijek ima šanse............(prekid veze jer mu je nestalo kuna na računu, pao je u nesvijest od alkohola ili su mu frendovi naručili rundu pa je spremio mob)". Ova situacija je u modernoj psihologiji poznata kao "Mrzim te/Volim te" telefonski razgovor koji je 99% muškaraca odradilo barem jedamput (ja sam onda izgleda u onih 1%). U suvremenijim zemljama od naše postoje i grupe (nešto kao anonimni cugeri) koje pomažu muškarcima da prevladaju potrebu za ovim razgovorom.
PS 99% od onih 99% se ne sjeća tih razgovora.


Sex:
Žena: Vole 30-40 min predigre

Muškarac: Također voli 30-40 min predigre, koja uključuje piće i put do stana.


Odrastanje:
Žene: Odrastaju i sazrijevaju mnogo brže nego muškarci. Većina 17-godišnjakinja se ponaša kao odrasla osoba.

Muškarci: Većina muškaraca sa 17 je zaokupljena razmjenom sličica nogometaša i playstationom. Ovo je razlog zašto srednjoškolske ljubavi ne uspijevaju.

Časopisi:
Muškarci: Većina, ustvari svi muški časopisi imaju slike golih žena. Zašto? Zato jer se odmah popalimo kada ih vidimo

Žene: Ženski magazini također donose slike golih žena. To je zato jer je žensko tijelo nešto kao umjetničko djelo prirode, dok je ono drugo tijelo čupavo i nezgrapno te ga se zato ne bi smjelo gledati za danjeg svjetla. Većina golih muškaraca izazove smijeh žena.

Kupaonica:
Muškarci: Ima max. šest stvari u kupaonici: četkoca za zube, gel za brijanje, britvica, sapun i ručnik (ovo zadnje dvoje posuđeno na neodređeno vrijeme iz nekog hotela)

Žena: Prosječan broj stvari koje neka žena ima u svojoj kupaonici je 437. Većinu tih stvari mi muškarci ne možemo identificirati.


Cipele:
Žene: Prilikom spremanja na posao svaka poslovna žena obuče neki kostim i onda uskoči u nikeove tenisice, dok cipele nosi u Paccoti4US vrećici. Kada dođe na posao preobuče se, ali nakon pet minuta skine cipele zato jer su joj noge ispod stola

Muškarci: Nose iste tenisice/cipele po cijele dane. O tome koliko dana neki nose iste čarape neću spomiljati!


Djeca:
Žena: Zna sve o svojoj djeci. Zna sve o zakazanim terminima kod zubara, utakmicama i prvim ljubavima, najboljim prijateljima, tajnama, strahovima i snovima svoje djece.

Muškarci: Svjesni da im se po kući motaju neki mali ljudi, koji zbog nekog razloga žive baš tu.


Lijepo oblačenje (tj šminkanje):
Žene: Uređuje se za: kupovinu, zalijevanje cvijeća, izbacivanje smeća, javljanja na telefon, čitanja itd.

Muškarac: Sređuje se za dvije stvari u životu: vjenčanja i sprovode (često ne razlikuje koje je koje)!


Rublje:
Žene: Peru rublje svaki drugi dan

Muškarci: Prvo iznosi sve stvaru u svojoj garderobi, pa i one jako jako stare prije nego će oprati rublje. Kada sve potroši okrenut će znojnu majcu naopako i nazvati kemijsku čistionicu da dođe po njegovu hrpu odjeće i odnese na pranje. Ili sami odu u kemijsku čistionicu oprati odjeću (to je zato jer očekuju da će tamo nešto zbarit)


Menopauza:
Žena: Kada žena dođe u menopauzu prolazi kroz sijaset psihičkih, emotivnih i bioloških promjena. Priroda i jačina tih promjena ovisi od osobe do osobe.

Muškarci: Menopauza kod muškaraca izaziva jedinstvenu reakciju: kupnja pilotskih naočala, šilterice i kožnih vozačkih rukavica i odlazak u kupnju sportskog auta.


Telefoniranje:
Muškarci: Telefon im služi isključivo za komunikaciju.

Žene: Ženska osoba može biti sa svojoj najboljom prijateljicom dva tjedna, ali kada dođe doma odmah će je nazvati i pričati satima. A bile su skupa 2 tjedna i zadnji put ju je vidjela prije pola sata!!!!???? ZAŠTO????


Richard Gere:
Žene: Vole ga jer je sexy na opasan način

Muškarci: Mrze ga iz dna duše jer ih podsjeća na lika koji radi u tretani i izlazi s oženjenim curama

Pamela Andeson
Isto kao gore, samo obratno. Razlozi isti.


Igračke:
Žene: Male curice se vole igrati sa igračkama. S 11-12 godina izgube interes za to.
Muškarci: Nikada ne odrastu kada su u pitanju njihove male opsesije. Kako rastu igračke im postaju veće i skuplje, gluplje i nepraktičnije. Primjeri takvih su: minijaturni tv prijemnici za auto, pametni roboti za pravljenje koktela, Sve što trepće, bipa i treba bar 6 baterija. I najveća Playstation

Svlačionice:
Muškarci: Pričaju isključivo o 3 stvari: novac, nogomet i žene. U temi novac pretjeruju, nogomet ne znaju onoliko koliko misle i priče o žena ma izmišljaju.
Žene: Pričaju samo o jednoj stvari: sexu. Pri tome sve predočavaju jasno i nikada ne lažu

Filmovi:
Žene: Svaka glumica je morala ili će morati snimiti golišavu scenu. To je zato jer su svi redatelji muškarci.
Muškarci: Jedini muškarac koji se u filmu pojavio gol je Richard Gere. Još jedan razlog zašto ga mrzimo.


Postoji još 10-15 stvari okojima sam mislio nešto napisati, ali više mi se fakat ne da. I ovo je dosta, jer bi me Savez samostalnih feminističkih boraca mogao dočekati na ulici i atentirati

- 16:33 - Narod veli.... (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Što možete naći ovdje.......
....sve što ja mislim da treba pisati


Evo jedan brzi predsjednički za dobrodošlicu:

America: "We have George Bush, Stevie Wonder, Bob Hope and Johnny Cash."

Croatia: "We have Stipe Mesić, no wonder, no hope and no cash."

_______________________


Sve što trebaš zapamtiti s ovoga Bloga je:

Don't take promises.
Bust their old rules
if you have to.
And when it gets hard--
and it will--
don't quit.
Ever.