smiley... :)

ponedjeljak, 25.07.2005.

zashto svugde postoji gloopi subjest?!

ja pishem ovo... samo zato da bih bila redovna (tj. makar poqshavam biti redovna...)!
eto, sada sam ustala (da ne pominjem da sam josh uvek u pidzhami... i da sedim pored svog kreveta, naraFski ne nameshtenog... da sada ne obLJashnjavam... al' eto... slusham SOAD (za one koji ne znaju System Of A Down) a, pesma je CHOP SUEY... i... uzhivanija... mada tju uskoro morati da odem do kuhinje i da hasam.. (inache, vishe chujem svoja creva, neg' pesmu... al' da ne zalazim u detalje...)
ajoooj... a pazi koliko ima sati... pa ja nisam normalna... dvana'js sati a ja josh uvek nisam nishta hasala... a nisam nishta ni uradila shto je trebalo, bitno je da sam ja na netu... i pishem ovo sranjce (koje je inache posvetjeno NEKOM... ;))
hehehe... nadam se da tje taj neko vetj i znati ko je... (samo molim tu osobu da OVDE ostane anonimna... ako je mogutje... (?)) e,tako... lepo smo se dogovorili... tj. ja sam se dogovnorila sama sa sobom...

inache da pochnem i upoznavanje... hmz... pa 'vako... ja se zovem tanja,
prezime ne znam da l' je bitno, al' ajd' da napishem i to... prezivam se nikolic... i imam shesnaest godinica (heheheh... GODINICA...) a, shto je najbitnije sada sam "stariji maloletnik" ili da budem preciznija MALOLETNICA... :) a, imam tu (da kazhem TITULU) vetj nekih 3 dana. shto znachi da sam rodjena 22.07.1989. u panchevu, drzhava: yugoslavia (inache, vishe mi se svidja to yugoslavia, nego srbija&montenegro.... pa zbog toga sam tako napisala... mada juga vishe ne postoji...) to ako nekog zanima.... a, shta bih josh mogla napisati o sebi?
pa npr obozhavam machke, mislim, volEm u principu sve zhivuljke, osim nekih insekata, a ti insekti su u stvari male napasti po imenu komarci... ajooj shto ih ne volim... inache ostale insekte volim... bash su mi nekako CUTE! shto je mozhda chudno za osobu zhenskog pola...
ondaK... shta retji? pa, eto, kad porastem bitju profesorka (makar se nadam...) i to tju predavati ili engleski ili matematiq... ne znam... volEm oba DVA predmeta... pa tju videti josh... ne znam, al me nekako vishe privlachi engleski.. mislim, volEm i matu, al' zbog profesorke koja me straaaaaashno nervira sam se odluchila za engleski (a,pazi, ja sam se odluchila a josh uvek nisam ni srednju shkolicu zavrshila)
a,kad sam vetj kod shkole, pa ovako idem u prvi, tachnije sada vetj drugi razred gimnazije u panchevu... i, bash volim tu moju shkolicu, al' najvishe zbog ljudi tamo, ne zbog shtrebanja... inache nisam bash neki dobar uchenik, shta vishe, VRLOdobbra sam! al' imam neki bedni prosek.. al' o5, to je TEK bila prva godina... u svakom sluchaju, sledetje, tj. ove godine tju biti CHAK (mozhda) i odlichna, makar tju se potruditi... jer, stvarno nije u redu... mola sam, a i motji tju... shto ne? samo malo da se potrudim...
no,dosta o shkoli...
eh, shta da pishem ovdeee?
eto, napravih pauzu da zovem ortaka, pozovem jednog i javi mi se gloopa sekretarica... zovem drugog, o5 sekretarica... pa JBT shta rade oni s tim chudimA?!
mrzim sekretaritze! al bash!
a, i mrzi me vishe da pishem ovo./.. gladna sam..idem da hasam, pa tju se vrnem... (makar se nadam da tju da se vrnem)eh... dosta od mene za danas... (ne zamerite na greshkama... da znate u kakvom stanju ja pishem ovo chudo... znali biste zashto...)
:)
- 12:15 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>